Италия, Milano
...Произведен през месец юли, това е мед с силна личност, който има склонност да кристализира. В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл орех, а когато кристализира, придобива мирис на сушени гъби, лакрица, почти опушен. Ароматът е много интензивен, персистентен, напомня на карамел и вкус на моу, много ценен от децата. СЪЧЕТАНИЯ Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява винегрета за подправяне на смесени салати, добре се съчетава с печените зеленчуци и ястия с ароматни или лечебни билки, препоръчва се за приготвяне на ризото.
Италия, Imperia
... отлична предястие, сервирани например с парчета домашен хляб или на брускета, но могат да се използват и за овкусяване на основно ястие, например, вкусно ризото. Те са вкусни в салати с зеленчуци, ориз или паста. Например, за да придадете специален нюанс на салата Капрезе, добавете сушени домати и каперси. Метод на съхранение Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C), като държите продукта покрит в зехтин и консумирайте в рамките на 5 дни. Код: POMOL 180...
Италия, Capo D'orlando
... витамин C, витамин K и витамин B6, освен това има висока концентрация на полифеноли, растителни съединения с мощна антиоксидантна активност. В КУХНЯТА Нарът често се използва в кухнята за приготвяне на сокове, конфитюри, сосове и за декорация на ястия. Освен това, неговите малки зърна могат да се използват, за да добавят щрих от цвят и вкус към различни рецепти, като салати, ризото, меса и десерти.
...Директно от сицилианските градини, най-добрите зеленчуци и зеленчуци преминават в нашите кухни, за да създадат вкусен, лек и питателен ризото. Изработено с методи, които запазват характеристиките и качествата му, ще ви отведе директно на полетата на Юга.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... за множество кулинарни приготвяния: Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки. Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия. Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове. Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси. Свържете се с нас за Персонализирана Оферта Ако търсите най...
Италия, Mortara
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз. Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
Италия, Asigliano Vercellese
...Приготвяне на ризото, с ориз от сорт Марателли.
Италия, Dorgali
... калорийно съдържание и високата концентрация на протеини. Нашата Сардинска рикота е вкусна сама по себе си, на филийки, или като отличен допълнителен компонент към пресни зеленчуци, например настъргана върху домати. Перфектна за обогатяване на пресни салати, паста, ризото, лазаня на фурна или като звездна съставка в солени пайове, нашата Сардинска рикота е истинско кулинарно съкровище, което кани на откритие на автентични и истински вкусове.
Италия, Forlì
... хранителни вещества: фибри, витамини C и E, минерали като магнезий, калий и желязо, както и омега-3 и омега-6 мастни киселини. Бялата киноа, в сравнение с червената или черната, има по-неутрален вкус, което я прави подходяща за различни приготвяния. Преди да използвате биологичната киноа, се препоръчва да измиете зърната под вода и след това да ги сварите за около 10-12 минути. За да стане киноата вкусна, е важно да се запекат зърната преди добавяне на течността за готвене. Биологичната киноа е отлична като заместител на ризото или може да стане основна съставка в салатите ви.
Италия, Acquaviva Picena
...Изсипете съдържанието на опаковката в тиган и добавете 800 г вода и парче масло. Гответе в продължение на 18 минути на среден огън и разбъркайте с парче масло в края на готвенето. Вариант на рецептата: Добавете, в края на готвенето, запечен бекон или грилован сьомга или други съставки по желание, предварително запържени. Готовият ризото е за 2/3 порции.
Италия, Colonnata Carrara
... ризото, но също така се намазва върху големи скариди, скариди, риба меч, лаврак и топли хлябни крутони, полента и при приготвянето на пържени и печени картофи. Крема от Лардо – Съставки: ЛАРДО ДИ КОЛОНАТА IGP, сол, черен пипер, чесън, подправки и ароматни билки. Обработен на студено. Без глутен, без лактоза, без консерванти, без оцветители.
Италия, Nave
...Предложени комбинации Аперитиви, тартинки, антипасти, рибни супи, риба с изразителен вкус, варени зеленчуци, подправена паста, ризото. Забележка Съдържа сулфити. Капацитет: 1,5 лт Код: 08295 Категория: Шампанско Алкохолно съдържание: 11% Държава: Италия Регион: Пиемонт Сортове: Смес от бели гроздови сортове, в баланс. Цвят: Светло сламено жълто. Аромат: Нежен на полски цветя, характерен. Вкус: Сух, солен, свеж и хармоничен.
...Съставки: лятна черна трюфел (tuber aestivum Vitt.) 70%, зехтин, сол, аромат. Препоръки: Идеален за предястия, омлети, антипасти, паста ястия, ризото, бяло месо и салати. Също наличен в 500 г формат.
Италия, Gussago
...Греко ди Туфо Деноминация на произход контролирана и гарантирана Зона на производство: Кампания Витамин: Греко Алкохолно съдържание: 13% об. Цвят жълто сламено Аромат приятен, интензивен, фин, характерен Вкус сух, хармоничен Гастрономически съчетания ризото, ястия с риба, сирена Температура на сервиране 8°- 10° C.
Италия, Palermo
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi Сушени гъби Порчини Сицилия Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвяне на ястия. Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
Съответстващи продукти
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Италия, Trento
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
Италия, Maruggio
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
Италия, Sassello
...Нашият крем от трюфелни гъби е уникален продукт. Перфектен за намазване на канапета или крутони като аперитив, като подправка за паста, ризото, варени/печени картофи, на меса или в много други рецепти. Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка светлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник, покрит с масло и използвайте в рамките на няколко дни. СЪСТАВКИ: Гъби, Трюфел, екстра върджин зехтин, сол, натурални аромати Срок на годност: 30 месеца, налични различни формати...
Италия, Città Di Castello
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел! Сос с черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
Италия, Castel D'ario
...Riso Nuvola възниква от идея в Кастел Д'Арио (MN), известен с "Ризото ала Пилота", с цел да се популяризира културата на местните земи. Ориз, отглеждан в града, произведен и преработен както в миналото от мантовските земеделци, след което е опакован и разпространен на пазара от местната оризарница: Riso Nuvola snc.
Италия, Asigliano Vercellese
Нашата земеделска компания произвежда ориз от началото на 1900-те години в района на Верчели, известен с отглеждането на най-добрия италиански ориз. През последните 10 години се специализирахме в производството на ризото, супи и функционални смеси, ставайки най-високо оценяваната компания за качествени смеси. Имаме бранд за националния пазар и бранд за чуждестранния пазар, голяма част от нашето...
Италия, Chioggia
Внасяме и изнасяме замразена риба, предлагаме професионални качествени приготвяния за ресторантьорството. Търсим нови сериозни партньори, за да разширим нашите продукти в чужбина: морски салати, различни рибни пържоли, приготвяния за ризото и морски дарове с изпитани рецепти, подходящи за ресторантьорството, насочени към намаляване на времето за приготвяне и намаляване на складовите разходи. Качество, удобство и практичност в едно.
Италия, Brescia
...Отличната храна е основата на менюто на нашия ресторант. Отлична храна. Учтиво обслужване. Голяма семейна атмосфера Брешански стил Нашето меню е съсредоточено върху типичните ястия от брешанската традиция. Така че, отлични ризото, казонели и брешанско шпиедо, но за любителите на рибата също така и отлична каталана от морски дарове. Ще бъдете посрещнати и обслужвани от професионалния екип на ресторанта...
Италия, Polinago
Онлайн продажба на натурални и здравословни храни като ориз, гурме ризото, паста, сладка, мед, конфитюри, подправки и ядливи цветя, италиански вина и ликьори. Всичко в духа на италианските изключителности. Първи ястия с готови за употреба ризота и много други. Посетете www.wildkitchen.it...
Италия, Isola Della Scala
Ризото и типични специалитети...
Ние сме младо занаятчийско ателие за производство, опаковане и търговия на едро с типични италиански продукти. Предлагаме много продукти: ароматни билки и лечебни растения, подправки, смеси от подправки, ароматизирани солници с билки, розова сол от Хималаите и специални соли, чай, билкови запарки, плодови запарки и запарки за пиене и ядене, дехидратирани сосове, ризото, продукти на основата на...
Италия, Vietri Sul Mare
... Маре и Амалфийското крайбрежие, които умело смесват типичния аромат на морските продукти с подправките и неповторимия аромат на лимоните от Амалфийското и Сорентинското крайбрежие. Ресторантът предлага на клиента възможността да опита типичните ястия от традицията на Вьетри и Амалфийското крайбрежие, които, благодарение на качеството на автентичните продукти и майсторството на шефа, стават специални: ньоки или канелони по сорентински, шиялатиели с морски дарове, пакери или ризото на рибаря или с манатарки, спагети с миди, риба.
Италия, Fondi
...СОУСОВЕ ОТ СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО ГОТОВИ ЗА УПОТРЕБА Идея Създаване на "готови за употреба" сосове, за да приготвите за кратко време най-популярните ястия от крайбрежните райони на Средиземно море, като: Паста, Ризото, Пица, Брускети, Кускус, Супи, Кремове и Полента. Традицията Използване само на най-старите суровини от средиземноморската кухня, като: Риба от Средиземно море FAO 37, Зехтин Evo от Итри...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play