... занаята си и загрижени за околната среда, семейството обработва гроздето с най-голямо уважение.
Нашите лозя произвеждат грозде с високо качество. Отглежданите сортове включват Вионие, Клерет, Гренаш за белите вина и Сира, Марселан, Сансо, Мерло и Каладак за червените.
Terre de Ghaya предлага също уникални винени туристически преживявания, като винени разходки и пикници в лозята.
Внимание: Прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
...
Ръчно събиране при оптимална зрялост
Предферментационна мацерация на студено в продължение на 48 часа
Парцелна винфикация
Дълга ферментация от 3 седмици
Малолактична ферментация в съдове
Отлежаване в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца
СОРТОВЕ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ДЕГУСТАЦИЯ
С красив, прозрачен цвят с гранатени отблясъци, Château Lalande червено вино разкрива на носа деликатен букет от червени плодове и какао, с нотки на препечено дърво. Входът е мек и кръгъл, развиващ се с плодови нотки и деликатно разтворени танини.
...Златен медал на международния конкурс Top Rum 2019/2020
Бронзов медал на международния конкурс Top Rum 2018/2019
Традиционен и семеен Ti’Punch с лайм. Задължителен продукт!
Състав: Френски био бял ром, отлежавал в стари бъчви от коняк, био лайм и био справедлива захарна тръстика
Сервирайте охладен, самостоятелно или в коктейл, както за аперитив, така и за дижестив
Размери: 10 × 10 × 19 см
Мацерация: Кратка в рециклирани стъклени бутилки
Алкохолно съдържание: 35,5°
Тегло: 1.2 кг...
...Оптимизирайте вашето снабдяване с вина, алкохоли и бири благодарение на нашия опит и персонализирани услуги
Vinebioz ви придружава
С над 10 години опит като търговец на едро, специализиран в разпространението на вина, ние изградихме важна мрежа за снабдяване, която ни позволява да отговорим на най-високите изисквания на агро-хранителните компании. Независимо дали вашите нужди са свързани с биологични, биодинамични, конвенционални продукти, опаковани в бутилки или на едро, с френски или чуждестранен произход... ние имаме решения.
...Максима Изразяване На Бобал
Аромат на чиста зряла червена плодова типична за сорта Бобал. Копринен и интензивен на небцето, с подправен фон, който отразява истинския характер на Манчуела.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 60-70 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано в дървени съдове от 10.000 литра и отлежавало в френски дъбови бъчви от 225 литра
СОРТ ГРОЗДЕ: Бобал...
... придава изключителна сложност. Отлежаването в продължение на 12 месеца в внимателно подбрани френски дъбови бъчви от най-добрите бъчварски работилници, както и типичното блендиране, му осигуряват голям потенциал за стареене и забележителен баланс.
Дегустация
Едно плътно и гъсто Пойак, представляващо перфектната синтеза на пойакския тероар. Рубинено червено с пурпурни отенъци и ароматен нос, с нотки на...
BE2I е специализирана в производството и разпространението на висококачествени агро-хранителни продукти от Африка и други региони на света. Ние ценим природните богатства на нашата страна, като същевременно спазваме принципите на устойчивото земеделие и справедливата търговия.
Нашият асортимент от продукти включва артикули от гурме хранителни стоки, екзотични плодове, гваделупски и мартински ром,...
...% каберне фран 15%
Сертификати за околна среда:
HVE 3 от 2017
и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015
Технологии на отглеждане:
разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела
Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция
Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в френски дъбови бъчви, от които 40% нови...
... работилници във Франция
Култура
Чипсовете от дъб, които купуваме, произхождат от големите френски гори на Алие. Произхождащи от сертифицирани гори, дъбовете се експлоатират за производство на бъчви и барици, които служат за отлежаване на най-добрите вина. Дървото, намалено до дъски и достатъчно преработено, се съхранява и суши повече от година, освобождавайки най-фините танини, които ще се изразят в...
...Био Вистабела Бобал грозде
Има допир на средиземноморска същност и консистенция и сдържаност на кастилските вина. Бобал Вистабела произлиза от средните земи между Валенсия и Кастилска земя. Това е еспалиер БОБАЛ грозде в глинести почви, заедно с 5 месеца в френски дъб.
Био Вистабела Бяло Плодно - Макабео
На югоизток от Испания, между Валенсия и Кастилска земя, се намира този тероар, плод на...
...Велико бяло вино от Жюрансон, 100% Грос Мансанг. Минералност, която спира дъха, достойна за най-красивите Албариньо от Галисия. Задължително за всеки любител на велики бели вина.
Дomaine: DOMAINE COUSTARRET
Appellation: JURANCON SEC
Региона: Югозапад
Цвят: Бяло
Сортове: 100% Грос Мансанг
Метод на отглеждане: Биологично
Характер: Сухо
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2020
Количество на сяра: много малко или без сяра
Характер на сухото бяло: Минерално...
... се съчетават с красива ванилова закръгленост, както и с фини подправкови и дървесни нотки. Вкусен френски уиски, който може да се пие както като аперитив, така и като дижестив и който ще зарадва както любителите, така и начинаещите!
Къщата: Основана през 2013 г. от Александър Сиреш и Жан Муе, компанията Les Bienheureux има амбицията да бъде референтен играч на пазара на вина и спиртни напитки. Проектиране, производство и търговия с техните собствени марки ром, джин и уиски, къщата се основава на основен принцип.
Тип: Уиски
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 40%...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 12 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Интензивно розово
• Първи нос: интензивен на дървесина
• Втори нос: зрели червени плодове
• В уста: освежаващ, минерален и кръгъл
• Дълъг послевкус
Съчетание храна/вино:
• Подправени регионални ястия,
• пушени колбаси
• ароматни грилове
Съхранение: 2 години
Винарство:
Пряко пресоване. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Бързо винарство и отлежаване в половин бъчва от френски дъб.
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
...Вино, произведено от грозде от сорта темпранильо (червено вино). Отлежаването е извършено в бъчви от френски и американски дъб. Периодът на престой в бъчва е 18 месеца, за да се постигне интеграция на гроздето с вноската от дървото. С червен цвят на череша, интензивно на носа. Комплексно и елегантно, отличава се с чисти, печени аромати, ванилия и подправкови нотки с балсамов фон.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
... дегустира без отлагане! Надяваме се, че дегустацията му ще ви донесе просто огромно удоволствие.
На конкурса Амфора 2021 в Париж (Международен конкурс за биологични вина в преход), нашата купаж Nihil 2020 получи сребърен медал!
CAVE COOPERATIVE MUSCAT LUNEL, разположена в департамента Хералт в региона Окситания, произвежда и търгува с бели, розови и червени вина, както и с известния мускат от Лунел в натурален сладък вино.
Ние винифицираме и бутилираме директно на нашия обект и изнасяме на едро (цистерна):
Вина от страната:
- Розово сладко Lune d’Elles,
- Мускат сладко Lune d’Elles,
- Мускат сух Lune d’Elles,
- Розово...
... останалите. Неговият плодово-цветен аромат с нотки на розови листенца разкрива сладостта на солен карамел и червени плодове, особено малини. В устата, финалът е забележително дълъг с мек вкус на кожа, какао на прах и черен чай. Този арманяк излъчва зашеметяващи кехлибарени и медни тонове, доказателство за чистото му отлежаване в нашите вековни чаи: френски дъбови бъчви, непокътнати от карамел, боаже или захар.
Добре дошли в Domaine Tour Campanets!
Разположен в общината Пюи-Сент-Репарад между Луберон и Средиземно море, на 20 минути от Екс-ан-Прованс, нашият очарователен домейн се простира на 60 хектара гори и 35 хектара лозя, на 250 м надморска височина.
НАШИТЕ ЛОЗЯ са засадени на глинесто варовиково почва и се обработват с голямо внимание, в биологично земеделие, за да изразят целия потенциал на н...
...Санджовезе 97% (Колорино и Канаиоло 3%). 12 месеца в френски дъбови бъчви, 4 месеца в неръждаеми контейнери. Аромат: сложен и луксозен, с прецизни нотки на черен пипер и кардамон. Златен медал MUNDUS.
...последвана от ферментация в стоманени резервоари с използване на селектирани дрожди за около 10 дни при 24-26°C и мацерация върху ципите. Следва окончателното пресоване с меки преси и малолактична ферментация в стомана. Виното отлежава в френски и американски дъбови бъчви за 18 месеца.
...Сортове:
Гренааш Блан - Гренааш Гри
Почви:
Аргило-калциеви, стари лози на слънчевите тераси на тероара на Аспрес
Винификация:
Пресоване на място, ферментация в терморегулирани съдове, след което отлежаване в френски дъбови бъчви с батонаж върху утайките.
Дегустация:
Цвят с сребристи отблясъци,
Носът предлага деликатни аромати на бяла праскова,
круша и препечен хляб или
бриош.
Устата е кръгла, запазвайки свежест.
Това е балансирано и
комплексно бяло вино.
Съчетания с храни и вина:
Риба Тубот или грилована Дорада, Комте, Зеленчуци на плоча
Златен медал от Гилбер и Гийяр...
...MAXX - АНДАЛУЗКИ СЪН
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА:
Произход:
DOP Сиера де Малага
Състав:
Тинтила де Рота и Гарнача
Отлежаване:
13 месеца в френски и американски бъчви, традиционни с капацитет 500L.
Алкохолно съдържание: 14,5°
ВКУСОВИ НОТИ:
Визия: Много интензивна череша. Аромат: Червени плодове, балсамови и подправкови.
Вкус: Мощен, структуриран и кръгъл.
... френскивина. Надградете, за да включите чиния с сирена или деликатеси, които да хапвате, докато отпивате.
• Дегустирайте шест вина от различни региони на Франция, като Бордо, Сансер и Шампанско
• Научете най-добрите техники за дегустация от вашия експертен гид
• Открийте как се произвежда Шампанското и какво го прави толкова специално
• Дегустирайте френско сирене и качествени деликатеси, за да съпроводите виното си (ако опцията е избрана)...
...Произведено от най-добрите гроздове Темпранильо, подбрани от нашите най-стари лозя, ръчно събрани в малки кутии и класифицирани на селекционната маса.
Малолактична ферментация и допълнително отлежаване в продължение на 24 месеца в нови френски дъбови бъчви.
Накрая виното остава поне 12 месеца в бутилка, преди да бъде продадено.
Бутилка: 0,75L
Магнум бутилка: 1,75L...
... директно в френски дъбови бъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
...Ръчно събрани гроздове, ферментацията протича по традиционен начин с контрол на температурата, с разбиване сутрин и вечер през цялата продължителност на ферментацията. След това, това вино отлежава в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца.
Нос: зрели конфитюрени плодове, съчетани с нотки на ванилия и печене.
Устата: перфектно балансирана, предлага кръглост и плътност, основава се на...
...Сервирайте на 18 градуса. Съдържание на алкохол 14% • Отлежаване: 12 месеца в френски (80%) и американски (20%) дъбови бъчви
Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък.
Нос: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки.
Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът
Сорт: 100% Сира...