... продукта.
Комбинации
Богатият и обгръщащ вкус го прави перфектен за всякакъв вид паста. Леко загрят, за да се подчертае вкусът, може да се изсипе директно върху леко ал денте паста. Отново, както и с другите сосове в нашата гама, той е идеална гарнитура за сандвичи и брускети.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 3 дни.
Код:SUOL 180...
...Равиолите под формата на слънчоглед, пълнени с горгонзола и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и вкусна плънка, където горгонзолата, с нейните смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкусна нарязаните орехи.
...Маслина Лечино. Маслина, събрана в агро Пулия. Има удължена форма, с цвят, вариращ от виолетово до тъмнозелено. С интензивен вкус и полутвърда консистенция. Отлична в кухнята за всякакво приложение и за пасти.
“Leccino” маслини. Описание: Вкусна разновидност на малки черни маслини, типични за Италия.
Използване: Идеални за аперитиви или като съставка за предястия и смесени салати.
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 2,90
1 ПАЛЕТ 10 ОПАКОВКИ = 60 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 16/ 04/ 27
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТИ...
...Пекорино Агродолче е сирене с ароматен и много характерен вкус, резултат от срещата между пикантните нотки на полузрялото пекорино и сладките аромати на свежия винкотто. Консистентната коричка с цвят на черен орех обгръща ронлива и леко разтопяваща се паста, с нотки на мляко, свежо грозде и вино. Това сирене е идеално за тези, които търсят изключителен и представителен вкусна територията, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
...Срещата на печурките и маслините с черния трюфел е дала живот на отличен крем с силен и решителен вкус. Чувството за гора веднага щом се отвори бурканчето пронизва околната среда.
Съставки: отглеждани печурки (agaricus bisporus), маслини, летен черен трюфел (tuber aestivum Vitt.).
Съвети: Препоръчваме нашия трюфелов крем с меса, както бели, така и червени, с яйца, вкусен върху тостирани филийки хляб, канапета и крекери. Може да се използва и като плънка за тортелини и равиоли.
...Екстра Вирджин Зехтин Novello 2023 justpugliafactory се произвежда между края на октомври и началото на ноември. Той се получава от ранно узряващи сортове зелени и черни маслини. Ароматът е богат на растителни ухания. Горчивият и пикантен вкус са добре балансирани.
Novello justpugliafactory е филтриран недекантиран екстра вирджин зехтин.
100% Италиански зехтин от висша категория екстра вирджин.
... плодов с послевкус на артишок, бадем и свежа трева.
Този зехтин оставя балсамов и свеж вкус и е идеален за употреба в суров вид, в комбинация с рибни предястия, супи и червени меса. Екстра върджин зехтинът се използва също, вместо масло, и за сладкарски изделия в бисквити, сладкиши и торти.
...Качиота Фиор ди Бонта е пресен сирене с добавени млечнокисели бактерии, подложено на кратък период на сушене.
Въпреки че е сирене с полутвърда кора, вътре е кремообразно с сладък/леко кисел вкус и изключително вкусно. Произвеждаме го и в варианти с чили и маслини.
Това е отличен продукт, който може да се наслаждавате самостоятелно или в комбинация с хляб или крутони, или в съчетание със салати или предястия.
...Следвайки най-добрите традиции, на една уважаваща себе си сицилианска маса не може да липсва автентична сицилианска предястие, богато на вкусове. В района на Катания това е основно ястие, съставено изцяло от натрошени зелени маслини Ночелара Етнеа, комбинирани с моркови, целина и други местни зеленчуци, подсилено с наличието на гъби, артишок и сушени домати, умело подправено с екстра върджин зехтин, риган и червен пипер. Със своя живописен вид и неповторим вкус, Сицилия вече е на масата.
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
...На склоновете на планината Вултур, деликатността на маслото, произведено от маслини Оглиарола, се съчетава перфектно с това, произведено от други местни сортове, създавайки продукт, който е балансиран и хармоничен. Ароматно масло с деликатен аромат и леко плодова вкус. Обикновено меко и кадифено, с тревисти нотки, приятно навкус и с леки пикантни и горчиви нюанси.
Наличен в опаковки от 1 ЛТ, 2 ЛТ, 3 ЛТ и 5 ЛТ.
...BAG IN BOX Новата система за опаковане, удобна и екологосъобразна - Маслото, получено от маслини Ночелара дел Беличе, с зеленикав цвят и златисти отблясъци, предлага аромат на току-що смлени маслини с нотки на свежа трева и чушка. Много интензивен зелен плодов аромат. Навкус, голяма концентрация навкус с приятно съчетание на горчиво и пикантно с умерена интензивност.
...Контур с елегантен вкус и интензивни аромати, идеален за комбиниране с месни ястия или за приготвяне на отлични предястия. Всички патладжани и другите съставки се избират индивидуално.
ИНГРЕДИЕНТИ:
Пресни патладжани (задушени отделно в екстра върджин зехтин), пресни червени чушки (задушени отделно), доматено пюре, каперси, пресни моркови, лук, пресен целина, зелени маслини, борова ядка, стафиди...
...Био екстра върджин зехтин, 100% сицилиански. Продукт за ценители на изгодна цена.
Предлага се в кутия от 5 литра, съдържа ароматите и интензивния вкусна Ночелара Етнеа. Както всички наши продукти, и в този случай говорим за зехтин, произведен от маслини, отглеждани без използването на пестициди. Като компания от веригата на доставки, ние гарантираме продукта от отглеждането до опаковането. Всяка бутилка съдържа историята на 4 поколения и страстта, която ни отличава от 1904 година.
...Клиция е нашата деликатна зеленчукова майонеза, приготвена със сицилиански бадеми.
Бадемът е главният герой на вкусна, мека и деликатна крема, алтернатива на класическата майонеза. Целият аромат на нашите сицилиански бадеми и интензивният вкусна екстра върджин зехтин от нашите маслини се срещат в преосмислянето на известния сос в стил, подходящ за вегани.
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Олио Екстра Вирджин от Маслини 100% Италианско
Олио екстра вирджин от маслини 100% италианско с високо качество, извлечено на студено. Олиото е получено от специално подбрани маслини, смлени в правилния стадий на зрялост.
Перфектната комбинация от сортовете му придава балансиран вкус, добавяйки стойност на ястията. Олиото не е прекалено интензивно от плодова гледна точка и е...
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстра върджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
...Хармонично екстра върджин
Типичният златисто-жълт цвят се получава чрез метода на студеното пресоване на маслините, сортовете маслини са Олиарола и Челина. Има балансиран вкус, веднага приятен с нотка на бадеми. Това е плод с умерена интензивност, с приятни аромати на Средиземно море.
Наличен в бутилки:
0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнер 5,00 л.
Благодарение на лекото си вкусово излъчване...
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкусна трюфел!
Сос с черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...събрани на ръка, студено пресовани, за да гарантират зехтин с изключително качество. Богат на антиоксиданти, нашият зехтин има плодов вкус и леко пикантен аромат, идеален за подчертаване на всяко ястие от средиземноморската кухня.
• Конфитюри и консерви: Нашите конфитюри и консерви се приготвят с пресни плодове от Чиленто, събрани и обработени с пълно уважение към традицията. Без изкуствени консерванти...
... плодов, зелен вкус, с усещания за горчивина и пикантност, които правят вкуса хармоничен в цялост. Това е 100% италиански екстра върджин зехтин, плод на опит, ангажимент и страст, автентичен екстра върджин зехтин, произведен от стара традиция на изключителност, но също така и от компания, която е дълбоко вкоренена в територията от години, в крак с най-съвременните методи на отглеждане, събиране и...
...Резортът е с изглед към морето, а стаите са оборудвани с климатик, който съчетава естетика, практичност, иновации и отличен комфорт. В ресторанта сервираме храни, произведени от нас. Зехтин, колбаси, сирена, меса и конфитюри, които са плод на труда на Земеделската компания и местни ферми, гарантирайки "0 км". Храни, които запазват целия вкусна селото и типичната кухня. Интериорът на ресторанта и всички мебели са от местен камък, верен на типичния селски стил на нашия район. Между печките обаче съчетаваме простите и естествени елементи на земята.
Потопен в зеленината на защитената зона на Колите Югани, между селата Вълсанзибио, Галцињано Терме и Аркуа Петрарка, се намира маслодавницата Колли дел Поета, известна в цялата област с изключителното си производство на масло.
От нашите скъпи маслини се получава ценният екстра върджин зехтин, известен със златисто жълтия си цвят, деликатния си аромат и чистия си вкус, способен да подчертае вкуса...
... тази древна традиция. Кооперативата винаги си поставя следните цели: Общата обработка на всички маслини, предоставени от членовете, съгласно най-добрите практики в маслинарството, като за целта се осигуряват необходимите съоръжения и оборудване; Съхранението и общата продажба на продукта, получен от обработката на маслините. По време на маслинарската кампания членовете ежедневно предоставят...
... на нашите маслини са перфектна комбинация от хранителни свойства, които придават на нашето екстра върджин зехтин ненадминати витамини и хранителни вещества, което го прави уникален. Произвеждаме и правилно селектираме пет различни сорта маслини: Лечино, Оглиарола дел Брадано, Коратина, Берналдезе, Гравина. Усвоявайки оригиналността и характерните особености на територията, тук се ражда идеята за...
... зехтин е уникален и произлиза от най-добрия сорт в света: качеството тагиаска, което има мек вкус, напомнящ на бадеми, и финал с леко плодово усещане. Нашите древни маслинови градини се намират в Рокета Нервина, малко село на италианската Ривиера на 435 метра надморска височина. Изпращаме безплатно в цялото Обединено кралство при поръчки над 53£.
...Листата от маслини се използват според древна средиземноморска рецепта, адаптирайки метода на ръчно приготвяне, произвежда се Оливетум, горчиво с сладък вкус, направено от листа от маслини и кори от цитрусови плодове.
Намираме се в Югоизточното плато на Сицилия, провинция Рагуза, територията на Киярамонте Гулфи. Специализирани сме в отглеждането на трапезно грозде, маслини за масло и през последните години добавихме някои плодови дървета и ароматни растения. Винаги свежи съставки, съставките имат неповторим вкус, използваме само местни продукти и от нашата компания. За да се грижим за нашите растения...
... разпространен в цялата северна част на Бари, произвеждайки екстра върджин, който прекрасно се съчетава с деликатни храни, обогатявайки техния вкус, без да го доминира. Около 7 години по-късно фирмата откри отново и засади древния сорт маслини Пернзана, който в тази почва изразява най-добре своите деликатни аромати.
...Граппа с горски ягоди, Ликьор ночино, Ликьор седрино, Винсанто от Чианти Класико, ръбест цецин от Сан Пиерино, сезонни плодове и зеленчуци. Стопанството е семейно и производството се управлява лично от собствениците. Районът, в който са засадени маслиновите дървета и лозята на Сан Пиерино, се характеризира с мек хълмист климат, с по-изразителни температурни колебания в долините, които, заедно с състава на почвата, допринасят за придаването на нашите продукти уникален аромат и вкус.