...Дестилерията Басто е дестилационна единица, която възражда наследствените методи на региона Басто за производствона алкохолни напитки, с особено внимание на горещото вино и гроздовата мъст в алембик.
Дестилерията Басто съчетава традиционното производствонавино и спирт от гроздова мъст с производството на широка гама алкохолни напитки, както под собствена марка, така и по искане на клиента...
...Виното розе Орелхао е младо вино, леко газирано и меко на вкус. С флорални и плодови аромати, то е живо и упорито вино. Отлично като аперитив, то придружава всяко ястие, особено рибни ястия, морски дарове и китайска кухня.
...Бурковото вино е суровина, която предлага редица възможности в индустрията, надхвърлящи производството на бутилирани вина. Със своята композиция, богата на биоактивни съединения, то може да се използва в различни области, от козметика до производствона възобновяема енергия. С всички тези възможни приложения, бурковото вино се откроява като универсална и устойчива суровина, която допринася за...
...Нашите декоративни бъчви обикновено се произвеждат от португалски дъб, кестен или акация и не са направени по същите високи спецификации като нашите стандартни бъчви, предназначени за производствонавино или спиртни напитки. Това ги прави идеални за използване като вази, мебели или резервоари за вода, придавайки им същата визуална привлекателност като стандартните бъчви, но на много по-ниска...
... се гордее с уважението към традиционното производствонавино, използвайки гранитни преса, и стъпка по стъпка създава асортимент от червени, бели и сладки вина, сред които могат да бъдат намерени: Aneto Tinto, Aneto Branco, Aneto Tinto Grande Reserva, Aneto Branco Reserva и Aneto Pinot Noir, отличени с множество медали и международни награди.
...продуктови кутии, кутии за изпращане, кутии за парфюми, опаковъчни кутии, подаръчни кутии за вино, кутии за бижута, козметични кутии, кутии за шоколад, опаковъчни кутии. Wow The Box, Box Solutions предлага на всеки клиент цялостно решение за опаковане, отговарящо на нуждите на продуктите.
Организация на агро-хранителния сектор в областите на производството навино, киви и аспержи. Произвежда в съответствие с нормите за хигиена и безопасност на храните, с сертификация Globalgap. Изнася за различни държави, особено в областта на вината. Разположена в общината с най-голямо производствона киви в Португалия, цялото й производство е сертифицирано по Globalgap. Една от петте платформи...
... произвежда висококачествено зехтин. Техническият консултант за производството на зехтин е инж. Жоао Гомеш. ADEGA DA FIGUEIRINHA е проектирана за годишно производство от 800 хиляди литра вино. В момента има капацитет за съхранение от 1,3 милиона литра вино.
... да контролират всеки момент от производството на грозде и вино, всяка лоза, всяка бутилка. "VALE DOS ARES" е марка, вдъхновена от името на древната община Валадрес-Вале дос Арес. Поради своя размер и способността си да генерира богатство, както и известната неспособност на кралете да контролират непокорната популация, нейната автономия е била постоянно отлагана от основаването на Португалия. Именно тази жизненост и ентусиазъм на хората от Валадрес искаме да приемем като ценности на марката "VALE DOS ARES".
... региони. CAVES CAMPELO предлага голямо разнообразие от вина от северна Португалия, като Вино Верде, Дуро, вина от Дão, Вина от Порто, Агуарденте, Бренди и масови вина, за да задоволи настоящото търсене на потребителите. Нашата мисия е да предложим голямо разнообразие от вина и спиртни напитки на потребителите, с добро съотношение цена-качество.
...Основана през 1920 г., CAVES SÃO JOÃO е семейна компания, която се занимава с търговия на фини вина от Дору и ликьори. Производствона натурални пенливи вина по метода "шампанез", като в този етап е важно да се подчертае значителната роля на френския енолог Гастон Майнусон. Започва износа на вина за бразилския пазар и, малко след това, за португалските колонии в Африка. Компанията произвежда...
... продукция. Известният винен регион Рибатеж включва подрегион Картаксо и предоставя на продукцията наВино Cooperativa do Cartaxo наименованието Вино Регионално и DOC на Рибатеж. Истински, типични и автентични, вината на ВИНОКУПЕРАТИВЪТ НА КАТАХО изключително добре обслужват двете цели, които си поставят: високо качество и удовлетворение и признание от истинските ценители на виното. Нашата мисия е качественото производствона винени продукти, заедно с добрата популяризация и промоция на националната култура и по-специално на културата на Рибатеж.
КВИНТА ДА ТЕИМОСА, която е в семейството повече от 100 години, направи през 2000 г. преструктуриране на лозята и от 2010 г. започна собствено производствонавино. С оглед на малкото количество, което представлява, залогът за винопроизводство в дървени бъчви идва от желанието да се представи отличителен продукт в света на алвариньос, който да отговаря на старинните техники напроизводство. Не...
... нас, са произведени в съответствие с регулациите на Европейския съюз за органично земеделие, следователно всички продукти ще бъдат придружени от сертификат за "Органично производство", издаден от сертифициращата компания.
... произвеждала портокали и зелено вино. Портокалите намират в този район, и особено в тази ферма, условия, които ги правят известни навсякъде с тяхното качество. Преди около 2 години собствениците започнаха проект за отглеждане на гъби Шийтаке в оранжерии с площ от 2000 м2. Тази зона вдъхновява писатели и поети от Еса де Куейрош до Алвеш Редол, който през средата на 40-те години на 20-ти век описва...
...също от собствено производствона маслинови дървета.
Нашата крайна цел е нашите клиенти да изпитат повишено ниво на удоволствие, когато използват нашите продукти. За да постигнем това, работим с страст и ангажираност към благосъстоянието на нашите служители и с уважение към околната среда.
Бизнесът се състои в производството на ликьори на основата на плодове (собствено производство) червени и други, изработени от гроздова ракия от зелено вино, като плодовете са в маринация в ракията повече от половин година, а от производството до бутилирането отнема 12 месеца. Изработката на ликьорите е ръчна и ограничена до производството на плодовете. Вкусовете варират от малина, къпина, ябълка, клементина, киви, боровинка, маракуя, кафе, афродизиак, евкалипт, кестен и лимон.