...Prosciutto di Parma DOP, наличен в различни зрялости. Произведен от бедрото на тежка свиня, родена и отгледана в Италия, хранена с качествени храни. Сладостта и ценността правят този суров шунка изключително вкусен. Наличен в формати с кост, обезкостен Addobbo и обезкостен Pressato.
Италия, MILANO
...Саламе Пиачентино DOP е продукт от месарството, колбас, с едра структура, получен от постни части и малък процент мазни части от свине, принадлежащи на породите Large White и Landrace Италиана, Дурок или на други породи, съвместими с италианската тежка свиня. ГР 0, 591 ЦЕНА ЗА КГ ЕВРО 8,00 ОПАКОВКА ОТ 5 БР МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 5 БР СРОК НА ГОДНОСТ 29/09/2025...
От 2006 г. Sempre Ghiotti успешно оперира в сектора на кетъринга и ресторантьорството, предлагайки най-добрите рецепти на сицилианската кухня под формата на готови ястия, удобни за ежедневна употреба и вкусни като току-що приготвени. Нашите приготвяния, изработени с висококачествени суровини, дават възможност да сервирате цялата автентичност на Средиземно море с няколко прости стъпки. Благодарение...
Италия, Parma
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
Италия, Mesoraca
Салумфицио Лавиня Снк ди Лавиня Санто Е. Ц. в Мезорака, в провинция Кротоне, се занимава с производство на собствени и ръчно изработени колбаси, включително наденици, капоколло и панчета. Благодарение на подготвения и опитен персонал, Салумфицио Лавиня успява да задоволи дори най-изискателните вкусове.
Италия, Cirò Marina
... съставена от пасища и гори за животни, отглеждани на свобода, като говеда от породата Подолица и черна свиня от Калабрия. Земите, с калциево-глинеста и пясъчна структура, са много плодородни, тъй като са богати на естествени извори. Цялата област, обгърната от средиземноморски климат с горещи и сухи лета и кратки и дъждовни зими, предлага идеални условия за отглеждане на лози и маслини. Днес в компанията работят 35 сътрудници с точно определени задачи. По време на сезона на гроздобера и събирането на маслини, работниците се утрояват.
Италия, Campo Calabro
... диета, тъй като благодарение на наличието на Омега 3, то оказва защитно действие върху нашия организъм, допринасяйки за подобряване на концентрацията, настроението и контрола на нивата на триглицеридите в кръвта. Използвано както прясно, така и предназначено за преработка в типични салуми, месото на черната свиня от Калабрия е продукт, чиито качества са изключително значими и разпознаваеми.
Италия, San Demetrio Corone
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play