...Il HAPPY DÌ MIX DI FORMAGGI GRATTUGIATI от 150g е вкусна комбинация от нежни сирена и интензивни аромати. Идеален за подправяне на ястия с паста, салати или като основа за сосове, този микс от сирена ще добави нотка вкус и кремообразност на вашите рецепти. Насладете се на него още днес!
Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...
...Произведен през месец май, това е мед с почти безцветни до жълто-сламено нюанси. Има много нежно, цветно ухание и деликатен аромат на бонбони, ванилия и сладък бадем, който не е много устойчив на вкус.
СЪЧЕТАНИЯ
Идеален подсладител, перфектен за подслаждане на кафе, чай и други напитки, без да променя вкуса им. Отличен за сиропиране и захаросване на плодове, в салати и в теста за сладкиши. Много добре се съчетава с сирена, пресни рикоти и синьо сирене.
... да се гарантира тяхната цялост и перфектно узряване, предоставяйки ни конфитюр с сладък и интензивно плодови вкус.
Със своята копринена текстура и неповторим вкус, нашият Конфитюр от смокини представлява истинската същност на Чиленто. Перфектен за обогатяване на закуската, за гарниране на десерти или за съпровождане на сирена.
Съставки: Смокини от нашата земя в Мойо дела Чивитела, тръстикова захар и прясно изцеден лимонов сок.
SKU:fic/212...
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
...Червеното е ароматна подправка, подходяща за овкусяване на месо, риба, яйца, сирена, домати, яхнии и супи. Освен че се използва за ароматизирани оцети и масла, тя също така се прилага срещу настинки.
... дължина 2 метра с моторизирано задвижване и крайна акумулационна плоча.
- Пневматична група за прихващане и разделяне на контейнерите.
- Обемна дозираща единица, подходяща за гъсти течности като мед, плодови сокове, конфитюри, сосове, пасти, патета, дресинги, разтопени сирена, кремове и др., регулируема от 40 до 1000 cc.
- Пневматичен капач с ниска скорост на въртене и регулируем въртящ момент.
Машината не изисква смяна на формата за контейнери с различни форми и размери, само за капсули с различни диаметри. Версии за по-високи производства също са налични.
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Вкусът на вишна завършва ароматния и приятно сладко-кисел профил. Именно тази сладост го прави перфектен за множество комбинации в кухнята, от предястия до сирена, плодове и десерти.
КОНФЕКЦИИ ОТ 6
1 БР = ЕВРО 3,70
1 ПАЛЕТ 180 КОНФЕКЦИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТА...
От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
...Хартията Specchio е опаковка с високо качество, способна да запази свежестта на продукта по-дълго благодарение на слоя от метализиран полипропилен, който защитава от UV лъчи и влага. Идеална за пресни храни като колбаси, сирена, гастрономически продукти. Както хартията, така и торбичките, съчетани, могат лесно да бъдат разделени, което позволява отделянето на хартия от пластмаса, подпомагайки...
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен.
Средно тегло: 2,2 кг
Минимално узряване: 35-45 дни...
Valtrebbia Tartufi, разположена в сърцето на района Пиаченца, регион, особено подходящ за събиране на трюфели, се отличава с високото качество на своите пресни продукти и способността си да осигурява постоянен запас, дори и през по-малко плодородни периоди. Благодарение на разумното управление на ресурсите и сътрудничеството с местни ловци на трюфели, компанията предлага най-голямото наличие на тр...
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
... чаша с градации на мл 2,5-3-5-10-15.
- 1 Градусник -10 +110 °C
- 4 Форми за сирене за получаване на 300/500 г сирене всяка.
- 2 Форми за рикота или примосале по 200-300 г всяка.
Рецептурник: Ръководство за приготвяне на вкусни сирена с много кратка и кратка зрялост.
...Избираме най-доброто прясно мляко, произхождащо от ферми с местни сицилиански породи, и внимаваме за всеки детайл в процеса на обработка, за да произведем широка гама от сирена, включително така наречените исторически като Пекорино Сицилиано Доп и Пиачентино Енезе Доп, които са широко разпространени на националния и европейския пазар. Нашата основна цел е да предложим на клиентите, италиански и чуждестранни, Имаме 20 различни вкуса.
Sardaforme SRL започна своето пътуване в сърцето на Сардиния през 70-те години, епоха на голям ентусиазъм и предприемачески дух. От онези първи дни нашата цел беше проста: да създадем висококачествени сардински сирена, които всеки да може да оцени. Стъпка по стъпка изградихме нашата репутация, влагайки сърце във всяко парче сирене и оставяйки се винаги верни на богатите традиции на нашата земя.
В...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Sacco System, компания, специализирана в производството на млечнокисели бактерии за млечната индустрия, произвежда серия от лиофилизирани и замразени млечнокисели бактерии, предназначени специално за производството на твърди сирена, в частност за производството на сирена с процент на влага в сухото вещество без мазнини от 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino a pasta dura
Посетете сайта https://www.saccosystem.com/ за да изтеглите брошурите!
... са отлични за тези, които следват веганска диета, тъй като могат да се използват на зърна или на тънки стърготини вместо сирена. Био тиквените семки са богати на витамини и минерали като магнезий, цинк и селен за благосъстоянието на организма. Високото енергийно съдържание прави тиквените семки идеалната закуска за атлети или за тези, които следват специфичен хранителен режим, като вегетарианци...
...Чанти, съответстващи на новите италиански разпоредби, подходящи за храни, плодове и зеленчуци, колбаси, сирена, моцарела и други хранителни продукти, с функция за разкъсване.
...Мацерацията на ципите се извършва при контролирана температура и продължава 20 дни. Виното след това преминава в дъбови бъчви, където отлежава поне 12 месеца, а след това още една година в бутилка, за да се постигне голямо равновесие и ароматна богатство. Барбера е щедра и с голяма структура, здрава, важна, която очарова с комплексните нотки на подправки, малки червени плодове, горски подраст, мента, ванилия и лакрица. Барбера от висш клас, която е подходяща за съпровод на червени меса и зрели сирена, за вълнуващо гастрономическо изживяване.
100% Италия Интернешънъл Трейд е компания, чиято цел е да промотира международната търговия. Фирмата се занимава с износ на висококачествени агро-хранителни продукти, като популяризира ползите за здравето от средиземноморската диета, разпространявайки продуктите чрез търговия. С тази цел, освен търговските отношения, могат да се реализират партньорски споразумения с асоциации, организации или комп...
...За производството на гъвкави опаковки за опаковане на меса, колбаси и сирена, основополагаещи са бариерните свойства, които гарантират запазването и защитата на опакования продукт с течение на времето. Ангажиментът и постоянните изследвания на най-добрите решения позволяват на Renato Lusa да предлага коекструдирани и комбинирани филми, както неутрални, така и персонализирани, с конкретни...
...Микеле Граси, експерт в млечната технология, се занимава с технологични изследвания на италианските сирена от сурово мляко. Той е консултант по млечни продукти и преподавател за обучение на специалисти в бранша. Автор е на няколко тома, свързани със сиренето, сред които "Арома, пътешествие из сетивата на италианските сирена с ДП", издателство "Тамелини", и "Ръководство на сиренаря", издадено от "Хоепли".