...Зехтинът "Calvi Extra Virgin Olive Oil Pinzimolio" 750 мл се получава от маслини, които са узрели само частично.
Екстра върджин зехтин
Италиански зехтин – Студено извлечен
Екстра върджин зехтин "Pinzimolio" се получава чрез пресоване с студено извлечение от маслини, които са узрели само частично. Има жълт цвят с зелени нюанси.
"Pinzimolio" е студено обработен и опакован в мъст (нефилтриран...
...OLIO, който се обявява за 100% италиански, е масло, чиито маслини са били събрани в Италия и тяхното пресоване е извършено в Италия. Дизигнацията относно произхода на маслото е винаги задължителна за всички масла от категория "екстра върджин зехтин".
ОПАКОВКА ОТ 3 БР = 1 БР ЕВРО 21,90
1 ПАЛЕТ 48 ОПАКОВКИ
СРОК НА ГОДНОСТ 24/06/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТА...
...Екстра върджин зехтинът, произведен от компанията Oro di Calamigna, е зехтин, изцяло направен от италиански маслини, произхождащи от Вентимиля, Сицилия.
Пресоването на този зехтин се извършва в рамките на 12 часа след събирането, този вид обработка е известен като "студено пресоване".
Цветът на зехтина е смарагдозелен с златисти отблясъци. Вкусът на този екстра върджин зехтин е средно интензивен...
...Екстра върджин зехтин с аромат на лимон, получен изцяло от сицилиански маслини чрез студено пресоване. За информация и цени, моля свържете се с нас на нашия имейл адрес.
...Зехтин екстра върджин смес ТИН 1Л
100% италиански зехтин екстра върджин от висша категория
Специфичният вкус на този деликатно плодови зехтин екстра върджин от смесен тип се дължи на сортовете маслини, използвани: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola и Leccina.
Студено пресован по механичен начин, зехтинът Just Puglia е перфектен за всяка качествена рецепта.
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
...Олио екстра върджин Фрутато Новело, произведено в Сицилия, сертифицирано CT001. Предлага се с специалната бутилка "Квадра Мараска". Фрутато Новело е произведено от маслини "Ночелара Етнеа", отглеждани на терените, собственост на компанията Кускуна, която се занимава и с ръчно бране и студено пресоване. Крайният продукт е отличен и гарантиран. Освен това ние сме единствената компания, която предлага възможността да осиновите маслина!
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстра върджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
...Хармонично екстра върджин
Типичният златисто-жълт цвят се получава чрез метода на студеното пресованена маслините, сортовете маслини са Олиарола и Челина. Има балансиран вкус, веднага приятен с нотка на бадеми. Това е плод с умерена интензивност, с приятни аромати на Средиземно море.
Наличен в бутилки:
0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнер 5,00 л.
Благодарение на лекото си вкусово излъчване...
... качество и висока устойчивост от екологична и етична гледна точка. NOCERBIA е зехтин екстра върджин от UPO Сицилия Социална кооперация. Познавачите, опитвайки зехтина екстра върджин Nocerbia, веднага усещат, че става въпрос за продукт от Сицилия. Съставът на линията Nocerbia се извършва с маслини от Ночелара дел Беличе, Черасуола и Бианколила. Методът напресоване е непрекъснат цикъл при контролирана температура с извличане на студено.
...пресовани на студено, произвеждат както „чисто“ масло, така и „бленд“. Етапите на отглеждане, събиране, пресоване, съхранение и бутилиране на маслото се извършват стриктно в съответствие с нормите, определени от общностното законодателство относно биологичните производства. Вече оценени от изключителности на местната ресторантьорска индустрия, нашата цел е да направим нашите продукти известни в цялата страна и международно.
... пресованена зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
...Аз съм Фердинандо Папалардо, произхождам от семейство предприемачи в агро-хранителния сектор от няколко поколения и разполагам с тридесетгодишен опит в обработката намаслини. Моето екстра върджин зехтин е получен от първото пресованена селектирани маслини, събрани на ръка в правилния стадий на зрялост от две сортове от Тера ди Бари: "Чима ди Битонто", известна също като Оглиарола или Нострана...
...в Санио Беневентано, регион, където традицията на маслиновото дърво е сред най-древните в Италия, нашата компания произвежда в Сант'Агата де' Готи изключително зехтин "Terre Caudine", използвайки изцяло маслини, събрани от нашите маслинови насаждения. В подножието на планината Табурно, на височина около 200 м, произвеждаме италианско масло, получено от простото пресованена маслините, събрани...
... абруцките територии, те се млят в кратък срок след събирането им в традиционна маслобойна с гранитни камъни, чрез отцеждане от "първото студено пресоване", което запазва непроменени всички органолептични характеристики на най-истинския зехтин от висша категория, получен единствено чрез механични процеси, като истинска преса намаслини.
...Земеделската компания Coppa D'Amore се намира в Берналда (MT) и предлага многогодишния и страстен опит на своите собственици в занаятчийството и производството на зехтин, наследници на хилядолетната традиция в обработката намаслини и тяхното студено пресоване. Култивацията, събирането и смилането са процеси, извършвани с уважение към естествените методи, усвоени от нашите прадядовци. Качествата...
Франтоио Карминяни Умберто се намира в местността Сан Касчиано ин Вал ди Песа и предлага на клиентите многогодишния и страстен занаятчийски и маслинов производствен опит на своите собственици, наследници на хилядолетната традиция в обработката намаслини и тяхното студено пресоване. От винаги силната склонност към качеството, утвърдените традиции и най-вече собствеността на производствените земи...
... пазарите от юли до октомври с сортовете грозде Витория, Италия и Апирене.
Зехтин
Зехтинът - от подрязването до събирането, до студеното пресоване и опаковането - само чрез нашите ръце.
Дърветата се поливат с капковата система за рационално управление на водата.
Естествени методи
Болестите и вредителите се предотвратяват с естествени методи. Не използваме пестициди, хербициди, нашите продукти растат с уважение към природата; инокулираме почвата с ризобактерии и добавяме компост за хранене на растенията.
Съставките винаги са от местно производство.
Вашето мнение е важно!
... продукт за ценители. Много гастрономии и престижни ресторанти в Италия и Европа избраха нашето масло и удовлетворението на нашите клиенти ни изпълва с гордост. Всеки продукт е резултат от съчетание между традиция и обновление. Съвременните съоръжения за пресованенамаслини, ценна и деликатна обработка, която в съответствие с традицията се извършва с метода на студено пресоване. Високото качество...
... разработена в продължение на години изследвания и експерименти, работейки заедно с експерти по дегустация на зехтин, готвачи и кулинарни критици с единствената цел да се създаде отлично масло, което да завладее дори най-взискателните и изискани небца. Масло с много ниска киселинност, получено чрез студено пресоване и подходящо за всякакъв вид ястия. Нашите маслини се събират в първоначалната им...
... модел допринасят за по-високи стандарти на хигиена през целия процес, докато прибиране и съхранение се извършват изключително бързо, за да се избегне ферментация, като по този начин напълно се запазват вкусовите свойства. Традиционният метод напресоване включва температура над 26°C, което предотвратява увреждане на фенолната концентрация и напълно запазва хранителната стойност, докато повишава...
Старият маслинен завод Паче произвежда екстра върджин зехтин от 1910 година, използвайки маслини от типични сортове на земята Пулия. Традицията на производството на зехтин в Пулия се изразява в зехтин с високо качество, произведен по традиционния метод на студено пресоване. Днес, в третото поколение, семейството Паче извлича сока от маслините с древния метод на смилане и пресоване, запазвайки...
... произход 100% Made in Italy. Земите, от около 80 години, се обработват лично с грижа и страст, по напълно естествен начин, без използването на химически продукти и пестициди, които могат да повлияят на качеството на продукта. Това са същите земи, които обработваше баща ми и, още преди него, дядо ми. На него дължим това, което имаме днес, на неговата упоритост и далновидност, когато, по време на Втората световна война, в период на големи трудности, засади маслиновите дървета, от които днес произлиза, чрез студено пресоване, екстра върджин зехтин от ПЕРАНЗАНА.
Био екстра върджин зехтин от Сицилия. Oliosa е млада компания, специализирана в продажбата и разпространението на екстра върджин зехтин от Сицилия, произведен и бутилиран в провинция Палермо. Това е био зехтин, без следи от пестициди или други вредни вещества, получен чрез студено пресованена сицилиански маслини, с интензивен аромат и силен вкус, бутилиран в формати от 750-500-250-100 мл, наличен и в ароматизирана версия с чесън, чили, босилек, лимон, градински чай, розмарин и риган.
...Обработката се извършва по традиционния метод с каменни мелници и с единствено студено пресоване.
Полученото екстра върджин олио, освен че има много ниска киселинност, е ароматно, богато на аромати и с характерен плодов вкус: истинска преса от маслини!
Земеделската фирма "Ле Фарние" е сертифицирана като биологична фирма (ccpb) ОПАКОВКИ: КАНИСТЪР от литри 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; СТЪКЛЕНА БУТИЛКА от литри 0,25 и 0,75; ГЛИНЕН СЪД, емайлиран и ръчно рисуван от литри 4; 0,75; 0,25.
Извършват се доставки до дома в Италия и Европа.
Пълен списък с цени на сайта www.agriturismolefarnie.it...
...което означава, че са в пълна фаза на узряване и производство. Тази година беше добра за нас както по количество, така и по качество, което е още по-важно. Нашите методи за пресоване отговарят на всички национални и европейски стандарти, като същевременно остават верни на вековната традиция на региона. Лично аз съм млад фермер и силно вярвам в тази мисия, която остава икономическа, но я живея с цялата душа на човек, който обича своята земя и нейните прекрасни продукти и добродетел. Надявам се моят успех да бъде и успехът на тези, които търгуват с нашите изключително вкусни продукти.