Испания, Guijuelo-Salamanca
...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Част, разположена в задната част на свинята, извлечена от горната част на свинския врат. Част между 1,2 кг и 1,6 кг. "Cabecero" без "presa" от иберийска свиня е селективна част, извлечена от задната част на иберийската свиня, конкретно от горната зона на свинския врат. Този разрез с тегло между 1,2 и 1,6 кг се отличава с високо качество, интензивен вкус...
Белгия, Beringen
...Филето от задната част идва от по-голямата част на филе и е нежно парче говеждо месо поради малкото количество работа, което извършва. Филето от задната част може да се пече цяло или да се приготви допълнително на стекове. Поради това, че е толкова постно и нежно, то е най-подходящо за бързи, горещи методи на готвене, за да се гарантира, че запазва влагата, аромата и нежността.
Италия, Pergola
...Неговият капацитет и здравина го правят "полупрофесионален" продукт, който може да се използва както за големи домашни барбекюта, така и в агритуризми и ресторанти. Работи и с въглища, но максимален резултат се постига с дърва, които да горят в задната част; защитата от пламъци предпазва от прекомерна топлина и позволява в долната част да се прехвърли жарта под решетката на огъня. Оснащен е с две удобни странични работни плотове, които могат да се сгъват. ОПЦИИ Запалка за въглища, неръждаема решетка.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Продукт, изработен от задната част, отрязана на нивото на исхиопубичната симфиза, с крак и кост, който включва цялостната остеомускулна част. Произведен от възрастни свине, хранени на пасище в продължение на 3-4 месеца с жълъди, треви и остатъци. Подложен на съответния процес на солене и узряване. Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол. Спецификации: Удължена форма и...
Германия, Berlin
... нарязан на 5 см Гърди без кост - стандарт / PAD Лапа без кост Бавета PAD Фланк стек PAD Месо за преработка от младо говедо R1 секции 98/02 секции 95/05 секции 90/10 секции 85/15 секции 80/20 секции 70/30 секции 60/40 секции 50/50 секции Текуче месо Месо мазнина Части от задната четвърт на младо говедо Горна част с капак Горна част без капак - стандарт / PAD Долна част с ролка Долна част без ролка - стандарт / PAD Семер ролка - стандарт / PAD Кълбо - стандарт / PAD Ханш с капак Месо...
Австрия, Königsdorf
...Big Daddy” X 2 – Два 16oz Прайм Ръмп Стейка 2 x 16oz Ръмп Стейк Ръмп Стейк е известен с това, че има повече вкус от филе, а в Country Food Services нашият Ръмп Стейк винаги е пълен с сочен вкус. Този лошо момче тежи цели 16oz (454g)...
Франция, La Garde
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др. Детайли за доставка: Метод на доставка: 40 ФТ...
Испания, Murcia
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация. Тегло на парче, приблизително 4.5 кг. Тегло: 3-5 кг...
Франция, Rungis Cedex
...Тази работилница е на ваше разположение за изработка по поръчка. От задната част на говеждото до филетата от пъдпъдък, предлагаме услуга за рязане по заявка през цялата година.
Нидерландия, Halle
...Шницелите се нарязват от шунката или задната част на прасето. Продаваме и панировани шницели. Произход: Месо от истински свободно отглеждани прасета от региона Ахтерхук, директно от нашата малка ферма. Нашите прасета прекарват целия ден навън. Така те могат да ровят, играят, тичат и да се къпят. Освен това им се дава повече време да растат, което подобрява качеството на месото. Нашите прасета са кръстоски между прасето Дурок и традиционни стари породи като Бонте Бентхаймер и Мангалица. Това осигурява вкусно мраморно месо с прекрасен вкус.
Италия, Mesoraca
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play