...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Част, разположена в заднатачаст на свинята, извлечена от горната част на свинския врат. Част между 1,2 кг и 1,6 кг.
"Cabecero" без "presa" от иберийска свиня е селективна част, извлечена отзаднатачаст на иберийската свиня, конкретно от горната зона на свинския врат. Този разрез с тегло между 1,2 и 1,6 кг се отличава с високо качество, интензивен вкус...
...Филето отзаднатачаст идва от по-голямата част на филе и е нежно парче говеждо месо поради малкото количество работа, което извършва. Филето отзаднатачаст може да се пече цяло или да се приготви допълнително на стекове. Поради това, че е толкова постно и нежно, то е най-подходящо за бързи, горещи методи на готвене, за да се гарантира, че запазва влагата, аромата и нежността.
...Неговият капацитет и здравина го правят "полупрофесионален" продукт, който може да се използва както за големи домашни барбекюта, така и в агритуризми и ресторанти. Работи и с въглища, но максимален резултат се постига с дърва, които да горят в заднатачаст; защитата от пламъци предпазва от прекомерна топлина и позволява в долната част да се прехвърли жарта под решетката на огъня. Оснащен е с две удобни странични работни плотове, които могат да се сгъват.
ОПЦИИ
Запалка за въглища, неръждаема решетка.
...Продукт, изработен отзаднатачаст, отрязана на нивото на исхиопубичната симфиза, с крак и кост, който включва цялостната остеомускулна част. Произведен от възрастни свине, хранени на пасище в продължение на 3-4 месеца с жълъди, треви и остатъци. Подложен на съответния процес на солене и узряване.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол.
Спецификации: Удължена форма и...
... нарязан на 5 см
Гърди без кост - стандарт / PAD
Лапа без кост
Бавета PAD
Фланк стек PAD
Месо за преработка от младо говедо
R1 секции
98/02 секции
95/05 секции
90/10 секции
85/15 секции
80/20 секции
70/30 секции
60/40 секции
50/50 секции
Текуче месоМесо мазнина
Части отзадната четвърт на младо говедо
Горна част с капак
Горна част без капак - стандарт / PAD
Долна част с ролка
Долна част без ролка - стандарт / PAD
Семер ролка - стандарт / PAD
Кълбо - стандарт / PAD
Ханш с капак
Месо...
...Big Daddy” X 2 – Два 16oz Прайм Ръмп Стейка
2 x 16oz Ръмп Стейк
Ръмп Стейк е известен с това, че има повече вкус от филе, а в Country Food Services нашият Ръмп Стейк винаги е пълен с сочен вкус. Този лошо момче тежи цели 16oz (454g)...
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено отзаднатачаст, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...Продукт от сушено месо, произведен отмесо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на заднатачаст на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло на парче, приблизително 4.5 кг.
Тегло: 3-5 кг...
...Тази работилница е на ваше разположение за изработка по поръчка. Отзаднатачаст на говеждото до филетата от пъдпъдък, предлагаме услуга за рязане по заявка през цялата година.
...Шницелите се нарязват от шунката или заднатачаст на прасето. Продаваме и панировани шницели.
Произход:
Месоот истински свободно отглеждани прасета от региона Ахтерхук, директно от нашата малка ферма. Нашите прасета прекарват целия ден навън. Така те могат да ровят, играят, тичат и да се къпят. Освен това им се дава повече време да растат, което подобрява качеството на месото. Нашите прасета са кръстоски между прасето Дурок и традиционни стари породи като Бонте Бентхаймер и Мангалица. Това осигурява вкусно мраморно месо с прекрасен вкус.
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на заднатачаст на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...