... завършен. Този процес е необходим, за да се разгради захарта в зеленчуците и да се произведе въглероден диоксид, така че киселите зеленчуци да могат да се съхраняват за много месеци след опаковането. След като процесът на ферментация е завършен, зеленчуците и маслините се изваждат от саламурата и
се потапят във вода, за да се отстрани цялата сол. На този етап се извършва нарязване и селекция...
...Ние сме търговци на едро на солени свински крака в саламура. Изнасяме солени свински крака в саламура в цяла Европа и Африка. Нашите продукти са с най-високо качество и се съхраняват при строги условия, за да се гарантира свежест и вкус. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
...Състав: Груба сол от Île de Ré, смесени лешници от Lot-et-Garonne.
Рециклируема PET кутия
Тегло 100г.
Идеален за риба или в салата.
Референция: SEL00019...
...стабилен вид през целия срок на годност.
Могат да бъдат индивидуално регулирани за съдържание на сол
Могат да се нанасят чрез система за овалване в брашно или сухо покритие.
Панировки за печене
за панировка на удобни специалитети.
Налични са различни видове, включително без глутен, и могат да се предлагат с и без подправки.
...Робало, известен научно като Dissostichus eleginoides, е риба с бяло месо и изключителен вкус, много ценена в високата кухня. Тази риба се улавя в водите на югозападния Атлантик, където естествените условия допринасят за нейното високо качество. Робало е идеален за печене, готвене на скара или приготвяне на грил, а неговото сочено и нежно месо го прави перфектен за изискани ястия.
В Pesquerías...
...Чили и морска сол, каква гениална комбинация! Лют и солен едновременно, нашата подправка внася значителен заряд в ястията ти. Прекрасно ароматна лютивина от червени чили и фино настроена морска сол за всички ястия, които имат нужда от огнен пипер. Перфектна за чили кон карне, люто гювеч, като подправка за грил на риба и месо и като универсална подправка за интензивен, лют вкус.
Съвет: Моля, използвайте я по-скоро в края на готвенето и добавяйте на вкус, лютивината не бива да се подценява!
Съдържание: 100,00 г
Артикул №: 204931...
...черен пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Гответе на силен огън и когато маслото започне отново да излиза на повърхността, налейте чаша розово вино и оставете да се изпари. Подправете със сол и сервирайте горещо.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и пречистени, готови за консумация
Период на разпродажби: налични през цялата година
Опаковани в кутии от 1 кг до 5 кг.
Минимална поръчка: 500 кг...
...Изсушен на слънце, Сивият Сол с Подправки разкрива своя неповторим вкус във всички ваши ястия и салати.
Консумиран от хиляди години, чесънът, много ценена подправка, отдавна е част от френската кулинарна традиция.
В кухнята, тази подправка подчертава и възвишава вкуса на вашите ястия.
Магданозът е незаменим в кухнята. И като подправка, и като гарнитура, той придава свежест и аромати на много приготовления.
Традиционно използван:
При поръсване или в края на готвенето: винегрети, домати в салата, на пара риба, миди по мариниерски, на пара картофи.
SKU:SGP250...
...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
...
Изкуственият дим е по-вреден от истинския дим заради високите нива на полициклични ароматни въглеводороди (PAHs), които се намират в пушеното месо или риба.
• Мариноване
Киселите краставички и другите храни, които са били накиснати в оцет, стават почти напълно неусвоими.
Код на артикула: VS-012-23
Име на продукта: Стъклен контейнер 23 x 10.5 см, 3.3 л
Брутно тегло [КГ]: 2
Нетно тегло [КГ]: 1.7...
...наречени „отровен сумак“: той е токсичен!
Използване:
Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус.
Сумакът се използва като цвете от сол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци.
Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия.
Чанта: 10 кг...
... стойност 1555 kJ/367 kcal, въглехидрати 1,03 г, наситени мазнини 0,29 г, мононенаситени мазнини 0,29 г, полиненаситени мазнини 0,29 г, захари 0,33 г, белтъчини 7,51 г, фибри 1,8 г, сол < 0,01 г <strong> Употреба </strong> Употреба </strong> Готвене на ориз в вода в съотношение 1:2. Основна съставка за приготвяне на ястие под името Пилау - ориз от индийската кухня. Може да бъде допълнение към основни ястия и тяхна съставка. Добре се съчетава с зеленчуци и месо или риба. Компонент на сладки и оризови десерти.
...Мононатриевият глутамат (MSG) е сол на глутаминовата киселина, неесенциална аминокиселина, която се среща естествено в много храни като месо, риба, млечни продукти, зеленчуци и гъби. Той се предлага под формата на бял кристален прах и е известен със способността си да усилва умами вкуса в храните. Умами е един от петте основни вкуса, наред с сладкия, соления, киселия и горчивия, и се описва като...
...Само риба тон с жълта перка с MSC сертификат, с всички свойства на минералната вода в точните пропорции и нерафинирана морска сол.
НЕТНО ТЕГЛО: 195 г (3x65г)
ТЕГЛО СЛЕД ОЦЕЖДАНЕ: 168 г (3x56г)
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ: 84 ккал (354 кДж)
МАСТИ: 0,9 г
ВЪГЛЕХИДРАТИ: 0,9 г
ПРОТЕИНИ: 18 г
СОЛ: 1,0 г...
...Вкусни филета от аншоа от Кантабрия в зехтин. Изработени по традиционен метод, зрели, чисти и с точното количество сол.
Консумирайте преди 1 година от датата на производство. Полуконсерва, съхранявайте между +5ºC и +12ºC. След отваряне на опаковката, покрийте с масло и консумирайте в рамките на 5 дни. Да се въздържат хора с непоносимост към риба.
Отнасяме се към нашите продукти с грижа и уважение, и това ще усетите на вашата маса.
Съставки: Филета от аншоа, зехтин и сол
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр
SKU: RR-50...
...Бонито се лови в Кантабрийско море. След готвене, най-ценната част от бонито, с медена текстура и страхотен вкус, се добавят зехтин и сол, натурален продукт, направен от висококачествена синя риба и с множество ползи за здравето.
...Tripack е новаторски и полезен формат, който отговаря на потребностите на нашите клиенти и се адаптира към моментите на специални празненства.
В този формат се запазва ръчното обработване с големи, качествени и ръчно манипулирани парчета.
Вкус, в който перфектно се смесват аншоа, бохерони и отлични маслини, създавайки по този начин продукт с изключително качество.
Състои се от аншоа, бохерони и маслини, пълнени с пипер. Подправен с оцет, зехтин, други масла и сол.
... масло (1%), сол, таурин (1000 мг/кг), мананолигозахариди и B-глюкани (0.1%)
храна за котки, храна за кучета, храна за възрастни котки, храна за възрастни кучета, суха храна, мокра храна, състав на храната за котки, любима храна на котките, най-добра храна за котки, най-добра суха храна за котки
храна за котки амазон
алергии към храна за котки
диспенсер за храна и вода за котки
алтернативи на...
...Нейното нежно пушене, 140 часа на студено в дима от бук, ѝ придава дълбок вкус.
100% морска сол, пушена с бук.
Естествено студено пушене без аромати или изкуствени оцветители. Сол без йод и флуор.
Божествена като завършващ щрих върху скара от месо или риба.
PCB - КАРТОН:12...
...Нашият "всичкознайко" е универсален в кухнята. Подходящ е както за печено месо, така и за риба или за подправяне на зеленчуци. Тази подправка е свежо смляна и подхожда на всичко, което кухнята предлага.
- собствено производство -
Подправки изключително за индустрията и търговията. За допълнителна информация относно нашите артикули, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия търговски отдел.
Вашият екип от HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
...Сложната кристална структура на тази сол, ясният нюанс и високото съдържание на минерали правят Bali Pur изключително елегантна завършваща сол.
Тази изискана гурме сол подхожда на всяко ястие и постига уникални вкусови удоволствия като последен щрих на салати, риба, месо или зеленчуци. Не гответе солта, а я добавяйте в края на приготвянето на ястията.
...Сивата морска сол се събира от дъното на солниците в периода от юни до септември. При събирането си, тази сол става сива благодарение на глината, от която са направени солниците, и която я оцветява естествено. Сивата сол натрупва всички микроелементи като калций, калий, магнезий, мед, желязо, цинк, минерални соли, присъстващи в почвата, и също така запазва йод. Сивата сол се използва основно за готвене на храни (зелени фасул, картофи, риба и печива в солена коричка...) Опаковка „Сурова от реколтата“.
ТЕГЛО: 1 кг...
... хляба, смлян
Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
...БАКАЛАУ Замразено филе; Размер: 500+ г/бр Характеристики: с кожа и - ФИЛЕ ОТ БАКАЛАУ ОТ ИСЛАНДИЯ, ПЪРВА ЗАМОЗЯВАНЕ В ТОЧКАТА НА СОЛ. Неговият вид: Gadus morhua; Размер: 500+ г/бр Характеристики: с кожа и без кости. Представяне: IQF 1x5 кг...
...МАРИНИРАНИ АНШОА: Подобрени с комбинация от слънчогледово олио, оцет, лют пипер и сол. Един от най-класическите, но обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
... от екологична гледна точка, но също така трябва да бъдат икономически устойчиви. Това е история, с която се чувстваме близки", обясняват представителите на солниците от Геранде, които дойдоха да споделят опита си с камбоджанците от Кампот в дух на активна сътрудничество.
Ипполит и Среймом създадоха в лабораторията си в Кампот тези смеси от сол и подправки, за да ви запознаят с вкусовете на Азия.
Специалната сол за барбекю KHLA е готова за употреба.
Нетно тегло: 450 гр
Период на събиране: Януари - май...
...Незаменима съставка в сицилианската кухня. CONSERVE CONTI ги произвежда ръчно, както едно време, с същата страст и опит. Идеални за обогатяване на салати, за овкусяване на ястия с риба, но също така и за приготвяне на оригинални паста салати.
...Солата е плоска риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Солата е популярен избор в много кухни по света, ценена за своята универсалност и изтънчен вкус.
Идеална за разнообразие от рецепти, солата може да бъде грилована, пържена или печена за бързо и вкусно ястие. Нейният мек вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки солата, вие избирате продукт с високо качество, който е както питателен, така и вкусен.
...Маринован тон в зехтин, слънчогледово масло, домати или във вода със сол.
Различни размери и качества (Skipjack, Yellowfin)
Налични са и други мариновани рибни продукти (скумрия, миди, сърцевидни миди, черупки)...