ECKOLD е вашият специалист в областта на Clinchen, щамповане, щамповани нитове и формоване на листове и профили. Името ECKOLD символизира висококачествени продукти и добро обслужване. Като пионер в иновативната Clinchtechnologie за свързване на листове и профили, ние разполагаме с несравнимо богатство от опит в областта на студеното формоване. В индустрията за обработка на листове сме известни с н...
...Schmale изгражда преси и линии за пресоване с сервозадвижвания или хидромеханични системи за формоване на метали. Интегрираме нашите преси за отрязване, преси за щамповане и преси за изтегляне в нашите огъващи машини за проводници и други системи за формоване на проводници, тръби и ленти. Изграждаме сервозадвижвани преси с капацитет до 700 тона. Получихме награда през 2018 г. за тази иновация.
...Обработката на листов метал е процес на огъване, рязане, пробиване и сглобяване на листов метал, за да се формира желаната форма. Специални инструменти, като лентови триони и резачки, също могат да се използват в процеса на обработка на листов метал. Те осигуряват равномерно рязане през целия процес. Частите се изработват от едно парче листов метал, така че дизайните трябва да имат равномерна...
... символи: Цифри 0 - 9, главни и малки букви A - Z; a - z, различни препинателни знаци като . , / и др.
Налични интерфейси: USB-A, USB-B, Ethernet
Компенсация на толеранса на височината: До макс. 5 мм (постоянна дълбочина на маркиране и на неравни повърхности)
Тегло: 3,1 кг с акумулатор
Капацитет на батерията: 4,0 Ah 18V (литиево-йонна батерия) / 8,0 Ah 18V (опционално)
Сила на удара: 30 регулируеми степени на удара (постоянна ударна мощност през целия живот на акумулатора)...
...Лененото масло е растително масло, получено от растението лен чрез метод на студено пресоване.
Това растение, което дава плодове през лятото, има овална и твърда структура. Известно е, че употребата на ленено семе датира от древни времена. То обикновено расте в Близкия изток и Средиземноморските региони. Лененото масло съдържа високи количества мастни киселини. То също така съдържа различни...
... всички полезни свойства на маслото. При ниски температури кокосовото масло има кремообразна (под 24 °C) до твърда (под 18 °C) текстура и бял цвят, а при високи температури (над 25 °C) прилича на масло и има прозрачен цвят.
То е подходящо за всички типове кожа, особено полезно за суха, чувствителна и силно дехидратирана кожа, срещу стрии, както и за антицелулитен масаж на проблемни зони. Използва се и като крем за лице. Използва се след излагане на слънце или през студените месеци, когато кожата е най-суха и се нуждае от подхранване.
Събиране: Буджак...
... и днес в това вино.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Ръчно събрани в оптимална зрялост
Винификация според методите, специфични за апелацията:
Пресоване, първа ферментация, процес на газиране и втора ферментация в бутилка
Отлежаване на дъно за минимум 12 месеца
ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИЯ
Villa Bordeaux Rosé представя ярък розов цвят с нежни, леко рубинени отблясъци. Носът предлага елегантни нотки на касис и сладки плодове.
...Класически 750 мл – нашето филтрирано екстра върджин олио в най-класическата ни опаковка, налично в различни капацитети.
Екстра Върджин Зехтин
Италианско олио – студено извлечено
Екстра Върджин Зехтин "Класико" се получава от смес от екстра върджин масла, произведени от маслини, събрани през целия производствен период (от ноември до февруари) и обработени в непрекъснат студен процес. "Класико...
... място до анализа на производствената възможност, от разработването на инструменти през производствения процес до индивидуалната опаковка на стоката.
Качеството и непрекъснатото спазване на процесните изисквания са на първо място за HEICO. Освен висококвалифицираните служители, обширен спектър от най-съвременни проверочни устройства и системи за мониторинг на данни осигуряват оптимално качество на частите от студеното флуидно пресоване.
Оптимизирани процесни потоци, модерни инсталации, по-нисък разход на материали и по-висока производителност създават атрактивен пакет от услуги.
...витамини, аромати и натурални съставки. Кремът е напълно натурален и е направен от захар, портокал и съставки от маслинови дървета, без добавяне на консерванти или изкуствени подсладители. Може да съдържа малки парченца плод. Добавената захар е по-малко от 10%. Този крем комбинира характеристиките на портокала и неговата "C" витамин, както и на зехтина, който съдържа полифеноли и е направен с разтворими в вода части от маслини, получени при смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се запази продукта.
...Предлагаме процесни решения за всички видове плодове и за всички етапи на производството: от доставката на пресни плодове, през екстракция или пресоване до окончателната опаковка на сока асептично или чрез горещо пълнене.
Алтернативно, изграждаме инсталации за приготвяне на качествен сок, започвайки от пюрета и концентрати в асептични барабани, като същевременно запазваме органолептичните...
... подходящ за разнообразни терени.
* Подходящ за малки полета.
* С малкия си размер и тегло, балирането е лесно за пренасяне и съхранение.
Кръгъл балиращ:
1. Започнахме производството през 2009 г., решихме всички проблеми до момента.
2. Над 3000 единици се изнасят годишно, нулеви неизправности.
3. Верига и ролка с гаранция 2 години.
Ширина на входа: 520 мм
Скорост: 350 об/мин
Източник на енергия: Мотор
Производствена ефективност: 4000 кг/ч
Мощност на мотора: 5.5 KW...
...Предлагаме също процеси за студено пресоване, както и икономично завършване на повърхността.
Сопровождаме нашите клиенти през целия проектен процес и организираме производството на инструменти и проби, както и производството (включително завършване на повърхността) и по желание също сглобяването на серийните части.
...MoriVeda Мoringa Масло Основно
Масло от Мoringa от семена и шушулки
Нашето масло от Мoringa се получава чрез пресоване на семена и шушулки от Moringa от диворастящи плантации в Индия. Чрез щадяща обработка всички витамини и хранителни вещества остават в значителна степен запазени. Целият процес - от отглеждането, през събирането, до обработката - протича без торове и пестициди. Затова...
...Продукт, получен от шрота или гранули (страничен продукт). Те се получават при пресоване на обелени и сурови семена на Сача Инчи.
Този шрот или тези гранули преминават през процес на екструзия, сушене и смилане, който дава фина пудра в края на процеса.
Естествен
С куркума
С какао
Използване и приготвяне от клиента / потребителя
Продукт, предназначен за директна човешка консумация.
Поради...
... технически шперплат при висока температура, след предварително преминаване през лепило.
Тегло: Не е приложимо
Тип: Стандарт
Размер: 80 x 190 см, 80 x 200 см, 90 x 190 см, 90 x 200 см, 120 x 190 см, 120 x 200 см
Модел: deckhouse
Обща височина: 35 см (крак + греда) или по заявка
Височина на краката: 28 см или по заявка
Сечение на рамката: 6 см ширина x 2.5 см дебелина
Материал: многослойна бук
Поддържано тегло: 200 кг
Тип матрак: латекс, мемори пяна
Монтаж: продуктът се доставя сглобен
Обхват: Стандарт
Гаранция: 2 години
Държава на произход: Румъния...
...Описание :
Маслото от рапица е получено чрез студено пресоване на семена от рапица, без да преминава през процес на рафиниране. Този метод на производство позволява запазването на естествените примеси, восъците и летливите компоненти, което му придава златисто жълт цвят, по-гъста текстура и по-изразен вкус. Неговият отличителен аромат, често описван като лешников или тревист, го прави...
...Орекиетите buononaturale се произвеждат по полусеминален начин чрез бронзово пресоване, с простота и страст, в плодородната провинция Ирпиния, на юг от Италия. Тестото, състоящо се от семолина от твърда пшеница и вода, е проектирано да устои на готвенето.
Нашите сушени пасти преминават през средно 30 часа сушене при максимална температура от 50 градуса по Целзий и след това се оставят да...
...Пресите на Mäder с зъбни рейки предават своята натискаща сила постоянно през цялата дължина на хода. Директното предаване на силата чрез ръчния лост позволява чувствителна и прецизна работа. Ръчният лост може да се регулира в произволна позиция: това позволява ергономично адаптиране на пресата спрямо приложението или ръста на оператора. Ръчният лост е наклонен настрани в ергономично удобна...
...Има 6 типа прах от фериит за сухо пресоване за клиенти: YXC-C1, YXC-C2T, YXC-C3T, YXC-C1, YXC-C2. Процедурите за изработка на магнити са следните:
• Необходимите вторични добавки са добавени в праха по време на процеса на смилане. Клиентите трябва само да добавят подходящо количество свързващи вещества и смазочни материали. Прахът трябва да премине през сито с 120 мрежи преди пресоване, за да се...
...100% натурална печатна восък, произведена от нас, без оцветители, извлечена чрез метод на пресоване на семената и пречистена по традиционния метод на декантиране. Стандартен размер на восъчните клетки. Наличност през цялата година за основните видове опаковки и индивидуално приготвяне на поръчки.
...Органичното ленено масло се получава чрез първоначално студено пресоване на семената на Linum usitatissimum. Това е тревисто растение, родом от районите на реките Нил, Тигър и Ефрат, използвано от хората през хилядолетията за многобройните си приложения. Съставът му включва наличието на линоленова, линолова и олеинова киселини, с хидратиращи свойства и в по-малка степен, други мастни киселини...
...Сорт: Верментино 20 години 25 хл/хектар 6 500
бутилки.
Беритба: ранна и ръчна
Винификация: Пресоване без сулфити / Студена декантация 48 часа / Вкарване на дрожди и ферментация 14-15°C
Отлежаване върху фини утайки 6 месеца при естествени температури.
Филтрация, леко сулфитиране и бутилиране.
Бутилиране през пролетта.
Дегустация:
- Ярко жълт цвят;
- Интензивен аромат, характеризиращ се с бели плодове и жълти цветя от храсталака;
- Жив, кръгъл и стегнат вкус. Ретроолфакция в хармония с носа.
...В дървени и бетонни съдове. Извличане чрез пневматично пресоване. Мацерация: 35 дни.
Отлежаване: В нови бъчви (20%), върху фини утайки, в продължение на 16 месеца. Без финаж.
Дегустация: Тъмен цвят, облечен в дълбок червен нюанс. Изразителен, ароматният букет разкрива нотки на черни плодове, нотки на лакрица, подправки и деликатни цветни нотки. Мощен, вкусът разгръща елегантна структура с приятно полирани и копринени танини. Финалът е много дълъг, така че сме свидетели на едно много голямо Castillon-Côtes de Bordeaux, обещаващо много добра еволюция при отлежаване.
...Достъпно в цистерна или IBC контейнер 1000L, суровото рапично масло е най-евтиното на пазара и е предназначено за не-хранителни приложения:
Индустриални приложения
Захранване на котел с положителна енергия
Хранене на животни
Добавка в производството на продукти
Метанизатор
Смазване и др...
Суровото рапично масло, наричано "СУРОВО", се извлича директно чрез механично пресоване на семената на слънчогледа и не преминава през рафиниране или денатурация след това, то е в най-чистото си състояние.
Свържете се с нас, за да получите оферта.
...От разработката през производството на инструменти до серийното производство – Bohnert е вашият партньор за висококачествени щамповани и огънати части с дебелини на лентата от 0,04 мм - 1,00 мм и ширини на лентата от 0,30 мм - 50,00 мм.
...В района Рейн-Майн компанията Heinz Technik се радва на добра репутация в областта на обработката на метали.
Като ориентирана към клиента, модерна и иновативна компания, ние обхващаме цялата производствена верига на метала. Нашият акцент е върху CNC обработката на метали, от рязането през формоването и свързването до монтажа. Постоянните инвестиции в съществуващите процеси и в придобиването на нови технологии осигуряват на нашите клиенти най-високо качество.
... изчакване и разходи. В процеса предварително сглобената щанц се води през отвора на пресата. Чрез натискане на лоста, щанц втулката се обгръща равномерно от шестте натискни челюсти, деформира се и се впресова абсолютно плътно. В този пакет са включени допълнително два комплекта натискни челюсти за размери DN03 до DN08 и DN10 до DN16. Размерите са 420 x 165 x 270 милиметра при тегло от 11,9 кг.
...Сортове: Изненада от винопроизводителя
Възраст на лозята: 3 до 50 години
Тероар: Глинесто-варовиков
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: светъл
• Първи нос: Бели цветя
• Втори нос: Бели плодове
• В уста: Свеж и кръгъл с минерален финал, аромати на кайсии
• Средна каудалия (5/6) Съчетание храна/вино:
• Риби, морски дарове, аперитиви….
Годност: 2 до 3 години
Винификация: Откъсване/Стъпкване, след това пресоване и утаяване, накрая винификация при ниска температура (16°C). 2 седмици винификация, след това отлежаване на фини утайки през зимата. Накрая филтриране преди бутилиране с инертен газ.
... комплекси за дифузия, са:
100% чисти и натурални
Получени чрез дестилация с водна пара или чрез студено пресоване
HEBBD: Етерично масло Ботанически и Биологично Определено
БИО
Какво означава HEBBD?
HEBBD означава Етерично Масло Ботанически и Биохимически Определено.
На ботаническо ниво, това показва, че са идентифицирани:
органът производител на растението, от което произлиза етеричното масло
точното латинско ботаническо наименование
страна на произход
Референция:10113...