Италия, Campo San Martino
От 1980 г. Afinox е специалист на италианско и международно ниво в проектирането и производството на оборудване с висока технологична стойност за сектора на ресторантьорството. Следвайки тенденциите и еволюцията на пазара, компанията е включила в своето предложение все по-богата гама от апарати, ставайки през годините основна отправна точка за професионалистите и реалностите в сектора. Хладилни шк...
Италия, Schio
Компанията O.M.A.F. е специализирана в производството на решетки от неръждаема стомана "INOXLINE", поцинковани решетки, огради и метални мрежи за индустрията и строителството. Решетките от неръждаема стомана намират приложение в много сектори като химическата, фармацевтичната, хранителната, млечната и винената индустрия; поцинкованите решетки отговарят на многобройните нужди на строителството и ин...
Италия, Mortara
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз. Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
Италия, Trento
...Bauer, който винаги внимателно избира най-добрите зеленчуци, обогати рецептата на своя био зеленчуков бульон с добавянето на мисо, получено от соя от биологично земеделие. Био Мисо Бульон Bauer обогатява ястията ви с вкусна нотка, идеална за приготвяне на иновативни рецепти и придаване на характер на всяко ястие без добавяне на други аромати. За да получите приятен бульон, разтворете 1 кубче в...
Италия, Forlì
...) зърното е по-дълго, полупрозрачно и, както подсказва името, "твърдо". Обикновено той придружава задушени меса и/или варени зеленчуци. Може да бъде направен пикантен, като се сервира с хариса (използвана предимно в Тунис). В Италия обаче кус-кусът се приготвя в Трапани, Сицилия; той се готви на пара в специален глинен съд с емайл, но подправката, за разлика от магребинската, е бульон от рибена супа.
Италия, Merano
Ръчно производство и онлайн продажба на типични биологични продукти от Трентино-Алто Адидже. Вегетабилен бульон без глутамат. Компоти от ябълки и други плодове, кисело зеле, брашна от мелница Мерано и ябълки от консорциума БиоСудтирол. Имаме и асортимент от горчица - класическа, с мед, с черен пипер, с къри и разредители. Първият сред тях е типичният био сироп от цветове на бъз, подходящ като освежаваща напитка и като основа за аперитиви. Намираме се в Мерано, Алто Адидже и използваме предимно суровини от 0 км. Произвеждаме и по поръчка. Онлайн магазин alpenpur.it...
Нашата кухня отразява традицията и територията, която ни заобикаля. В нашето меню никога не липсват капелети в бульон, тортили, печени пасти, печено месо и варени ястия, приготвени по желание с ароматите на нашите гори (гъби и трюфели), както и богат избор от пици за всеки вкус. Ресторантът La Collina, изцяло семейно управляван, предлага типична емилианска кухня. Ние сме внимателни към хората с...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play