...PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на прясна паста.
С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съдържание на протеини, PASTAPIU се характеризира с постоянна гранулометрична разпределеност и количество пепел под 0,45%; тези характеристики я правят подходяща за производството на прясна паста, която не потъмнява и запазва характерния си цвят за...
...Arance Lane Late са сорт късни портокали, известни със своята сладост и сочност. Тези портокали се отличават с тънката и гладка кора, в интензивен оранжев цвят, което ги прави лесни за белене. Месото е без семена и предлага сладък и деликатен вкус, идеален за консумация в свеж вид или за приготвяне на сокове. Lane Late са богати на витамин C и антиоксиданти, които помагат за укрепване на имунната...
...Салвията е ароматна билка с дървесен стебло и дебели листа в сребристозелен цвят, които излъчват много интензивен аромат.
Използва се за физиотерапия, в козметиката като паста за зъби и в кулинарията за подправяне на печено и дивеч.
Налична е в контейнер или полистирол с различно тегло.
... основата, отлични антимухъл характеристики. Класическа винтидж декорация с облачен ефект, матова. Поради своята композиция, предлага най-високи гаранции за неизменност и защита, както и устойчивост на топлина, студ, слънце, дъжд и атмосферно замърсяване.
ЦВЯТ: Бял и цветове от палитрата
ОПАКОВКА: Буркан 4 - 14 л
РАЗРЕЖДАНЕ: От 20-35% по тегло с чиста вода • Готова за употреба с шпатула
ИЗПОЛЗВАНЕ: Вътре/Вън
ПЛОЩ: 7/8 кв.м/л на ръка
КООФ. НА АБСОРБЦИЯ НА ВОДА КАПИЛЯРНА "W24": < 0,25 кг/(кв.м*24 ч½)
УСТОЙЧИВОСТ.
...че средата е добре проветрена и носете личните предпазни средства, посочени в листа с данни за безопасност. Добавете компонент B към компонент A, като внимавате да премахнете целия материал от опаковката и да смесите добре с миксер на ниски обороти (или подходящо ръчно средство), докато се получи хомогенна смес, което се индикира от равномерния цвят и отсъствието на бучки. Нанесете върху...
...Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички.
В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен.
В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива.
Произведена от пастьоризирано мляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза.
Налична е в класическите формати.
... цвятна пшеницата. Уважение в този смисъл означава да се избягва твърде висока температура на водата, която би компрометирала оригиналните качества на семолата, и да се използват по-големи количества вода, за да се гарантира порьозността, която отличава Pasta Garofalo.
КОНФЕКЦИЯ 4 X 3 KG
ЦЕНА 1 КОНФЕКЦИЯ ЕВРО 4,20
1 ПАЛЕТ 48 КОНФЕКЦИИ ОТ 4
СРОК НА ГОДНОСТ 05/09/27
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТ...
...Манигльон, изработен с праволинейно ядро от екструдиран алуминий и покрит с висококачествен технополимер в цвятнапаста, прави стенни опори, монтаж на стена чрез фланец, покрит с капак на фланеца. Може да се монтира както отдясно, така и отляво. Диаметър 3,2 см
Код: MA.AT150
A: 150 x B 76 x H 120 см...
... различни нива на фикоцианин.
Разтворима и с характерен умами вкус, т.е. солен и леко "морски", тя е подходяща за употреба в теста и приготвянето на сладки и солени ястия, от сладкарската индустрия до хлебопроизводството, от сладолед до паста и напитки.
...Пекорино Ризерва дел Пасторе е сирене, което улавя същността на пасторалния вкус. С гладка кора, варираща от слонова кост до естествено сламено жълто или карамел, то е визуален бижу, толкова колкото и вкусно.
Неговата полусварена паста е компактна, с редки дупчици и леко сламено жълт цвят, което свидетелства за вниманието, вложено в производството му. На небцето, вкусът се разкрива приятно...
... рециклиране. Предимства: обработка на продукта при ниски температури и с обезвлажнен въздух: цвят, подобен на този на пресния продукт; хомогенност на разпределението на работния въздух; ниски разходи за управление и електрическа консумация.
...Датерният домат, известен със своята нежна кора, хрупкавост, консистенция и винаги висока бриксова стойност, запазва отличните си органолептични свойства както при събиране на гроздове, така и при отделни плодове.
Суров или готвен, датерният домат е подходящ за всички приложения в кухнята: много вкусен в салата или като бърза закуска/аперитив, отличен при приготвянето на сосове или сосове за специална паста.
Опаковка: гр 250, 300, 350...
...За доматеното пюре с италианско качество
Описание: GECOM EXPORT SRL е специализирана в производството на двойно концентрирано консервирано доматено пюре в Италия.
Италианското консервирано доматено пюре с двойна концентрация има яркочервен цвят и добра консистенция, произведено в южна Италия.
Спецификация: Концентрирано доматено пюре, произведено в Италия
Опаковка: КОНСЕРВИ
Концентрация: 28/30...
...Нашата традиционна доматена паста е произведена от пресни и зрели домати с силен и страстен характер, отглеждани естествено без използването на пестициди и химически торове, за да се получи паста с яркочервен цвят, с мека, кремообразна и копринена текстура, която запазва класическия и традиционен вкус, типичен за Средиземноморието.
Нетно тегло 680 гр.
...Салсичата е един от най-популярните колбаси в Италия, особено в Калабрия, където се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. Тя се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано отделно и след това смесено заедно с добавка на типични подправки за калабрийските колбаси: черен пипер, чили и див копър. Смеската се натъпква в черва и се завързва...
...Пекорино Агродолче е сирене с ароматен и много характерен вкус, резултат от срещата между пикантните нотки на полузрялото пекорино и сладките аромати на свежия винкотто. Консистентната коричка с цвятна черен орех обгръща ронлива и леко разтопяваща се паста, с нотки на мляко, свежо грозде и вино. Това сирене е идеално за тези, които търсят изключителен и представителен вкус на територията, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
... букет от пъпеш и мандарина с нотки на мента и няколко цветни нюанса
ВКУС: Усеща се известна стягащост, но почти незабележима, с отлична плодова свежест
ХРАНА: Всички ястия на основата на риба, супи, паста и ориз, бели меса
АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13% об.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 10/12° C...