...Системата за метално откритие Vistus с свободно падане гарантира надеждна инспекция и отстраняване на метални чужди тела от хранителни продукти от всякакъв вид в прахообразна или гранулирана форма, които се транспортират чрез гравитация през тръба. Това включва, например, мляко на прах, пшеница, ядки или корнфлейкс.
Минимална инсталационна височина за лесна интеграция в приложения от всякакъв...
...HVP (Хидролизирани растителни протеини, подправка) на фирма Витана (част от Оркла Фуудс)
HVP се произвежда от соя, царевица, рапица и пшеница или от комбинация от тях. HVP може да бъде доставен в течна форма (контейнер или силоз), като паста или на прах. HVP се произвежда от суровини и съставки, които са без ГМО в съответствие с актуалните директиви на ЕС.
Те се използват като:
Пикантна...
... 100% биологична наличност
Съдържание (% w/w)
Прополис екстракт 2% ± 0.1%
Това е натурален продукт, концентрациите могат да варират.
Декларация за алергени
Не съдържа мляко, яйца, фъстъци, риба, ядки, морски дарове, соя или пшеница
Препоръка за употреба
10 капки на ден (чисти или с малко вода)
Съхранение
Препоръчителна температура <25°C (<77°F)
Срок на годност 12 месеца – съхранявайте на хладно, сухо място без пряка слънчева светлина.
... ръбове.
В резултат на това формите или превръзките са лесни за почистване. Това създава оптимални условия за спазване на най-строгите хигиенни изисквания.
модели:
Превръзки от бял и тостерен хляб
Превръзки от пшеница, ръж и цели зърна
Кръгли превръзки с форма на пръчка...
...L-Изолевцинът е есенциална аминокиселина, което означава, че твоето тяло не може да произвежда L-изолевцин само, но се нуждае от тази аминокиселина. Например, той подпомага изграждането на протеини и производството на енергия в мускулите.
Спортните атлети често се обръщат към тази аминокиселина. Естествени източници на L-изолевцин са маслини, авокадо, сьомга, пшеница и грах. За контролирана доза, L-изолевцинът от LANUCO е в 100% чиста форма.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Производство: L-изолевцинът се получава чрез ферментация на глюкозни разтвори.
... безглутеновата смес BROTGEFUEHLE в купа за разбъркване. Добавете вода. Разбъркайте. След 5-6 минути добавете малко олио, разбъркайте отново - готово. Сложете тестото в форма, оставете да почине за кратко. След това печете 60-70 минути. Уникален безглутенов и безпшеничен био резултат с хрупкава коричка и красива структура/порьозност е стабилният резултат от печенето. Уникално вкусните хлябове и смеси за...
... по поръчка, както и зърнени култури от няколко страни, като пшеница, царевица и ориз, също захар, пшенично брашно, ядки, бобови култури като фасул, грах, фъстъци и много други. Освен това, ние от години се занимаваме с предоставянето на хартия, вестникарска хартия, както и суровини като фосфати по целия свят. Благодарение на нашите международни контакти, имаме възможността да предлагаме продукти с най-добро качество в Европа и на вас. Вашето запитване приемаме по всяко време и ще ви изготвим индивидуална оферта възможно най-скоро.