... система и подобряване на здравето на кожата.
Отглеждани главно в средиземноморските региони, Arance Lane Late се възползват от мек климат, който подчертава органолептичните им характеристики. Те са налични на пазара от януари до май, предлагайки източник на свежи плодове през зимните и пролетните месеци. Тези портокали са идеални за приготвяне на конфитюри, сладкиши и салати, благодарение на тяхната сочност и балансиран вкус. Освен това, сокът им е перфектен за коктейли и освежаващи напитки, което ги прави универсална съставка в кухнята.
... свойства. Съдържа също витамини B1 и B2, които стимулират апетита, растежа, храносмилането и подобряват дихателната система. Освен това съдържа бета-каротин, фибри и витамин PP. Кората съдържа лимонен, масло с антиоксидантно действие, което се бори с свободните радикали.
В КУХНЯТА
Сицилианските сладкари и производители на сладолед го използват в много рецепти, от желета до сладоледи, от гранити до сокове, до ликьори и конфитюри.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Съдържа различни витамини от C до B1 и B2, а също и PP, бета-каротин и фибри.
..."Il Balsamo Senza Risciacquo" на Biofficina Toscana е иновативен продукт, предназначен за тези, които желаят меки, леки и ароматни коси без необходимост от изплакване. Обогатен с био екстракти отплодове като тоскански киви, кайсия, лимон и ананас, този балсам предлага истинска плодовата свежест за вашата коса. Благодарение на наличието на захари, алфа-хидрокси киселини и витамин C, балсамът...
... храна с наистина приятен, плодово-сладък вкус, напомнящ на червени плодове и шоколад. Освен това, той има високо съдържание на фибри и е източник на витамин A, калий, калций и желязо.
Разтворим и с характерен виолетов цвят, той е подходящ за използване в теста и сладкарски изделия от всякакъв вид, от хлебни изделия до сладолед.
...десерти с лъжица или пълнежи за торти и еклери.
Препоръчваме ви да използвате нашата паста от лешници и за да придадете специален акцент на кафето или шоколада!
Лешникът е изключителен съюзник за нашето здраве, тъй като е храна, богата на "добри мазнини", включително омега-6 и омега-3. Освен това, той е важен източник на хранителни вещества, като калций, мед, манган, желязо, витамин E и B. Позволявайки си понякога да се поглезите с тази вкусна паста от лешници в сладко приготвяне, не може да не подобри настроението ви!
...Намирането на тропически плодове с сочна и здравословна пулпа е лесно. Но, за плод без отпадъци, можете да консумирате мангостин, здравословен и вкусен, считан за истинската кралица на тропическите плодове.
В Индонезия този плод идва от островите Сунда и Малуку. Те го определят като чудесен плод за ползите, които неговата пулпа и кора дават на здравето. Мангостинът съдържа витамин C и ксантони...
... изключително богати на мазнини и протеини, могат да бъдат както бели, така и черни и се характеризират с интензивен аромат. Те осигуряват добра запаса от калций, витамин C, магнезий и калий. Тези малки и деликатни семена могат да се добавят и към запарки и чайове за по-богат и изразителен вкус. Биологичните макови семена са вкусни и за консумация в натурален вид като междинна закуска или преди физическа активност. Маковите семена са естествено безглутенови, така че са отлични за интегриране в диетата на хора с целиакия, но също така и за вегани и вегетарианци.
...Руколата има удължени и назъбени листа, с пикантен вкус и типичен аромат. Богата е на калций, желязо и витамин C. Сред многобройните й полезни свойства: действие за храносмилане, пречистващо и възстановяващо.
Вариант baby leaf. Възможност за използване при приготвяне на микс от салати.
Налична в черни кашони или термозалепени полистиролови опаковки от 500 г. и 1 кг.
...Полезно е, защото...
Съдържа: вода, много фибри, витамини B1, B2, B6 и C, минерали като калций, желязо, магнезий, калий и мед, микроелементи като селен, каротеноиди. Витамин C, който укрепва имунната система, и витамините от група B, които са полезни за нервите и кожата.
В кухнята ряпата е подходяща за различни приготвяния, както сурова, така и готвена. Обикновено се готви удебелената част на стъблото, но листата съдържат три пъти повече витамини. Затова ги използвайте бланширани в солена вода, за да овкусите омлети или супи.
... съдържание, той има тонизиращ и енергизиращ ефект и е един от най-богатите на антиоксиданти плодове в света, което противодейства на клетъчното стареене, по-добре от всяко козметично лечение, освен че помага на метаболизма и по този начин подпомага загубата на тегло и допринася за регулирането на холестерола и кръвната захар. Съдържанието на каротеноиди и витамин A го прави съюзник за красотата на кожата, ноктите и косата. Накрая, той е препоръчителен в контролирани диети, насочени към отслабване.
... стоки, използвайки квалифицирани машини, които ни позволяват да управляваме веригата на продуктите и следователно да работим както с малки, така и с големи доставки с голяма гъвкавост. Дейността на компанията е съсредоточена основно в производството, преработката и последващата търговия с КИВИ, КЛЕМЕНТИНА ОТ КАЛАБРИЯ, НАВЕЛ ОРАНЖИ, ТАРОККО ОРАНЖИ, МОРО ОРАНЖИ, (Тарокко портокалът се характеризира с червени пигменти в пулпата, а Моро портокалът с напълно червена пулпа, богата на витамин C и следователно отлична за сокове), БИОНДО ОРАНЖИ, Вашингтонски портокали и Валенсия портокали.
... автентичността на плода и същността на неговия вкус. FenOlio е екстра върджин зехтин (DOP), произведен от пресни плодовеот престижната област на хълмовете Америни. Очароващ пейзаж на планини и гори, долини с хълмове, емблема на Умбрия, "зеленото сърце на Италия."...