Полша, Brzozów
... градуса по Целзий, докато сгъстява при 32-35 градуса. Следователно не е необходимо да го поставяте в хладилника. За да получите средна гелова твърдост, се използва следното съотношение: 1 равен чаена лъжичка Агар на 1 чаша течност. Разтворете Агар в малко студена вода и добавете към врящата вода, варете няколко минути. Агарът може да се използва и за приготвяне на сладко. Добавете 1-1,5 чаени лъжички Агар за 1,5 кг плодове и 500 г захар.
Полша, Rzeszow
...- Гуарова гума (E412); - Карагенани (E407); - Гума конджак (E425); - Ксантанова гума (E415); - Натриеви алгинати (E401); - CMC (E466); - Агар-агар (E406); - Пектин (E440). Сгъстяващите агенти контролират влагата и осигуряват структура, поток, стабилност и качества при консумация на хранителните продукти.
Полша, Wrocław
...Съставки: глюкозно-фруктозен сироп, шоколад 25% (захар, какаова маса, какаово масло, растителна мазнина (палмова), млечна мазнина, емулгатори: лецитин (соев) и E 476; аромат), захар, вода, растителна мазнина (палмова мазнина, частично хидрогенирана палмова мазнина, емулгатор: E471), обезмаслено мляко на прах, желатинизиращ агент: агар, албумин с висока пяна (яйчен белтък, стабилизатор: E 1505...
Полша, Kraków
Foodgum Sp. z o.o. е полско-китайска съвместна компания, специализирана в дистрибуцията на сгъстители, желеобразуващи вещества и текстурообразуващи агенти. Предлагаме стандартни продукти, както и специално създадени за отделни клиенти в съответствие с техните технологични нужди. Нашите суровини идват от проверени и реномирани производители от различни страни. Компанията предлага: Капа иота каррагини, натриев алгинат, конякова гума, ксантанова гума, арабска гума, агар, CMC и други. Заповядайте да работим заедно!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play