...Участвайте в нашите ексклузивни дегустационни събития, където можете да се насладите на най-добрите ни вина от Бордо и да научите изкуството на дегустацията.
...ОРИГИН
Розе вино от Франция
Нека бъдете изненадани от това студено розе! То ще ви очарова с свежестта и удоволствието си, подсилено с нотка сладост. Най-добре се наслаждава много студено с няколко кубчета лед. Идеално е като аперитив и ще добави нотка оригиналност на всички ваши летни ястия.
ПРОИЗВОДСТВОНАВИНО
Традиционно с директно пресоване и ферментация при ниски температури, за да се...
... интеграция в съществуващата ви производствена линия, оптимизирайки вашите операции.
Ninette 2 отговаря на нуждите на малките предприятия и МСП, търсещи решение за етикетиране за своето малко производство.
Скорост на етикетиране: До 8 продукта/минута или 500 бутилки/час
Етикетиране: До 2 етикета...
...Изработен от масивно акацие
Цвят: натурален, Топ от алуминий, Ширина 160 см - Този много красив бар от масивно акацие и метален плот ще бъде перфектен за хол или бар в индустриален стил.
Той е съставен от няколко отделения (шкафчета и рафтове) за съхранение на всичко необходимо. Премахваемо отделение ще ви позволи също да съхранявате 18 бутилки вино.
Размери: Ш 160 см x Д 50 см x В 100 см
Структура: Масивно акацие
Плот: Алуминий
Стил: Индустриален
Тегло: 117 кг
Цвят: Натурален...
...Сапунът за премахване на петна с жлъчка от говеда (80 гр) е сапун, както подсказва името му, с жлъчка от говеда. Някога използван от нашите баби, той отново се появява днес, за да похвали безбройните си предимства. Това е мощен натурален препарат за премахване на петна, особено за текстил, за упорити петна като вино, кръв, мазнина и др.
...Сел детергент
Избелва и премахва
С активен кислород
Френско производство
Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент.
Активен при контакт с вода от 30°C.
Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат.
Много ефективен срещу вградени и упорити петна.
Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
...Процесът напроизводство започва с изготвянето на индивидуален план, изработването на прототип, ако е необходимо, и след това преминава в производство. Маркировката (герб, емблема на имота) се извършва по традиционен начин чрез метална матрица или типографска композиция и можем да я персонализираме.
...Сорт: 100% Шардоне.
Производство: Мацерация на ципите в продължение на 20 месеца в съд от 5hl от пясъчник, след което пресоване и финално отлежаване 10 месеца в бъчва от 5hl върху утайките от купажа Алтитюд.
Коментари за дегустация: Нос с димни нотки на спиртни напитки, устата предлага цялото богатство на оксидативните нотки на Шардоне, отлежавало върху утайки: орехи, меден хляб, къри, мед. Живостта и горчивината на танините придават свежест на това комплексно вино. Да се консумира добре охладено.
Година на реколтата: 2018...
...ТЕРУАР И ИМОТ
Винарната Fleurie е засадена на красиви хълмове и е предимно съставена от гранитни или пясъчни почви, които са плитки и бедни на органични вещества.
Тези почви са бедни, принуждавайки лозата да произвежда малки количества грозде с добра концентрация.
СОРТОВЕ ГРОЗДЕ
Гамай 100 %
ПРОИЗВОДСТВОНАВИНО
Гроздовите гроздове от Гамай се берат на ръка с голямо внимание; гроздето след това...
...Специализирана в проектирането и печатането на персонализирани самозалепващи етикети, особено в областта на козметиката, CBS Labels произвежда етикети с високо качество, които отговарят на техническите изисквания и ограничения на своите клиенти.
... намерим оптималната смес, която да извлече чисто и комплексно вино.\n\nDégustation\nВино с плътно тяло, щедро, което при дегустация предлага усещане за пълнота. То притежава красива ароматна палитра, която приятно играе с нотки на лакрица и червени и черни плодове. С отличен потенциал за стареене, с времето развива букет, който съчетава животински нотки, сини сливи или кедър. Да се сервира между 16 и 18°C.\n\nАлкохол: 12,5% об.\nСортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (35%), Каберне Фран (5%)\nПроизводител: Марка AG Винс\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2017"}...
... финеса и нотки на бели плодове (круша, бяла праскова), докато Syrah и Rolle добавят приятна закръгленост и обогатяват ароматния спектър с апетитни нотки на червени плодове.
Съчетания с храни и вино
Кюветата ŒnoFil перфектно ще допълни вашите аперитиви или ще съпроводи с вкус вашите барбекюта, пици, плато с колбаси или други тапас.
Сервиране: 8-10°C
Съхранение: Да се консумира в рамките на 2 години
Специфичност: Името на кюветата ŒnoFil е игра на думи, свързваща любителя на хубаво вино (Œnophile) с винопроизводителя, създател на кюветата, Беной ФИЛ.
...Вино с нотки на свежи плодове и с прекрасна кръглост в устата. полусъхнещо
Дomaine: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Апелация: BOURGUEIL
Регион: VAL DE LOIRE
Цвят: Червено
Сортове: 100% CABERNET FRANC
Метод на отглеждане: Устойчиво земеделие
Обем: 75cl
Тегло: 1 кг
Година напроизводство: 2020
Характер: мощен...
...Дomaine де Квинтефьо е разположен в Люни, на 20 километра на север от Макон, между Клюни и Турнус.
Семейно имение с площ от 15 хектара, Domaine de Quintefeuille обработва своите лозя на апелациите Bourgogne Pinot Noir, Mâcon-Villages, Mâcon Lugny и Mâcon Lugny « Les Charmes » (имението е най-големият независим производител на тази апелация, която е гордостта на местното производство).
Тероарите...
...Малки дъбови или кестенови бъчви с вместимост 20 / 28 / 56 и 112L. Тези бъчви са идеални за отлежаване на спиртни напитки (ром, арманяк, уиски и др.), бира и разбира се, вино.
...Легендата разказва, че финикийски кораби, носени от редовните ветрове на "Морския бриз", акостирали на средиземноморското крайбрежие през VI век пр.н.е. Те донесли със себе си уменията за отглеждане на лозя и производствонавино. Да се сервира охладено (около 6 до 8° C) по време на ежедневни ястия с приятели, барбекюта и големи летни салати. Плодов и свеж, розето е, наистина, първоначално...
... хектар се поддържа внимателно, за да се осигури върховното качество на плодовете.
С общо производство от 15 000 бутилки по 0,75 литра, това червено сухо вино от реколта 2015 притежава алкохолно съдържание от 12,5%. Процесът на винопроизводство демонстрира ангажимент към качеството и автентичността. Гроздето, събрано на ръка и внимателно подбрано, е преминало през ферментация в открити бъчви от 225 литра, с мацерация от 20 дни, последвано от отлежаване в инокс съдове в продължение на 10 месеца.
...които прекрасно се допълват. Материята е апетитна, но с приятна лекота в устата и, въпреки 47°, алкохолът е особено мек. Впечатляваща прецизност!
Верна на революционните принципи на ирландската дестилерия Waterford, тази Cuvée Argot се определя също от местен ечемик, произхождащ от 14 ирландски ферми, както и от производство, чиято прозрачност е абсолютна. Всичката информация относно производството на вашето уиски е наистина достъпна благодарение на
Тип: Ирландско едносортно уиски
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 47%...
... позволява производството на елегантни плодови розета.
Културни и агрономически способности
Гамай Н е сорт слабо растящ, слаб, но плодовит. Неговото производство трябва да бъде контролирано, тъй като има тенденция да се изтощава (особено при твърде плодородни условия в горещ климат). Понякога е чувствителен към милирандаж, когато климатичните условия са неблагоприятни по време на цъфтежа. Това е ранен сорт, чувствителен към риска от прегряване. Има полуизправен до изправен растеж и трябва да бъде предпочитано подрязван.
...Вино от Франция Coulées Douces En Terres Mêlées - Domaine Vincent Denis - ДОЛИНА НА ЛОАР
Съдържание на алкохол: 13,5%
Съчетание с храна: Аперитив, Десерт, Риба
Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl
Дomaine: Domaine Vincent Denis
Наименование: Вино от Франция
Година напроизводство: 2020
Сортове: Каберне Франк, Гаме, Малбек
Култура: Умерена
Етикет: Вино от масата...
...Предлагаме пълен асортимент от ръчно изработени продукти от нашето производствона сайдер. Нашите клиенти са както частни лица, така и професионалисти (винари, ресторантьори и големи търговци).
... действие. Цветовете на жасмин, символ на спокойствието в Индия, се отглеждат заради своите етерични масла с релаксиращи свойства.
Оставете да се запарва в чаша гореща вода за 4 до 5 минути.
Можете да консумирате 2 тисани на ден, една след вечеря, а втората точно преди лягане.
Открийте нашата гама от над 40 биологични тисани "Ромон Нейчър"
Холестерол, стави, детокс, циркулация, дренаж, задържане на вода
мащерка, розмарин, червено вино и др.
...Сен Жорж Сен Емилион
Смесване :
Мерло
Потенциал за съхранение :
Около 5 години
Винификация :
Без добавени сулфити през целия процес напроизводство. Биозащита при влизането на гроздето. Контролирана алкохолна ферментация при температура. Спонтанна малолактична ферментация. Без добавяне на дърво, без финаж преди бутилиране.
...Добре управлявано имение, принадлежащо на очарователната и ентусиазирана млада двойка, Сара и Бруно Маршан.
С цел да създадат естествен екологичен баланс в този романтичен хълмист кът на Сент Емилион, Сара и Бруно
въведоха цветя около лозята (и дори между редовете), както и пчелни кошери. Тези
промени помагат значително да се намали употребата на пестициди. За да подобрят качеството на виното,
има „сене“ (20% от тяхното производство) и произвеждат 2-ро вино (продавано на едро). Само най-доброто от най-доброто ще бъде
използвано за основното вино, Ch. Haut-Bonneau!
...История: Шато Капберн се намира близо до естуара на Жиронда. Това имение разполага с 29 хектара в производство, като преобладаващият сорт е каберне совиньон, допълнен от мерло, каберне фран иPetit Verdot. Шато Капберн се възползва от опита на своя предшественик Шато Калон Сегюр, към който принадлежи.
Сортове: Каберне Совиньон 62%, Мерло 37%, Petit Verdot 1%
Отлежаване: 18 месеца в бъчви (нови на 60%)
Дегустация: Това красиво вино изненадва с аромати на черни малини и касис. Вкусът е богат, с гранулирани танини и прекрасна свежест. Финалът е дълъг.