Германия, St. Andreasberg
ECKOLD е вашият специалист в областта на Clinchen, щамповане, щамповани нитове и формоване на листове и профили. Името ECKOLD символизира висококачествени продукти и добро обслужване. Като пионер в иновативната Clinchtechnologie за свързване на листове и профили, ние разполагаме с несравнимо богатство от опит в областта на студеното формоване. В индустрията за обработка на листове сме известни с н...
Германия, Altena
...Schmale изгражда преси и линии за пресоване с сервозадвижвания или хидромеханични системи за формоване на метали. Интегрираме нашите преси за отрязване, преси за щамповане и преси за изтегляне в нашите огъващи машини за проводници и други системи за формоване на проводници, тръби и ленти. Изграждаме сервозадвижвани преси с капацитет до 700 тона. Получихме награда през 2018 г. за тази иновация.
Турция, Trabzon
...Обработката на листов метал е процес на огъване, рязане, пробиване и сглобяване на листов метал, за да се формира желаната форма. Специални инструменти, като лентови триони и резачки, също могат да се използват в процеса на обработка на листов метал. Те осигуряват равномерно рязане през целия процес. Частите се изработват от едно парче листов метал, така че дизайните трябва да имат равномерна...
Германия, Ludwigsburg
... символи: Цифри 0 - 9, главни и малки букви A - Z; a - z, различни препинателни знаци като . , / и др. Налични интерфейси: USB-A, USB-B, Ethernet Компенсация на толеранса на височината: До макс. 5 мм (постоянна дълбочина на маркиране и на неравни повърхности) Тегло: 3,1 кг с акумулатор Капацитет на батерията: 4,0 Ah 18V (литиево-йонна батерия) / 8,0 Ah 18V (опционално) Сила на удара: 30 регулируеми степени на удара (постоянна ударна мощност през целия живот на акумулатора)...
Турция, Istanbul
...Лененото масло е растително масло, получено от растението лен чрез метод на студено пресоване. Това растение, което дава плодове през лятото, има овална и твърда структура. Известно е, че употребата на ленено семе датира от древни времена. То обикновено расте в Близкия изток и Средиземноморските региони. Лененото масло съдържа високи количества мастни киселини. То също така съдържа различни...
България, Otets Paisievo
... всички полезни свойства на маслото. При ниски температури кокосовото масло има кремообразна (под 24 °C) до твърда (под 18 °C) текстура и бял цвят, а при високи температури (над 25 °C) прилича на масло и има прозрачен цвят. То е подходящо за всички типове кожа, особено полезно за суха, чувствителна и силно дехидратирана кожа, срещу стрии, както и за антицелулитен масаж на проблемни зони. Използва се и като крем за лице. Използва се след излагане на слънце или през студените месеци, когато кожата е най-суха и се нуждае от подхранване. Събиране: Буджак...
Франция, Pineuilh
... и днес в това вино. ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО Ръчно събрани в оптимална зрялост Винификация според методите, специфични за апелацията: Пресоване, първа ферментация, процес на газиране и втора ферментация в бутилка Отлежаване на дъно за минимум 12 месеца ГРОЗДЕ Merlot Cabernet Franc ДЕГУСТАЦИЯ Villa Bordeaux Rosé представя ярък розов цвят с нежни, леко рубинени отблясъци. Носът предлага елегантни нотки на касис и сладки плодове.
Италия, Imperia
...Класически 750 мл – нашето филтрирано екстра върджин олио в най-класическата ни опаковка, налично в различни капацитети. Екстра Върджин Зехтин Италианско олио – студено извлечено Екстра Върджин Зехтин "Класико" се получава от смес от екстра върджин масла, произведени от маслини, събрани през целия производствен период (от ноември до февруари) и обработени в непрекъснат студен процес. "Класико...
Германия, Ense-Höingen
... място до анализа на производствената възможност, от разработването на инструменти през производствения процес до индивидуалната опаковка на стоката. Качеството и непрекъснатото спазване на процесните изисквания са на първо място за HEICO. Освен висококвалифицираните служители, обширен спектър от най-съвременни проверочни устройства и системи за мониторинг на данни осигуряват оптимално качество на частите от студеното флуидно пресоване. Оптимизирани процесни потоци, модерни инсталации, по-нисък разход на материали и по-висока производителност създават атрактивен пакет от услуги.
Испания, Dicastillo, Navarra
...витамини, аромати и натурални съставки. Кремът е напълно натурален и е направен от захар, портокал и съставки от маслинови дървета, без добавяне на консерванти или изкуствени подсладители. Може да съдържа малки парченца плод. Добавената захар е по-малко от 10%. Този крем комбинира характеристиките на портокала и неговата "C" витамин, както и на зехтина, който съдържа полифеноли и е направен с разтворими в вода части от маслини, получени при смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се запази продукта.
...Предлагаме процесни решения за всички видове плодове и за всички етапи на производството: от доставката на пресни плодове, през екстракция или пресоване до окончателната опаковка на сока асептично или чрез горещо пълнене. Алтернативно, изграждаме инсталации за приготвяне на качествен сок, започвайки от пюрета и концентрати в асептични барабани, като същевременно запазваме органолептичните...
Полша, Opalin
... подходящ за разнообразни терени. * Подходящ за малки полета. * С малкия си размер и тегло, балирането е лесно за пренасяне и съхранение. Кръгъл балиращ: 1. Започнахме производството през 2009 г., решихме всички проблеми до момента. 2. Над 3000 единици се изнасят годишно, нулеви неизправности. 3. Верига и ролка с гаранция 2 години. Ширина на входа: 520 мм Скорост: 350 об/мин Източник на енергия: Мотор Производствена ефективност: 4000 кг/ч Мощност на мотора: 5.5 KW...
Германия, Willich
...Предлагаме също процеси за студено пресоване, както и икономично завършване на повърхността. Сопровождаме нашите клиенти през целия проектен процес и организираме производството на инструменти и проби, както и производството (включително завършване на повърхността) и по желание също сглобяването на серийните части.
Австрия, Wolfsberg
...MoriVeda Мoringa Масло Основно Масло от Мoringa от семена и шушулки Нашето масло от Мoringa се получава чрез пресоване на семена и шушулки от Moringa от диворастящи плантации в Индия. Чрез щадяща обработка всички витамини и хранителни вещества остават в значителна степен запазени. Целият процес - от отглеждането, през събирането, до обработката - протича без торове и пестициди. Затова...
Франция, Herblay-Sur-Seine
...Продукт, получен от шрота или гранули (страничен продукт). Те се получават при пресоване на обелени и сурови семена на Сача Инчи. Този шрот или тези гранули преминават през процес на екструзия, сушене и смилане, който дава фина пудра в края на процеса. Естествен С куркума С какао Използване и приготвяне от клиента / потребителя Продукт, предназначен за директна човешка консумация. Поради...
Румъния, Focsani-Nanesti
... технически шперплат при висока температура, след предварително преминаване през лепило. Тегло: Не е приложимо Тип: Стандарт Размер: 80 x 190 см, 80 x 200 см, 90 x 190 см, 90 x 200 см, 120 x 190 см, 120 x 200 см Модел: deckhouse Обща височина: 35 см (крак + греда) или по заявка Височина на краката: 28 см или по заявка Сечение на рамката: 6 см ширина x 2.5 см дебелина Материал: многослойна бук Поддържано тегло: 200 кг Тип матрак: латекс, мемори пяна Монтаж: продуктът се доставя сглобен Обхват: Стандарт Гаранция: 2 години Държава на произход: Румъния...
Франция, Aizenay
...Описание : Маслото от рапица е получено чрез студено пресоване на семена от рапица, без да преминава през процес на рафиниране. Този метод на производство позволява запазването на естествените примеси, восъците и летливите компоненти, което му придава златисто жълт цвят, по-гъста текстура и по-изразен вкус. Неговият отличителен аромат, често описван като лешников или тревист, го прави...
Франция, Paris
...Орекиетите buononaturale се произвеждат по полусеминален начин чрез бронзово пресоване, с простота и страст, в плодородната провинция Ирпиния, на юг от Италия. Тестото, състоящо се от семолина от твърда пшеница и вода, е проектирано да устои на готвенето. Нашите сушени пасти преминават през средно 30 часа сушене при максимална температура от 50 градуса по Целзий и след това се оставят да...
Германия, Neuhausen Ob Eck
...Пресите на Mäder с зъбни рейки предават своята натискаща сила постоянно през цялата дължина на хода. Директното предаване на силата чрез ръчния лост позволява чувствителна и прецизна работа. Ръчният лост може да се регулира в произволна позиция: това позволява ергономично адаптиране на пресата спрямо приложението или ръста на оператора. Ръчният лост е наклонен настрани в ергономично удобна...
...Има 6 типа прах от фериит за сухо пресоване за клиенти: YXC-C1, YXC-C2T, YXC-C3T, YXC-C1, YXC-C2. Процедурите за изработка на магнити са следните: • Необходимите вторични добавки са добавени в праха по време на процеса на смилане. Клиентите трябва само да добавят подходящо количество свързващи вещества и смазочни материали. Прахът трябва да премине през сито с 120 мрежи преди пресоване, за да се...
Испания, Pinofranqueado-Cáceres
...100% натурална печатна восък, произведена от нас, без оцветители, извлечена чрез метод на пресоване на семената и пречистена по традиционния метод на декантиране. Стандартен размер на восъчните клетки. Наличност през цялата година за основните видове опаковки и индивидуално приготвяне на поръчки.
Испания, Murcia
...Органичното ленено масло се получава чрез първоначално студено пресоване на семената на Linum usitatissimum. Това е тревисто растение, родом от районите на реките Нил, Тигър и Ефрат, използвано от хората през хилядолетията за многобройните си приложения. Съставът му включва наличието на линоленова, линолова и олеинова киселини, с хидратиращи свойства и в по-малка степен, други мастни киселини...
Франция, Calvi
...Сорт: Верментино 20 години 25 хл/хектар 6 500 бутилки. Беритба: ранна и ръчна Винификация: Пресоване без сулфити / Студена декантация 48 часа / Вкарване на дрожди и ферментация 14-15°C Отлежаване върху фини утайки 6 месеца при естествени температури. Филтрация, леко сулфитиране и бутилиране. Бутилиране през пролетта. Дегустация: - Ярко жълт цвят; - Интензивен аромат, характеризиращ се с бели плодове и жълти цветя от храсталака; - Жив, кръгъл и стегнат вкус. Ретроолфакция в хармония с носа.
Франция, Bordeaux
...В дървени и бетонни съдове. Извличане чрез пневматично пресоване. Мацерация: 35 дни. Отлежаване: В нови бъчви (20%), върху фини утайки, в продължение на 16 месеца. Без финаж. Дегустация: Тъмен цвят, облечен в дълбок червен нюанс. Изразителен, ароматният букет разкрива нотки на черни плодове, нотки на лакрица, подправки и деликатни цветни нотки. Мощен, вкусът разгръща елегантна структура с приятно полирани и копринени танини. Финалът е много дълъг, така че сме свидетели на едно много голямо Castillon-Côtes de Bordeaux, обещаващо много добра еволюция при отлежаване.
Франция, Vregny
...Достъпно в цистерна или IBC контейнер 1000L, суровото рапично масло е най-евтиното на пазара и е предназначено за не-хранителни приложения: Индустриални приложения Захранване на котел с положителна енергия Хранене на животни Добавка в производството на продукти Метанизатор Смазване и др... Суровото рапично масло, наричано "СУРОВО", се извлича директно чрез механично пресоване на семената на слънчогледа и не преминава през рафиниране или денатурация след това, то е в най-чистото си състояние. Свържете се с нас, за да получите оферта.
Германия, Hardt
...От разработката през производството на инструменти до серийното производство – Bohnert е вашият партньор за висококачествени щамповани и огънати части с дебелини на лентата от 0,04 мм - 1,00 мм и ширини на лентата от 0,30 мм - 50,00 мм.
Германия, Hainburg
...В района Рейн-Майн компанията Heinz Technik се радва на добра репутация в областта на обработката на метали. Като ориентирана към клиента, модерна и иновативна компания, ние обхващаме цялата производствена верига на метала. Нашият акцент е върху CNC обработката на метали, от рязането през формоването и свързването до монтажа. Постоянните инвестиции в съществуващите процеси и в придобиването на нови технологии осигуряват на нашите клиенти най-високо качество.
Германия, Halver
... изчакване и разходи. В процеса предварително сглобената щанц се води през отвора на пресата. Чрез натискане на лоста, щанц втулката се обгръща равномерно от шестте натискни челюсти, деформира се и се впресова абсолютно плътно. В този пакет са включени допълнително два комплекта натискни челюсти за размери DN03 до DN08 и DN10 до DN16. Размерите са 420 x 165 x 270 милиметра при тегло от 11,9 кг.
Франция, Caromb
...Сортове: Изненада от винопроизводителя Възраст на лозята: 3 до 50 години Тероар: Глинесто-варовиков Беритба: Машинна Дегустация: • Цвят: светъл • Първи нос: Бели цветя • Втори нос: Бели плодове • В уста: Свеж и кръгъл с минерален финал, аромати на кайсии • Средна каудалия (5/6) Съчетание храна/вино: • Риби, морски дарове, аперитиви…. Годност: 2 до 3 години Винификация: Откъсване/Стъпкване, след това пресоване и утаяване, накрая винификация при ниска температура (16°C). 2 седмици винификация, след това отлежаване на фини утайки през зимата. Накрая филтриране преди бутилиране с инертен газ.
Швейцария, Carouge
... комплекси за дифузия, са: 100% чисти и натурални Получени чрез дестилация с водна пара или чрез студено пресоване HEBBD: Етерично масло Ботанически и Биологично Определено БИО Какво означава HEBBD? HEBBD означава Етерично Масло Ботанически и Биохимически Определено. На ботаническо ниво, това показва, че са идентифицирани: органът производител на растението, от което произлиза етеричното масло точното латинско ботаническо наименование страна на произход Референция:10113...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play