От 1980 г. Afinox е специалист на италианско и международно ниво в проектирането и производството на оборудване с висока технологична стойност за сектора на ресторантьорството. Следвайки тенденциите и еволюцията на пазара, компанията е включила в своето предложение все по-богата гама от апарати, ставайки през годините основна отправна точка за професионалистите и реалностите в сектора. Хладилни шк...
Компанията O.M.A.F. е специализирана в производството на решетки от неръждаема стомана "INOXLINE", поцинковани решетки, огради и метални мрежи за индустрията и строителството. Решетките от неръждаема стомана намират приложение в много сектори като химическата, фармацевтичната, хранителната, млечната и винената индустрия; поцинкованите решетки отговарят на многобройните нужди на строителството и ин...
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз.
Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
...Bauer, който винаги внимателно избира най-добрите зеленчуци, обогати рецептата на своя био зеленчуков бульон с добавянето на мисо, получено от соя от биологично земеделие. Био Мисо Бульон Bauer обогатява ястията ви с вкусна нотка, идеална за приготвяне на иновативни рецепти и придаване на характер на всяко ястие без добавяне на други аромати.
За да получите приятен бульон, разтворете 1 кубче в...
...) зърното е по-дълго, полупрозрачно и, както подсказва името, "твърдо". Обикновено той придружава задушени меса и/или варени зеленчуци. Може да бъде направен пикантен, като се сервира с хариса (използвана предимно в Тунис). В Италия обаче кус-кусът се приготвя в Трапани, Сицилия; той се готви на пара в специален глинен съд с емайл, но подправката, за разлика от магребинската, е бульон от рибена супа.
Ръчно производство и онлайн продажба на типични биологични продукти от Трентино-Алто Адидже. Вегетабилен бульон без глутамат. Компоти от ябълки и други плодове, кисело зеле, брашна от мелница Мерано и ябълки от консорциума БиоСудтирол. Имаме и асортимент от горчица - класическа, с мед, с черен пипер, с къри и разредители. Първият сред тях е типичният био сироп от цветове на бъз, подходящ като освежаваща напитка и като основа за аперитиви. Намираме се в Мерано, Алто Адидже и използваме предимно суровини от 0 км. Произвеждаме и по поръчка. Онлайн магазин alpenpur.it...
Нашата кухня отразява традицията и територията, която ни заобикаля. В нашето меню никога не липсват капелети в бульон, тортили, печени пасти, печено месо и варени ястия, приготвени по желание с ароматите на нашите гори (гъби и трюфели), както и богат избор от пици за всеки вкус. Ресторантът La Collina, изцяло семейно управляван, предлага типична емилианска кухня. Ние сме внимателни към хората с...