... некарпизни организми, като същевременно оценява хемолитичните реакции на бактериите. Шоколадовият агар е неселективна среда, използвана за изолиране и отглеждане на капризни микроорганизми, особено видове на Neisseria и Haemophilus, от различни клинични проби.
Код на продукта: AKL-378...
...аспици, терини, фланове, сосове, глазури, покрития…), предназначени да се консумират студени или да се затоплят.
Тъй като не се разгражда от ензимите на микроорганизмите, АГАР БИО може също да текстурира живи храни (млечни продукти, веган сирена…).
...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отглеждани в биологично земеделие, последвано от проста варене.
Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина.
Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г.
Бруто тегло: 535 г
Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
... градуса по Целзий, докато сгъстява при 32-35 градуса. Следователно не е необходимо да го поставяте в хладилника. За да получите средна гелова твърдост, се използва следното съотношение: 1 равен чаена лъжичка Агар на 1 чаша течност. Разтворете Агар в малко студена вода и добавете към врящата вода, варете няколко минути. Агарът може да се използва и за приготвяне на сладко. Добавете 1-1,5 чаени лъжички Агар за 1,5 кг плодове и 500 г захар.
...Удебелители, желатиниращи агенти, киселинни агенти, консерванти... Има няколко категории добавки, използвани в хранителната индустрия. Често се използват продукти от естествени източници, като АгарАгар, който се получава от различни видове водорасли.
Необходими в съвременната креативна кухня, особено в молекулярната кухня, много професионалисти използват текстуризатори, за да усъвършенстват и...
...културни среди
Приложение: ТестовеКултура на клеткиИмунна дифузия
Продуктова група: АгарМедии
: Захари
CAS-Nr.: [9002-18-0]
Температура на съхранение: 10-25°C
EINECS: 232-658-1
Условия за доставка: стайна температура
Синоним: Kobe I Gum Агар-Агар Ага
Външен вид: бял до кремав прах
MW: 110-160 kDa
CAS Nr:[9002-18-0]
Код:1329...
...Субтилният съюз между прясната сьомга и пушената сьомга, комбиниран с пресните листа от копър, прави този продукт задължителен класик.
Съставки:
Прясна сьомга 44%, пушена сьомга, сметана, рибен бульон, лук, зехтин, копър, сол, агар-агар, бял пипер.
Нетно тегло: 90 г...
...ТЕРИНИ С ГЪБИ. 100г Не, не и не! Гарантираме ви, че в този красив буркан няма месо, а само добри растителни съставки и смес от гъби с деликатна интензивност. Затворете очи, вие сте сред подлесията.
СЪСТАВКИ: кокосово масло (35%), вода, соеви протеини, био бирена мая, гъби, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, чесън, доматено пюре, ечемичен мисо, лук.
... никакви калории. Но това не е всичко, тъй като агар-агарът улавя и свободните радикали, отговорни за клетъчното стареене.
Препоръки за употреба
2 до 4 капсули/ден, които да се поглъщат с голяма чаша вода, да се приемат в допълнение към разнообразна и балансирана диета.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Да не се оставя на достъпно за малки деца място.
Да се съхранява на място, защитено от светлина, топлина и влага.
Както с всяка хранителна добавка, консултирайте се с медицински специалист преди да я консумирате.
...Червената водорасъл, от която се извлича суровината АгарАгар, предлага изключително много положителни свойства. Между другото, съдържащият се в нея, разтворим в гореща вода хидроколоид осигурява високи гелни плътности при желеене и сгъстяване. Това позволява особено стабилни и термореversible гелове при индустриални приложения.
...Просто „море“ от най-доброто био желеобразуващо средство на Lecker от морски водорасли е особено подходящо за приготвяне на желета, кремове, конфитюри и торти, но също така и за солени ястия като желета в аспик. Веганската алтернатива на желатина! То е безвкусно, без консерванти и с изцяло растителен произход.
Съставки: АгарАгар*
*=от контролирано биологично производство
Алергени: няма
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
...AE-MP оптимизира оперативния работен процес за лаборатории по микробиология и култура на растителни тъкани, които подготвят агар или културни среди.
Едно единствено устройство интегрира подготовката, стерилизацията и разпределението на висококачествени културни среди с изключителна възпроизводимост от партида на партида.
AE-MP са проектирани да намалят общото време на работа и да доставят високи обеми стерилни културни среди благодарение на ефективната си отоплителна система и бързата фаза на охлаждане в края на стерилизационния процес.
Свържете се с нас сега или посетете нашия уебсайт.
...Получен от екстракция на червени водорасли Gracilaria или Gelidium, агар-агар е неутрален желирующий агент, който трябва да се разреди в студена течност и след това да се доведе до кипене, за да активира действието си.
... състояние и крехък в сухо. Агар-агар на прах е бял до жълтеникаво-бял или светложълт. Степента на гела може да бъде стандартизирана чрез добавяне на декстроза и малтодекстрини или захароза.
Характеристики:
- термореversible
- pH-стабилен
- устойчив на температура до 90 °C
- желира след охлаждане
- вегетариански
- подходящ за веганска диета
- подходящ за лакто-вегетарианска диета
- без глутен
- без лактоза
- Кошер, ХАЛАЛ
Приложения:
- Сладолед
- Плънки за десерти
- Конфитюр
- Желирано
- Мармалад
- Плодови коктейли
- Глазура за торти
- Плънки за сладкиши и хлебни изделия
- Плодови компоти...
Aycan Kozmetik е производствена компания, която предлага широка гама козметични и висококачествени парфюми на достъпни цени. Освен това произвеждаме иновационни продукти, които съчетават здраве и лична грижа. Под нашите марки сме специализирани в производството на продукти за грижа за косата, грижа за кожата и парфюми: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOV...
... сладките си рецепти. Използвай го в домашно приготвено сладко, покрий тортите и кейковете си с вкусен гланц или сгъстявай супи и сосове по напълно естествен начин.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на храните: E406
Производство: АгарАгар се извлича от клетъчните стени на червените водорасли.
...От висококачествен шафран, желе, което впечатлява с сирената. Като завършек на меса, като магрет от патица, то подчертава вкуса, без да го прикрива. Също така е подходящо за комбинация с кремообразни или млечни десерти: оризова торта, извара…
Визуално, това е много красив продукт, тъй като стигмите остават в суспензия в желето.
Състав: био тръстикова захар, лимонов сок, стигми от шафран, агар-агар.
Съхранение: 3 години.
Стъкленица от 215 г.
...Висококачествена и обратима (15-20 пъти) дублираща маса на основа агар-агар в 6кг кофа директно от производителя за изработка на модели, инкрустиращи маси, гипс и пластмасова леярска техника.
За дублиране на модели за изработка на тотални и частични протези, както и за моделиране на леярски работи в комбинация с фосфатно свързани инкрустиращи маси. След разтопяване и последващо охлаждане до температура на обработка от 45 ºC, може да се обработва непрекъснато.
...За всеки мъж, който обича да се парфюмира, Swiss Arabian е създал този мъжки парфюм Attar Al Ghutra. Всъщност, това парфюмно масло има връхна нотка с прекрасен аромат на мандарина, кожа и шафран. След това, в сърцевината, имате тамян, жасмин и пачули. За базовата нотка доминират амбър, еленска кожа, сандалово дърво, кожа и агар. Така че, ако сте мъж, който обича парфюми, особено парфюм за зимата, не се колебайте да изберете Attar Al Ghutra.
Парфюм:100 мл...
... материали / медицински материали, използвайки съответните характеристики.
[Въведение в продукта] Наноцелулоза, произведена от агар
[Капацитет на продукта] 10L ~ (*Моля, свържете се с нас отделно за голям капацитет.)...
... в индустрията за бои и лакове.
Easicult Combi е потапящ се обектен носител с две среди. От едната страна е покрит с TTC-агар, който благоприятства растежа на най-често срещаните бактерии. От другата страна е покрит с агар с розов бенгал, който благоприятства растежа на плесени и дрожди. Обектният носител е предназначен за едновременно определяне на общия брой бактерии, дрожди и плесени.
Компанията ни повече от 10 години се занимава с производството на имитационен хайвер, което ни позволява не само да решим екологичния проблем, но и да обезпечим на хората вкусен и достъпен деликатес. Продуктът, който предлагаме, е произведен по съвременна технология от натурални ингредиенти като: хайвер от австралийски сом, зехтин, чиста планинска вода, агар-агар и др. Заводът ни е сертифициран...
C.DUBON е семейна компания, създадена през 2008 г., разположена в департамента Вандея (85), на 30 км от Нант (44). Работим с две семейства продукти: Агар-Агар в опаковки от 25 кг, 5 кг, 1 кг, 500 г и *Ванилия Бурбон от Мадагаскар в пакет от 250 г и под формата на дисплей с 48 тръби по 8 шушулки.* 100 г. Всички продукти са напълно опаковани от нас и адаптирани към всеки профил на нашите клиенти с...
Когато имате нужда от АгарАгар, Гуар, Арабска гума, Каррагинан, CMC, Локуст боб (Сладък боб) или Ксантанова гума, нашият опит ще ви даде предимство пред конкурентите. Тези продукти са известни също като желатиниращи агенти, хидроколоиди, стабилизатори, сгъстители, емулгатори и всички те произвеждат различни нива на вискозитет.
Вече повече от век F Gutkind предлага широка гама от гуми, етерични...