... градуса по Целзий, докато сгъстява при 32-35 градуса. Следователно не е необходимо да го поставяте в хладилника. За да получите средна гелова твърдост, се използва следното съотношение: 1 равен чаена лъжичка Агар на 1 чаша течност. Разтворете Агар в малко студена вода и добавете към врящата вода, варете няколко минути. Агарът може да се използва и за приготвяне на сладко. Добавете 1-1,5 чаени лъжички Агар за 1,5 кг плодове и 500 г захар.
Foodgum Sp. z o.o. е полско-китайска съвместна компания, специализирана в дистрибуцията на сгъстители, желеобразуващи вещества и текстурообразуващи агенти. Предлагаме стандартни продукти, както и специално създадени за отделни клиенти в съответствие с техните технологични нужди. Нашите суровини идват от проверени и реномирани производители от различни страни. Компанията предлага: Капа иота каррагини, натриев алгинат, конякова гума, ксантанова гума, арабска гума, агар, CMC и други. Заповядайте да работим заедно!