...Сирене, произведено от сурово овчемляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овчемляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
...Сиренеотовчемляко "Резерва" на Бофард
Сиренето от тип "Резерва" е зряло сирене, произведено с 100% сурово овчемляко, в съответствие с древната кастилска традиция. Процесът на зряване, строго контролирано, продължава минимум 8 месеца (за продукт с тегло 3 кг) или 4 месеца (за продукт с тегло 1 кг), през които сиренето се извлича 3 пъти от склада, за да бъде поръсено с зехтин. Маслото прониква...
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон отовчемляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес отовче и краве сирене.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овчемляко.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три вида мляко (краве, овче и козе). Според пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, всяко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче...
Ние сме Quesos Finca La Cruz, производители на чисто овче ръчно изработено сирене. Нашите продукти се приготвят с чисто млякоот собствените ни овце, което позволява да предложим хомогенен резултат по отношение на качество, аромат и текстура. Освен това, те са опаковани вакуумно и затворени с ленена кърпа за по-добро отцеждане.
В Agrovillaserra S.L. произвеждаме зехтин екстра върджин и занаятчийско сирене Манчего D.O.P. от повече от 20 години. Занаятчийски сирена с защитено наименование за произход, налични в различни степени на зрялост. Зехтин екстра върджин с голяма индивидуалност и вкус, наличен в различни формати и сортове. Сиренето Villajos се произвежда отовчемлякоот Манчега, суровина, която оформя нашето...
Намираме се в Мадридехос (Толедо - ИСПАНИЯ), в самото сърце на Ла Манча. В стратегическо местоположение, заобиколено от отлични пасища и в люлката на манчегския сирене. В момента събираме овчемлякоот над 50 избрани ферми. Произвеждаме различни видове сирене, в зависимост от зрялостта му. Разпределяме в цяла Испания, но нашите най-големи продажби са насочени към международния пазар, като все...
Ръчно изработени сирена Артесански сирена Сирена с PDO Torta del Casar Сирена отовчемляко Доставчик на сирена Група производители на сирена Зеленчуков сирищен сурово мляко Натурално сирене, произведено с традиционни техники Алергени: без глутен...
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сирене Манчего DOP и специалитети отовче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овчемляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овчесирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сиренеот смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
Производство и разпространение на манчегски сирена. Компания, посветена на производството на ръчно изработени манчегски сирена, зряло, полузряло и меко сирене, признати от Съвета за контрол на произхода на манчегското сирене, чисто сиренеотовчемлякоот манчегската порода. Разполагаме с телекомуникационно разпространение и онлайн разпространение на манчегски продукти, както и на вина от Риоха и вино от Риас Байшас, галисийски ликьори. Можете също така да намерите консерви и национални деликатеси, патладжани от Алмагро или други продукти в нашия онлайн магазин.
... иберийска свиня,
- персонализирани продукти, като масла, ликьори и др.,
- подаръчни куфари,
- готови храни, като колбаси от бик, колбаси от свински крачета, колбаси от риба тон и други готови ястия,
- непастьоризирани козе сирена от сурово мляко,
- меки сирена, зрели сирена отовче и козе мляко,
- кремове отсирене,
- и накрая от морето имаме аншоа, пастет от морски таралеж и аншоа, сардинки и всичко това е донесено от Кантабрия, където се добива най-добрата аншоа в света.
И нашите акцентирани продукти са тези, произвеждани от гъски, като конфит от гъска, гъши сърца, фоа гра, микует.
Компания, специализирана в продажбата на месни продукти, колбаси и сирена. Цени без конкуренция. Предлагаме формати за удобно ползване. И гарантираме качеството на всички наши продукти. Имаме телешко, говеждо, свинско, пилешко и продукти от иберийска свиня. Също така разполагаме с категория сирене с изключителен вкус, идеално за тапас и събития. Сирене Пуро отовчемляко, зряло Рейалеза Леонеса. Опитайте го, ще повторите. На ваше разположение сме чрез нашия имейл, телефон или WhatsApp. Не се колебайте да ни питате за всякакви въпроси, които имате. С уважение, Месарница Рейалеза Леонеса...
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена отовче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.