Франция, Creissels
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване Обем от 2000 до 6000 л Автоматично странично и надлъжно отделяне Възможност за автоматично изтегляне на суроватка Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане Почистване на място (NEP) Възможност за запълване отдолу...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък. Характеристики на сетивата Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста. Произход: Замора Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко Тип производство: Ензимна коагулация Сирене: Животински сири от агне Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора Зреене: Между три и пет месеца.
Словакия, Košice
...Milkyland Mozzarella Original носи автентичен италиански вкус на вашата маса. Известна със своя деликатен, кремообразен вкус и гладка, еластична текстура, тази моцарела се разтопява перфектно, което я прави идеална за разнообразие от ястия - от пици и пасти до салати и предястия. Изработена от премиум мляко и създадена да отговаря на най-високите стандарти за качество, Milkyland Mozzarella Original добавя богат, здравословен вкус към всяко ястие. Независимо дали се наслаждавате на нея прясна или разтопена, тя е перфектният избор за тези, които търсят изключително изживяване с сирене.
Испания, Malagón
...Пресован пастообразен сирене, направено от пастьоризирано овче мляко. Меко овче сирене Рочинанте - Узряло 7 дни. Полузряло овче сирене Рочинанте - Узряло 3 месеца. Зряло овче сирене Рочинанте - Узряло 6 месеца.
... (лук, мускатен цвят, чесън и куркума, доматен прах), черен трюфел, усилвател на вкуса, регулатор на киселинността (лимонена киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), сол, калциев хлорид, ренет, млечен фермент, консерванти: лизозим (произведен от яйце), натамицин на коричката. Вкус: Интензивен Аромат: Характерен за овче сирене с аромат на трюфел. Цвят: Светложълт с черни жилки от трюфелно пате. Консистенция: Твърда Премахнете коричката на сиренето преди консумация.
Франция, Esquiule
...Насладете се и зарадвайте с нашето овче сирене Ossau Iraty, произведено от овчари от Страната на баските и планините на Беарн. Сиренето е зряло от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на баските. Поради ръчния процес на производство, теглото е приблизително. Доставяме в цяла Франция. Продаваме също сирена с тегло от 1, 2 и 4 кг. За да направите поръчка, ето тук: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ За информация, пишете ни на: commandebalaka@gmail.com ...
Италия, Radicofani
...Произвежда се от мляко, събрано от специфични райони на произход, както е предвидено в регламента на Консорциума за управление и производство на овче сирене DOP. Сиренето се коагулира при температура между 35 и 38°C, а нарязването на коагулата трябва да бъде на размери, подобни на лешник. Формата може да тежи от 1,00 кг до 3,50 кг. Нашата компания предлага парче с тегло около 2,00 кг, зряло минимум 20 дни. Тестото е бяло и компактно, а вкусът е свеж и ненадминат.
Италия, Viagrande
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
Съответстващи продукти
Сицилианско сирене
Сицилианско сирене
Италия, Fidenza
Финландия, Turku
...Съставки Пастьоризирано Мляко, Сол от Волтера, Ренет, Млечнокисели Ферменти Произход на Млякото Мляко от Марамма Овца Обем: 150g (±10%)...
Франция, Auros
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде. Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг. Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
Италия, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, опаковка от 1,5 кг, е сирене с високо качество, произхождащо от Сардиния. С уникалния и силен вкус, тези сирена са перфектни за обогатяване на всяко ястие и задоволяване на най-взискателните вкусове. Направено с местно овче мляко, SEPI Pecorino Gran Sepi е отличен избор за любителите на сирене.
Испания, Legasa
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Натурално опушено с дъб и бук.
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, MILANO
...Il Fiore Sardo представлява най-стария овчи сирене от Сардиния, датиращо от бронзовата епоха. Производството се извършва изцяло на острова и предвижда обработка на сурово овче мляко. Качеството DOP е гарантирано от Консорциума за защита чрез наличието на етикет на формата. КГ 3,500 ЦЕНА ЗА КГ ЕВРО 11.50 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 500 БР СРОК НА ГОДНОСТ 02/03/2025...
Италия, Dorgali
...Сирене с характер, произведено изцяло от цяло овче мляко, гарантиращо силен и леко пикантен вкус, който се отличава при всяка хапка. Неговата полусварена, компактна и чисто бяла паста е обвита в цилиндрична форма с неядлива кора, свидетелство за древно изкуство и внимателно отношение към детайла. Перфектно за добавяне на класен акцент към вашите ястия, от простото настъргано до по-сложни рецепти.
Испания, Cuarte De Huerva
...Сирене от овче мляко "Резерва" на Бофард Сиренето от тип "Резерва" е зряло сирене, произведено с 100% сурово овче мляко, в съответствие с древната кастилска традиция. Процесът на зряване, строго контролирано, продължава минимум 8 месеца (за продукт с тегло 3 кг) или 4 месеца (за продукт с тегло 1 кг), през които сиренето се извлича 3 пъти от склада, за да бъде поръсено с зехтин. Маслото прониква...
Испания, Fresno De La Vega (león)
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и краве сирене.
Франция, Biguglia
...Брокиу (сирене от овче мляко, сол) 30.2%, пълномаслено мляко 30.3%, захар, глюкоза, ликьор, конфитюр от кестени от Корсика 15.1% (62% захар), брашно от кестени от Корсика 0.8%, цяло ванилия от Мадагаскар, натурални кестени. Хранителни стойности за 100 г енергия (ккал) = 218.9 енергия (Кж) = 922.9 мазнини (г) = 5.6 от които наситени мастни киселини (г) = 3.8 сол (г) = 0.3 въглехидрати (г) = 37 от които захари (г) = 34.2 протеини (г) = 4.6 Състояние: Ново СЪСТАВКИ: Брокиу (сирене от овче мляко, сол) 30.2%, пълномаслено мляко 30.3%, захар, глюкоза Нетно тегло: 100 г Произход: Корсика...
Испания, Ciudad Real
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Испания, Madrid
...Затова природата е източник на качеството на всички наши сирена. Видове: Сирене смесено узряло (V-C-O) Сирене смесено полузряло (V-C-O) Сирене, произведено от овче мляко Узряло овче сирене Резервно овче сирене Мини полузряло овче сирене Мини полузряло смесено сирене (V-O)...
Испания, Salteras
...Произвеждаме Manchego DOP сирене от пастьоризирано/сурово мляко 3, 6, 8, 12 МЕСЕЦА...
Франция, Marseille
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго; Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
Испания, Totanes
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три вида мляко (краве, овче и козе). Според пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, всяко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче...
Португалия, Vale De Cambra
...Маслен сирене, узряло, с мека бяла паста и мека жълтеникава коричка. Има изразен, но нежен вкус и аромат. Формати на продажба: От 75g до 1,5Kg (Стандарт: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Цилиндрична форма (тип чиния)...
Гърция, Eleftherio
...Фета (гръцки Φέτα, féta, "парче") е бял солен сирене, произведено в Гърция от овче мляко или от смес от овче и козе мляко. Това е ронливо зряло сирене, обикновено произведено на блокчета, и има леко зърнеста текстура.
Франция, Objat
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен дроб, 14.32% рокфор (сурово овче мляко, сол, сирище, млечна ферментация, пенцилиум рокфорти), сол, 0.22% мащерка. Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1999 Kj, 480 Kcal, мазнини 34g, от които наситени мастни киселини 24g, въглехидрати 36g, от които захар 0.9g, протеини 7.6g, сол 0.68g.
Италия, Marciano Della Chiana
...Пекорино Тоскана DOP Стаджионато е традиционно сирене, характеризиращо се с твърда паста, получена от пастьоризирано овче мляко, с добавяне на сирище и сол. Пекорино Тоскана DOP Стаджионато има минимален период на зрялост от 120 дни и е подходящо за обогатяване на ястията от италианската традиция.
Турция, Istanbul
...Смес от овче и козе мляко, съдържаща малко количество мляко в зависимост от сезона. Произведено е с шърденова мая и каменна сол. Съдържа най-малко 45% мляко мазнина в сухото вещество. Ерзинджан Тулум сирене, след завършване на етапа на зрялост, се смесва с копър, бадеми и черен кимион. Става на малки топчета.
Франция, Hélette
... консерванти, а коричките им са естествени: овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост на дървена дъска, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с 5 до 6 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 4 месеца зрялост, малко сирене Petit Агур от сурово мляко с пипер, сирене от краве мляко, сирене от краве и овче мляко, блокче от овче мляко, овче с пипер Еспелет, сирене от коза и овче мляко, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с пипер Еспелет, сирене от коза. Къщата Агур предлага цели сирена, полусирена, на порции, нарязани на филийки.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play