...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за този тип паста, характеризираща се с тръбна форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богат рагу (месен сос).
...Notre Dame е една от подписаните пасти на Nominettes. Изработена основно от мека пшеница и твърда пшеница, иконичната й форма представлява един от най-красивите символи на Франция.
Нетно тегло: 150g...
...Бронзовата паста с марка 1881 отговаря на най-високите стандарти за качество, които от своя страна оказват положително влияние върху добротата и автентичността. Тази паста е произведена изключително от италианска пшеница, която подлежи на строги контролни процедури и се суши при ниски температури. Този метод на обработка перфектно съчетава нуждите на съвременна и растяща компания с по-традиционни методи.
...Зимните пшенични крупи са смлени зърна от зимна пшеница. Според метода на обработка на пшеницата и размера на зърната, пшеничните крупи се разделят на видове и номера. Номер 1 е най-голям, състоящ се от удължени ядра с закръглени краища, номер 2 е среден, състоящ се от смлени части на ядро с овална форма, номера 3 и 4 се състоят от по-малки закръглени частици.
...Системата за метално откритие Vistus с свободно падане гарантира надеждна инспекция и отстраняване на метални чужди тела от хранителни продукти от всякакъв вид в прахообразна или гранулирана форма, които се транспортират чрез гравитация през тръба. Това включва, например, мляко на прах, пшеница, ядки или корнфлейкс.
Минимална инсталационна височина за лесна интеграция в приложения от всякакъв...
... витамин в сравнение с другите растителни масла и в най-активната му форма - алфа-токоферол. В допълнение към витамин E, маслото съдържа: каротеноиди, полиненаситени мастни киселини, витамини A, D, F, PP и група B, желязо, цинк и селен, фолиева и пантотенова киселина.
Колекция: Буджак
Кат. номер: WG-001...
...Слопиш е древен сорт пшеница, оценяван заради здравословните си качества. Той е бил забравен отдавна и в момента се открива отново. Отглеждането му е било известно още в древността. Той е бил храна за гладиатори и участници в игри. Дал е сила, физическа форма и, според някои, дори интелигентност. Писмеността на спелтата се счита за много здравословна. Тя укрепва имунната система, премахва...
...Hard Red Wheat Grade 2 е универсално и висококачествено зърно, предлагано от EG Export and Import, идеално за разнообразие от кулинарни и индустриални приложения. Известно със своят великолепен червеникаво-кафяв цвят и форма, наподобяваща куршум, това зърно е източник на основни хранителни вещества, включително протеин (11%-13%), диетични фибри, манган и селен. Произхождащо от известни държави...
... продуктите, облекчава биотичните и абиотичните стресове, укрепва устойчивостта на болести, бързо облекчава недостигите на микроелементи и осигурява правилно хранене и развитие на растенията.
Напълно разтворим във вода, подходящ за пръскане с дрон.
Сертифициран за употреба в органично земеделие в съответствие с международната сертификация от Organic Standard, която е еквивалентна на Регламенти на Европейския съюз № 834/2007 и 889/2008.
Форма на подготовка: Течна
TU: TU U 20.1-19380560-006:2021
Опаковка: Канистра 10 л...
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
...Грубият булгур е форма на счукана пшеница, която произхожда от древния Близък изток. Пшеничните зърна, често от сорта дурум, се обелват и обработват, за да се отстрани малко количество от триците.
... достигнат до субстрата си при варене с високи нива на нерафинирана пшеница или ечемик.
Да се подобри скоростта на филтрация на мъстта, като се хидролизират ß-глюкани и пентозани.
ТЕМПЕРАТУРА
Оптимална 45-55°C.
ЕФЕКТ НА pH
Оптимално pH между 4,5 и 6,5.
ПРИЛОЖЕНИЕ
Guminase P се добавя в началото на маша.
НАЛИЧНОСТ
Прахова форма в пластмасови или картонени барабани от 25-50 кг.
ПРИМЕРИ
100% варене...
...Пенне, известни също като пенне ригате, са паста с форма на тръба, направена от брашно от твърда пшеница. Със своите ъглови краища и набраздена повърхност, те улавят и задържат сосове, предоставяйки вкусно кулинарно изживяване. Универсални и с плътна текстура, пастата пенне е перфектна за широк спектър от рецепти, от класически италиански ястия като пенне ала водка до креативни паста салати и...
...като зеленчуци и бобови растения, богати на фибри, риба, полезна за сърцето, и мононенаситени масла, доматен сос, богат на антиоксиданти, и сирена, птиче месо и постни меса, богати на протеини.
Име на продукта: Паста
Основна съставка: Твърда пшеница
Тип обработка: Сушена паста
Форма: Верига
Тегло (кг): 500 гр
Тип паста: Спагети
Опаковка: Чанта, Насипно
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
...HVP (Хидролизирани растителни протеини, подправка) на фирма Витана (част от Оркла Фуудс)
HVP се произвежда от соя, царевица, рапица и пшеница или от комбинация от тях. HVP може да бъде доставен в течна форма (контейнер или силоз), като паста или на прах. HVP се произвежда от суровини и съставки, които са без ГМО в съответствие с актуалните директиви на ЕС.
Те се използват като:
Пикантна...
...Нашите пасти с форма на гъба са пасти с високо качество, произведени от семолина от твърда пшеница. Времето за готвене е 8 минути
Категории: Агрохранителни продукти Пасти Хранителни пасти Специални пасти
Тегло на разположение: 500 г
Време за готвене: 8 мин
Тегло на кашон: 6 кг
Енергийна стойност: 350 ккал
Протеини: > 10,5 г
Въглехидрати: < 75 г
Мазнини: < 2,5 г
Влажност: < 13 %
Съдържание на пепел: < 1,1 %...
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
... ръчно изработени!
Ще се влюбите в нашите пасти с форма на гемили! А за нежно хрупкава текстура, изберете готвене ал денте.
Съвети за употреба: заврете водата, бързо готвене 3/4 минути, което запазва качеството на хранителните вещества, сервирайте студени или топли.
Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на тъмно.
Съставки: брашно от стара пшеница, нашето брашно от канабис, вода
Съдържание 250...
... парченца* 1,1% [какаова паста*, тръстикова захар*, какаово масло*, слънчогледова лецитин, ванилия*]), сироп от пшеница* (екстракти от пшеница*, вода), мед* 2%, ванилия*.
* Съставки от биологично земеделие.
Алергени
Информацията с удебелен шрифт е предназначена за хора с непоносимост или алергии.
Произведено в работилница, която използва ядки, соя, сусам, млечни продукти и фъстъци.
Енергийни стойности 1538 kj
363 kcal
Мазнини 1,3 г
- от които наситени мазнини 0,6 г
Въглехидрати 81,2 г
- от които захари 18,2 г
Фибри...
...-рустицирани от обикновените рамки, венците са елементи, които могат да съществуват сами или около които може да се изгражда декор. Неговата кръгла форма и селски вид ще ви позволят да облечете всяка стая в дома си в топла атмосфера. Той прекрасно се поставя на врата или стена, лесно се закача на камината, придава чар на спалнята ви, като закачите няколко венци на различни височини над леглото си, например. Осмелете се на новото.
Външен диаметър: 35 см
Цвят: натурален...
... си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестен, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични!
Тегло: Пакети от 250 г
Съставки: Брашно от пшеница, Захар, Слънчогледово масло, Нарязани лешници 3,5%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1963 кДж (468 ккал)
Мазнини: 19 г
Наситени мастни киселини: 1,7 г
Въглехидрати: 68 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 6,4 г
Сол: 0,74 г...
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница:
Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията.
Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура.
Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена прясна паста.
...Системата за метално откритие Vistus с свободно падане гарантира надеждна инспекция и отстраняване на метални чужди тела от хранителни продукти от всякакъв вид в прахообразна или гранулирана форма, които се транспортират чрез гравитация през тръба. Това включва, например, мляко на прах, пшеница, ядки или корнфлейкс.
- Минимална височина на инсталацията за лесна интеграция в приложения от всякакъв вид
- Икономична контролна система за до четири търсещи бобини чрез терминал
- Истинска в процеса валидация гарантира правилна проверка на производителността...
..."Bouillotte Micro-onde" за врата е пълнена с био пшеница, необработена. Правоъгълната форма е съставена от 4 отделения за по-добро разпределение на топлината върху врата и шийните прешлени.
Освен класическите приложения на "булиот" (да затоплите леглото си), "булиотите" за врата, които се загряват в микровълнова, ще ви позволят да се отпуснете естествено, като поддържат шийните прешлени и врата...
... могат да се загреят в микровълнова фурна или фурна за няколко минути. Съвет: Идеално за всички, които се колебаят да боравят с гореща вода с електрическа възглавница.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДОБНИ
Благодарение на ергономичната форма и допълнителното фино пълнене (по-фино от черешовите ядки!), шалчетата се адаптират перфектно към желаната част от тялото.
Размери: 30 см (д) x 25 см (ш) x 4 см (в)
Нетно тегло: 0.59 г...
...Идеален за вегетариански менюта, за да компенсира отсъствието на животински протеини.
Тази бобова култура съществува в над 300 разновидности, вариращи по размер на семената и цвят! Най-известната и най-консумираната е жълтият соя.
Произхождаща от Азия (Китай, Япония), тя дори е била част от петте свещени семена (заедно с пшеница, ечемик, ориз и просо), които традиционната китайска медицина е използвала в ферментирала форма заради своите седативни, антипиретични и карминативни свойства.
Сега я отглеждат в Съединените щати, в Централна и Източна Европа, но най-вече в Манджурия.