Испания, Dicastillo, Navarra
...Нашите подправки с трюфелово масло са произведени с интензивен и пронизващ вкус и аромат на черен трюфел, и са подправка за вече приготвени ястия. Достатъчно е да добавите няколко капки от нашите масла към ястията, за да получите трюфелов акцент в ястието. Това е допълнителна съставка в множество ястия, от прости ястия до сложни рецепти от висшата кухня: Яйца на тиган с трюфел, Трюфелни омлети...
Германия, Bad Bramstedt
...За класиката сред мексиканските яхнии - пикантна, люта, плодова и леко сладка - не е нужно да търсите повече в тайните рецепти на стари индианци, за да приготвите перфектно Чили кон Карне. Нашата подправка прави всяко Чили кон Карне просто по-добро и абсолютно автентично. Разбира се, работи чудесно и с растителни алтернативи на месо! Съдържание: 50,00 г Артикулен номер: 270646 Енергия: 358 kcal / 100 г, 1497 kJ / 100 г Мазнини: 13 г / 100 г от които наситени: 2,4 г / 100 г Въглехидрати: 37 г / 100 г от които захари: 34 г / 100 г Протеини: 13 г / 100 г...
Испания, Alcora
В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
Испания, Olba (teruel)
В Gusto Mediterráneo се занимаваме с разпространение на прясна черна трюфел (Tuber Melanosporum), известна във Франция като трюфел от Перигор. Освен това, предлагаме трюфел в бризура (трюфел в буркани с вода и сол за ароматизиране на продукти, като сирена, меса или сосове) и дехидратиран трюфел за ароматизиране на закуски, масла или сосове. Както трюфелът в бризура, така и дехидратираният са насо...
България, Sofia
... медицина. През високото средновековие англичаните го използвали за приготвяне на тонизиращи напитки. Употреби: това е много ценена подправка за зеленчукови яхнии и супи, особено тези на основата на риба. За приготвяне на чай: изсипете 1-2 чаени лъжички на чаша (250 мл) вряща вода и оставете да се запари за 5-10 минути в зависимост от вкуса. За готвене, смачкайте сушената билка левистик в началото на готвенето за по-дълготраен вкус. Опаковка: 125 г, 250 г и насипно.
Обединеното кралство, Basildon
...Сушените, смлени семена на Apium graveolens. Светлокафяво/зелено свободно течащо прах. Леко горчив и остър вкус с силен пикантен/сладък аромат. Продуктова група: Подправки и Билки Категория: Подправка Тип: Смляно Природа: Натурално...
RAYA, френска компания, е специализирана в импортирането и търговията с хранителни продукти от Иран. Нашите изключителни продукти са подбрани с най-голямо внимание от малки производители или кооперации. Те са от реколтата на годината и повечето от тях са сертифицирани като биологични. Предлагаме също и асортимент от редки и уникални продукти, включително продукти от диво събиране. В нашите ателие...
Испания, Pedro Muñoz
Black Garlic King е марка на Naturfood, компания, специализирана в преработката на висококачествени храни, с особен акцент върху производството на черен чесън и неговите производни. Нашият звезден продукт, черният чесън, е известен със своите антиоксидантни свойства и ползи за здравето, позиционирайки се като супер храна на гурме пазара. В Black Garlic King предлагаме широка гама от продукти, про...
Унгария, Budapest
...Анасонът е универсална подправка, която е тясно свързана с кимиона и копъра, произхождаща от Източното Средиземноморие. Това едногодишно растение е основна съставка в кухнята на Близкия изток, често използвана за подобряване на вкусовете на ястия на растителна основа. Анасонът се различава от звездния анасон, предлагайки уникален вкус, наподобяващ лакриц, който е ценен в различни кулинарни...
Франция, Maubeuge
... се с всички видове гарнитури, кефтата все пак изисква подправка, която да отговаря на нейната репутация. Като производители на подправки, в La Bonne Epice не сме взели тази роля на леко, напротив! Кефтата или "мляно месо" е продукт, който се предлага широко от 100% от традиционните месарници и това от много, много време, затова трябваше да разработим подправка още с началото на нашата дейност в началото на 90-те години, това е една от нашите най-стари рецепти! Референция: ART0020...
Германия, Geesthacht
Фирмата ENES, основана през 1999 г., получава подправките си директно от страните производители. Складовата база с площ от 1.600 м² в Гестахт, близо до Хамбург, позволява закупуването на по-големи количества, така че подправките на ENES да могат да доставят на клиентите си на изгодни цени. Но това не е всичко. С гордост поглеждаме и към следните точки: • Широк асортимент от подправки и билки; Полу...
Испания, Hernani
...Подправка, приготвена с мастило от сепия, идеална за придаване на уникален нюанс на кулинарни приготовления.
{ "target_language": "Добре дошли в Öksüzoğulları HoReCa, дистрибутор на надеждни турски решения за маси от 1968 г. Специализирани в разпространението на порцелан, стъкло, кристално стъкло, стомана, дърво и свързани продукти, ние се доверяваме на качеството, надеждността и бързото обслужване. Като пионери в индустрията, вярваме, че марките, които представяме, ще заемат важно място на пазара. В с...
Германия, Nürnberg
...Канелата е подправка, извлечена от вътрешната кора на дървета, принадлежащи към рода Cinnamomum. Тя се използва широко в кулинарията заради своя отличителен сладък и топъл вкус. Канелата е известна със своите ароматни свойства и често се използва в печива, десерти и горещи напитки. Може да се намери в две основни разновидности: цейлонска канела (истинска канела) и касия (обикновена канела...
Полша, Brzozów
...куркума, куркума - естествено оцветител & nbsp; <strong> Употреба: </strong> Зеленчуковата подправка се добавя към супи, сосове, яхнии, салати и други ястия, което им придава приятен зеленчуков аромат и подчертава вкуса на приготвените ястия.
Франция, Ducy-Sainte-Marguerite
Основан през 1835 г., Domaine de la Flaguerie е семейна компания, посветена на производството и преработката на ябълки за сайдер. Като любители на природата, домейнът прие ценностите на Биологичното земеделие през 1998 г. Доменът произвежда ябълкови сокове, сайдери IGP Нормандия и круши, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, ракии и други аперитиви и ликьори от биологично качество, предназначени...
Италия, Formigine
С над 40 години опит в сектора, Bioaltech е лидер в областта на екологичните биотехнологии, ангажиран с разработването на иновационни и устойчиви решения. Родена от страстта към естествените технологии, компанията се фокусира върху изключителните възможности на растенията и биоактивните съединения, произхождащи от водорасли, за подобряване на човешкото благосъстояние чрез естествени и авангардни ...
Турция, Izmir
...Свещта от соя с аромат на Тубероза и Ангелика 100 г променя атмосферата на околната среда, като излъчва приятен аромат с естествените екстракти, съдържащи се в нея. Туберозата е растение, което излъчва сладък и цветен аромат. Ангеликата е подправка с ароматен и пикантен вкус. Тази свещ е идеална за придаване на топла и спокойна атмосфера на вашия дом. Артикулен номер: 32041...
Нидерландия, Amsterdam
Qogita е B2B платформа с централа в Нидерландия, специализирана в търговската дистрибуция на висококачествени козметични и здравни продукти. Нашата платформа улеснява директната покупка за търговци на дребно чрез обширна мрежа от стотици търговци на едро в цяла Европа. Нашата основна цел е да оптимизираме процесите на покупка, като предлагаме удобна платформа, проектирана да спестява време и пари,...
Франция, Val De Cognac
...Съчетанието на комбава и кардамон, един цитрус и една интензивна подправка, прецизно дозирани за изненадващ баланс. Състав: Органичен бял ром от Франция, отлежавал в стари бъчви от коняк, органичен комбава, органична тръстикова захар, органичен кардамон. Сервирайте охладен, самостоятелно или в коктейл, както за аперитив, така и за дижестив. Размери: 10 × 10 × 19 см Мацерация: Кратка в рециклирани стъклени бутилки Алкохолно съдържание: 37° Тегло: 1.2 кг...
Турция, Istanbul
...Маслото от мащерка е билково масло, получено от мащерка. Мащерката е вид растение, което расте предимно в гори, поляни и тревисти местности. Това е вид, който расте в горещи климатични условия. Обикновено се използва като подправка в кулинарни приложения. Масло от листа на Thymus Vulgaris, с научното си наименование, се използва в устната хигиена, ароматерапията и козметични продукти. В...
България, Otets Paisievo
...Бялата ригана е добре позната билка и подправка. В народната медицина се използва за респираторни и стомашни заболявания, има антисептичен ефект. Има аромат на риган и чубрица, много силен и дълбок. Прахът или брашното от риган се прави от сушени листа и стъбла на риган. Действие: За употреба в маски и скрабове за: лице, коса, тяло, против стареене. Отхрачващо, облекчаващо болката, успокояващо...
Германия, Bad Ditzenbach
...Галангата е ценна подправка, която беше особено препоръчана от св. Хилдегард от Бинген. Артикул №:1458...
Турция, Izmir
Добре дошли в Happy Dried, източникът, от който можете да получите първокласни слънчево сушени домати от Турция. Нашите римски домати се берат в най-висока зрялост и се сушат естествено на слънце, за да осигурят интензивен, вкусен вкус. Нашите продукти: • Слънчево сушени половинки домати • Слънчево сушени домати на жулиен • Слънчево сушени домати с двойно нарязване • Домашен доматен прах. Нашите п...
Италия, Imperia
... лигурийската традиция. Песто от генуезки босилек PDO на Calvi има интензивен зелен цвят и се характеризира с пресен и деликатен вкус. Етикет на продукта В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта. Комбинации Изключителна подправка за първи ястия. Метод на съхранение Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 5 дни. Код: PESTO 80...
Франция, Le Sen
...произхождаща от остров Цейлон (Шри Ланка), започва да се разпространява във всички страни на Индийския океан от XIX век. Мадагаскар е днес важен производител на тази подправка. Производство Landema предлага това етерично масло от кора на канела, като се снабдява от исторически партньор, разположен на източното крайбрежие на Мадагаскар, в близост до плантациите. Изборът на специфично качество на кората...
Полша, Lublin
VisGrana е производител на текстурирани грахови протеини, текстурирани пшенични протеини (TVP) и грахови аналози на месо (HMMA/HME), без соя и без ГМО. В сътрудничество с нашите бизнес партньори предлагаме и готови решения, базирани на нашите продукти. Доставяме продукти с високо и повторяемо качество на B2B клиенти, производители на храни и HoReCa, като се грижим за околната среда. Разполагам...
Германия, Hamburg
...Обработена част от растението: Листа Носител: няма Научно наименование: Petroselinum crispum ssp. crispum Магданозът е многофункционална подправка, която се използва в много кулинарни ястия и се цени за свежия си вкус, както и за високото си съдържание на витамини и минерали. Нашите продукти се предлагат на едро. За повечето от нашите продукти има минимално количество за поръчка от 25 кг...
Франция, Arengosse
...Добавя нотка пикантност и уникален вкус, типичен за Баския регион. Сушени Чушки: За сладка и опушена нотка, която перфектно допълва пипера д'Еспелет. Универсални Приложения: Подправка: Идеален за поръсване върху вашите грилове, меса, риби и зеленчуци. Маринати: Перфектен за създаване на вкусни маринати за меса и риби. Завършек: Добавете щипка към вашите готвени ястия за експлозия от вкусове. Референция:VRACSELSUDOUEST...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play