Германия, Hamburg
...Бulgur, Придайте на ястията си кулинарна изтънченост с булгур – било то като основна съставка в салати, запеканки или като деликатна гарнитура към месни и зеленчукови ястия. Bulgur, Открийте многообразието на булгура с SoleilFOOD – вашия специалист за висококачествени зърнени продукти! Нашият булгур, произведен от семена на твърда пшеница, е съществена част от средиземноморската и...
Италия, Orbassano
...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
Италия, Marmirolo
...Смесите, проучени за поръсване. Идеални за решаване на проблемите с прилепването на тестото към повърхностите, ускоряване на разточването на тестото, увеличаване на хрупкавостта на готовия продукт, намаляване на залепването на тестото в печката. Разработени са следните версии: - LASPOLVERA: с пресята семола от твърда пшеница, обогатена с оризова семолина и царевично брашно. - LASPOLVERA P1: с пресята семола от твърда пшеница и брашно от мека пшеница тип '0'. 10КГ...
Италия, Carmagnola
...Бронзовата паста с марка 1881 отговаря на най-високите стандарти за качество, които от своя страна оказват положително влияние върху добротата и автентичността. Тази паста е произведена изключително от италианска пшеница, която подлежи на строги контролни процедури и се суши при ниски температури. Този метод на обработка перфектно съчетава нуждите на съвременна и растяща компания с по-традиционни методи.
Тунис, Tunisie
...Кускусът се получава чрез агломерация на бялата семолина от твърда пшеница и вода, която може да бъде фина, средна или едра. Продуктът е предварително сварен на пара и изсушен; семолините, използвани за производството, са строго подбрани в зависимост от техните технически и качествени характеристики. Паста. Модел: Пластмасова чанта 25кг...
Словения, Krmelj
... освежаваща салата с паста, пухкавата паста добавя игрив елемент и изблик на вкус към вашите кулинарни творения. Прегърнете чара на тези пълни черупки, изработени от семолина от твърда пшеница, и повдигнете времето си за хранене с очарователната привлекателност на пухкавата паста. Освен това, както всички наши продукти, те са органични и вегански. Размер на порцията: 100г Енергийно съдържание: 1555kj / 366,2 kcal Общо мазнини: 1,09г Наситени мазнини: 0,25г Общо въглехидрати: 77,02г Захари: 4,82г Фибри: 1,17г Протеини: 11,89г СОЛ: 0,07г...
Италия, Messina
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
Франция, Varreddes
Италия, Catania
Германия, Nürnberg
...Пастата на Barilla е известна марка, която предлага широка гама от паста продукти. С над 140 години опит, Barilla е станала синоним на висококачествена паста по целия свят. Пастата на Barilla се произвежда от най-доброто семолина от твърда пшеница, което е внимателно подбрано, за да осигури превъзходен вкус и текстура. Пастата се изработва с традиционни италиански методи, включително екструзия с...
Литва, Kaunas
...Пастата отDurum пшеница е ценена от потребителите, които ценят високото качество. Пастата отDurum пшеница е продукт с високо качество и здравословен, който съдържа повече протеини, полезни въглехидрати и други хранителни вещества. Durum брашното се характеризира с високо съдържание на протеини и затова се използва широко в индустрията за паста. Пастата отDurum пшеница не причинява наддаване на...
Украйна, Pervomaysky
...Кускус, известен от писмени източници от 13-ти век, е една от основните храни в региона на Магреб в Африка. Той е по-малко разпространен в други части на Африка, във Франция, в сицилианската провинция Трапани (Фрегола), в Израел и някои региони на Близкия изток. Външно, кускусът е подобен на просените ядки, а основата му исторически е била пшеница, въпреки че в зависимост от региона, кускусът е бил приготвян и от просо, ориз или дори ечемик. Основата на съвременния кускус е семолина, която от своя страна се прави от твърда пшеница.
Швеция, Åkersberga
Белгия, Anderlecht
... пшеница, 7/10 яйца на кг или 100% семолина от твърда пшеница, Референтен номер: LP17M-230/1 Марка: Диамант Европа Нетно тегло (кг): 62 Размери в мм (ДxШxВ): 400x520xh630 Обем (м³): 0,28 Мощност (кВт): 0,9 Захранване (волта): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Германия, Wippingen
...Тип Многофункционално брашно Цвят Бяло, с кремав нюанс Макс. Влажност (%) 14.5 Съдържание на глутен (%) 28 Бялост 58-60 Добавки Не Клас Висок Срок на годност 180 дни Мирис Естествен Суровина Пшеница...
Франция, Paris
...Орекиетите buononaturale се произвеждат по полусеминален начин чрез бронзово пресоване, с простота и страст, в плодородната провинция Ирпиния, на юг от Италия. Тестото, състоящо се от семолина от твърда пшеница и вода, е проектирано да устои на готвенето. Нашите сушени пасти преминават през средно 30 часа сушене при максимална температура от 50 градуса по Целзий и след това се оставят да...
Индия, New Delhi
...Доставяме семолина с правилно съдържание на протеин и влага...
Турция, Trabzon
Основана в Газиантеп през 1966 г., компанията е водеща в своя сектор с високите си технологични инвестиции и качествено производство, което отдава значение на човешкото здраве. Закупена от семейството ÖZGÜÇLÜ през 2005 г., тя разработва продукти с иновационни подходи, произвеждайки с най-високите технологии в своите съоръжения с закрито пространство от 49,000 м², построени на 110,000 м² в 4-та орг...
Обединеното кралство, London
www.obamakarnar.com Спагети Ечемик Ригатони Малки перли Ротини Чарлстън Лакти Големи перли Нудли Триполи Пенин ригате Седанини ригате Голям фусили Големи лакти Пене ригате Големи черупки Седани ригати Фарфале Кускус Малки черупки Лумаче Личе Коронa Колела Звезди Напердета Букатини Бърза паста Пене Бърза паста Фусили Три цвята Паста от пълнозърнесто брашно Пълнозърнеста паста Ечемик Моментална мая ...
Украйна, Kyiv
... брашно от най-висок клас се характеризира с най-малък размер на частиците – не повече от 40 микрона – и почти пълно отсъствие на влакна и частици от обвивката на всяко зърно. Това прави брашното много меко и въздушно, но от диетична гледна точка, този сорт е най-малко полезен. Съдържа много калории, които по никакъв начин не се компенсират от влакната, а са в съседство с глутена. За всичките си кулинарни предимства, продуктите, произведени от брашно от висок клас, са деликатеси с много малка полза. Опаковка – от 1 кг, всякакъв дизайн на опаковката е възможен.
Италия, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
Италия, Ceglie Messapica
...Прясна паста от семолина от твърда пшеница в модифицирана атмосфера.
Франция, Sainte Florine
...За да говорим за пастата, ще ни трябват часове. Моят пра-дядо инициира нашето семейство в благородното изкуство на ръчното производство на паста в мелницата в Палена, използвайки водите на река Авентино. След това дойде войната... След това моят дядо, по времето на възстановяването на Италия, се посвети на това злато, направено от семолина от твърда пшеница, вода и търпение. Нищо друго. А аз бих...
Тунис, Tunis
...Грубият кус-кус от твърда пшеница, направен от извлечена семолина от твърда пшеница, е специален формат кус-кус, който е подходящ за много рецепти и приготвяния. КАТЕГОРИИ: Хранителна индустрия Кус-кус & Месфуф...
Франция, Malataverne
....Съставки съставки на тестото брашно от мека пшеница, семолина от твърда пшеница, яйца (11,7% от крайния продукт), вода. съставки на плънката галета (брашно от мека пшеница, вода, сол) подготовка на месо (говеждо месо, свинско месо, сол, брашно от мека пшеница, аромати от суров шунка (3% от крайния продукт) (свинско месо, сол, подправки), палмово масло, картофени флейкове, суроватка, сол, аромати, подправки и консервант сорбинова киселина. може да съдържа ядки и соя.
Унгария, Budapest
...Кускусът е с берберски произход, а думата означава "добре навит", което се отнася до традиционната му подготовка. Първоначално е бил приготвян на ръка от семолина от твърда пшеница: на пара приготвената семолина е била навивана на малки топки, след което е била оваляна в брашно и разстилана да изсъхне, за да остане хрупкава. Той е национално ястие в Северна Африка от хиляда години, а консумацията...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play