...Иберийска свиня над 10 месеца. Част от долната част на корема (Barriguera). Парче с приблизително тегло 250 гр.
"El Secreto/Barriguera" от иберийска свиня е изключително парче месо, извлечено от долната част на корема на иберийската свиня, известно също като "barriguera". Този разрез, произхождащ от иберийски свини над 10 месеца, е известен със своя интензивенвкус и сочна текстура, с перфектен...
...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естествени черва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Иберийски "Натурален" Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнина, постно месо и черен пипер придават деликатен естествен вкус на този продукт, представен в "Премиум" формат.
SKU: 515000
Тегло за доставка: 0.7 кг...
...Удължена и стилна част, с тънка тръба. Представя тъмен розово-магентов цвят, интензивенвкус, изключителен аромат, с различни инвазии на мраморна мазнина, мека и блестяща.
Нашите шунки се характеризират с това, че са сладки (много малко солени), поради което имат деликатен вкус и с узряване между 28 и 36 месеца.
Процес на приготвяне: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, солене...
...El Mogote Ibérico е изискана част от месото, която произлиза от иберийската свиня, местна порода на Иберийския полуостров. Този разрез се характеризира с интензивенвкус и сочна текстура, благодарение на инфилтрацията на мазнини в мускулатурата на свинята. Перфектен за печене или приготвяне на скара, El Mogote Ibérico е идеален за тези, които търсят автентично кулинарно изживяване, изпълнено с...
...Обелен иберийски пинион. Произход Испания. От средиземноморската пиния Pinus pinea. Пиниони от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълъг и овален пинион с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
...Ломо де Себо де Кампо Иберико 50% раса иберико
Продукт, произхождащ от едно от двете Ломо на Иберийската свиня, подправен със сол и висококачествен червен пипер. Един от най-старите и ценени колбаси заради своя неповторим вкус, цвят, текстура и интрадираност. Интензивенвкус. Много препоръчително. Тегло: 1 кг до 1,3 кг. Произход: Саламанка.
...Сладост, интензивенвкус, примамлив аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунка от жълъди Alta Gastronomía предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопи в устата ви, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте месеца естествено узряване в мазето.
Тайната се крие в избора на най-доброто суровина...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...