...Стева е естествен подсладител, получен от листата на Stevia rebaudiana, растение, произхождащо от Южна Америка, което днес расте в много части на света.
Съставките, отговорни за сладкия вкус, са серия от т.нар. стевиогликозиди, които имат индивидуален профил на сладост и вкус.
Стева е около 100 до 300 пъти по-сладка от обикновения захар, но не съдържа въглехидрати, калории или изкуствени...
...Удобен за носене и работа (кутия, 80 сашета, 40 г)
Функционалният подсладител Prebiosweet Fitness не само че е безопасен, но и полезен за здравето. Той съдържа 10% от световноизвестния лактулоза, пребиотик номер 1. Лактулозата стимулира растежа и активността на полезната чревна микрофлора. Prebiosweet Fitness е универсален подсладител: за напитки, сладкиши, десерти. Нулеви протеини, нулеви...
...Грамулите на прах са направени с подсладител от естествен произход. Те съдържат MSM, растителен глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, магнезий, калций и витамин C. Всички тези съставки играят роля в подкрепата на ставите и структурите на съединителната тъкан;
- Глюкозаминът участва във формирането на ставни повърхности, сухожилия, връзки, костна тъкан и др. Те придават структура на колагена и...
...Захарта от фурми е естествен подсладител, произведен от сушени фурми (Заходи), които са смлени на фин прах. Тя запазва естествената сладост, вкус и хранителни вещества на фурмите, което я прави здравословна алтернатива на рафинираните захари. Захарта от фурми има богат, карамелен вкус, който добавя дълбочина на ястията и може да се използва в разнообразни рецепти. Тя също така е богата на основни...
...Той е 3 пъти по-сладък от захарта.
Гранулираният подсладител е удобно опакован в пакетчета от 1.3 г (еквивалент на чаена лъжичка захар), за да се използва в офиса, в ресторанти, кафенета или хотели.
Подсладителят има най-високо качество, получен чрез CO-КРИСТАЛИЗАЦИЯ, метод, който ни позволи да не добавяме агенти против слепване. Той НЕ съдържа: малтодекстрин, инулин, декстроза, лактоза или изкуствени подсладители като аспартам, захарин или цикламати. Също така НЕ е източник на фенилаланин. Той е натурален и много добре понасян от организма.
... и дори при умерено кисели или основни условия, което позволява да се използва като хранителна добавка при печене или в продукти, които изискват дълъг срок на годност. Когато се използва в безалкохолни напитки, често се смесва с други заместители, като аспартам и сукралоза.
Комбинирането на подсладителите може да помогне за маскиране на горчивия послевкус и да създаде усещането за още по-голяма сладост. Той може също да се използва като подсладител в здравословни / протеинови шейкове и фармацевтични продукти, където може да направи някои от активните съставки по-вкусни.
... вредния подсладител сахарин и защитава венците ви.
Agarta естествена паста за зъби съдържа натурални съставки като мента и други билки, които естествено унищожават бактериите в устата ви, освежавайки дъха ви.
Тя съдържа натурални съставки като воден силика, които избелват зъбите, без да включват изкуствени подсладители и оцветители. Това я прави по-нежна към зъбите в сравнение с изкуствените...
...Ксилитолът е подсладител от семейството на полиолите, който се среща в малки количества в много плодове и зеленчуци (ягоди, ябълки, карфиол, царевица...).
Неговите метаболитни предимства правят ксилитола заместител на захарта, който предлага вкус и вид на захарта, като същевременно е добре поносим.
Ксилитолът се препоръчва на хора, търсещи естествен заместител на класическата захар. От калорична гледна точка, ксилитолът представлява 240 kcal/100g, а класическата захар - 398 kcal/100g.
...
подпомага правилното храносмилане.
Сукралоза: подсладител с много интензивен сладък вкус. Не
се абсорбира от организма и се изхвърля в оригиналната си форма през деня.
Употреба:
Отслабване: без калории и въглехидрати, нулев гликемичен индекс, в
състава на инулин.
Тези, които се хранят внимателно и следят качеството на консумираните
продукти.
Спортисти: за избягване на излишни въглехидрати и ускоряване на метаболизма.
Хора с диабет тип 2: за замяна на захарта. Пребиосвит не повишава
нивото на кръвната захар и инсулина.
Може да се добавя вместо захар в компот, чай, кафе, бисквити, пайове и
чийзкейкове.
...Сироп от агаве от Мексико, опакован в кофа от 25 кг. Сиропът от агаве е естествен подсладител, получен от извличането на сока на кактусите агаве, които растат в вулканичните почви на южно Мексико. Сертифициран от ECOCERT.
Името Ferdinand Kreutzer Sabamühle символизира отлични продукти, най-добро обслужване и дълга традиция. Вече четири поколения нашата компания е в семейни ръце – всяко поколение допринася за това да станем още по-добри.
И за нашите партньори даваме най-доброто от себе си: от индивидуалното консултиране, през опаковането на нашите продукти по партиди, до доставка до врата. За да не се налага да пре...
Компанията Les Palmiers d’Anis е базирана във Франция, в региона Рона-Алпи, между Лион и Гренобъл, и е вносител/дистрибутор на биологични фурми Deglet Nour. Доставчик САМО на ГОЛЕМИ ОБЕМИ, ние изнасяме по целия свят. Запитайте безплатна оферта по имейл. (Частни лица да се въздържат!). Предлагаме няколко категории и опаковки: Биологични фурми на клони / Насипно / Без костилки или Нарязани. Les Palm...
Главен офис в Китай, клон в Франция. Продажби по целия свят. Основаната през 2000 година в китайския град Сиан компания Xi'an Green Spring Technology е доставчик на растителни екстракти. През последните 22 години ние се специализирахме в производството и продажбата на сертифицирани хранителни добавки, съставки за хранителни добавки, фармацевтични активни вещества, съставки за козметика, прахове от...
...ОНСТЕВИЯ НАТУРАЛЕН СЛАДКОВИД 250гр.
Натурален подсладител, получен от растението стевия и други натурални съставки
С невероятен вкус в кристална форма.
Заместител на захарта при всяка употреба
Наличен в опаковки от 250гр
Същият сладък вкус и послевкус като захарта (без горчив послевкус)
Същото приложение като захарта (в съотношение 1:1)
Същата кристална форма като захарта
Същата разтворимост...
...Протеин
Съдържание: напр. 750г
Млечен протеин, суроватъчен протеин, яйчен протеин, натурални аромати, подсладител сукралоза
След отваряне да се консумира в рамките на 3 месеца.
Продуктът да се съхранява затворен, на сухо, защитен от светлина и при стайна температура (15 – 25° C).
...Прахообразната захар от агаве се произвежда чрез фино смилане на гранулирана захар от агаве до фино прахообразно състояние. Както гранулираната захар от агаве, тя е приблизително 40% по-сладка от обикновената захар и се разтваря лесно. В индустриалните рецепти, прахът от захар от агаве се използва в производството на сладкарски изделия с твърда текстура, печива с твърда текстура и всичко друго, което изисква специфично прахообразно подсладител.
ИЗТОЧНИК: Мексико
ОПАКОВКА НА ЕДРО: 20 кг чанта...
...Съставки: вода, кафеен екстракт 12%, захар, кофеин (0,032%), въглероден диоксид, оцветител: карамел E150d, подсладител: 0% сукралоза. Съдържание на кофеин (32 mg/100 ml).
Готов за консумация. Продуктът трябва да се съхранява при стайна температура, максимум 25°, след отваряне да се съхранява в хладилник за максимум 3-4 дни. Да се съхранява на хладно и сухо място. Намалява способността за сън в...
...Тази версия без захар е произведена на базата на био еритритол, който е идеалният здравословен подсладител (произведен от ферментация на естествени и органични въглехидрати).
Ферментация на естествена основа
Без добавени захари
Без алкохол
Биологичен
Ниско калоричен (10Kcal/100ml)
Произведено във Франция
Нетно тегло: 580 г
Обем: 330 мл...
...MACUBA е сироп, получен от мацерация и концентрация на биологичната пулпа от рожкови, отглеждани в Сицилия, естествено веган и без глутен.
Той е отличен естествен подсладител, който може да се добавя към приготвянето на сладкарски изделия и печива. Перфектен е за мариноване на меса, върху сладолед и палачинки и може да се използва и като съставка в смутита и напитки. Освен това, сиропът от рожков...
...Кокосът е важна храна в нашата страна. Той не е само плод, който ни освежава от тропичната жега, но също така е основна съставка в индонезийската кухня. Например, от този плод можем да произведем кокосово мляко, наречено "сантан", което се използва при приготвянето на нашите ястия.
Освен това, от кокоса можем да произведем и кокосова захар, естествен подсладител, идеален за замяна на...
...Бисквити, приготвени с стевия и фруктоза, декорирани с мармалад. Опаковани в цветна опаковка, с тегло 165 г. Стевията е естествен подсладител, който често се използва, за да придаде сладост на продуктите. Листата на това растение се използват за приготвяне на сироп, който след това се използва вместо захар.
Продуктите със стевия се препоръчват за хора с наднормено тегло, диабет, метаболитни...
...Напитка с вкус на джинджифил, коензим Q10, захар и подсладител, произведена от многократно филтрирана, пречистена и йонизирана вода.
Жълто оцветена, с аромат на джинджифил, без утайка напитка. Нейният освежаващ вкус комбинира характерния вкус на джинджифил, подслаждащото действие на фруктоза, декстроза и екстракт от стевия с ободряващото действие на разтворен коензим Q10.
... нотки се съчетават с печените аромати, за да оставят да се изрази нежна горчивина с деликатен дървесен нюанс.
Съставки: какаови зърна, подсладител: малтитол, какаово масло, емулгатор (соев лецитин), натурален ванилов екстракт.
Алергени: Възможно присъствие на ЯДКИ, МЛЯКО и ЯЙЦА, ГЛУТЕН и ФЪСТЪЦИ, съставки, използвани в производствената работилница.
Хранителни стойности (на 100 г): Енергия: 2174 кДж / 527 ккал; Мазнини 43 г, от които наситени 26 г и холестерол 1,7 мг; Въглехидрати 37 г, от които захари <0,5 г, нишесте 3,5 г
Нетно тегло (Г): 100 г
Референтен номер: Таблетка черен шоколад без захар...