Испания, Zaragoza
...Зехтинът е течна мазнина, получена чрез пресоване на цели маслини, плода на дървото Olea europaea, традиционна култура. Той се използва обикновено в кухнята, за пържене на храни или като дресинг за салати. Ползи и характеристики: Премиум вкус и аромат: Нежен, но интензивен, с нотки на зелени плодове, свежи билки и леко пикантен вкус, който придава дълбочина на ястията. 100% натурален и чист...
Испания, La Garriga
...Зехтин (aceite de oliva) е масло, получено от пресоване на маслини, плода на маслиновото дърво. Известен със своя характерен вкус и ползи за здравето, зехтинът е основна част от средиземноморската диета. Той е богат на мононенаситени мазнини и антиоксиданти и се използва както за готвене, така и за подправяне на студени ястия.
Испания, Majadahonda-Madrid
...Тази екологична студено пресована зехтин от първокласен клас е резултат от реколта на маслини, подбрани в оптималния момент на зрялост. Получен чрез студено пресоване и отглеждан без пестициди, той запазва ярък и свеж сенсорен профил, с плодови и билкови нотки, които изпъкват в капка. Идеален за тези, които търсят здравословен и висококачествен продукт, този AOVE е перфектен за гурме ястия, салати и дресинги, предоставяйки автентичност и чистота при всяка употреба.
Турция, Izmir
...Нашите зехтини под марката OliveOilsLand®, произведени с техника на студено пресоване в нашето съоръжение, където стандартите за безопасност на храните се защитават на най-високо ниво и в неръждаеми резервоари с минимален контакт с въздуха, предлагат приятно усещане на небцето с уникалния си вкус. Сред хората е известен и като Вкусът на Егейското зехтин. Естествено екстра върджин зехтин с високо...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... момент на узряване. Без да достига най-високата си степен на узряване, всички аромати и вкусове се запазват в оригиналния си вид, благодарение на механичните процеси и студеното пресоване. Чрез естествения декантационен процес, благодарение на сорта Arroniz, маслените полифеноли, като хидрокситирозол и олеуропеин, помагат за намаляване на инцидентите на различни патологии, свързани с дегенерация. Те защитават липидите в кръвта от оксидативен стрес. 159 mg/kg, Олеуропеин 94,1 mg/kg, Тирозол 81,9 mg/kg, Олеокантал 141 mg/kg. Консумирайте в суров вид.
Чехия, Praha 1
...Зехтинът е мазнина, произведена от плодовете на Olea europaea, известен още като маслиново дърво. Тази традиционна култура от средиземноморския регион е известна със своето характерно масло, което се получава чрез пресоване на маслините. Исторически, зехтинът е бил използван като гориво за традиционни лампи, но днес той се използва широко в медицината, сапуните, козметиката и готвенето. Въпреки...
Съответстващи продукти
Зехтин
Зехтин
Други Продукти
Жълт царевица
Жълт царевица
... маслиновото мляко, което е едно от незаменимите средства на алтернативната медицина, има важни ефекти в лечението на сърдечни и кожни заболявания, подкрепя храносмилателната система, укрепва имунната система, като пречиства тялото от токсини, и помага за възстановяване на клетките, като забавя клетъчната разруха. Готови ли сте да предизвикате времето с този продукт, получен от сурови маслини?
Италия, Imperia
...Зехтинът "Calvi Extra Virgin Olive Oil Pinzimolio" 750 мл се получава от маслини, които са узрели само частично. Екстра върджин зехтин Италиански зехтин – Студено извлечен Екстра върджин зехтин "Pinzimolio" се получава чрез пресоване с студено извлечение от маслини, които са узрели само частично. Има жълт цвят с зелени нюанси. "Pinzimolio" е студено обработен и опакован в мъст (нефилтриран...
Италия, MILANO
...OLIO, който се обявява за 100% италиански, е масло, чиито маслини са били събрани в Италия и тяхното пресоване е извършено в Италия. Дизигнацията относно произхода на маслото е винаги задължителна за всички масла от категория "екстра върджин зехтин". ОПАКОВКА ОТ 3 БР = 1 БР ЕВРО 21,90 1 ПАЛЕТ 48 ОПАКОВКИ СРОК НА ГОДНОСТ 24/06/2025 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТА...
Франция, Calvi
... фини утайки. Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ. Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси. Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
Турция, Istanbul
...Турското екстра върджин зехтин е извлечено от натурални егейски средиземноморски турски маслини чрез метода на студено пресоване. Може да се консумира с ястия, салати, маслини за маса, а продуктът е подходящ и за директна консумация. Произход: Турция Процес: Студено пресоване Киселинност: Под 0.8 Приложение: Готвене, пържене, салати, ястия Опаковка: Стъклени бутилки, кутии, PET бутилки, флексибилни резервоари Съхранение: Дръжте на сухо и хладно място...
Франция, Marseille
...Зехтин ISKA 1L CROC’ELLA Марсилия Зехтин ISKA в бутилка от 1L в пакет от 12 бутилки, т.е. 12L при CROC’ELLA, вашият търговец на едро и вносител на маслини и сушени плодове. Зехтинът е незаменим елемент в кухнята, зехтинът ISKA с неговия вкусен и плодов аромат ще заеме специално място в кухнята. Зехтинът е екстра върджин, извлечен чрез студено пресоване. Търсите ли да купите зехтин на едро? Не се колебайте да се свържете с CROC’ELLA, вашият търговец на едро и вносител на маслини и сушени плодове в Марсилия. CROC’ELLA изпраща в цяла Франция с възможност за безплатна доставка*...
Франция, Rioges
...Според традиционната формула, тази емулсия е съставена от екстра върджин зехтин (47%), получен чрез студено пресоване на 100% био маслини и варова вода, обогатена с екстракт от био невен и пчелен восък, който стабилизира формулата, като същевременно увеличава филмообразуващите и защитни свойства на епидермиса. Този почистващ препарат без изплакване, предназначен за седалището, ефективно премахва...
Турция, Hatay
... използва лесно. Обикновено се консумира в ястия и пържени храни. Датата на производство, срокът на годност и номерът на партидата са на етикета на продукта. Всички сертификати за качество са налични. Това е продукт, подходящ за износ. Здравословен и висококачествен зехтин, получен от маслини, отглеждани в региона Хатай Антакя. Преди да закупите, можете да се свържете с нас, за да видите нашата маслинова градина и производствено съоръжение. Ако искате да купите висококачествен и достъпен зехтин, бихме искали да заявим, че сте на правилното място. Ние продаваме само на едро зехтин.
Полша, Andrychów
... масата. Могат допълнително да се поливат с зехтин от първото пресоване EXTRA VIRGIN "MANZANO", и тогава можете напълно да оцените техния вкус. Маслините също така представляват вкусно допълнение към ястия. Добавят се към меса, колбаси, риби, паста, ризото, пица, спагети и салати. Маслините са богати на витамини от група B, провитамин A, както и витамини C и E, минерални съединения - предимно фосфор, калий и желязо. В същото време са леко смилаеми.
Германия, Essen
...The Mill е 100% натурално, студено пресовано зехтин екстра с максимално съдържание на киселини от 0,8%. Има отличен вкус и аромат. Регионът на Егейско море е известен по целия свят със своите маслини, които могат да бъдат преработени в отлично зехтин. Студено пресованият зехтин екстра от The Mill се произвежда при хигиенни условия чрез студено пресоване. При този процес маслините от Егейското...
Турция, Mersin
...Произвеждаме всички видове зехтин: Екстра Вирджин Зехтин: Произвежда се от първото студено пресоване на маслини с максимална киселинност 0.8° и пероксид 16 meq O2/kg макс. Вирджин Зехтин: Също се произвежда от първото студено пресоване на маслини с максимално ниво на киселинност 1.5° и пероксид 20 meq O2/kg макс. Вирджин зехтинът е по-евтин от екстра вирджин, като същевременно запазва най...
Италия, Ventimiglia Di Sicilia
...Екстра върджин зехтинът, произведен от компанията Oro di Calamigna, е зехтин, изцяло направен от италиански маслини, произхождащи от Вентимиля, Сицилия. Пресоването на този зехтин се извършва в рамките на 12 часа след събирането, този вид обработка е известен като "студено пресоване". Цветът на зехтина е смарагдозелен с златисти отблясъци. Вкусът на този екстра върджин зехтин е средно интензивен...
Франция, Cournonterrale
...Зехтинът Picholine екстра върджин от Oleisys, Изключителен моновариев зехтин: Сертифициран екстра върджин, произведен от най-престижните и вкусни френски маслини "пичолино". Качество, надхвърлящо отличието: Ръчно бране и студено пресоване осигуряват рядко качество на естествени аромати и ниска киселинност (между 0.2 и 0.3%). Запазени здравословни ползи: Използваните техники позволяват...
...Маслините се берат от южната част на региона Мраморно море в Турция през периода, когато количеството на полифенолите е най-високо, и се предлагат за продажба като нефилтрирани, използвайки метода на студеното пресоване. Маслиновото масло от ранна реколта, натурално екстра върджин, е с високо съдържание на вкус и има свежи плодови аромати, неузрели бадеми и зелени ябълки. Когато опитате маслото от маслини Nil Queen, ще усетите аромата на земя и природа.
Италия, Palagonia
...Екстра върджин зехтин с аромат на лимон, получен изцяло от сицилиански маслини чрез студено пресоване. За информация и цени, моля свържете се с нас на нашия имейл адрес.
Франция, Mandelieu
...Открийте зехтина екстра върджин Франсоа Ромео, който е едновременно нежен и плодов, а неговата ексклузивна рецепта радва почитателите от 1972 г. Произведен от първично студено пресоване, неговото производство и произход от ЕС гарантират качеството и най-добрите вкусови качества. Зехтинът екстра върджин Франсоа Ромео ще бъде най-добрият съюзник в кухнята ви, както за готвене, така и за подправяне на ястията ви. Освен неповторимия си вкус, ще се възползвате и от ползите на зехтина за здравето; яжте вкусно и здравословно. Нетно тегло: 3,1 KG Капацитет: 3L...
Италия, Carovigno
...Зехтин екстра върджин смес ТИН 1Л 100% италиански зехтин екстра върджин от висша категория Специфичният вкус на този деликатно плодови зехтин екстра върджин от смесен тип се дължи на сортовете маслини, използвани: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola и Leccina. Студено пресован по механичен начин, зехтинът Just Puglia е перфектен за всяка качествена рецепта.
Германия, Schoenebeck
... рафинирането, това масло е подходящо и за пържене. Нашето екстра върджин био зехтин има зелени до тъмнозелени нюанси и плодов, интензивен вкус на маслини. Нашият рафиниран био зехтин има жълт до зелен цвят и плодов, мек вкус на маслини. Био зехтинът се получава от месото на плодовете на маслиновото дърво Olea europaea чрез механично студено пресоване, отделяне от водната фаза и филтрация. След това, при необходимост, той се рафинира.
Италия, Palagianello
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... международни награди. Маслините се берат на ръка в оптималния момент на узряване, от био отглеждани маслинови дървета, без използване на торове, синтетични продукти, хербициди и пестициди. Интензивен плодов аромат на зелени маслини, зелена ябълка, зелена трева, банан, бадем, зелено дърво, сладък, мек, слабо горчив и леко пикантен. Профил на вкуса: интензивен плодов. Идеален за употреба без готвене, с тостове, препечен хляб с домат, зелени салати или доматени салати. Този зехтин може да придружава вашите зеленчуци, риба, червени меса, паста и картофи и др.
Испания, Cadrete-Zaragoza
... качество, което се състои от сока на две сортове маслини, Arbequina 80% и Arbosana 20%, добавяйки допълнителни плодови аромати и свеж вкус, който ме прави един от най-балансираните екстра върджин зехтини в Испания. По миризмата на жасмин, акации, портокали, цветни и тревисти аромати, които изпълват въздуха, когато ме изсипеш върху твоите ястия. Ще ти напомня за магическите моменти, в които ще...
...Зехтинът от първокласен сорт (ALTUWR) обикновено се отделя от другите масла, които могат да се използват веднага след пресоване, без да преминават през процесите, на които са подложени другите масла. Това масло е 100% естествено получено от най-добрите и най-вкусни сортове маслини. След събирането на маслините, измиването и почистването на листата, маслиновите зърна се унищожават и маслото се извлича, за да се получат най-доброто качество и най-добрите аромати. Максимална киселинност: не повече от 0.8%. Максимална стойност на пероксида: не повече от 20 meq/kg.
Нидерландия, Bv Nijkerk
...Зехтинът е течен мазнина, получена чрез пресоване на цели маслини, плода на Olea europaea, традиционна дървесна култура на Средиземноморието, и извличане на маслото. Често се използва в готвенето, за пържене на храни или като дресинг за салати.
Италия, Biancavilla
...Олио екстра върджин Фрутато Новело, произведено в Сицилия, сертифицирано CT001. Предлага се с специалната бутилка "Квадра Мараска". Фрутато Новело е произведено от маслини "Ночелара Етнеа", отглеждани на терените, собственост на компанията Кускуна, която се занимава и с ръчно бране и студено пресоване. Крайният продукт е отличен и гарантиран. Освен това ние сме единствената компания, която предлага възможността да осиновите маслина!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play