Испания, Dicastillo, Navarra
...Нашите подправки с трюфелово масло са произведени с интензивен и пронизващ вкус и аромат на черен трюфел, и са подправка за вече приготвени ястия. Достатъчно е да добавите няколко капки от нашите масла към ястията, за да получите трюфелов акцент в ястието. Това е допълнителна съставка в множество ястия, от прости ястия до сложни рецепти от висшата кухня: Яйца на тиган с трюфел, Трюфелни омлети...
Испания, Alcora
В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
Испания, Olba (teruel)
В Gusto Mediterráneo се занимаваме с разпространение на прясна черна трюфел (Tuber Melanosporum), известна във Франция като трюфел от Перигор. Освен това, предлагаме трюфел в бризура (трюфел в буркани с вода и сол за ароматизиране на продукти, като сирена, меса или сосове) и дехидратиран трюфел за ароматизиране на закуски, масла или сосове. Както трюфелът в бризура, така и дехидратираният са насо...
Испания, Pedro Muñoz
Black Garlic King е марка на Naturfood, компания, специализирана в преработката на висококачествени храни, с особен акцент върху производството на черен чесън и неговите производни. Нашият звезден продукт, черният чесън, е известен със своите антиоксидантни свойства и ползи за здравето, позиционирайки се като супер храна на гурме пазара. В Black Garlic King предлагаме широка гама от продукти, про...
Испания, Hernani
...Подправка, приготвена с мастило от сепия, идеална за придаване на уникален нюанс на кулинарни приготовления.
Испания, La Garriga
...Етеричното масло от индийско орехче се получава чрез парна дестилация на семената от вида Myristica fragrans. Тази подправка се отглежда в различни части на света, включително Индонезия, Шри Ланка, Индия и Гренада. Свойства: Етеричното масло от индийско орехче е известно със своите стимулиращи, аналгезични, спазмолитични, анти-ревматични, антисептични, карминативни, храносмилателни и афродизиачни...
Испания, El Puntal (murcia)
...Етил ванилин е органично съединение, произхождащо от ванилин, който е основният ароматен компонент на ванилията. Той се среща като бял кристален прах или като светложълта маслена течност с сладък, интензивен и характерен ванилов аромат. Това съединение се използва широко в хранително-вкусовата промишленост като ароматизатор и подправка поради аромата си, подобен на естествената ванилия, но с по...
...Чубрица (Thymus vulgaris) е многогодишно тревисто растение, принадлежащо към семейството на Ламиците. Тя е известна със своите малки ароматни листа, които се използват често като подправка в кухнята, както и за своите лечебни свойства. Чубрицата има малки, тесни, ланцетни листа, разположени по двойки. Листата обикновено са зеленикаво-сиви и покрити с малки косми, които им придават кадифена текстура. Стъблата са дървесни в основата и имат склонност да се разклоняват с растежа на растението.
Съответстващи продукти
Мащерка - Растения
Мащерка - Растения
Други Продукти
Sanderi
Sanderi
Испания, Molina De Segura
...Ачиоте на едро от Lord Spices Group е универсална и ярка подправка, идеална за добавяне на цвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на ачиоте на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашият ачиоте, наличен на зърна и смлян, произхожда от Кот д'Ивоар, Гана и Перу, и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на вашите специфични нужди. Без ГМО, нашият ачиоте е безопасен и висококачествен избор за вашите кулинарни творения.
Испания, Madrid
...Чесънът е ароматен лук, широко използван като подправка в кухнята заради интензивния и характерен вкус. Той принадлежи към семейството на лилиите и се отглежда в различни региони по света. Освен че е основна съставка в множество рецепти, чесънът е известен със своите полезни свойства за здравето, като укрепване на имунната система и антиоксидантни ефекти. Богат на серни съединения, като алицин, чесънът също така притежава антимикробни и сърдечно-съдови свойства, допринасяйки за намаляване на кръвното налягане и холестерола. Той е основна храна в гастрономията и природната медицина.
Съответстващи продукти
Чесън
Чесън
Други Продукти
Кастилска орех
Кастилска орех
Испания, La Linea De La Concepcion
...В EVESA се произвежда широка гама от олеорезини и етерични масла от билки и подправки, получени от съответната билка или подправка. Тези натурални екстракти съдържат пълния органолептичен характер на билката или подправката в концентрирана форма. Сред тях, EVESA може да предложи семена от анасон, черен пипер, кориандър, кимион, мащерка, дафинов лист, риган, розмарин и др.
Испания, Puente La Reina
ISANATUR предлага нови формати за преоценка, произтичащи от странични продукти на екологични земеделски практики. Нашата цел е да улесним достъпа до натурални и здравословни хранителни съставки на най-добра цена. Процесът на производство е локализиран в Испания, използвайки целия потенциал на средиземноморската диета и суровини. Isanatur е специализирана в производството, търговията и разпростран...
Испания, Guardamar Del Segura
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка). Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил. Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г. Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
Испания, Torrent
...Паприка E160c Паприката е популярна подправка и важна съставка в много рецепти, особено в подконтинента Индия. Основните пигменти, извлечени от нея, са маслено разтворимите каротеноиди, капсантина и капсорубина. Точки за отбелязване: Всички продукти от паприка, предоставени от Roha, се продават с гаранция за контрол чрез HPLC за откриване на наличие на примеси. Гаранция за HPLC тест за незаконни оцветители (Судан I, II, III и IV и др.), Предоставят се само продукти, които не съдържат неразрешени оцветители. Roha предлага специално качество на паприка с голяма стабилност на светлина.
Испания, Reus ( Tarragona )
В Техники за приготвяне на сосове имаме предизвикателство: с натурални и висококачествени продукти, да произвеждаме най-добрите сосове, винегрети и подправки, за да допринесем за удоволствието от ежедневната храна на всички наши потребители. Произвеждаме собствени марки (Olivera d'Atenea и Bio d'Atenea), както и марки за трети лица. Разполагаме с дългогодишен опит в разработването на нови продукт...
Испания, Alcalá La Real
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на въображението на потребителя. Намира се в различни видове: -Аромат на шоколад -Аромат на дим -Аромат на бяла трюфел -Аромат на босилек -Аромат на шунка -Аромат на портокал -Аромат на къри...
Испания, Huesa
...Мащерката е едно от най-използваните растения и ароматни билки, не само в кухнята за подправяне на множество рецепти, но и като съставка в натурални средства за облекчаване на симптомите на леки и чести неразположения, като трудна digestия. Въпреки че най-често се използва под формата на натурална подправка или като билка за приготвяне на запарки, мащерката може да се използва и като етерично масло. Мащерката има терапевтични ефекти и е добър съюзник за намаляване на симптомите на проблеми като астма или бронхит.
Испания, Murcia
...Това е идеалната подправка за всички видове консерви, картофи и маслини. Правим я от 1960 г. с една и съща рецепта: уникална, ексклузивна и позната формула. Сосът Еспиналер се роди като перфектно допълнение за консервирани морски дарове, чипс и маслини. Днес потребителите на Еспиналер признават, че го използват за много други неща: в салатата, в код ескейкада, в пържените яйца, в гаспачото, в испанската омлет, в калмарите а ла романа, в аншоа и дори в черния вермут! И така, дълго и т.н. Тегло: 5 Л...
Испания, Cox (alicante)
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки: Чесън Лавров лист Сладък червен пипер...
Испания, Almansa
Ние сме компания, родена от опита и траекторията на професионален и многодисциплинарен екип, свързан с бизнеса. Посвещаваме се на предоставянето на бизнес решения на международно ниво в различни пазарни сектори в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, Африка и Близкия Изток, създавайки мрежа от оператори, които работят персонализирано, като вземат предвид нуждите на вашата компания. Необходимо...
Испания, Villanueva De La Reina
...В носа, сложни плодови аромати на плодове, зеленчуци и сушени плодове; зелена ябълка, киви, бадем, пиния, листа от рукола и кипарис, с препечен нюанс, който придава голяма деликатност на всичко. В устата се усеща същата обонятелна прогресия; сладко в началото, където отново изплуват ябълката и кивито. В центъра е зеленчуково и балсамово в края. Елегантна горчивина и мека подправка, добре балансирани. Послевкус на бадем.
Испания, Santoña-Cantabria
...Бокеронът (Engraulis encrasicolus) се предлага в маргаритка – два филета, свързани с опашката, покрити с растително масло, в много удобни индивидуални тави за консумация в момента. Изработва се в формат за масово потребление, предназначен за хотелиерството, в пластмасов контейнер с лесно отваряне и съхранение. Може да се добави традиционната подправка от масло, чесън и магданоз.
Ние сме експерти производители на черен чесън и черен лук, но нашата основна цел е да предложим глобално продуктово решение на нашите клиенти. Произвеждаме насипен черен чесън, обелени резени, прах... Нашата ангажираност към качеството започва от самото начало на създаването на компанията. Иновацията е в основата на нашата дейност. Ние адаптираме опаковките си към новите нужди на нашите клиенти и ...
Испания, Aranjuez- Madrid
...В нашите складове произвеждаме тези иновативни разновидности: Крем с балсамов оцет от Модена Крем с балсамов оцет от малини Крем с балсамов оцет от лимон Крем с балсамов оцет от портокал Скоро: Крем с балсамов оцет от Херес Крем с балсамов оцет Педро Хименес Изработени с "Балсамов оцет от Модена" с високо качество, те са перфектната подправка за декориране и овкусяване на ястията. Вулпи...
Испания, Murcia
Започваме от това усещане за доверие, че можем да предложим подправка, толкова естествена и вкусна, колкото обикновената сол, но много по-здравословна, тъй като съдържанието й на натрий е намалено и ни предоставя около 30% от калция и калия, които здравните власти препоръчват всеки ден. Произхожда от региона Мурсия, морска сол с високо качество, богата на микроелементи, която получаваме от солниците на Природния парк Сан Педро дел Пината. С Feten, носим традицията и любовта към природата и местните народи.
Испания, Sant Vicenç De Montalt
Каламанса е холистичен концепт за премиум грижа за кожата, предназначен за взискателни, съзнателни и стилни потребители, създаден и смесен в съответствие с строгите принципи на ароматерапията. Каламанса е формулирала четири различни колекции (Сана-Лечение, Сава-Подправка, Калма-Успокояване и Амар-Любов), с разнообразни текстури и аромати, вдъхновени от Средиземно море. Нашите формулировки са...
Испания, Alicante
... контролни мерки за качество, така че нашата най-ценна подправка - шафранът - да достигне най-високите нива на качество. Качеството, безопасността на храните и съответствието са жизненоважни аспекти за нас, тъй като те също са жизненоважни за нашите клиенти.
Испания, El Palmar-Murcia
...-2 (изготвени от SOIVRE): Крокин.......: 196.37 Пикрокрозин..: 76.48 Сафранал.......: 41.02 Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play