...Нашите домати се берат в пика на зрялост и традиционно се сушат на слънце. Този процес създава естествено интензивен доматен вкус — перфектната комбинация от сладки и солени аромати.
След процеса на сушене, тези домати се нарязват на юлиенови ленти с ширина 1/4 инча и дължина около 1 до 2 инча. Това ги прави перфектно допълнение към мариновани буркани, студени салати и колбаси.
LORD SPICES GROUP е компания с дългогодишен опит в сектора на подправките и натуралните продукти, която се отличава с предлагането на продукти с най-високо качество. С над век опит, ние неуморно работим, за да станем еталон на национално и международно ниво. Специализирани сме в производството и търговията с подправки и подправки, предлагайки продукти като червен пипер, черен пипер, дафинов лист, ...
...Смесен грил, или смесен грил, е приятно разнообразие от меса, което улавя същността на португалския барбекю. Смесеният грил на Monte Safira предлага селекция от най-добрите национални меса, включително свинско, говеждо и колбаси, всички майсторски изпечени до съвършенство. Резултатът е апетитна комбинация от вкусове и текстури, която със сигурност ще задоволи желанията на всеки любител на месото...
Иберийски шунки и колбаси.
Нашите иберийски продукти са отражение на средата, в която се създават: деhesa, дар от природата, където нашите екземпляри растат и се развиват, за да предложат най-добрите иберийски продукти.
В Castro y González нашият приоритет е грижата и устойчивото развитие на този източник на живот и сме наясно, че всеки един от потоците, дъбовете, корковите дъбове, равнините и из...
VisGrana е производител на текстурирани грахови протеини, текстурирани пшенични протеини (TVP) и грахови аналози на месо (HMMA/HME), без соя и без ГМО.
В сътрудничество с нашите бизнес партньори предлагаме и готови решения, базирани на нашите продукти.
Доставяме продукти с високо и повторяемо качество на B2B клиенти, производители на храни и HoReCa, като се грижим за околната среда. Разполагам...
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
... опаковъчни решения на SP Group.
Свойства:
Той се отличава със своята прозрачност и способността си да устоява на термични обработки, като пастьоризация, горещо пълнене и микровълнови процеси.
Приложения:
Пазарни приложения за този материал: Преработени месни и млечни продукти, като продукти от сушениколбаси и сирене, замразена риба и морски дарове, сушени плодове и други сушени хранителни...
... червен цвят. Потребителят също често асоциира този цвят с високо качество и свежест. Сладкиши, млечни продукти или месни изделия – нов свеж цвят е наличен за всички тях с KolorFox®.
Налични са следните варианти:
KolorFox® CPS за варени колбаси, сухи колбаси, дроб-сърма, риба, сладкиши, месни салати и йогурт също придава на продукта много по-постоянен червен цвят и е термостабилен.
KolorFox® C за варени колбаси, сушениколбаси, дроб-сърма, сладкиши, месни салати и йогурт придава термостабилен червен цвят.
...Хранителната индустрия преработва почти всички вътрешности на говеда. Тънкото черво (или говеждото черво) се използва основно за производството на савелои (цервелас), черен пудинг и сушениколбаси. Друго широко използвано черво е говеждото капаче, което се използва за производство на шунков колбас (спам), телешки колбас, черен пудинг и сушен колбас.
...Сушени меса с автентичен и изискан вкус, които превръщат всеки приятен момент в възможност да се насладите на италианското качество.
Строго подправени меса и колбаси по най-естествения начин.
Здравословни и прости елементи, които да преоткриете вкуса на стари селски традиции и нашите земи.
...Сух колбас от артезанално производство, без лактоза, без глутен
Сухи колбаси от артезанално производство, без лактоза, без глутен. Натурални черва. Различни теми за аперитиви и вечери (с орехи от Перигор, с шунка от Байон, с бик, с чушки и пипер от Еспелет, екстра постен, с моцарела, сушени домати и босилек...) Парче от около 220 г, срок на годност 3 месеца. Предоставяме с всички наши сухи продукти Maison de la PLV и ценови етикети, които подчертават артезаналния характер на нашите изделия без лактоза и без глутен. Ние сме шестима души, които работят по традиционен начин.
...Части на растението: Стигма, Цвете
Режим на отглеждане: Отглеждано
В производството: Фармацевтична, Козметична, Сладкарска, Екстракт, Млечни продукти, Напитки, Алкохолни напитки, Месо, Колбаси, Масла, Маргарин, Подправки, Подправки, Десерти, Пудинги, Грижа за кожата, Грижа за косата, Етерично масло, Сироп.
В храната: Заедно с ориз, в яхнии, Чай.
...Отлично за сушени, пушени колбаси или салам. Свържете се с нас и намерете продукта, който ви подхожда.
Влакнестите черупки получават своите уникални свойства чрез комбинацията от специална хартиена основа и естествена вискоза. Хартиената основа осигурява здравина и размерна стабилност, което прави влакнестите черупки най-добрият избор за използване на „високоскоростни“ производствени линии. Вискозната обвивка е водо- и газопропусклива и позволява разширяване или свиване на обвивката в съответствие с изискванията за обработка.
...лупини, рибни производни, млечни производни, ядки.
Червените маслини Cerignola се продават в буркан от 1,8 кг.
CROC'ELLA, вашият търговец на едро на маслини, антипасти и сушени плодове в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг в департамента Буш дю Рон в Марсилия.
CROC'ELLA предлага доставка на вашата поръчка с възможност за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА* при пълна или смесена палета.
... комбинации са възможни, като например с плато от колбаси, пиле с малки картофи или пък с хубаво парче говеждо. Истинска любов от пръв поглед!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Сира
AOC: Кроз-Ермитаж
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2032
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Неz
атака върху бадема, лешника, белите цветя. Гладък, той бързо нараства в сила с красива минералност.
Устата
нюансирана с сушени плодове и подлес по време на еволюцията си, развива красива ароматна богатство.
Съчетание храна-вино Неговата красива минералност и откритост налагат деликатни ястия, но с мека текстура, като рибни пайове. Можете също така да го сервирате с фини риби, колбаси или...
...• резачката за сирене с нож
• предимство: в сравнение с обикновените уреди, които работят с жица - Fromarex с ножа си не се страхува от твърди сушениколбаси, пармезан, чушки, краставици, репички, салата и много други...
...Всички видове месо, прясно месо, зряло месо, колбаси, морски дарове и риба, сушени плодове, зеленчуци (обработени чрез бланширане, сушене или мариноване), готови за консумация ястия, сирене (не всички сирена могат да бъдат вакуумно опаковани), паста, юфка, напълно сушени зърнени храни, царевични зърна, фъстъци и др.
Модел: WEP-430A
Максимална ширина на филма: 400mm
Максимален диаметър на филма...
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...
...Калъф с висока еластичност за производство на варени, пушени, полу-варени, сурови и пушени, сурови и сушениколбаси, пушени месни продукти и колбаси с растителни добавки.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Сицилианска занаятчийска компания, производител на висококачествени зеленчукови консерви от повече от 50 години. Обслужвани зони: Италия, Европа, Близкия изток, Азия, САЩ, Канада, Австралия. Доставки за контейнери 20 или 40 фута. Пълни палети. Разпределение на дребно за Италия и Европа.
Доматен сос, песто, пастети, сладки кремове, консерви в зехтин или оцет, като антипасти, зелени и пълнени маслини, артишок, патладжан, чушки, гъби, шампиньони, плевроте, намеко, сушени домати С. Марцано и черешови домати.
... и сами да приготвяте вашите колбаси, сокове, вина и сайдери, сушени плодове, сосове и консерви, конфитюри, масло, сирене, сладолед и йогурти, хляб, пици и теста, масло, пушен сьомга и т.н.
TOM PRESS предлага много услуги, като безплатна доставка при поръчки над 110€ във Франция, доставка в целия свят, ненадценен клиентски сервиз, безплатен хартиен каталог, 1 година срок за отказ и преведени...
Smak Casings Sp.Zo.O. с офис в Варшава, Полша. Ние предлагаме натурални черва от овце (овчи черва) и говеждо месо за производство на всякакви видове колбаси. Ние сме производител и партньор на компания за натурални черва, вносители, износители и дистрибутори на натурални черва за производство на качествени колбаси, като свежи колбаси, сушениколбаси, дебели колбаси и тънки колбаси. Ние предлагаме...
Шунки, колбаси, сушени меса, специалитети, сирена, аксесоари за месари, колбасари и кетъринг, напитки и замразен хляб. Седмична доставка и продажба на гишето. Голям и много разнообразен склад.
Дуфина, индустриални месни изделия, занаятчийско качество
Дуфина е белгийска компания за месни изделия с богата традиция. От 1950 година сме известни с нашите солени, варени и сушени месни изделия от занаятчийско качество. От пушен свински корем и Кобургам до варени шунки или колбаси.
Гъвкаво производство по поръчка, с глобално разпространение
Всички наши месни изделия са налични в опаковки за...
... пълнене.
- Ръчно изработен вид и текстура.
- Естествена защита, която предлага.
- Съедобно е.
- Освен това, е свързано с продукти от високо качество. Поради всичко това, естествените черва са идеалният материал за сушени, варени и пресни колбаси.
Традиционни селски колбаси и солено месо. Традиция над 70 години, три поколения месари. Колбаса с портокал, с сушени домати, с праз, пилешко, говеждо, варено, солено. 80% - 85% прясно месо - свинско, говеждо или пилешко, подправки, билки, подправки. Качество, традиция, силен вкус, аромат. Всички наши продукти съдържат прясно месо и 100% чисти съставки.