...Camu Camu е една от най-богатите на витамин C плодове, наред с Acerola. Нашият био Camu-Camu плод на прах е 100% чист, с 12% естествен витамин C, без добавки, наличен в насипно състояние, в Bulk.
Био Camu-Camu е отличен избор като съставка за смутита или други смеси. За да се неутрализира малко горчивият вкус, се препоръчва Yacon прах, който се цени като естествена сладост.
Нашият доставчик...
... система и подобряване на здравето на кожата.
Отглеждани главно в средиземноморските региони, Arance Lane Late се възползват от мек климат, който подчертава органолептичните им характеристики. Те са налични на пазара от януари до май, предлагайки източник на свежи плодове през зимните и пролетните месеци. Тези портокали са идеални за приготвяне на конфитюри, сладкиши и салати, благодарение на тяхната сочност и балансиран вкус. Освен това, сокът им е перфектен за коктейли и освежаващи напитки, което ги прави универсална съставка в кухнята.
... салати, йогурти, гранола или десерти и торти в кисела и сладка форма.
Ползи от сушените портокали: Тъй като портокалите съдържат витамин C, те предотвратяват увреждането на клетките и се борят със свободните радикали, които причиняват рак. Подпомагат имунната система и защитават от микроорганизми.
...От цели парчета замразени плодове до нарязани или на wedges, тези замразени ягоди могат да се използват за закуска, обяд или вечеря по всяко време на деня. Например, добавете ги към зърнени закуски или салати, добавете ги в йогурт, подобрете смутитата си, украсете печивата си, инфузирайте вода и други напитки.
Ето нашите три основни причини да ядете повече замразени ягоди.
- Те са богати на витамин C (и други хранителни вещества)
- Те са здравословна закуска от природата.
- Готови са за консумация през цялата година.
Произход: Сърбия, Полша, Турция
Опаковка: 5кг, 10кг...
...Цитрус, богат на витамин C, жълтият лимон е плод на лимоновото дърво (Citrus Limon) и принадлежи към семейството на рутаковите. Нашият натурален органичен лимонов сок се получава след извличане на здрави и зрели плодове. След филтрация органичният лимонов сок се пастьоризира, опакова и замразява.
Лимон от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 31 Kcal 130 kJ
Фибри: 0,1 г
Протеини: 0,4 г
Сол: Следи...
...Висококачествени шипкови плодове (органични и/или конвенционални).
Шипката съдържа семената на растението роза. Сушената шипка се използва за производство на лекарства, чай, козметика и др. Събрана в Одеския регион, шипката съдържа много витамин C, така че има много приложения, свързани с витамин C, включително предотвратяване и лечение на настинки, грип и недостиг на витамин C. Поради високото...
...Питая или Питахая, известна още като драконов плод или ягодова круша, е красив тропически плод, който е сладък и хрупкав. Растението, от което произлиза плодът, всъщност е вид кактус от рода Hylocereus.
Питахая е хидратираща и изключително питателна храна, която ни предоставя естествени захари, фибри, ниацин и витамин C.
Отглежда се в Мексико и се разпространява и изнася от Займа.
...Каму каму, известен също като румберри, се счита за истинска суперхрана. Ягодата, отглеждана в Перу, е чудесен източник на антиоксиданти и минерали. Особено високото съдържание на витамин C и многобройните аминокиселини могат да осигурят на кожата важни витамини.
Капсулите на MoriVeda съдържат екстракт от прах отплодове Каму Каму с 50% витамин C и са отличен начин за укрепване на имунната...
... научното наименование на млякото бодил, силимарин.
Само здравите черния дроб могат да произвеждат жлъчка, която е важна за храносмилането. Затова добавихме веществото холин, което е подобно на витамин и е доказано, че допринася за нормалния липометаболизъм и помага за поддържане на нормалната, здравословна функция на черния дроб. Следният микроелемент цинк е компонент на много ензими и прави важен принос за нормалния метаболизъм, включително мазнини, мастни киселини, въглехидрати и протеини.
Всяка капсула съдържа 200 мг сух екстракт отплодове на млякото бодил.
Артикул №: 1811...
...Виноградно прахово извлечение 30% полифеноли; Виноградно прахово извлечение 40% олигомерни проантоцианидини; Виноградно прахово извлечение 10% транс резвератрол
Качество: за храни
Обработена част от растението: гроздова кора
Екстракционен агент: етанол и вода
Носител: малтодекстрин
Научно наименование: Vitis vinifera L.
Виноградът, известен със своите плодове (грозде), не е само източник на вино...
... свойства. Съдържа също витамини B1 и B2, които стимулират апетита, растежа, храносмилането и подобряват дихателната система. Освен това съдържа бета-каротин, фибри и витамин PP. Кората съдържа лимонен, масло с антиоксидантно действие, което се бори с свободните радикали.
В КУХНЯТА
Сицилианските сладкари и производители на сладолед го използват в много рецепти, от желета до сладоледи, от гранити до сокове, до ликьори и конфитюри.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Съдържа различни витамини от C до B1 и B2, а също и PP, бета-каротин и фибри.
...Витамин C е най-известен със своето положително въздействие върху имунитета. Той е също мощен антиоксидант. Това е естествено срещащо се съединение, синтезирано от всички растения и повечето животни. Основните му източници в диетата са предимно плодове и зеленчуци. Човекът не е в състояние да синтезира витамин C сам, а освен това този витамин е разтворим във вода и следователно не се съхранява в...
... стероли и витамин E. Неговата концентрация на стероли и витамин E е също по-висока от тази на Argan oil. Тази композиция му придава способността да защитава кожата от свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата.
Открийте нашето сертифицирано от Ecocert масло от семена на кактусова круша. То е истински еликсир за красота, анти-бръчковото лечение par excellence сред всички органични козметики...
...Извлечен единствено по механични средства, без добавки или рафиниране, запазвайки всички полезни свойства на маслината.
Богат на хранителни вещества: Високо съдържание на олеинова киселина и естествени антиоксиданти като витамин Е, които допринасят за здравословна и балансирана диета.
Висока универсалност: Идеален както за употреба в суров вид, в салати, сосове и маринати, така и за готвене, пържене или печене, като винаги запазва характерния си вкус.
Свържете се с нас за повече информация и за да поискате оферта.
...Магданозът е прекрасно свеж, ароматен и пикантен, с леко горчиво ухание. Често се използва просто за декориране на ястия. Той е универсален, особено в домашната и френската кухня.
Ароматът на магданоза впечатлява с свеж букет от подправки с пикантен, мускатов привкус. Листата и стъблата съдържат дори повече витамин C от цитрусовите плодове. Табуле от Изтока, провансалски пито, франкфуртски зелени...
...Super C Антиоксидант е хранителна добавка, която съдържа идеално съотношение на витамин C и антиоксиданти от растителни екстракти от четири вида плодове.
Витамин C защитава клетките от оксидативен стрес, допринася за намаляване на умората и изтощението, увеличава усвояването на желязо.
Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната система и спомага за нормалния метаболизъм за създаване на енергия. Витамин C участва в образуването на колаген, за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, кожата, венците и зъбите.
...Органично сертифицирано прах/брашно от шипка, произведено от цели плодове - люспи и семена на шипка. Напълно натурален продукт без добавки. Прахът от шипка е обработен в суровинно качество и е също вегански и без глутен. Продуктът е фино смлян до приблизително 200-400µm. Използваните шипки са естествено богати на хранителни вещества като Витамин C, Витамин A, Витамин E, както и на минералите...
... органи. Холестеролът е необходим за много метаболитни процеси в нашето тяло, включително производството на хормони, жлъчка и витамин D. Въпреки това, високото ниво на холестерол може да увреди сърдечно-съдовото здраве и е свързано главно с диета с високо съдържание на мазнини и захар, наднормено тегло и заседнал начин на живот.
Cholestoptim съдържа 240 мг екстракт от червен ориз и 50 мг екстракт от маслинови плодове в всяка таблетка.
Код на артикула: SF-CHO
Име на продукта: Cholestoptim
Брутно тегло [КГ]: 0.039
Нетно тегло [КГ]: 0.023...
...Арганово базово масло (Argania Spinosa) 20 мл., 50 мл., 100 мл.
Това дърво или храст е с височина 8-10 м, с кожести гладки листа, малки ароматни цветя и зелени овални плодове.
Мароканското арганово масло е богато на витамин E, феноли, каротини, сqualene за премахване на грим и мастни киселини. Еликсирът от мароканско арганово масло е луксозен еликсир за възстановяване на по-висока степен на...
...Сушената златна боровинка се получава след като плодовете преминат през процес на селекция, измиване, дезинфекция и сушене. Златната боровинка е подобна на стафидите и вкусът й варира между сладък и кисел. Плодът е високо ценен заради високото си съдържание на антиоксиданти, които минимизират клетъчното стареене и за стабилизирането на нивото на глюкоза в кръвта, поради което е полезен за хора, страдащи от диабет.
MOQ: 20 кг...
...Облепихата е вечнозелено храстче или дърво, което се среща из цяла Европа, в Югозападна и Източна Азия и в Хималаите. То принадлежи към семейството Elaeagnaceae. Лекарственото средство произлиза от плода, който се събира, когато е напълно узрял и може да бъде сушен, дълбоко замразен или обработен в прясно състояние.
Поради високото си съдържание на витамин C, препаратите от облепиха се приемат при настинки и други оплаквания. Облепихата е също много популярна в хранителната индустрия.
Моля, свържете се с нас за допълнителни подробности и оферта за нашия прах отплодове на облепиха.
...Цитратната киселина се среща естествено в цитрусовите плодове, но може да бъде и произведена. Индустриалната цитратна киселина се произвежда основно чрез ферментация или химична реакция. Последният метод се използва в около 90% от глобалното производство и включва ферментация с помощта на ензими и микробни щамове, най-често Aspergillus niger.
Цитратната киселина има способността да помага за стабилизиране на емулсиите и предотвратява разделянето на мазнините. Крайният продукт е наличен на прах или гранулиран вид като безводна цитратна киселина.
...Авокадото е концентриран източник на хранителни вещества, предоставяйки разнообразие от витамини и минерали, включително витамин E, фолат, желязо, мед и калий.
... от отглеждането и транспорта. Те изискват относително малко вода и пестициди и са особено ресурсоспестяващи в тропическите региони. Транспортът обаче причинява CO₂ емисии, поради което се предпочитат продукти от регионално отглеждане, като в Испания.
9. Консумация на вода:
Питахая изискват по-малко вода от другите тропически плодове (около 400-600 литра на кг плод) и процъфтяват добре в райони с...
...Черешата е почит към древността. Тези вкусни плодове отдавна се свързват с редица лечебни свойства. Черешите са богати на провитамин А, витамини от група В, витамин С и Р, желязо, калий, натрий, магнезий, калций и фосфор. Те активират метаболитните процеси, подобряват апетита и работата на мозъка и имат общо укрепващо действие върху организма.
Категория: Сурови барове...
... оказва много ефективно в козметиката.
Богато на стероиди и витамин E, то защитава кожата от вредните ефекти на свободните радикали. Маслото от кактусова смокиня съдържа също така и омега-6 в добро съотношение. Те подпомагат естествения процес на възстановяване на кожата и се борят с нейното дехидратиране.
Маслото от кактусова смокиня е особено препоръчително за грижа за зряла кожа. Благодарение на силния си антиоксидантен ефект, то намалява ефектите на възрастта и служи като бариера срещу преждевременно стареене.
SKU:FC-ONP002
Съдържание:30 мл...
...Каму Каму
Каму Каму е малък амазонски плод, който има най-високото съдържание на витамин C от всички растения в света. Храстовидното дърво с височина от 2 до 8 метра процъфтява дълбоко в блатото и дъждовната гора на Амазонка. Името Каму Каму вероятно произлиза от звука "Каму", който рибите издават, когато събират плаващите плодовеот повърхността на водата. Плодът се бере на ръка от кану. След беритбата плодът се обелва, пресова и суши. Останалото смляно Каму плодче след това се поставя в специално...