... Жоаким Калдейра. Ферментирано ръчно в френски бъчви от традиционните сортове на Дуро: Кодега до Лариньо, Рабигато и Гувейо.","Origem":"Произход","Em barricas de carvalho Francês (2/3) e Americano (1/3).":"В бъчви от френски дъб (2/3) и американски (1/3).","Álcool 13,5%":"Алкохол 13,5%","Para esta colheita foram produzidas 2333 Garrafas.":"За тази реколта са произведени 2333 бутилки.","FICHA TÉNICA":"ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА","pH 3.24":"pH 3.24","ESTÁGIO":"ЕСТАЖ","Colheita 2017":"Реколта 2017","Castas Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio":"Сортове: Кодега до Лариньо, Рабигато, Гувейо"}...
... по-устойчиви практики в индустрията.
Добавена стойност: Дестилати, отлежали в бурета от Порто Бранко, често имат по-висока стойност, поради връзката си с известни вина.
Приложения в индустрията
Уиски: Буретата от Порто Бранко добавят сложност и мекота на профила на уискитата.
Ракии: Осигуряват свежест и лекота, обогатявайки вкуса на ракията.
Ликьори: Увеличават вкусовете и ароматите, водещи до...
Intuos е нова компания, специализирана в износа на агро-хранителни продукти от Португалия.
Зехтин, вино, консерви са нашите основни продукти. Въпреки това, имаме капацитет да предоставим всякакъв вид качествени хранителни продукти, произхождащи от Португалия, в всякакви опаковки.
...където се намира централата на компанията, разполага с линия за бутилиране, складове, изба с капацитет от 2,8 милиона литра, таноария, лаборатория и зала за посещения. Всичко това на обща площ от 17.197 м2 и покрита площ от 8.063 м2. Винопроизводството на DFJ VINHOS следва строги критерии за управление на лозята. Резултатите от това управление са производство с високо качество. Всички произведени вина са създадени с оглед на клиента и вкусовете на пазара. DFJ VINHOS използва само френски бъчви, закупени от Seguin Moreau, и разполага със собствена таноария за тяхното възстановяване.
...отговорна за контрола на качеството на всички произведени и търгувани вина, както и изба за отлежаване, оборудвана с дъбови бъчви (френски и американски) от най-добрите дървесини в света. Основната дейност е преработката на продукти (грозде в вино и неговите производни). Винарната заема площ от 8.700 м2, където се намират производствените, складовите и административните помещения. Винарната в момента е референция в кооперативния винен сектор на Регионалната зона на вината до Дао, разположена в централната част на Португалия.