...Секрето Крусета от иберийска свиня е изключителен продукт, който се отличава с интензивен вкус и сочна текстура. Извлечен от долната част на корема, близо до рамото, този разрез произхожда от иберийски свини с над 10 месеца възраст, отглеждани на свобода и хранени по естествен начин. С приблизително тегло между 500 и 650 грама, Секрето Крусета е идеален за приготвяне на скара, във фурна или в...
... съставки. Без изкуствени добавки.
Тегло: 0,280 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: 0,280 кг...
От самото си начало Max Zander се отличава с качеството на своите продукти, изработени ръчно в оригиналния немски стил.
От 1968 г. продължаваме да работим за поддържане на същото качество, което ни е спечелило доверието.
В Max Zander подлагаме нашите продукти на строг контрол на качеството и безопасността на храните, от избора на пресни суровини и висококачествени съставки до готовия продукт, с ...
...Нашият безкостен шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцето се усеща интензивен и постоянен аромат, а нотки на ядки и полето се възприемат, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно узряване, заедно с дълъг и приятен послевкус, който допълва изживяването на този шедьовър на природата.
SKU:613002
тегло:4.5 – 5 кг
Тегло за доставка:6 кг...
Embutidos La Hoguera S.A. е агро-хранителна компания, която започна своята дейност през 1986 г., като продължение на интегриран проект, обхващащ цялата верига от производството на свине, кланица, помещение за разфасоване до преработката на продуктите.
Философията, с която започна този проект, произлиза от четирима партньори с идеята да генерират добавена стойност към свинското производство и в съ...
...El Mogote Ibérico е изискана част от месото, която произлиза от иберийската свиня, местна порода на Иберийския полуостров. Този разрез се характеризира с интензивен вкус и сочна текстура, благодарение на инфилтрацията на мазнини в мускулатурата на свинята. Перфектен за печене или приготвяне на скара, El Mogote Ibérico е идеален за тези, които търсят автентично кулинарно изживяване, изпълнено с...
...Описание на продукта: Чрево от свиня с широк диаметър
Произход: Испания
Качество: A. Здрава консистенция, без мазни остатъци,
без дупки и без неравности.
Калибри: -/34 до 40/+
• ICP Нет | 3 връзки.
• ICP в тръба | 2 или 3 връзки. Натурална
обвивка, готова за пълнене. Увеличете
вашата производителност и спестете време с нашата
обвивка в тръба.
Опаковка:
• Буркан: 5 Л и 15 Л.
• Бъчва: 100 Л и 200 Л.
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с зърнени култури и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло: 0.100 г...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора ...
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди 75%
Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Това е парче, което има доста интрамускулна мазнина, което допринася за това да бъде месото сочно и вкусно.
Трябва да се подчертае, че, въпреки че иберийската свиня има по-голямо съдържание на мазнини от бялата свиня, тя е по-добре оценявана за нашето здраве.
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Тази част е получена от свиня с 50% иберийска порода, отглеждана в разширени или интензивни ферми на открито и основно хранена с фураж. Този тип отглеждане в разширени или интензивни ферми и храненето й подобряват интра-мускулната мазнина на свинята, което я прави характерен и уникален продукт на испанското животновъдство и гастрономия.
С минимално узряване от 24 месеца, крайният резултат е оптимален и признат от експерти и потребители. С този Jamón de Cebo de Campo ще се насладите на мек и приятен вкус, който няма да ви остави безразлични.
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
... бочка, в шунки от свиня майка Бодега, Резерва и Гран Резерва и в шунки с крак от свиня Дурок Гран Резерва.
Нашите продукти са насочени винаги към професионалисти: дистрибутори на хранителни стоки, кетъринг, месарски магазини и хотелиерство.
Свържете се с нас и ще ви предоставим индивидуална оферта.
...Специализирана продажба на шунки, палети и иберийски колбаси с марките "IBÉRICO DEL BRILLANTE" и "JAMONIA". Прясно иберийско месо. Коледни кошници и пакети с иберийски продукти.
Sierra Extremeña заедно с JAMONIA покрива целия производствен цикъл от отглеждането на иберийската свиня в Кастуера
(Бадахос) до последващата традиционна обработка и узряване в нашата естествена сушилня в Естремадура. Накрая нашите продукти можете да закупите в магазините JAMONIA.
От 1994 г., когато започва своята дейност като компания за преработка на мазнини от иберийски свински, в INTEXUR сме искали да запазим духа, с който е родена, да се възползваме от предимствата, които ни предоставя иберийската свиня, за да ги поставим на разположение на нашите най-взискателни клиенти. Този дух е направил възможно справянето с всички предизвикателства, които динамиката на пазара...
Ние сме семейна компания, която произвежда и търгува с иберийски продукти от най-високо качество, произхождащи от собственото ни животновъдство, контролирайки всички процеси от самото начало.
Произвеждаме шунки, палети, ломи, колбаси и всякакви продукти от иберийска свиня.
Характеризира ни традицията, старанието и отдадеността на всяка една от етапите в производството на крайния продукт...
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, е производител и дистрибутор на пастети и намазки в монодози и стерилизирани кутии.
И използвайки най-доброто от екстремадурската дееса, ние също така предлагаме на вашата маса нашите шунки, палети, колбаси и меса от иберийска свиня.
Произвеждаме широка гама от продукти за сектора на ресторантьорството. Всеки ден хиляди хора в училища, болници, хотели, ресторанти и кафенета се наслаждават на нашите продукти, изработени от първокласни суровини.
Rational Food предлага ястия от пета гама, традиционни рецепти, приготвени с изключително внимание към детайла, сред които: Руска салата, Салата от пипер Пикильо с треска, Месо с домати, Пайя и ориз, Свински бузи с карамелизиран лук, Печен свински крак, Картофи Али Оли, Пиле по Чилиндрон, Крила в барбекю сос, Приготвяне за салата от раци и скариди, Зеленчуков писто, Телешко в сос, Кюфтета с домати, Тон с домати и пипер, Задушени свински бузи от Иберийска свиня, Задушена свинска маска с нахут, Болонезе сос и др...
...В H&R Nutrición Animal се специализираме в продукти с високо качество за кучета. Предлагаме на дистрибутори или големи магазини да работят с нашите 100% натурални и ръчно изработени продукти, без да губим вкуса и качеството на продукта. Произвеждаме:
- Трахея от говеда
- Конски сухожилия
- Уши от свиня
- Уши от говеда с косми
- Опашки от говеда...
FRANRODEL, специалисти в производството и продажбата на шунки и колбаси от иберийска свиня вече повече от век.
В своята история, тази семейна компания, ръководена от четири поколения от Франсиско Родригес Делгадо, е успяла да съчетае перфектно традиционното занаятчийство с новите технологии и иновативни съоръжения. Всичко това с цел да гарантира, по всяко време, производството на шунки и...