Франция, Bernin
...аспици, терини, фланове, сосове, глазури, покрития…), предназначени да се консумират студени или да се затоплят. Тъй като не се разгражда от ензимите на микроорганизмите, АГАР БИО може също да текстурира живи храни (млечни продукти, веган сирена…).
Франция, Ducy-Sainte-Marguerite
...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отглеждани в биологично земеделие, последвано от проста варене. Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина. Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г. Бруто тегло: 535 г Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
Франция, Grasse
...Удебелители, желатиниращи агенти, киселинни агенти, консерванти... Има няколко категории добавки, използвани в хранителната индустрия. Често се използват продукти от естествени източници, като Агар Агар, който се получава от различни видове водорасли. Необходими в съвременната креативна кухня, особено в молекулярната кухня, много професионалисти използват текстуризатори, за да усъвършенстват и...
Франция, Paris
...Субтилният съюз между прясната сьомга и пушената сьомга, комбиниран с пресните листа от копър, прави този продукт задължителен класик. Съставки: Прясна сьомга 44%, пушена сьомга, сметана, рибен бульон, лук, зехтин, копър, сол, агар-агар, бял пипер. Нетно тегло: 90 г...
Франция, Yssingeaux
...Агар Агар Натриев алгинат Карагенан Гуарово брашно Прахова желатина Криогел прахова желатина Арабска гума Ксантанова гума Брашно от рожков HM Пектин...
Франция, Astaffort
...ТЕРИНИ С ГЪБИ. 100г Не, не и не! Гарантираме ви, че в този красив буркан няма месо, а само добри растителни съставки и смес от гъби с деликатна интензивност. Затворете очи, вие сте сред подлесията. СЪСТАВКИ: кокосово масло (35%), вода, соеви протеини, био бирена мая, гъби, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, чесън, доматено пюре, ечемичен мисо, лук.
Франция, Cavignac
... никакви калории. Но това не е всичко, тъй като агар-агарът улавя и свободните радикали, отговорни за клетъчното стареене. Препоръки за употреба 2 до 4 капсули/ден, които да се поглъщат с голяма чаша вода, да се приемат в допълнение към разнообразна и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се оставя на достъпно за малки деца място. Да се съхранява на място, защитено от светлина, топлина и влага. Както с всяка хранителна добавка, консултирайте се с медицински специалист преди да я консумирате.
Франция, Pleubian
Франция, Pont-De-Labeaume
...От висококачествен шафран, желе, което впечатлява с сирената. Като завършек на меса, като магрет от патица, то подчертава вкуса, без да го прикрива. Също така е подходящо за комбинация с кремообразни или млечни десерти: оризова торта, извара… Визуално, това е много красив продукт, тъй като стигмите остават в суспензия в желето. Състав: био тръстикова захар, лимонов сок, стигми от шафран, агар-агар. Съхранение: 3 години. Стъкленица от 215 г.
Франция, Montereau Fault Yonne
...За всеки мъж, който обича да се парфюмира, Swiss Arabian е създал този мъжки парфюм Attar Al Ghutra. Всъщност, това парфюмно масло има връхна нотка с прекрасен аромат на мандарина, кожа и шафран. След това, в сърцевината, имате тамян, жасмин и пачули. За базовата нотка доминират амбър, еленска кожа, сандалово дърво, кожа и агар. Така че, ако сте мъж, който обича парфюми, особено парфюм за зимата, не се колебайте да изберете Attar Al Ghutra. Парфюм:100 мл...
Франция, Poissy
...Ливан, Роза, Пачули, Дърво от агар. Съдържание: 50 мл Концентрация: Eau de parfum...
Франция, Challans
C.DUBON е семейна компания, създадена през 2008 г., разположена в департамента Вандея (85), на 30 км от Нант (44). Работим с две семейства продукти: Агар-Агар в опаковки от 25 кг, 5 кг, 1 кг, 500 г и *Ванилия Бурбон от Мадагаскар в пакет от 250 г и под формата на дисплей с 48 тръби по 8 шушулки.* 100 г. Всички продукти са напълно опаковани от нас и адаптирани към всеки профил на нашите клиенти с...
От повече от 100 години NATURE ET ALIMENTS произвежда беззахарни смеси за десерти на основата на агар-агар, ферменти за йогурти, безглутенова набухваща пудра, ванилова захар, аромати и други кулинарни помощници, както и широка гама от инстантни супи. Нашите десерти отговарят на специфични диетични нужди (без захар, без глутен, без мляко). Цялото производство спазва стандартите HACCP и...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play