... или сос.
- Счупени на парчета и добавени директно към вашите приготвяния.
- Инфузирани в месо в сос или бульон, като пиле или телешко.
За целта можете да пробиете дупки в плода с върха на ножа или игла. Готварската течност постепенно ще проникне през цитруса и така ще разпространи аромата си в цялото ястие.
След като е инфузиран, лимонът няма вкусова стойност да бъде изяден цял.
Открийте обелените черни лимони тук
Чанта: 5 кг
Чанта: 15 кг...
...Във Франция, в Кастелнадар, приготвяме този « доматен » касулет от Тулуза по традиционна рецепта. Готвим наденички и боб с произход Франция в бульон, чиято семейна рецепта се пази в тайна от 3 поколения.
Мазнини: 4,3 г
От които наситени мазнини: 1,7 г
Въглехидрати: 11,0 г
От които захари: 0,6 г
Фибри: 4,6 г
Протеини: 11,0 г
Сол: 0,66 г...
...Субтилният съюз между прясната сьомга и пушената сьомга, комбиниран с пресните листа от копър, прави този продукт задължителен класик.
Съставки:
Прясна сьомга 44%, пушена сьомга, сметана, рибен бульон, лук, зехтин, копър, сол, агар-агар, бял пипер.
Нетно тегло: 90 г...
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
...7,5 кг, срок на годност 30 дни
Ръчно изработен от Ландите.
Все по-голямо търсене.
Този шунка е приготвена в зеленчуков бульон, който придава вкус и позволява по-добро естествено съхранение на продукта без използване на консерванти.
AROMA'PLANTES е френска компания, разположена в Прованс, специализирана в производството на ароматни суровини от повече от век и в био производството от 1978 г. Със съвременна дестилерия и собствена лаборатория, тя предоставя директно на специализирани компании в областта на ароматерапията, козметиката, сапунопроизводството или парфюмерията в насипно състояние или в опаковани продукти.
Предлагаме...
... го прави перфектен здравословен вариант, гарантиран да предизвика луди усмивки и развълнувано слюноотделяне.
Освен това, те представляват отлична играчка за естествено обогатяване! Можете да напълните кравешкото копито с любимото сурово месо или бульон от кости на вашето куче и да го замразите, за да продължи това лакомство още по-дълго. Самостоятелно или с добавка, лакомствата за кучета под...
...Нашите пресни нудли PÏNJA са с качество на кетъринг, изработени от пшенично брашно: 30%, ВОДА, СОЛ.
Могат да се сервират запържени на чисто, с зеленчуци или месо, добре подправени и в компанията на всякакъв вид бульон. Вкус и свежест с всяка хапка - това е китайското ястие par excellence.
Нетно тегло на пакета: 200 г
Количество пакети в колет: 30 пакета по 200 г
Количество колети на палета FR: 67 колета
Количество колети на палета EXP: 57 колета
Опаковки според крайния клиент: 3 кг, 1 кг, 0.6 кг, 0.4 кг...
...При Pawell добре познаваме котките. Знаем, че понякога те са много взискателни към храната и често е почти невъзможно да им накараш да ядат нещо, което не им харесва. Затова създадохме тази влажна храна от съставки с премиум качество.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПАСТЕТИ
От говеждо месо (70%) или пилешко месо (70%), бульон от минерална вода (29.8%) и конопено масло (0.2%). Това е всичко. И е напълно достатъчно!
За пълна жизненост на малкия пухкав, пастетите са обогатени с витамини D3, E, B1, B2, B6 и B12.
...Вкусна смес от сол и подправки, която подчертава всички риби, бели меса, задушени зеленчуци и др....
Тази композиция е перфектно дозирана, за да успеете лесно с вашите бульони! Лесен жест за винаги успешен, ароматен и изискан бульон! Използва се за ароматизиране на готвенето в вода: риби, яхния, пиле в тенджера, миди, зеленчукови бульони.
... вегетариански обяд, богат на протеини и беден на мазнини.
Съвети за консумация
Изплакнете и сварете 1 обем червени лещи в 2 до 3 обема вода (или бульон), с лук, подправки... за 15 минути.
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от светлина.
Съставки
Червени лещи от биологично земеделие...
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
...58% черен чесън, зеленчуков бульон (вода и зеленчуци в променливи пропорции: моркови, целина, лук, праз), морска сол от Червия.
Черен чесън не е сорт чесън, а чесън, конфитуриран в морска вода, който идва директно от Корея и Япония.
Той се суши при ниска температура между 60 и 80 °C в хумидна атмосфера за период от 15 до 60 дни.
Този процес увеличава ползите от класическия чесън, а вкусът му...
...F.B.S.™ 40/80 е дехидратиран протеин, разтворим на 80%, съдържащ 40% колаген. Тази натурална ароматика е идеална за приготвяне на бульон или желе (като аспик от говеждо).
...Представена като "кулинарен инструментариум", "Cooking Box" обединява селекцията от най-добрите основи, бульони и ново поколение бульони на Saveur! - Формула без палмово масло и без усилватели на вкус - Внимателно проучено съдържание на сол - Декларация за натурални аромати, съответстваща на новата действаща регулация
Приложение:
Основи сосове Приготвени ястия Супи Морски продукти Подправки за зеленчуци или салати
Основи, бульон, рибен бульон, натурални аромати, намалено съдържание на сол, без палмово масло, без усилвател на вкус, съставки 100% с натурален произход...
...Патето от свинска глава на Ферма де ла Рус ще бъде перфектно за вашите предястия и аперитиви. Това е специалитет от свинската кухня. Главата се готви в бульон, към който добавяме органично бяло вино, за да придадем много приятен аромат.
...Тероар: Глинесто-пясъчно почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Винификация
Алкохолната ферментация се извършва в иноксова цистерна с контрол на температурите. Отлежаване на утайка в продължение на 4 месеца.
Дегустация между 10 и 12°C
Око: Бяло
Нос: Цветен и минерален
Устата: Аромати на бели цветя
Баланс: Сух
Потенциал за съхранение: 2 години
Съчетания на храни и вино: Риби в бульон и сирена.
Бели риби в бульон, бара в бульон, куломие и бри.
Рязане: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...Тази смес от морска сол, моркови, праз и лук ще придаде аромат на вашите бульони и консоме, вашето ястие на фурна и любимите ви традиционни рецепти. Зеленчуците от градината ще освободят своите аромати и вкусове, за да се концентрират в бульон, който е едновременно деликатен и лек.
ТЕГЛО: 0.060 кг...
Herbiolys Laboratoire е основан през 2004 г. от срещата на ботаници, етноботаници и събирачи, запалени от растителния свят. Специалист в извлеките от свежи биологични растения, произхождащи от френската флора, лабораторията още от самото начало избира оригинален начин на производство: растенията, събирани от свързаните с компанията събирачи-продуценти, се поставят в мацерация директно на мястото н...
...Непрекъснат котлон 500кг/ч месо
Иновативна система за готвене: на водна баня, дюзи за овлажняване за равномерно готвене. Протокол за подаване, последователно в котлона за равномерно готвене с бульон или мазнина. (конфит и др...)
Иновация от CEMMI
Интерфейс IHM, рецепти за няколко типа готвене (в бульон, в конфит, с вода, в бульон, с масло...)
Нежно готвене (на водна баня) с термично масло
Редовно и равномерно готвене (безкраен винт)
CIP на място (опция)
Хигиеничен и здрав дизайн, изцяло от неръждаема стомана
Сертифицирани материали за контакт с храни...
... алергени / идеален за замяна на сол
Произход: Франция и Германия
Външен вид: характерен кафяв цвят
Вкус: естествена киселинност и пикантност
Киселинност: 5°
Препоръки за употреба:
Подправяне на салати и други кулинарни приготовления (сосове, деглазиране, маринати, бульон...). Като напитка: 1 чаена лъжичка в чаша топла вода, която да се пие на гладно сутрин.
...Тези малки моркови Шантеней се разкриват в нова светлина с тази оригинална рецепта. Опитайте и споделете възможно най-скоро!
Съставки:
– 2 опаковки по 250 г моркови Шантеней C’ZON
– 60 мл кленов сироп
– 15 г масло
– 250 мл зеленчуков бульон (или 250 мл вода + 1 кубче)
– 1 чаена лъжичка старомодна горчица (на зърна)...
... ръчно и се продават в стъклени буркани с еко-отговорно мислене.
Предлагаме ви широка гама от разнообразни продукти:
- бульон от босилек без сол
- бульон от водорасли вакаме
- бульон от сезонни зеленчуци
- бульон от левурда
- бульон от царевица
- бульон от птиче месо
- бульон с чушки...
Всички наши бульони и подправки са ръчно изработени и произведени в Иль-дьо-Франс. Зеленчуците се закупуват от местни магазини и търговски обекти. Ние предпочитаме афро-карибски занаятчии.
... снабдява директно от местата за риболов (Европа, Северна Америка и Южна Африка). Всички продукти са уловени в деня на доставката, от капан, в диво състояние, и пристигат свежи и живи в нашата лаборатория. Уважавайки околната среда, Thador предлага своите сини омари от Нормандия с етикет MSC. Компанията Thador работи по занаятчийски метод. Готвенето в зеленчуков бульон е вдъхновено от традиционната...