...Няма нищо по-средиземноморско от зехтина, получен директно от маслини от биологично земеделие чрез механичен процес на първично студено пресоване. Качеството на маслините е алфахаренса и те са отглеждани без използване на пестициди или химически продукти.
Отличителният нюанс идва от портокала, който перфектно се комбинира с маслината, така че в устата може да се усети както дискретната сладост на портокала, така и горчивината на маслината.
...КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИЯ, НАШАТА ГАРАНЦИЯ
С деликатен и мек вкус, Боромео е екстра върджин зехтин, произведен в сърцето на слънчевите маслинови горички на Андалусия.
Този зехтин дължи своя чудесен и цветист аромат на студеното пресованена най-добрите маслини, внимателно подбрани.
Хармоничен и добре балансиран, този великолепен екстра върджин зехтин ще оживи вашата ежедневна кухня и най-изтънчените ви дресинги.
Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и само чрез механични процедури.
...Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и само чрез механични процедури. Студено пресоване.
Това е екстра върджин пиквал, събран през ноември.
Със златисто-зелен цвят, той притежава интензивен плодов аромат и цветови нюанси на зелено. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятно парене, което разкрива високото съдържание на полифеноли, като гаранция за запазване на всички негови естествени компоненти.
Киселинност: <0,20º...
... рафтовете.
Кавлак Каменна Преса Студено Пресовано Зехтин се предлага в опаковки от 500 мл, 750 мл, 1 л, 2 л, 3 л и 5 л.
Общи характеристики на Студено Пресования Зехтин с Каменна Преса
Кавлак Каменна Преса Студено Пресовано Зехтин има киселинност от 0,4 - 0,8 и е зехтин с ароматен вкус, получен от маслини от района на Гемлик, който може да се използва във всякакви ястия (закуска, салати, мезета, топли ястия). Кавлак Каменна Преса Студено Пресовано Зехтин, получен чрез студено пресоване, е правилният избор за тези, които търсят истински зехтин от каменна преса.
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстра върджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
...Хармонично екстра върджин
Типичният златисто-жълт цвят се получава чрез метода на студеното пресованена маслините, сортовете маслини са Олиарола и Челина. Има балансиран вкус, веднага приятен с нотка на бадеми. Това е плод с умерена интензивност, с приятни аромати на Средиземно море.
Наличен в бутилки:
0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнер 5,00 л.
Благодарение на лекото си вкусово излъчване...
...Инфузия от органични чили пиперки с премиум клас зехтин, получен единствено чрез механични процеси и студено пресоване, директно от маслини от сортовете Galega, Cordovil и Verdeal.
...Memecik 750 мл - Възобновяемо шише
Произведен е от маслини от сорта Memecik, събрани през октомври 2019-2020 година, когато все още са били зелени.
Стойността на киселинността е максимум 0,3%.
Студеното пресоване е извършено при температура не по-висока от 24 °C.
Филтриран е, за да запази свежестта си за по-дълго време.
Подходящ е за консумация суров сутрин.
Стойност на полифенолите: 350 мг/кг
Има интензивен плодов вкус и пикантност, напомнящи на специфичните за сорта Memecik зелени бадеми и свежи треви.
...Нативното екстра зехтин е изцяло произведено от първото студено пресованенамаслини от сорта Пикуал. Те произхождат от маслинова градина с площ 120 хектара в Монторо-Адамус. По природа те са с високо съдържание на мононенаситени мастни киселини и витамин Е.
В сравнение с другите растителни масла, зехтинът има по-дълъг срок на годност. Той поема по-малко в храните и оставя само фин нюанс при готвене.
Зехтинът от Пикуал е без добавки, усилватели на вкуса или аромати и е идеален за завършване на специалитети от средиземноморската кухня.
EAN: 4260394019231
Füllmenge: 5.000 ml...
... постелки, вентилационни устройства, кошници, обвивки за бутилки, щори, за да поддържат жилището хладно през целия ден. За селскостопанските дейности са правили торби за мулета, кошници за пресованенамаслини или грозде, кошници, чанти за носене на храна....
Също така работим с маслиново дърво, създавайки голямо разнообразие от продукти, сред които кухненски принадлежности, мебели, дизайнерски...
Семейна компания, която е в дейност от 36 години и е специализирана в търговия на едро, ние предлагаме нашето екстра върджин зехтин THEOS от първично пресоване с високо качество, произведен от единствен сорт маслини KORONEIKI, признат в световен мащаб за своя вкус и качество. Ние предлагаме също така цял набор от биологични маслини, био картофени чипсове и био ванилия от остров Реюнион.
Нашият...
... качество и висока устойчивост от екологична и етична гледна точка. NOCERBIA е зехтин екстра върджин от UPO Сицилия Социална кооперация. Познавачите, опитвайки зехтина екстра върджин Nocerbia, веднага усещат, че става въпрос за продукт от Сицилия. Съставът на линията Nocerbia се извършва с маслини от Ночелара дел Беличе, Черасуола и Бианколила. Методът напресоване е непрекъснат цикъл при контролирана температура с извличане на студено.
...пресовани на студено, произвеждат както „чисто“ масло, така и „бленд“. Етапите на отглеждане, събиране, пресоване, съхранение и бутилиране на маслото се извършват стриктно в съответствие с нормите, определени от общностното законодателство относно биологичните производства. Вече оценени от изключителности на местната ресторантьорска индустрия, нашата цел е да направим нашите продукти известни в цялата страна и международно.
... пресованена зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
Маслото Valdelaseras е уникално масло с изключителна чистота, при което използваме само сока от нашите маслини, получен при първото студено пресоване. Само така можем да гарантираме масло с изключителни качества. Машините, използвани в нашата маслобойна, не прилагат топлинни процеси и нямат допълнителни машини, които да влошават качеството на маслото. Голямата разлика при първото студено...
... и леко пикантен привкус.
Всички наши масла са от първоначално студено пресоване, получавайки продукт с максимално качество. Нашият внимателен производствен процес на зехтин е израз на нашата собствена същност. Той е символ на интензивност, която година след година се опитваме да подобрим.
Aceites Gil Luna разполага с 6000 маслини, много от които са стогодишни, сертифицирани от C.A.A.E.: органа...
ELEOFARM зехтините са чисти критски съставки, известни по целия свят с изключителния си вкус, висока усвояемост и здравословни свойства. Те са богати на мононенаситени мазнини и следователно са изключително полезни за нашето физическо благополучие. Производството им включва директно пресованена пресни маслини в мелница. Нашето ексклузивно производство на зехтин се извършва чрез чисто механични...
Екстра Вирджин Зехтин, Зехтин, Зехтин от Пулп, Високополифенолен, Турски Зехтин. Производител на спрей зехтин, Производител. Частен етикет зехтин, Износител на зехтин.
Palamidas Зехтин е основан през 2006 година в квартал Меджидие на района Ахисар в Маниса с цел да предложи услуга за пресованенамаслини за хората. Ахисар е мястото с най-много дървета в Турция, с 15 милиона маслинови дървета...
...Аз съм Фердинандо Папалардо, произхождам от семейство предприемачи в агро-хранителния сектор от няколко поколения и разполагам с тридесетгодишен опит в обработката намаслини. Моето екстра върджин зехтин е получен от първото пресованена селектирани маслини, събрани на ръка в правилния стадий на зрялост от две сортове от Тера ди Бари: "Чима ди Битонто", известна също като Оглиарола или Нострана...
...в Санио Беневентано, регион, където традицията на маслиновото дърво е сред най-древните в Италия, нашата компания произвежда в Сант'Агата де' Готи изключително зехтин "Terre Caudine", използвайки изцяло маслини, събрани от нашите маслинови насаждения. В подножието на планината Табурно, на височина около 200 м, произвеждаме италианско масло, получено от простото пресованена маслините, събрани...
... отдаденост и грижа, за да получим здрави маслини, събирайки ги внимателно и оценявайки оптималния момент на зрялост.
Извършваме смилане на пресни маслини в деня на събирането и извличаме маслото чрез студено пресоване.
Ние се грижим за естествената декантация на маслото, без да принуждаваме филтрацията му, и го съхраняваме в чисто, спокойно помещение без температурни вариации.
... на зехтин от първо пресоване: апулийското "зелено злато". Зехтинът се произвежда от маслини, произхождащи от райони, разположени в "Мургия", на територията на Андрия и в провинция Бари и Бат: исторически плодородни територии, характеризиращи се с мек климат.
... абруцките територии, те се млят в кратък срок след събирането им в традиционна маслобойна с гранитни камъни, чрез отцеждане от "първото студено пресоване", което запазва непроменени всички органолептични характеристики на най-истинския зехтин от висша категория, получен единствено чрез механични процеси, като истинска преса намаслини.
... биологичното отглеждане намаслини галега, традиционния метод на студено пресоване, който уважава плода и дава начало на по-богата на вкус, по-малко кисела есенция, произведена по екологичен, устойчив и социално отговорен начин.
...Земеделската компания Coppa D'Amore се намира в Берналда (MT) и предлага многогодишния и страстен опит на своите собственици в занаятчийството и производството на зехтин, наследници на хилядолетната традиция в обработката намаслини и тяхното студено пресоване. Култивацията, събирането и смилането са процеси, извършвани с уважение към естествените методи, усвоени от нашите прадядовци. Качествата...
... Темпранильо), Турига Насьонал (традиционно използвано грозде за портвайн) и Аликанте Буше (с интензивна игра на декор).
ОЛИВКИ: в ХЕРДАDE ДОС ЛАГОС можете да намерите разнообразие от маслини с местен или испански произход на маслиновата плантация от 80 хектара. Засаждането намаслини стана биологично през 2012 година. След студено пресоване, маслините се превръщат в зехтин от най-високо качество, екстра върджин зехтин. Маслините се пресоват в преси с най-високо качество. Всички етапи от процеса редовно преминават контрол на качеството.
... година се организират кампании за прибиране на костилките от маслини. РЕЦИКЛИРАНЕ БИО в нашия завод в Хаен, с капацитет 40 000 тона костилки и органични отпадъци, участваме всяка година в кампанията.
2- МАШИНА ЗА ПРАНЕ и конвейерната лента ни помагат да транспортираме костилките и да отстраняваме залепената маслинова кора от костилката след последното пресоване.
3- ВЕШАЛКА И БУКСА. Маслината се претегля на везната, след което се транспортира по конвейерната лента към бункера, а от бункера преминава през тръби до маслодобивната мелница. Всяка лента има 4 бункера и общо има 36 бункера.
4- ОРДИНАТОР...
... органичен зехтин - Първо студено пресоване
Артикул 2. Екстра върджин зехтин, извлечен от избрани диви маслини.
Артикул 3: Екстра Върджин Зехтин - Непречистен Първо Студено Пресоване. Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и единствено чрез механични средства при ранна реколта. Сертифициран от Ecocert и IMO. Екстра върджин див зехтин е с високо търсене в фармацевтичната и козметичната индустрия. Нашето предимство е нивото на киселинност, което е ниско - 0.47 или 0.50. Пробите се предоставят с резултати от тестове при поискване. Ограничено производство!
Франтоио Карминяни Умберто се намира в местността Сан Касчиано ин Вал ди Песа и предлага на клиентите многогодишния и страстен занаятчийски и маслинов производствен опит на своите собственици, наследници на хилядолетната традиция в обработката намаслини и тяхното студено пресоване. От винаги силната склонност към качеството, утвърдените традиции и най-вече собствеността на производствените земи...