Франция, Voiron
...Лидер в производството на винени аксесоари в Китай, CHEER Moda искаше да предложи в своята гама традиционен предмет с уникален дизайн. Връзката с екипа на PHI DESIGN отново се оказа успешна. Предложихме ръчен тирбушон с нестандартен и привлекателен дизайн, вдъхновен от природата. Никакви компромиси не бяха направени по отношение на ергономичността и многофункционалността. Крайният продукт е изтънчен с висококачествени материали и финиши, за да се свърже с престижния свят на виното. Libellule спечели наградата за дизайн на Good Design Award 2021.
Франция, Villefranche Sur Saône
... батерии! Първото използване за хранителен продукт е реализирано през 1960-те години в Съединените щати, за мляко. Виното бързо последва, в Австралия и след това в други части на света; особено опаковано за ресторантьорството. Трябваше да изчакаме края на 1990-те години, за да видим гъвкавата торба в кутия (BIB) да набира популярност в света на виното, благодарение на голямото разпространение, което демократизира този продукт. BIB днес се използва за множество продукти, хранителни или не, с всички възможни обеми, което значително увеличава възможностите за опаковане на течни и полутечни продукти.
Франция, Clamart
...Пол Бокюз - Виното трябва да диша. Аераторът от колекцията Пол Бокюз аерира виното, когато го наливате в чашата си. Той извежда на преден план букета и ароматите. Предлага се в дървена кутия с метален логотип и в подаръчна кутия Пол Бокюз. Изключителен дизайн. Акрил.
Франция, Jarnac
... ДЕГУСТИРАТЕ Сухо: отнема десетилетия, за да се създаде Initiale Extra, който заслужава да бъде пиян и дегустиран на малки глътки. Препоръчваме да сервирате Initiale Extra в тюлпанова чаша, която да оставите да се аерира за минута. Нашият майстор на виното обича да нарича този момент «мистичната минута», кратки мигове, в които вашият коняк, отлежавал в бъчвата си в продължение на десетилетия, освобождава...
Франция, Bordeaux
... вино) Дегустация: Елегантен и сложен нос, с разнообразни аромати на виолетка, къпина, малина и ярки малки черни плодове, съчетани с деликатни нотки на лилия, черна череша и сладки подправки. В устата виното се отличава с свежест, минералност и изкушение. Добре контролирани танини придават лека сладост в устата, добавяйки приятно и балансирано усещане на цялото.
Франция, Ascain
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ Характеристики Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол. Опаковка Бутилка от 75 cl, с винтова капачка. Мнението на майстора на виното: Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати. Предложения за дегустация Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овче сирене с орехи, шоколадова торта или тарт татен.
Франция, Boulogne-Billancourt
...Дomaine Hewitson, основано от Дийн Хюитсън, се отличава с производството на изключителни вина в сърцето на престижната Barossa Valley. То експлоатира стари лозя, датиращи от 1853 г., от които някои са класифицирани като P.P. (предфилоксера). Сред тях, парцел от mourvèdre, разположен в лозето 'The Old Garden', е сред най-старите в света. Виното с едноименното название 'The Old Garden' е рядка и...
Франция, Saint-Vérand
...Гроздето се бере на ръка. За тази Кюве използваме само първите пресования само първите пресования на нашите най-добри реколти. Виното отлежава в съдове само по време на първата алкохолна ферментация. за около 3 месеца, последвани от бутилиране с нашата втора ферментация втора ферментация за създаване на фини мехурчета. Виното след това отлежава на летви за минимум 1 година за оптимално...
Франция, Cognac
..." - изпарението на алкохол, което изпълва виното с дървесни, утешителни и обгръщащи аромати. - Формат: 50ml - Натурален и здравословен аромат - Аромат, създаден без CMR, без парабени, без сулфати, без фталати - Френски занаят - Висша парфюмерия 'Произведено във Франция' - Аромат, създаден в страната на Грас Хотел, СПА, Архитект, Бутик за мебели и декорация от висок клас, свържете се с нас на monvoyage@laspiritueuse.com, за да получите персонализирана оферта според вашите нужди.
Франция, Auxerre
...{"Dégustation":"Дегустация\nЦвят с жълтеникави нюанси. Плодови аромати с нотки на круша. Свежест в устата, много лесен за пиене.\n\nВинификация\nМацерация на ципите в продължение на 3 дни, след което нежно пресоване за 3 часа. В съд, проведена малолактична ферментация. Отлежаване на фини утайки в продължение на 8 месеца в съд. Виното е винифицирано без сулфити.\n\nСъчетание с храна\nаперитив...
Франция, Parnac
...Интензивно и комплексно Кахор Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрица и шоколад допълват пълното изразяване на виното. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°. Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
Франция, Entre-Vignes
...Зашеметяващ нос, много оригинален с цветен лайм, грейпфрут, маракуя и круша. Финалът е като чудо на баланса между мощност и свежест. Виното завършва с нотка на тютюн и евкалипт. Апелация: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Цвят: Бяло Съдържание: 0.75 L Алкохолно съдържание: 15% Климат: Средиземноморски Сорт грозде: 100% Бял мускат малки зърна Температура на сервиране: 7 до 8°...
Франция, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rouge 75cl на цена 12.4 €/л Дегустацията предоставя приятно усещане за неизвестното, за вкусово откритие. Тази доста нетипична смес придава на червеното вино органолептична сложност, която ще зарадва най-любопитните. Виното Ренесанс е на основата на червено вино, подсладено с мед от гарига и захар, естествено ароматизирано с круша, черен пипер и градински чай. Този напитка с етикет на 360° е почит към художественото и културно движение на Ренесанса във Франция. Тя предава разкоша, красотата и финеса, както визуално, така и вкусово.
Франция, Paris
... френски вина. Надградете, за да включите чиния с сирена или деликатеси, които да хапвате, докато отпивате. • Дегустирайте шест вина от различни региони на Франция, като Бордо, Сансер и Шампанско • Научете най-добрите техники за дегустация от вашия експертен гид • Открийте как се произвежда Шампанското и какво го прави толкова специално • Дегустирайте френско сирене и качествени деликатеси, за да съпроводите виното си (ако опцията е избрана)...
Франция, Lys Haut Layon
... растителен, което прави виното сухо бяло. Съвети за дегустация : Сервирайте охладено на 10°C. Подходящо е за морски дарове, риба, но също така и за козе сирене като Валансей. За добра консервация бутилките трябва да бъдат поставени легнали в хладно и тъмно помещение за период от 3 години в зависимост от реколтите. SOUS SOL: Варовик Площ: 4 Хектара...
Франция, La Cadière D'azur
...Елегантен и изискан Отварачка за бутилки и запушалка от неръждаема стомана Запазва ароматите на виното Здрав Ергономичен Отварачка за бутилки и капачки Лесен за пренасяне Антихлъзгащи маншони Идеален за любители на виното Използва се без усилие...
Франция, Soing-En-Sologne
...Симпатичната купа на имота, Медок, който се пие на плод, Виното на приятелите. Имот: ШАТО УРБАНОН Наименование: МЕДОК Регион: БОРДО Цвят: Червен Сортове: Каберне Совиньон: 60% / Мерло: 40% Метод на отглеждане: Биологичен Характер: Лек/Плодов Съдържание: 75cl Година: 2015 Тегло: 1 кг...
Франция, Roubia
...\nЦветът е плътен с виолетови отблясъци. Зрелите плодове се изразяват върху фини танини. Виното е добре структурирано и интензивно благодарение на присъствието на Сира. Липсата на добавени сулфити позволява изразяване на плодовете.\n\nACCORD METS-VINS\nКасулет, средиземноморски ястия\nНай-добре се сервира на 16°/17°\n\nОбем (Л): 0,75\nБруто тегло (кг): 1,2"}...
Франция, Bordeaux
...Sarthou & Associés е кабинет, посветен на търсенето на кадри и директното наемане на ръководители и експерти от различни сектори. Независимо дали става въпрос за финансите, виното, здравеопазването или всяка друга сфера, нашите ловци на таланти са в състояние да идентифицират и наемат най-добрите таланти.
Франция, Pont D Ain
Франция, Passa
...60% Каринян 30% Сира 10% Гренаш Нуар Това вино, направено от каринян, сира и гренаш нуар, събрани в оптимална зрялост, произлиза от стари лозя, разположени на глинесто-пясъчни почви, в подножието на Алберите и върха на Каниго. Носът е с аромати на червени плодове като касис и френско грозде. На вкус, виното е меко, свежо, плодово и апетитно. То се наслаждава още от аперитива, с грил, в приятелска кухня или за бързо хранене. Сертификация: био...
Франция, Saint Cannat
... ферментацията, 30% в дъбови бъчви и останалото в терморегулирани инокс съдове. Виното се бутилира в замъка, след което отлежава в бутилки преди изпращането.\n\nDÉGUSTATION\nТази кюве на Пули-Фюисе има блестяща светло златиста окраска. Носът, много отворен, изразява нотки на глог, акациева цветка и цитруси, както и леко докосване на подправки. Вкусът е свеж, леко кисел, и постепенно създава усещане за закръгленост. Нотата на конфитюр от цитруси е присъстваща."}...
Франция, Saint-Loubes
...Оставяме го да отлежава няколко години в бутилка, за да се смесят вкусовете на дървото с виното. Но то може да продължи да отлежава и в вашето избено помещение.
Франция, Paris
...Тази смес е изградена около луда идея да се съчетаят два типа производство на ром - френски и английски. Френските Антили са световно известни с производството на уникален ром, произхождащ от прясно изцеден тръстиков сок. Барбадос също е известен с производството на ром с високо качество на базата на меласа, с блендове от двойна дестилация в аламбик и колона. Нашият майстор на виното умело е...
Франция, Paris
...Наричат го също "Ликьор на Нектарите на Боговете". Идеалната напитка, независимо от повода. Песни са били пеени за него и всички те са весели и вдъхновяващи. Той притежава антиоксидантно действие. И според диетолога Колинс Акanno, този нектар, освен че съдържа витамини A, B1, B2 и C, които помагат за предотвратяване на мускулна дегенерация, "виното от палмови дървета съдържа калий, който помага...
Макон-Люни Емблематичен винен тероар Домейнът Кинтефьойл се намира в лозарството Маконен, в сърцето на Южна Бургундия, в общината Люни. Този винен тероар е подходящ за производството на вина, произхождащи основно от Шардоне, което се развива лесно върху глинесто-варовиковите и мергелисти, дори глинесто-силициеви почви на хълмовете и платата на апелацията. От 1927 г. този винен регион е свидетел н...
Франция, Chalonnes Sur Loire
...Алтернатива на техниките за дезалкохолизация на виното, Redux оценява и запазва качествения потенциал на мъстта благодарение на контрола на процеса и използваните мембрани. Световното търсене на вино с намалено алкохолно съдържание намира с Redux качествено решение.
Франция, La Ciotat
...Espace е изработен от най-добрите материали (алуминиева структура отвътре и отвън и екструдирана полистиролна изолация). Espace осигурява перфектно съхранение и стареене на вашите бутилки, благодарение на климатична система, която гарантира оптимална температура и хигрометрия за виното. ESPACE 900 ESPACE 1900 ESPACE 2900 ESPACE 3900 Модел Брой рафтове Капацитет Размери в см Височина x Ширина x Дълбочина Максимален брой рафтове ESPACE 900 23 990 Бутилки 205 x 187 x 117 67 ESPACE 1900 47 2040 Бутилки 205 x 187 x 223 139 ESPACE 2900 71 3090 Бутилки...
Франция, Thiers
Историята на Vauzy-Chassangue започва в Тиер, в Оверня, в сърцето на Франция, земя на мощни и плодородни вулкани с суров климат. Градът, построен на склоновете на планината, е пресечен от река Дурол на 450 метра денивелация. Нейните води, свободни от варовик, притежават изключителни качества за закаляване на стомана. Така, от Средновековието насам, в всяка улица, в всяка къща, семейства на ножари ...
Франция, Brue Auriac
...Цвят: Червен Година на производство: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Сортове: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% об. ВИНОФИКАЦИЯ: Устойчиво земеделие Предферментационна мацерация на студено, Ферментация при 20-25°C, Виното отлежава 2 седмици, отлежаване върху фини утайки ДЕГУСТАЦИОННА ЗАБЕЛЕЖКА Носът изразява интензивни нотки на черни плодове, касис и къпина, леко ванилови. След това преминава...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play