Испания, Guijuelo-Salamanca
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък. Характеристики на сетивата Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста. Произход: Замора Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко Тип производство: Ензимна коагулация Сирене: Животински сири от агне Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора Зреене: Между три и пет месеца.
Словакия, Košice
...Milkyland Mozzarella Original носи автентичен италиански вкус на вашата маса. Известна със своя деликатен, кремообразен вкус и гладка, еластична текстура, тази моцарела се разтопява перфектно, което я прави идеална за разнообразие от ястия - от пици и пасти до салати и предястия. Изработена от премиум мляко и създадена да отговаря на най-високите стандарти за качество, Milkyland Mozzarella Original добавя богат, здравословен вкус към всяко ястие. Независимо дали се наслаждавате на нея прясна или разтопена, тя е перфектният избор за тези, които търсят изключително изживяване с сирене.
Испания, Malagón
...Пресован пастообразен сирене, направено от пастьоризирано овче мляко. Меко овче сирене Рочинанте - Узряло 7 дни. Полузряло овче сирене Рочинанте - Узряло 3 месеца. Зряло овче сирене Рочинанте - Узряло 6 месеца.
Италия, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, опаковка от 1,5 кг, е сирене с високо качество, произхождащо от Сардиния. С уникалния и силен вкус, тези сирена са перфектни за обогатяване на всяко ястие и задоволяване на най-взискателните вкусове. Направено с местно овче мляко, SEPI Pecorino Gran Sepi е отличен избор за любителите на сирене.
Италия, Radicofani
...Това е сирене, произведено изключително от овче мляко; има форма на купа и тежи около 1,5 кг.
Португалия, Tortosendo
...Изпитайте уникалната комбинация от вкусове в нашето Сушено овче и козе сирене. Това сирене има полумека текстура и изразен аромат, изработено от сурово овче и козе мляко. Сиренето е коагулирано с животинска сирище и има жълта кора с ниска цилиндрична форма. Перфектно за любителите на сирене, това сирене предлага приятно избухване на вкусове, което ще завладее вашите сетива.
Франция, Esquiule
...Насладете се и зарадвайте с нашето овче сирене Ossau Iraty, произведено от овчари от Страната на баските и планините на Беарн. Сиренето е зряло от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на баските. Поради ръчния процес на производство, теглото е приблизително. Доставяме в цяла Франция. Продаваме също сирена с тегло от 1, 2 и 4 кг. За да направите поръчка, ето тук: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ За информация, пишете ни на: commandebalaka@gmail.com ...
...Пастьоризирано овче мляко, пате от черен трюфел (гъби шампиньон (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis и свързани групи), слънчогледово масло, черен трюфел (Tuber Aestivum Vitt), сол, пипер, захар, гранули бульон (морска сол, екстракт от мая, кафява захар, екстракт от подправки, карамелизирана захар, малтодекстрин, палмово масло, куркума), декстроза, картофено нишесте, екстракт от мая, подправки...
Италия, Martina Franca
...Пекорино Аффината ин Фиено е зряло сирене, произведено от овче мляко и узряло в сено в продължение на 3 месеца. Това сирене се характеризира с изразителен и селски вкус, който го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. Пекорино аффината ин фиено е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Dorgali
...Сирене с характер, произведено изцяло от цяло овче мляко, гарантиращо силен и леко пикантен вкус, който се отличава при всяка хапка. Неговата полусварена, компактна и чисто бяла паста е обвита в цилиндрична форма с неядлива кора, свидетелство за древно изкуство и внимателно отношение към детайла. Перфектно за добавяне на класен акцент към вашите ястия, от простото настъргано до по-сложни рецепти.
Франция, Auros
... годност са дълги (3 месеца). Маржовете са добри. Продажбите са наистина значителни (80% от нашите продажби на сирена), тъй като вкусът на тези продукти е изключителен. Продажбите на сирена могат да представляват до 20% от оборота на заведение за хранене, което не е сиренарско. ГАМАТА Тома от овче мляко от Пиренеите 4 кг СГП 3 месеца Тома от овче мляко OSSAU Iraty Сурово мляко 4 кг СГП 3 месеца Тома от краве мляко от Пиренеите 3.5 кг СГП 3 месеца Тома от козе мляко 2.5 кг СГП 3 месеца Тома от смесено мляко краве-овче 3.5 кг СГП 3 месеца Тома от смесено мляко козе-овче 3.5 кг СГП 3 месеца...
Испания, Cuarte De Huerva
...Сирене от овче мляко "Резерва" на Бофард Сиренето от тип "Резерва" е зряло сирене, произведено с 100% сурово овче мляко, в съответствие с древната кастилска традиция. Процесът на зряване, строго контролирано, продължава минимум 8 месеца (за продукт с тегло 3 кг) или 4 месеца (за продукт с тегло 1 кг), през които сиренето се извлича 3 пъти от склада, за да бъде поръсено с зехтин. Маслото прониква...
Франция, Marseille
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго; Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
Испания, Totanes
... мляко. Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца. Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати. Без глутен.
Испания, Salteras
...Произвеждаме Manchego DOP сирене от пастьоризирано/сурово мляко 3, 6, 8, 12 МЕСЕЦА...
Франция, La Roche-Des-Arnauds
...Чиста бяла бира с пшеница и овес. Тук можем да усетим и да се оставим да ни води двойствеността на горчивината на IPA и дима, напомнящ за нежно дървено огнище. Взета директно от варилния съд, тя не е филтрирана и никога няма да бъде. Инфузия на любов, която може да ни придружава през цялата вечер, без да ни разбие бюджета. Тази малка бяла бира има само 4 градуса алкохол; можем да докажем, че е възможно да се направи бира с вкус и ниско съдържание на алкохол. Перфектна за подарък на приятел, който обича силни и димни напитки. Съчетания: BBQ, сирена от овче и козе мляко, фалафели.
Испания, Ciudad Real
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Италия, Marciano Della Chiana
...Пекорино Тоскана DOP Стаджионато е традиционно сирене, характеризиращо се с твърда паста, получена от пастьоризирано овче мляко, с добавяне на сирище и сол. Пекорино Тоскана DOP Стаджионато има минимален период на зрялост от 120 дни и е подходящо за обогатяване на ястията от италианската традиция.
Гърция, Eleftherio
...Фета (гръцки Φέτα, féta, "парче") е бял солен сирене, произведено в Гърция от овче мляко или от смес от овче и козе мляко. Това е ронливо зряло сирене, обикновено произведено на блокчета, и има леко зърнеста текстура.
Испания, Madrid
...Затова природата е източник на качеството на всички наши сирена. Видове: Сирене смесено узряло (V-C-O) Сирене смесено полузряло (V-C-O) Сирене, произведено от овче мляко Узряло овче сирене Резервно овче сирене Мини полузряло овче сирене Мини полузряло смесено сирене (V-O)...
Турция, Istanbul
...Смес от овче и козе мляко, съдържаща малко количество мляко в зависимост от сезона. Произведено е с шърденова мая и каменна сол. Съдържа най-малко 45% мляко мазнина в сухото вещество. Ерзинджан Тулум сирене, след завършване на етапа на зрялост, се смесва с копър, бадеми и черен кимион. Става на малки топчета.
Франция, Hélette
... консерванти, а коричките им са естествени: овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост на дървена дъска, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с 5 до 6 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 4 месеца зрялост, малко сирене Petit Агур от сурово мляко с пипер, сирене от краве мляко, сирене от краве и овче мляко, блокче от овче мляко, овче с пипер Еспелет, сирене от коза и овче мляко, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с пипер Еспелет, сирене от коза. Къщата Агур предлага цели сирена, полусирена, на порции, нарязани на филийки.
Белгия, Acremont
Фермата Acremont е специализирана в отглеждането на млечни овце. Тя предлага широка гама от продукти: сурово овче мляко, натурален йогурт, плодови йогурти, питателен йогурт, дзадзики, прясно сирене, прясно сирене с лук, овче сирене, рикота, суроватка, фета, ванилов пудинг, ориз с мляко, мляко с конфитюр, овче гауда, агне, бечерин, синьо сирене от скалитон, сладолед, овче месо, сапуни,… За вашите приеми, десерти и ястия със сирене, можем да подготвим плато със сирена.
Испания, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени от мляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
Португалия, Trancoso
LACTOVIL е водеща компания в сектора на млечните продукти в Португалия, която се занимава с производството и търговията на различни видове сирена: Сирена от овче мляко, Сирена от козе мляко, Сирена от краве мляко, Овче рикота. Сирена тип плато, Узряло сирене, Маслено сирене, Подправено сирене, Полу-мазно сирене, Леко сирене, Фламенго сирене, Топка сирене, Лентово сирене, Рикота, Смесени сирена...
Испания, Porzuna (ciudad Real)
В Agrovillaserra S.L. произвеждаме зехтин екстра върджин и занаятчийско сирене Манчего D.O.P. от повече от 20 години. Занаятчийски сирена с защитено наименование за произход, налични в различни степени на зрялост. Зехтин екстра върджин с голяма индивидуалност и вкус, наличен в различни формати и сортове. Сиренето Villajos се произвежда от овче мляко от Манчега, суровина, която оформя нашето...
Италия, Viagrande
... става единствен дистрибутор на млечните продукти с марка Формидоро, представляващи изключителността на рикотата, овчите и козите сирена, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и съгласно древните регионални традиции. Компанията предлага също така млечни продукти от други италиански региони, широк асортимент от колбаси, консерви, сосове за паста и подправки, замразени храни, вина, ликьори, спиртни напитки и други специфични продукти за сектора на хотелиерството.
Други Продукти
Сицилианско сирене
Сицилианско сирене
Испания, Madridejos
Намираме се в Мадридехос (Толедо - ИСПАНИЯ), в самото сърце на Ла Манча. В стратегическо местоположение, заобиколено от отлични пасища и в люлката на манчегския сирене. В момента събираме овче мляко от над 50 избрани ферми. Произвеждаме различни видове сирене, в зависимост от зрялостта му. Разпределяме в цяла Испания, но нашите най-големи продажби са насочени към международния пазар, като все...
... на сирена от козе мляко: мини козе от региона, козе сирене... Производител на сирена от овче мляко: овче сирене... Производител на козе сирене Chavignol... Френски производител на десертни кремове. Производител на конфитюр от мляко със сол от Гуернанд.
Испания, Casar De Cáceres
Ръчно изработени сирена Артесански сирена Сирена с PDO Torta del Casar Сирена от овче мляко Доставчик на сирена Група производители на сирена Зеленчуков сирищен сурово мляко Натурално сирене, произведено с традиционни техники Алергени: без глутен...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play