Франция, Grigny
...Нашите пресни нудли PÏNJA са с качество на кетъринг, изработени от пшенично брашно: 30%, ВОДА, СОЛ. Могат да се сервират запържени на чисто, с зеленчуци или месо, добре подправени и в компанията на всякакъв вид бульон. Вкус и свежест с всяка хапка - това е китайското ястие par excellence. Нетно тегло на пакета: 200 г Количество пакети в колет: 30 пакета по 200 г Количество колети на палета FR: 67 колета Количество колети на палета EXP: 57 колета Опаковки според крайния клиент: 3 кг, 1 кг, 0.6 кг, 0.4 кг...
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... лимон Кошерна сол Пипер 2 супени лъжици масло Магданозова мус 100 грама магданоз 25 грама нарязан лук 100 мл пилешки бульон Пипер 1 супена лъжица масло 150 мл гъста сметана Сол Първо, пригответе магданозовата мус. Загрейте маслото на средно слаб огън и запържете лука. След като лукът стане ароматен, добавете магданоза и веднага смесете двете.
Франция, Paris
...При Pawell добре познаваме котките. Знаем, че понякога те са много взискателни към храната и често е почти невъзможно да им накараш да ядат нещо, което не им харесва. Затова създадохме тази влажна храна от съставки с премиум качество. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПАСТЕТИ От говеждо месо (70%) или пилешко месо (70%), бульон от минерална вода (29.8%) и конопено масло (0.2%). Това е всичко. И е напълно достатъчно! За пълна жизненост на малкия пухкав, пастетите са обогатени с витамини D3, E, B1, B2, B6 и B12.
Италия, Forlì
...) зърното е по-дълго, полупрозрачно и, както подсказва името, "твърдо". Обикновено той придружава задушени меса и/или варени зеленчуци. Може да бъде направен пикантен, като се сервира с хариса (използвана предимно в Тунис). В Италия обаче кус-кусът се приготвя в Трапани, Сицилия; той се готви на пара в специален глинен съд с емайл, но подправката, за разлика от магребинската, е бульон от рибена супа.
Турция, Istanbul
...Великолепен вкус, печен на фурна в продължение на 8 часа със специални сосове и бульон.
Франция, Guérande
...Вкусна смес от сол и подправки, която подчертава всички риби, бели меса, задушени зеленчуци и др.... Тази композиция е перфектно дозирана, за да успеете лесно с вашите бульони! Лесен жест за винаги успешен, ароматен и изискан бульон! Използва се за ароматизиране на готвенето в вода: риби, яхния, пиле в тенджера, миди, зеленчукови бульони.
...Домашен зеленчуков бульон, направен изцяло от природата, прясно зеленчуци, дехидратирани и смлени заедно с най-добрите подправки. Без добавки, глутамат или каквито и да било глупости, които за съжаление се срещат в повечето бульони. 17 г са достатъчни за 500 мл готов бульон. Може да се използва и като подправка за яхнии, ястия с зеле и други ястия. Както винаги, ръчно изработен с най-добрите съставки от собствено производство. Премиум подправки, както винаги без глутен, веган, без изкуствени добавки или аромати. 100% чиста природа.
Франция, Sentheim
Испания, La Coruña
Полша, Kalisz
Полша, Jastrzebie-Zdroj
...Пилешкият бульон на Кухарек е идеалната основа за всякакъв вид супи, сосове, гювечи или печива. Съдържащата се в пилешкия бульон на Кухарек смес от внимателно подбрани зеленчуци: моркови, магданоз, целина и лук ще направи ястията да не изискват допълнително подправяне, а семейството ти ще иска добавка. Опаковката съдържа 12 кубчета бульон. Продуктът е наличен и в версия без съставки от животински произход.
Франция, Olivet
... вегетариански обяд, богат на протеини и беден на мазнини. Съвети за консумация Изплакнете и сварете 1 обем червени лещи в 2 до 3 обема вода (или бульон), с лук, подправки... за 15 минути. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина. Съставки Червени лещи от биологично земеделие...
Франция, Sète
...Приготвяне на паеля с бульон: добавете ориза и е готово! Разредете бульона с малко вода, за да сварите ориза според вашия вкус.
Испания, Aigüeta (cabanes)-Girona
M. Cazorla: Вашият Доверен Партньор за Семена и Торфове M. Cazorla е вашият доверен партньор за семена, торфове, фитосанитарни продукти и зърнени култури. Ние предлагаме продукти с високо качество от признати марки, персонализирани съвети и внимателно обслужване на клиенти. Ангажимент и Експертиза Нашият екип от професионалисти е посветен на вашето удовлетворение, предлагайки персонализирани съв...
Франция, Malataverne
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
Румъния, Dumbraveni
Alsim Meat Distribution SRL е румънски кланица, посветена на клане, разфасоване, опаковане и разпространение на говеждо и агнешко месо, както под формата на трупове, така и на разфасовки. С богат опит в областта, ние се гордеем с високите стандарти за качество, които спазваме на всички етапи от производствения процес, от приемането на животните до доставката на готовите продукти на клиентите. Ние...
Швейцария, Payerne
Създатели на вкусове от 1934 г., нашите рецепти вземат предвид дългото минало на традиции, за да защитят основните ценности като вкус, влиянието на нашите продукти върху кулинарните приготовления и последователността на качеството. Ние преди всичко избираме близостта на нашите доставки, с особено внимание на свежестта на нашите съставки. Нашите рецепти се развиват към 100% НАТУРАЛНИ решения, без...
Белгия, Puurs
Continental Foods произвежда голям брой категории, напр. майонеза, студени и топли сосове, подправки, супи, десерти, бульони и основи. Известната марка Devos & Lemmens (D&L) съпътства ежедневието на повечето белгийски семейства от 1886 г. D&L предлага широк асортимент от майонези и сосове за секторите на търговията на дребно и HoReCa, иновационни продукти (майонези с авокадо и зехтин) и нови сосов...
Италия, Trento
...Bauer, който винаги внимателно избира най-добрите зеленчуци, обогати рецептата на своя био зеленчуков бульон с добавянето на мисо, получено от соя от биологично земеделие. Био Мисо Бульон Bauer обогатява ястията ви с вкусна нотка, идеална за приготвяне на иновативни рецепти и придаване на характер на всяко ястие без добавяне на други аромати. За да получите приятен бульон, разтворете 1 кубче в...
Франция, Krautergersheim
...Традиционно приготвена кисела зеле в кофи от 11 и 15 кг. Киселото зеле е приготвено по традиционен начин, с мас и подправков бульон.
Италия, Mortara
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз. Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
... във водата и да не станат прекалено меки. 4. Смесете с масло Ако сварените нудли не могат да бъдат веднага добавени към бульон или използвани за вторични готварски процедури, за да предотвратите залепването им, веднага след готвене разбъркайте с малко масло. 5. Накиснете в ледена вода Накиснете сварените нудли в ледена вода за известно време, за да запазите текстурата и вкуса им.
Словения, Krmelj
... съпътстващите сосове. Независимо дали е смесена с богат доматен сос, кремообразно сирене или деликатен зеленчуков бульон, нашите къдрици добавят нотка елегантност и креативност, което ги прави предпочитан избор сред любителите на паста, които искат да повишат кулинарните си творения. Освен това, както всички наши продукти, те са органични и вегански. Размер на порцията: 100g Енергийно съдържание: 1555kj / 366,2 kcal Общо мазнини: 1,09g Наситени мазнини: 0,25g Общо въглехидрати: 77,02g Захари: 4,82g Фибри: 1,17g Протеини: 11,89g СОЛ: 0,07g...
Германия, Südbrookmerland
...Тази мокра храна я има само при Schecker! Идеална и за алергични кучета! - без зърнени култури - подходяща за BARF Чисти ИСЛАНДСКИ рибни продукти, каквито рядко се произвеждат. Единствените съставки са пюрирано рибно филе (треска, пъстърва, сьомга) и варен бульон от червени водорасли (каррагин), за да се сгъсти малко. Високото съдържание на омега мастни киселини говори само за себе си! ИСЛАНДСКИТЕ рибни продукти PUR са подходящи за всички кучета, които обичат риба. Идеални и за силно алергични кучета, за BARF и за добавяне към ежедневното хранене.
Украйна, Dnipro
...Мисо супа. Опаковката съдържа всички съставки за приготвяне на мисо супа у дома. Отворете пакета и добавете малко гореща вода. След 3 минути имате чаша гореща прясна мисо супа. Опаковката включва: мисо паста, водорасли вакаме, сусам, подправки и билки, рибен бульон (прах) Лесно и удобно е да приготвите мисо супа по време на почивки в офиса и по време на учене.
Франция, Paris
...58% черен чесън, зеленчуков бульон (вода и зеленчуци в променливи пропорции: моркови, целина, лук, праз), морска сол от Червия. Черен чесън не е сорт чесън, а чесън, конфитуриран в морска вода, който идва директно от Корея и Япония. Той се суши при ниска температура между 60 и 80 °C в хумидна атмосфера за период от 15 до 60 дни. Този процес увеличава ползите от класическия чесън, а вкусът му...
Хърватия, Donja Voca
... изключително богати на протеини, минерали, витамини и есенциални мастни киселини. Те оказват положително влияние върху човешкото тяло, правейки го по-здраво и по-устойчиво. Те са отличен избор в храненето, което е потвърдено от многобройни опити. Производител: Pharma Herbs d.o.o., Доня воћа 27 42245, Хърватия Произход: ЕС Препоръчителна употреба: Преди консумация, цели семена се препоръчва да се накиснат за 15 минути във вода, бульон или плодов сок. Търговска опаковка: 250 г, 500 г, насипно Най-добре да се използва до: Посочено на опаковката Съставки: 100% конопено семе...
Финландия, Turku
...Нашият нарязан и порциониран волски опашка е най-добре да се задушава, за да освободи забележителния си вкус. Може също да се използва за приготвяне на сърдечна супа, яхния или основа за бульон като крайна комфортна храна.
Португалия, Leiria
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяло вино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути. Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан. Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете с магданоз, лук или босилек и сервирайте.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play