... добавени в смес от зърнени храни, в десерти или в йогурт.
В кухнята, за сладко-солено съчетание, можете също да ги добавите в вашите салати.
За да станат нежни, гроздовете могат да бъдат поставени в течност, за да се рехидратират. След това могат да бъдат поръсени върху пресен козе сирене, за перфектно съчетание.
Намерете нашите кафяви гроздове тук
Идеи за рецепти:
Пресно козе сирене с грозде,
хляб с грозде,
куглоф,
кекс с грозде,
ориз с мляко и грозде
КАРТОН: 5Kg...
... почви, за да ви предложи елегантно и мощно вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Дълбок черешов цвят.
Елегантен и структуриран нос с интензивни аромати на малки червени плодове.
Балансирен и вкусен вкус с аромати на зрели плодове, сладки подправки и настъргани трюфели, подкрепен от дълги и копринени танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ И ВИНО
Да се дегустира с задушено телешко, магрет от патица или узряло сирене.
18°C.
...В устата, атаката е пълна, танините са кръгли и копринени. Цялостта е с прекрасно равновесие и финал, който продължава много приятно.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Сервирайте на 13°C за чисто удоволствие или с плато от колбаси и козе сирене.
Регион: Божоле
Сорт: Гаме Нуар – стари лози над 40 години...
...{"Cheese blade":"Острица за сирене","Ice blade":"Ледена острица","Vegetable and fruit blades":"Острици за зеленчуци и плодове","N°6 - Blade for STORK machine":"Н°6 - Острие за машина STORK","N°7 - Blade for STORK machine":"Н°7 - Острие за машина STORK","Meat cutting blade":"Острие за рязане на месо","N°3 - Vegetable cutting blade":"Н°3 - Острие за рязане на зеленчуци","N°5- Circular blade with...
... Easy2snack отваря пътя към по-голяма практичност при консумацията на закуски.
Силни страни
Специфична ергономичност, адаптирана за номадска консумация.
Разнообразна оферта:
- две „основни ястия“ с E2S салата и E2S тарта.
- десерт с E2S десерт
Изчистен дизайн
Гама, проектирана с екологичен подход, използваща рециклируеми материали
Приложения
Сложени салати, солени тарти, кубчета сирене, маслини, пресни плодове...
...), класифициран в категорията на класическите сортове заради силната си миризма. Терпените на Blue Cheese комбинират сладките аромати на плодове и синьо сирене, за да създадат сладък, сиренен аромат с остри, билкови нюанси.
Приложения и употреби на терпените Lilium Xtract:
Можете да използвате този продукт, за да добавите аромати и/или ухания на канабис към:
- E-жици
- CBD цветя и полен
- CBD екстракти и концентрати (дистилат, кристал, крамбъл, BHO, розин, восък)
- Храна
Преведено с www.DeepL.com/Translator (безплатна версия)
Линия: Derived Mix...
...С подложката за рязане на плодове или зеленчуци, имате избор между различни инструменти за рязане.
Рязане на картофи: 8 x 8 мм
Рязане на правоъгълни картофи: 8 x 16 мм
Разделител за черешови домати: 4 части
Рязане на кръгчета: 5 мм
Рязане на полукръгчета: 5 мм
Порциониране на сирена: 8 части
Рязане на яйца на четвъртинки: 6 части
Рязане на яйца на кръгчета: 5 мм
Рязане на сирене на кръгчета: 8 мм...
... години
Баланс: Ликьорен
Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив.
Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове.
Размер: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...Нос
отворен, букетен, с нотки на какао и индийско орехче, щипка от сос от сини сливи, щипка кожа
Устата
мека атака, кадифени танини, дълги и мазни, красива обвивка, характер на запечени червени плодове и подправки
Съчетание с храна: червено месо, бяло месо, меко сирене
Винификация: бетонен съд. Ферментации при температури от 26 до 28°C; 2 до 3 промивки на ден. Малоалкохолна ферментация в съдове...
...Иконична със своето име, външен вид и аромати, цветето CBD Blue Cheese е сорт, който бързо успя да си спечели място в каталогите на професионалистите. Хибриден сорт, произлязъл от кръстоска между Blueberry и Cheese, Blue Cheese CBD е сорт с доминираща индика.
Умело съчетание между плодове и сирене, което бързо успя да изненада и зарадва милиони хора, търсещи необичаен сорт. Цветето с високи...
...Гранде Кюве Бяло
AOP Котьо д'Екс-ан-Прованс
Бяло органично вино
Сортове грозде
Верментино 70% - Угни блан 30%.
Отлежавало 12 месеца в нови дъбови бъчви, след което отлежавало в бутилка
за 1 година.
Дегустация
Цветът е светложълт с златисти и сребристи отблясъци.
Вкусът е структуриран, кръгъл и дълбок:
- Текстура: красива и кремообразна
- Аромати: бели и жълти плодове
- Завършек: препечен, ванилов, устойчив
Хранителни комбинации:
- Грилован омар с коняк сос.
- Традиционно Кок О Ван Блан.
- Квази телешко с манатарки и лисички.
- Черупчести.
- Плато с характерно сирене.
...Гардероб за храни с 2 врати и 4 рафта.
Този голям и широк гардероб за храни ще ви позволи да съхранявате сирене, плодове, зеленчуци, колбаси и други деликатеси на безопасно място, защитени от насекоми и гризачи, и добре проветрени благодарение на мрежестите стени.
Покритие от поцинкована метална тъкан.
Затваряне с две врати с заключалки.
Метални панти.
Ръкохватка за пренасяне.
Произведено във Франция.
Реф: MATGM47L
Ширина: 90 см
Дълбочина: 37 см
Височина: 47 см
Нетно тегло: 9 кг...
La Vannerie d’Aujourd’hui се намира в Fayl-Billot. Обращайки се както към частни лица, така и към професионалисти, La Vannerie d'Aujourd'hui се специализира в продажбата и производството на везана продукция: кошници, кошници за дърва, кошници от върба, кошници от върба, торби за пазара, кресла от ратан, съдове и опаковки за представяне на вашите продукти, както и суровини и инструменти за любители...
... киселина E300. Регулатор на киселинността: лимонена киселина E330.
Croc'Ella е занаятчийска фабрика за сушени плодове, произведени във Франция, произведени в Марсилия.
Предлагат се сурови, печени със сол или печени без сол обелени сушени плодове, но не само това, ще намерите и маслини и антипасти Croc'Ella за 100% аперитив, произведен в Марсилия. За повече свежест, продуктите на Croc'Ella идват от най-добрите източници. Освен това, за да се гарантира по-голяма свежест, продуктите се приготвят по поръчка.
Опаковка: Стъклен буркан от 2.9 кг...
...Цветята на CBD Buddha Cheese са легендарни хибридни цветя на CBD, произхождащи от Обединеното кралство, известни със своя специфичен аромат и характерен вкус.
Цветята, богати на смола, са предназначени за ценители, които оценяват "oldschool" сортовете.
Тази конопена цветка е вълнуваща комбинация от сирене, допълнена с нотка на пресни плодове.
Цветята на CBD Buddha Cheese се получават от...
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
NSA HALAL е търговец на едро, който работи в секторите: хранителни стоки, замразени храни, меса, напитки, колбаси, както и в хигиенните продукти. Компанията NSA HALAL е също така активна в секторите и асоциациите на предприятията в индустрията.
Предлагаме широка гама от продукти, с винаги много атрактивни цени и с предимство пред конкуренцията.
NSA HALAL е също така присъстваща като търговец на ...
...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година на производство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоа гра, пъпеш, сладък синьо сирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
...алуминиево фолио, целофан или хартия за печене… Ето една екологична и безотпадна алтернатива!
Миещи се и многократни, тези опаковки заменят пластмасовото фолио, тъй като приемат желаната форма и я запазват след охлаждане. Всъщност, податливи на стайна температура, вашата опаковка за свежест приема формата на съдове или плодове, зеленчуци, остатъци от хляб, кекс или парче сирене… които искате...
...Характеризира се с интензивността на плодовия си вкус, с доминиращи нотки на плодове, банан, ябълка, киви и зелена домат, и растителни аромати, артишок и прясно нарязана трева.
Използва се в комбинация с риба, меса (особено дивеч), карпачо и пресни зеленчуци.
Лично аз бих добавил капка зехтин върху препечен хляб, натрит с чесън и домат, или върху прясно козе сирене, с черен пипер от мелничката -
Мелницата е награждавана 52 пъти през последните 2 години
Най-добър зехтин в Испания 2016 в категория зрял плод _ традиционен зехтин
Най-добър...
...Кутия с подправки за стъргане, идеална за големи поводи. Състои се от три молива и един острилка, отговаряща на хранителните стандарти. Рецепта, изцяло на растителна основа, приготвена в Алес, в региона Севен.
Босилек (БИО) е идеален за средиземноморска кухня, червени плодове, сурови зеленчуци, козе сирене и цитруси.
Черна трюфел е идеален за кореноплодни зеленчуци, ризото, сирена, яйца и печено...
...Щедър и ароматен, този Вионие се изразява с нотки на жълти плодове и лека цветна нотка. Като аперитив, той перфектно ще съпътства тостове с козе сирене и мед, кейк с сьомга и копър или критски хляб. По време на хранене го комбинирайте с калмари на скара, ризото с аспержи, пиле в гювеч с розмарин или фламбирани гамбос. Можете също така да го опитате просто охладен, сред приятели на аперитив.
Вместимост: 75 cl
Алкохолно съдържание: 13 % VOL...
...Устата е мека и щедра, носеща кръглост без прекалена винозност, като същевременно запазва известна свежест в финала.
Нашият купаж ще съпътства перфектно бели меса, както и вашите барбекюта.
Също така, той ще допълни хармонично сьомга с бадеми или сол с сос арморикен.
Козето сирене също ще бъде верен спътник.
Накрая, ШАМПАНСКОТО Claude PERRARD Brut Rosé ще подчертае вашите десерти на основата на червени плодове.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕПАЖ : Шенен.
ТЕРОИР : Глинести варовити почви.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано внимателно на ръка. Нежно пресоване. Зреене на фини утайки в иноксова цистерна.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Анжу Блан.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Жълто-слама на цвят. Комплексен нос с екзотични плодове и мед. Свеж и богат вкус с минерални нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : риба, козе сирене.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : 9°C.
Картон с 6 бутилки по 75cl...
... с овче сирене от Корсика.
- Буркан с крем за намазване от моркови и кимион, който да се консумира охладен.
- Пакет с вкусни соленки с чоризо, перфектна комбинация с всички наши солени намазки.
Референция:GDCOFFRE...
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Завършекът е свеж и стегнат.
Препоръчителна температура на сервиране: 12-14 градуса.
Кюве Mâcon Lugny "Les Charmes"
Хранителни и винени съчетания
Това вино перфектно се съчетава на масата с бели меса, морски дарове и сирена (особено козе сирене).
...).
Нашата политика е да произвеждаме качествени продукти.
Доставяме от 1 кг до няколко тона.
Разработваме сладки аромати (горчиви бадеми, ягода, кокос, праскова, киви, шам-фъстък и др.), солени аромати (гъба, сирене, трюфел, мащерка, розмарин, босилек и др.), натурални аромати (ванилия, кафе, порток цвет, роза, лимон, портокал и др.), аромати на прах, растителни екстракти, както и аромати по поръчка.
Търгуваме също така и със синтетични оцветители.