Майстор на киселото зеле от баща на син от 1938 г., заведенията Rieffel се стремят да насочат енергията си към качеството на продукта, и то вече 4 поколения.
Благодарение на разработването на висококачествени рецепти и занаятчийски кулинарни умения, Choucrouterie Rieffel работи ръка за ръка от много години с големи институции като Maison Kammerzell в Страсбург или Brasserie Georges в Лион.
Тези умения се проявяват в различни рецепти, многобройни и разнообразни: приготвени с мас, с гъша мазнина, с слънчогледово масло, с бяло вино и дори с шампанско!
От 2010 г. ние също така разработихме асортимент от обелени лук и обелени картофи, продукти, предназначени за ресторанти и колективи, които желаят суров продукт, но вече нямат време и персонал за обелването на тези продукти.
Днес, това са Тибер и Ромен Риефел, които продължават приключението на киселото зеле, с цел да удовлетворят максимално своите клиенти с качествени продукти и ненадминати умения.
Готвена зелева салата CHOUDOR с бекон в пакет от 5 и 1 кг (други формати също са налични) (Готвена зелева салата, вакуумирано, с патица мазнина за при...
Готвена зеле CHOUDOR PREMIUM в пакет от 5 и 1 кг (други формати също са налични) Готвено зеле с рислинг и патица за добавяне на плътност на продукта, ...