...Prosciutto di Parma DOP, наличен в различни зрялости.
Произведен от бедрото на тежка свиня, родена и отгледана в Италия, хранена с качествени храни.
Сладостта и ценността правят този суров шунка изключително вкусен.
Наличен в формати с кост, обезкостен Addobbo и обезкостен Pressato.
...Саламе Пиачентино DOP е продукт от месарството, колбас, с едра структура, получен от постни части и малък процент мазни части от свине, принадлежащи на породите Large White и Landrace Италиана, Дурок или на други породи, съвместими с италианската тежка свиня.
ГР 0, 591
ЦЕНА ЗА КГ ЕВРО 8,00
ОПАКОВКА ОТ 5 БР
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 5 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 29/09/2025...
От 2006 г. Sempre Ghiotti успешно оперира в сектора на кетъринга и ресторантьорството, предлагайки най-добрите рецепти на сицилианската кухня под формата на готови ястия, удобни за ежедневна употреба и вкусни като току-що приготвени. Нашите приготвяния, изработени с висококачествени суровини, дават възможност да сервирате цялата автентичност на Средиземно море с няколко прости стъпки. Благодарение...
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
Салумфицио Лавиня Снк ди Лавиня Санто Е. Ц. в Мезорака, в провинция Кротоне, се занимава с производство на собствени и ръчно изработени колбаси, включително наденици, капоколло и панчета. Благодарение на подготвения и опитен персонал, Салумфицио Лавиня успява да задоволи дори най-изискателните вкусове.
... съставена от пасища и гори за животни, отглеждани на свобода, като говеда от породата Подолица и черна свиня от Калабрия. Земите, с калциево-глинеста и пясъчна структура, са много плодородни, тъй като са богати на естествени извори. Цялата област, обгърната от средиземноморски климат с горещи и сухи лета и кратки и дъждовни зими, предлага идеални условия за отглеждане на лози и маслини. Днес в компанията работят 35 сътрудници с точно определени задачи. По време на сезона на гроздобера и събирането на маслини, работниците се утрояват.
... диета, тъй като благодарение на наличието на Омега 3, то оказва защитно действие върху нашия организъм, допринасяйки за подобряване на концентрацията, настроението и контрола на нивата на триглицеридите в кръвта. Използвано както прясно, така и предназначено за преработка в типични салуми, месото на черната свиня от Калабрия е продукт, чиито качества са изключително значими и разпознаваеми.
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.