В Gusto Mediterráneo се занимаваме с разпространение на прясна черна трюфел (Tuber Melanosporum), известна във Франция като трюфел от Перигор. Освен това, предлагаме трюфел в бризура (трюфел в буркани с вода и сол за ароматизиране на продукти, като сирена, меса или сосове) и дехидратиран трюфел за ароматизиране на закуски, масла или сосове.
Както трюфелът в бризура, така и дехидратираният са насочени към индустриалния сектор и предлагаме два сорта: черен зимен трюфел (Tuber Melanosporum) и летен трюфел (Tuber Aestivum).
Този иновативен продукт комбинира два продукта с най-високо качество - сибирска черна икра и черен трюфел от Теруел. Тази икра се получава от сибирски...
Пресен Тубер Аестивум или Летен трюфел има светло кремав или лешников цвят отвътре, в оптималната си зрялост. Сезонен трюфел от май до септември. Тубе...
Пресни трюфели (Tuber Melanosporum) за ресторанти, дистрибутори и професионалния сектор на хотелиерството. Сезонен трюфел от ноември до април. Има тъм...
Диви летни трюфели (Tuber Aestivum Vitt), приготвени за употреба от професионалисти в сектора и индустрията, посветена на трюфелни продукти, меса, сир...
Дива зимна трюфел (Tuber Melanosporum Vitt), приготвена за професионалисти в сектора и индустрията, посветена на трюфелни продукти, месо, сирена, паст...
Този иновативен продукт съчетава два продукта с най-високо качество - сибирска черна и черна трюфел от Теруел. Този хайвер се получава от сибирския ес...