...F.B.S.™ 40/80 е дехидратиран протеин, разтворим на 80%, съдържащ 40% колаген. Тази натурална ароматика е идеална за приготвяне на бульон или желе (като аспик от говеждо).
Натуркрис беше основан през 2019 г. с идеята да предлага CBD продукти с най-високо качество на достъпни цени за всеки и по този начин да подобри живота на нашите съграждани по естествен начин. Ние придаваме изключително значение на устойчивостта и на производството на най-добрия възможен продукт, като същевременно натоварваме планетата възможно най-малко.
Нашият сервиз включва:
- Продукти с частн...
...-многофункционален и централна част от ястието. Може да се сервира солено или сладко, и или самостоятелно, или като компонент на по-голямо ястие. В северноафриканските страни, често се сервира с месен или зеленчуков гювеч.
Тунисците ценят ястие с кус-кус, сервирано с зеленчуков гювеч, обикновено смес от кореноплодни зеленчуци и тикви. Те често добавят домати към своите кус-кус гювечи. В Либия понякога се приготвя с просо вместо с манна и най-често се сервира с агнешко. Тунисците, от своя страна, обичат да подправят щедро своя кус-кус с Хариса и да го сервират с рибен бульон.
...Тази асортимент от зеленчуци представлява основата "свежест" на отлична супа за отслабване. Той се състои от домати, моркови, целина, чушки, лук, зеле и парченца чесън.
Съвети за приготвяне
Добавете 1 кубче обезмаслен зеленчуков бульон, 1 кубче пилешки бульон и добавете 1,2 литра вода.
Варете в продължение на 10 минути. Съвет: Оставянето да къкри 1 час прави супата по-лесно смилаема. Смелете...
...Свинските крака са страничен продукт от трета категория, състоящ се от месо и кости. Стоката се използва за приготвяне на желе, бульон и супи.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладен, Замразен
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºC
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºC...
...Представена като "кулинарен инструментариум", "Cooking Box" обединява селекцията от най-добрите основи, бульони и ново поколение бульони на Saveur! - Формула без палмово масло и без усилватели на вкус - Внимателно проучено съдържание на сол - Декларация за натурални аромати, съответстваща на новата действаща регулация
Приложение:
Основи сосове Приготвени ястия Супи Морски продукти Подправки за зеленчуци или салати
Основи, бульон, рибен бульон, натурални аромати, намалено съдържание на сол, без палмово масло, без усилвател на вкус, съставки 100% с натурален произход...
...Патето от свинска глава на Ферма де ла Рус ще бъде перфектно за вашите предястия и аперитиви. Това е специалитет от свинската кухня. Главата се готви в бульон, към който добавяме органично бяло вино, за да придадем много приятен аромат.
...Тероар: Глинесто-пясъчно почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Винификация
Алкохолната ферментация се извършва в иноксова цистерна с контрол на температурите. Отлежаване на утайка в продължение на 4 месеца.
Дегустация между 10 и 12°C
Око: Бяло
Нос: Цветен и минерален
Устата: Аромати на бели цветя
Баланс: Сух
Потенциал за съхранение: 2 години
Съчетания на храни и вино: Риби в бульон и сирена.
Бели риби в бульон, бара в бульон, куломие и бри.
Рязане: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
Компанията "Продукти Хаби" е семейна МСП, активна от 1914 г. в сферата на производството на качествени консерви. Ние предлагаме нашите продукти под марката Habi на големи търговски вериги, както и в сектора HORECA и бързото хранене, а също и под Private Label. Създаваме за нашите клиенти готови ястия, сосове, основи за сосове и други. Нашите продукти се произвеждат по традиционни рецепти, без доба...
...Тази смес от морска сол, моркови, праз и лук ще придаде аромат на вашите бульони и консоме, вашето ястие на фурна и любимите ви традиционни рецепти. Зеленчуците от градината ще освободят своите аромати и вкусове, за да се концентрират в бульон, който е едновременно деликатен и лек.
ТЕГЛО: 0.060 кг...
... приготвя в опаковката) и е удобно да се носи с вас на работа. Можете също така да я имате "в резерв" в кухнята за бързо приготвяне. Трябва да се отбележи, че срокът на годност на замразените храни е дълъг, а в същото време се запазват вкусовите им качества.
Какъв е вкусът?
Гъбената крем супа има деликатен кремообразен вкус и интензивен аромат. Богатият бульон бързо насища организма и топли прекрасно. Приготвена по класическа рецепта, вкусната гъбена супа от Panfruit може спокойно да бъде сервирана на празнично угощение.
Метод на приготвяне:
премахнете абсорбатора на кислород.
...използваща най-много съставки в Корея, като добавя 10 съставки за добър вкус, както и 7 основни съставки за бульон, плюс 10 съставки за здраве\n","Product Features":"- Можете да приготвите бульон без никакви други съставки за 1 секунда\n"}...
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария.
Мед от смърч/ела
Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят.
Рецепти:
Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед
Съставки:
(за 2 души)
2 свежи агнешки филета по 120 г
малко зехтин
50 г сушени кайсии
100 мл сухо червено вино
1 скилидка чесън, фино нарязана
1/2 лук, фино нарязан
150 г агнешки бульон (или бульон от месо)
2 супени лъжици мед от ела Wernet
малко пресен кориандър
кайенски пипер
сол...
... чаша студена преварена вода, оставя се за 40-60 минути да набъбне, след което се загрява, без да се довежда до кипене, с непрекъснато разбъркване, докато се разтвори и се филтрира. Към чаша желатинова разтвор добавете 2-3 чаши бульон или сироп и охладете. Позволява се увеличаване на дозировката на желатин за получаване на желета с по-гъста консистенция.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 87,2
Мазнини (г / 100г)… 0,4
Въглехидрати (г / 100г)… 0,7
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 353,6...
Herbiolys Laboratoire е основан през 2004 г. от срещата на ботаници, етноботаници и събирачи, запалени от растителния свят. Специалист в извлеките от свежи биологични растения, произхождащи от френската флора, лабораторията още от самото начало избира оригинален начин на производство: растенията, събирани от свързаните с компанията събирачи-продуценти, се поставят в мацерация директно на мястото н...
...Непрекъснат котлон 500кг/ч месо
Иновативна система за готвене: на водна баня, дюзи за овлажняване за равномерно готвене. Протокол за подаване, последователно в котлона за равномерно готвене с бульон или мазнина. (конфит и др...)
Иновация от CEMMI
Интерфейс IHM, рецепти за няколко типа готвене (в бульон, в конфит, с вода, в бульон, с масло...)
Нежно готвене (на водна баня) с термично масло
Редовно и равномерно готвене (безкраен винт)
CIP на място (опция)
Хигиеничен и здрав дизайн, изцяло от неръждаема стомана
Сертифицирани материали за контакт с храни...
...Чисто натурално продукт от говеждо месо
Стъклен буркан, 50 г говежд екстракт е чисто натурално изделие без добавки.
Месото се вари, а полученото месно бульон се редуцира допълнително.
Изработеният по този начин екстракт може да се разтвори отново в гореща вода.
За производството на 1 кг говежд екстракт са необходими около 40 кг мускулно месо.
Вече нашите баби се кълняха в екстракта от месо на...
... алергени / идеален за замяна на сол
Произход: Франция и Германия
Външен вид: характерен кафяв цвят
Вкус: естествена киселинност и пикантност
Киселинност: 5°
Препоръки за употреба:
Подправяне на салати и други кулинарни приготовления (сосове, деглазиране, маринати, бульон...). Като напитка: 1 чаена лъжичка в чаша топла вода, която да се пие на гладно сутрин.
...Тези малки моркови Шантеней се разкриват в нова светлина с тази оригинална рецепта. Опитайте и споделете възможно най-скоро!
Съставки:
– 2 опаковки по 250 г моркови Шантеней C’ZON
– 60 мл кленов сироп
– 15 г масло
– 250 мл зеленчуков бульон (или 250 мл вода + 1 кубче)
– 1 чаена лъжичка старомодна горчица (на зърна)...
...да се осигурят пълни комплекти (пая за 10/12 порции, газов горелка, ножове, дъски за рязане, лопатки за разбъркване, лопатки за сервиране, кухненски кърпи, инструменти за рязане, пробване на бульон и готвене) и всички съставки (месо, риба, зеленчуци, масло, сол, шафран, вода... всичко, за да могат в групи от 10/12/14 души да започнат да приготвят паелите под ръководството на готвач, който ще им...
...Редът DLA SC е особено подходящ за пържене на месо, риба, зеленчуци, пълнени продукти и много други. Благодарение на компактния си дизайн, той е особено подходящ за използване в кетъринг сектора. Вместо мазнина или олио, устройството може да работи и с вода, супа и месен бульон, сосове или марината.
За точно управление на температурата и най-добри резултати при пържене, DLA разполага с цифрово...
..."Месен пилаф" е сърдечно и вкусно ястие за всеки ден.
Приготвя се с зеленчуци, ориз, говеждо месо и подправки
Сготвено в месен бульон
Баланс на протеини, мазнини и въглехидрати
Една порция - 205 ккал
2-3 минути за приготвяне
Това е новост в линията на перфектните продукти за отслабване - богат и ароматен пилаф с месо. Създаден е за тези, които не искат да се лишават от любимите си вкусове, дори и...
...Компанията USER FOOD е основана през 1995 г. и се намира в Истанбул, Турция. Тя е производител на:
- плодов ароматизиран инстантен прах
- инстантно кафе
- 3в1 и 2в1 кафе
- инстантна суха мая
- горещ шоколад
- мляко с какао
- ароматизиран пудинг
- разбита сметана
- смеси за брашно за торти
- готови прахови смеси за турски десерти
- прах за печене на тесто
- захарна ванилия
- какао на прах
- карбонат
- готови прахови смеси за супи
- нишестета
- царевично брашно
- желе за сладкиши и сметана
- бульон (кюфтета, пилешки фарш, рибен фарш и др.).
Моля, проверете на www.usergida.com.tr...
...Нашият домашен зеленчуков бульон без добавки
Без мазнини. Веган
Зеленчуков бульон подправка
Приготвяне: като супа около 16 г = около 1 с.л. в 1 литър вряща вода, разбъркайте, оставете да заври и се насладете, или обогатете с добавяне на зеленчуци, паста, яйца, ориз, грис, фиде. Може да се използва и като универсална подправка за овкусяване, за фини сосове, супи, зеленчуци, печива, салатни...