...Нашите подправки с трюфелово масло са произведени с интензивен и пронизващ вкус и аромат на черен трюфел, и са подправка за вече приготвени ястия. Достатъчно е да добавите няколко капки от нашите масла към ястията, за да получите трюфелов акцент в ястието. Това е допълнителна съставка в множество ястия, от прости ястия до сложни рецепти от висшата кухня: Яйца на тиган с трюфел, Трюфелни омлети...
В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
В Gusto Mediterráneo се занимаваме с разпространение на прясна черна трюфел (Tuber Melanosporum), известна във Франция като трюфел от Перигор. Освен това, предлагаме трюфел в бризура (трюфел в буркани с вода и сол за ароматизиране на продукти, като сирена, меса или сосове) и дехидратиран трюфел за ароматизиране на закуски, масла или сосове.
Както трюфелът в бризура, така и дехидратираният са насо...
Black Garlic King е марка на Naturfood, компания, специализирана в преработката на висококачествени храни, с особен акцент върху производството на черен чесън и неговите производни. Нашият звезден продукт, черният чесън, е известен със своите антиоксидантни свойства и ползи за здравето, позиционирайки се като супер храна на гурме пазара.
В Black Garlic King предлагаме широка гама от продукти, про...
...Етеричното масло от индийско орехче се получава чрез парна дестилация на семената от вида Myristica fragrans. Тази подправка се отглежда в различни части на света, включително Индонезия, Шри Ланка, Индия и Гренада.
Свойства:
Етеричното масло от индийско орехче е известно със своите стимулиращи, аналгезични, спазмолитични, анти-ревматични, антисептични, карминативни, храносмилателни и афродизиачни...
...Етил ванилин е органично съединение, произхождащо от ванилин, който е основният ароматен компонент на ванилията. Той се среща като бял кристален прах или като светложълта маслена течност с сладък, интензивен и характерен ванилов аромат. Това съединение се използва широко в хранително-вкусовата промишленост като ароматизатор и подправка поради аромата си, подобен на естествената ванилия, но с по...
...Чубрица (Thymus vulgaris) е многогодишно тревисто растение, принадлежащо към семейството на Ламиците. Тя е известна със своите малки ароматни листа, които се използват често като подправка в кухнята, както и за своите лечебни свойства. Чубрицата има малки, тесни, ланцетни листа, разположени по двойки. Листата обикновено са зеленикаво-сиви и покрити с малки косми, които им придават кадифена текстура. Стъблата са дървесни в основата и имат склонност да се разклоняват с растежа на растението.
...Ачиоте на едро от Lord Spices Group е универсална и ярка подправка, идеална за добавяне на цвят и вкус към вашите ястия. С традиция от повече от век, ние сме лидери в производството и разпространението на ачиоте на едро, предлагайки персонализирана услуга, която обхваща национално и международно ниво. Нашият ачиоте, наличен на зърна и смлян, произхожда от Кот д'Ивоар, Гана и Перу, и се предлага в различни видове опаковки, за да отговори на вашите специфични нужди. Без ГМО, нашият ачиоте е безопасен и висококачествен избор за вашите кулинарни творения.
...Чесънът е ароматен лук, широко използван като подправка в кухнята заради интензивния и характерен вкус. Той принадлежи към семейството на лилиите и се отглежда в различни региони по света. Освен че е основна съставка в множество рецепти, чесънът е известен със своите полезни свойства за здравето, като укрепване на имунната система и антиоксидантни ефекти. Богат на серни съединения, като алицин, чесънът също така притежава антимикробни и сърдечно-съдови свойства, допринасяйки за намаляване на кръвното налягане и холестерола. Той е основна храна в гастрономията и природната медицина.
...В EVESA се произвежда широка гама от олеорезини и етерични масла от билки и подправки, получени от съответната билка или подправка. Тези натурални екстракти съдържат пълния органолептичен характер на билката или подправката в концентрирана форма. Сред тях, EVESA може да предложи семена от анасон, черен пипер, кориандър, кимион, мащерка, дафинов лист, риган, розмарин и др.
ISANATUR предлага нови формати за преоценка, произтичащи от странични продукти на екологични земеделски практики.
Нашата цел е да улесним достъпа до натурални и здравословни хранителни съставки на най-добра цена. Процесът на производство е локализиран в Испания, използвайки целия потенциал на средиземноморската диета и суровини.
Isanatur е специализирана в производството, търговията и разпростран...
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Паприка E160c
Паприката е популярна подправка и важна съставка в много рецепти, особено в подконтинента Индия.
Основните пигменти, извлечени от нея, са маслено разтворимите каротеноиди, капсантина и капсорубина.
Точки за отбелязване: Всички продукти от паприка, предоставени от Roha, се продават с гаранция за контрол чрез HPLC за откриване на наличие на примеси.
Гаранция за HPLC тест за незаконни оцветители (Судан I, II, III и IV и др.),
Предоставят се само продукти, които не съдържат неразрешени оцветители.
Roha предлага специално качество на паприка с голяма стабилност на светлина.
В Техники за приготвяне на сосове имаме предизвикателство: с натурални и висококачествени продукти, да произвеждаме най-добрите сосове, винегрети и подправки, за да допринесем за удоволствието от ежедневната храна на всички наши потребители.
Произвеждаме собствени марки (Olivera d'Atenea и Bio d'Atenea), както и марки за трети лица. Разполагаме с дългогодишен опит в разработването на нови продукт...
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Аромат на шоколад
-Аромат на дим
-Аромат на бяла трюфел
-Аромат на босилек
-Аромат на шунка
-Аромат на портокал
-Аромат на къри...
...Мащерката е едно от най-използваните растения и ароматни билки, не само в кухнята за подправяне на множество рецепти, но и като съставка в натурални средства за облекчаване на симптомите на леки и чести неразположения, като трудна digestия. Въпреки че най-често се използва под формата на натурална подправка или като билка за приготвяне на запарки, мащерката може да се използва и като етерично масло.
Мащерката има терапевтични ефекти и е добър съюзник за намаляване на симптомите на проблеми като астма или бронхит.
...Това е идеалната подправка за всички видове консерви, картофи и маслини. Правим я от 1960 г. с една и съща рецепта: уникална, ексклузивна и позната формула.
Сосът Еспиналер се роди като перфектно допълнение за консервирани морски дарове, чипс и маслини. Днес потребителите на Еспиналер признават, че го използват за много други неща: в салатата, в код ескейкада, в пържените яйца, в гаспачото, в испанската омлет, в калмарите а ла романа, в аншоа и дори в черния вермут! И така, дълго и т.н.
Тегло: 5 Л...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червен пипер...
Ние сме компания, родена от опита и траекторията на професионален и многодисциплинарен екип, свързан с бизнеса. Посвещаваме се на предоставянето на бизнес решения на международно ниво в различни пазарни сектори в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, Африка и Близкия Изток, създавайки мрежа от оператори, които работят персонализирано, като вземат предвид нуждите на вашата компания. Необходимо...
...В носа, сложни плодови аромати на плодове, зеленчуци и сушени плодове; зелена ябълка, киви, бадем, пиния, листа от рукола и кипарис, с препечен нюанс, който придава голяма деликатност на всичко.
В устата се усеща същата обонятелна прогресия; сладко в началото, където отново изплуват ябълката и кивито. В центъра е зеленчуково и балсамово в края.
Елегантна горчивина и мека подправка, добре балансирани. Послевкус на бадем.
...Бокеронът (Engraulis encrasicolus) се предлага в маргаритка – два филета, свързани с опашката, покрити с растително масло, в много удобни индивидуални тави за консумация в момента. Изработва се в формат за масово потребление, предназначен за хотелиерството, в пластмасов контейнер с лесно отваряне и съхранение. Може да се добави традиционната подправка от масло, чесън и магданоз.
Ние сме експерти производители на черен чесън и черен лук, но нашата основна цел е да предложим глобално продуктово решение на нашите клиенти. Произвеждаме насипен черен чесън, обелени резени, прах...
Нашата ангажираност към качеството започва от самото начало на създаването на компанията. Иновацията е в основата на нашата дейност. Ние адаптираме опаковките си към новите нужди на нашите клиенти и ...
...В нашите складове произвеждаме тези иновативни разновидности:
Крем с балсамов оцет от Модена
Крем с балсамов оцет от малини
Крем с балсамов оцет от лимон
Крем с балсамов оцет от портокал
Скоро:
Крем с балсамов оцет от Херес
Крем с балсамов оцет Педро Хименес
Изработени с "Балсамов оцет от Модена" с високо качество, те са перфектната подправка за декориране и овкусяване на ястията.
Вулпи...
Започваме от това усещане за доверие, че можем да предложим подправка, толкова естествена и вкусна, колкото обикновената сол, но много по-здравословна, тъй като съдържанието й на натрий е намалено и ни предоставя около 30% от калция и калия, които здравните власти препоръчват всеки ден. Произхожда от региона Мурсия, морска сол с високо качество, богата на микроелементи, която получаваме от солниците на Природния парк Сан Педро дел Пината. С Feten, носим традицията и любовта към природата и местните народи.
Каламанса е холистичен концепт за премиум грижа за кожата, предназначен за взискателни, съзнателни и стилни потребители, създаден и смесен в съответствие с строгите принципи на ароматерапията. Каламанса е формулирала четири различни колекции (Сана-Лечение, Сава-Подправка, Калма-Успокояване и Амар-Любов), с разнообразни текстури и аромати, вдъхновени от Средиземно море. Нашите формулировки са...
... контролни мерки за качество, така че нашата най-ценна подправка - шафранът - да достигне най-високите нива на качество. Качеството, безопасността на храните и съответствието са жизненоважни аспекти за нас, тъй като те също са жизненоважни за нашите клиенти.
...-2 (изготвени от SOIVRE):
Крокин.......: 196.37
Пикрокрозин..: 76.48
Сафранал.......: 41.02
Шафранът е подправка, получена от 3 изсушени стигми на пистила на цветето на Crocus sativus. Шафранът се характеризира с горчив вкус и аромат. Той съдържа и багрило, което придава на храната златисто жълт цвят. Това прави шафрана ценен компонент в много ястия по света. Шафранът също така има приложения в медицината и козметиката. Поради високата си икономическа стойност, той е наречен червено злато, като е имало много различни фалшификации и измами, използващи неговото име и стойност.