...Био стевия на прах е естествен подсладител, извлечен от листата на растението Stevia rebaudiana, отглеждано без използването на пестициди или химически торове. Тя е предназначена да замени традиционната захар в различни хранителни продукти и напитки, като предлага по-здравословна и безкалорична алтернатива.
Нашият био стевия на прах представлява идеалното решение за индустриите в агрохранителния сектор, които търсят да предлагат по-здравословни продукти, без да компрометират сладкия вкус, ценен от потребителите.
... съществуващия екстракт от стевия, но и общи решения за натурален подсладител. Можете да ни уведомите за вашите специфични изисквания, ние ще разработим решения за вашата формула.
Стабилен запас за добавки от стевия
Поддържаме стабилен запас от екстракти от стевия в нашите складове в САЩ, ЕС и Китай, запасите могат да бъдат доставени веднага след получаване на вашите инструкции. Предоставяме пълни услуги...
... повиши толкова, колкото при употреба на традиционната захар.
Този подсладител е особено ценен от веганите, тъй като замества меда в тяхната диета. Той е добавка към чай, напитки и коктейли. Разтваря се лесно дори в студени напитки. Тъмният нектар се използва при приготвянето на различни видове десерти, тъй като има вкус, подобен на карамел. По този начин можем да го използваме и като покритие за палачинки или вафли. Също така работи добре като допълнение към морските дарове. Сиропът от агаве може да се загрява.
...Сладникът е сладък, изсушен корен, произхождащ от Близкия изток и Централна Азия. Той се събира, почиства и изсушава, за да се използва в различни кулинарни приложения. Сладникът добавя сладък вкус на торти, печива и десерти като сладолед и панакота. Също така се използва като естествен подсладител в кафе смеси и за усилване на сладостта на дивечово месо. За да запази вкуса си, сладниковият корен трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...НЕОХЕСПЕРИДИН ДИХИДРОХАЛКОН (NH-DC) е некалоричен подсладител и ароматизатор. NH-DC е 1.500-1.800 пъти по-сладък от захарозата при концентрация на праговото ниво. Много важно е синергичното подслаждане, когато се комбинира с други подсладители, както с обемни, така и с високоинтензивни.
Козметика: Паста за зъби, вода за уста и др.
Фураж: Добавянето на NH-DC подобрява вкуса на фуража и следователно дневния прием на фураж.
...Миксер за меласа, проектиран за хомогенно смесване на течен подсладител с добавки за продукти в заводи за фуражи.
U-образно тяло от въглеродна стомана ST37, отговарящо на изискванията. Течността с 1-11 % се смесва хомогенно. Максималното смесване се осигурява чрез нагряване на меласата до 40 - 42 градуса.
Области на приложение
- Хранителна индустрия
- Мелници за брашно
- Мелници за семolina
- Съоръжения за почистване на семена
- Фабрики за малц
- Заводи за фуражи
- Мелници за царевица
- Силози за съхранение на зърно...
...Произведен между май и юни, в течна форма има светло кехлибарен цвят, а в кристализирана форма - бежов с оранжеви нюанси. Това е много търсен мед, с изразен и устойчив аромат на небцето. Има цветен и плодов мирис и вкус, който пробужда нотки на хризантеми и нарязана кора, а на небцето оставя растителна и пикантна нотка.
СЪЧЕТАНИЯ
Отличен подсладител за черен и силен чай, за намазване на хляб или тостове за закуска. Тенденцията му е да смекчава и хомогенизира силни вкусове, затова е подходящ за комбиниране с интензивно ароматизирани сирена като "taleggio".
...Протеинова добавка, която комбинира концентрат и изолат на суроватъчен протеин с вкус на ванилия. Подсладена с естествен подсладител - стевиолови гликозиди. Примерна формула.
Candela Bio-Handels GmbH е европейското представителство на Candela Peru. Чрез нашето местоположение в Германия бързо доставяме на нашите европейски клиенти от хранителната и козметичната индустрия, дори и с по-малки количества. Всички наши продукти идват от Перу, обработват се в нашето BRC сертифицирано производство и са сертифицирани като био или Fair Trade в зависимост от желанията на клиента.
Търговска компания, действаща в хранителната и фуражната индустрия. Специализираме се в търговията с млечни продукти; растителни протеини и аминокиселини като добавки към фуражи и храни. Офертата е насочена към компании от B2B сектора.
Благодарение на нашия екип, компанията спечели много лоялни Бизнес Партньори и продължава да се развива. През 2019 година спечелихме престижна награда за най-бързо ...
Словскроб е водещ играч в търговията с глобални хранителни стоки, използвайки почти 24 години опит, за да предлага висококачествени, сертифицирани продукти на конкурентни цени. Компанията работи с хибриден модел, комбиниращ традиционни методи и силно онлайн присъствие чрез своята търговска платформа, Rootie. Тази напреднала платформа ефективно свързва купувачи и доставчици. С десетилетия доверие в...
...Xylitol Naturel
Знаете ли вие какво е Xylitol? Произведен от брезова кора, Xylitol е 100% натурален подсладител, открит от финландски изследователи преди повече от век. Xylitol е заместител на захарта, произхождащ от бреза, ценен за своя сладък вкус и текстура, подобна на традиционната захар. Той предлага нискокалорична алтернатива с нисък гликемичен индекс, което го прави популярен диетичен...
...
- Хранителна индустрия
- Индустрия за фуражи
- Смоли, пластмаси, полиуретани
Приложения:
- Хидратант, разтворител и подсладител, може да помогне за запазване на храните
- Запълващ агент в търговски приготвени нискомаслени храни
- Удебелител в напитки
- Медицински и лична грижа
- Ботанически екстракти
- Течност за електронни цигари
- Антифриз
- Химичен интермедиат
- Потискане на вибрации
Свойства...
... Ацесулфам, които отговарят на строги индустриални стандарти.
Други имена: Ацесулфам-К
Спецификация/ Чистота: 99.0~101.0 (Други спецификации могат да бъдат персонализирани)
CAS номер: 55589-62-3
Външен вид: бял кристален прах
Основна функция: изкуствен подсладител и заместител на захарта.
...Газирана вода, захар, киселини (лимонена киселина, ябълчна киселина), аромати, коректор на киселинността (натриев цитрат), консерванти (калиев сорбат, натриев бензоат), подсладител (гликозиди на стевиол), стабилизатор (арабска гума, глицеринови естери от дървесна смола)
Условия за съхранение:
Да се консумира най-добре преди: виж на капачката или врата на бутилката. Да се съхранява на сухо и...
...Брашното от рожков стана популярно през последните години като здравословна алтернатива на какаото, особено сред родителите, които избягват да дават какао на децата си поради неговите стимулиращи свойства. Освен че прилича на какаото по вкус и външен вид, в някои отношения е най-добрият избор, тъй като също така служи като естествен подсладител, докато какаото се нуждае от допълнителна захар, за...
...Истинско откритие за тези, които се грижат за себе си и своето здраве. Представяме ви гранола от овес, спелта, царевица и ечемични люспи с полезен подсладител под формата на стевия. В нашата гранола няма да намерите синтетични консерванти, ароматизатори и оцветители - само натурални съставки и балансиран състав.
...Собственият колагенов комплекс на Inca’cao е смес от говежди колаген (Тип I и III), морски колаген (Тип I), рибоза, колаген от мембрана на яйчена черупка (Тип V и X), говежди хрущял (Тип II), аскорбинова киселина, хиалуронова киселина, ванилови шушулки и подсладител тауматин (плод на катемфе).
Много хора ни питаха защо подсилваме продуктите си с колаген.
С напредването на възрастта...
... свойства, като е идеален вариант за облекчаване на респираторни проблеми, подобряване на храносмилането и насърчаване на почивката. Освен това, приятният и деликатен вкус го прави перфектен естествен подсладител за инфузии, десерти и гурме рецепти. Медът от кантюезо е продукт с високо качество, ценен както в кухнята, така и в терапевтичната сфера.
...Еритритолът е естествена захарна алкохол/полиол, одобрен за употреба като хранителна добавка по целия свят. Еритритолът е почти 70% сладък като захарта и се използва като обемен подсладител. Еритритолът е открит през 1848 година и се среща естествено в някои плодове и ферментирали храни. Вкусовият профил на еритритола е много подобен на този на захарта. Той не е кариогенен и има най...
...Бялата захар е кристализиран, пречистен подсладител, получен от захарна тръстика или захарно цвекло. Това е най-често използваният тип захар в домакинствата и хранителната индустрия за подслаждане и консервиране на храни и напитки. Химически, бялата захар се състои основно от захароза.
..."Le Miel de Printemps" 500g е първият мед, събран през годината, предлагащ несравнима сладост. Този мед, основно произхождащ от рапица и цветята на плодните дървета, е известен със своя много светъл жълт цвят и плодови вкусове. Богат на микроелементи, той е идеален за укрепване на имунната ви система и облекчаване на малките неразположения в ежедневието. Използвайте го в инфузиите си или като естествен подсладител в рецептите си. Този мед е истински здравословен съюзник, който трябва да имате в кухнята си.
...Концентрат от топинамбур (TLA-Bx® 65)
Прах от топинамбур (TLA-Bx® 95)
Това е фуражна смес
Концентрат от сок от топинамбур (TopiLac®)
Лактогенна ферментирала
Гъст сок от топинамбур TopiSweet
С високо съдържание на естествена фруктоза - като естествен подсладител
Майчин сироп от топинамбур
Използва се за обогатяване на плодови и зеленчукови сокове с разтворими диетични влакна или като естествен подсладител
Гроздови остатъци от топинамбур
Страничен продукт от преработката на топинамбур, идеален за високопроизводителна фуражна смес...
...Какво е захар от кокосов цвят?
Захарта от кокосов цвят е подсладител с естествен произход, получен от нектара на кокосовия цвят. Захарта от кокосов цвят е известна също като 'кокосова захар'. Органичната захар от кокосов цвят се произвежда изцяло на ръка и осигурява стабилен и редовен доход на много семейства.
Сладък сок от кокосовия цвят се загрява на слаб огън, образувайки твърд блок захар...
...Сладостта на този продукт е 1:1 равна на сладостта на захарта. Смес от еритритол, стевия и карамел 1:1 е приятен за зъбите и подходящ за диабетици подсладител, който съдържа само 4 kcal на 100g.