Испания, Guijuelo-Salamanca
...предоставяйки сочна текстура и дълбок, неповторим вкус. Всяко парче, с тегло между 100 и 150 грама приблизително, се извлича внимателно между кост и кост, което го прави идеален избор за печене и приготвяне на скара. Отглеждани на свобода и хранени по естествен начин, иберийските свини предлагат месо с изключително качество, идеално за най-взискателните небца, които търсят автентичност и вкус в всяка хапка.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Най-добрите парчета от нашите иберийски образци, като иберийската плячка, са тези, които се използват за ръчно приготвяне на нашия "Натурален" Иберико Белота Салчичон. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнина, постно месо и черен пипер придават на този продукт деликатен натурален вкус. Сега, нарязан в блистер формат, идеален за подарък. SKU:255003 Тегло за доставка:0.2 кг...
Испания, Guijuelo-Salamanca
... естествени черва. Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване, узряване, нарязване и опаковане. Съставки: Месо от иберийска свиня, Паприка D.O. ла Вера (Касерес), сол, чесън, риган и консерванти. Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: свинско месо и бекон, сол, подправки, вино, декстроза, млечен протеин, стабилизатор E451, антиоксидант E301, усилвател на вкуса E621 и консервант E250. Натурална свинска черва. Изисква се пълно приготвяне на продукта преди консумация. Може да съдържа следи от соя и горчица. НЕЖНО ПУШЕНЕ...
Испания, Peligros
...Смес от нишестета и растителни влакна, за производството на всякакви видове месни изделия от смляно месо (подготвени и месни продукти, третирани и нетретирани с топлина). Този продукт подобрява текстурата, придава плътност и консистенция, задържа сокове, намалява загубите и увеличава добива. Не съдържа добавки. Формат: кутия 6кг...
Испания, Torrent
...Хлорофил Хлорофилът е зеленият пигмент, който се намира в листата, тревата, зеленчуците и всички организми, способни на фотосинтеза. Основният пигмент е E140 Хлорофил, но той е относително нестабилен с ниска интензивност на оцветяване. Често продуктът се обработва с медни соли, за да се получи E141 Cu Хлорофил, който има по-живописен нюанс и по-голяма стабилност. Приложения: Млечни продукти, Сладкарство, Напитки, Приготвени храни, Месо...
Испания, Sevilla
...СМЕС ЗА ПОДПРАВКИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САЛСА ЧИМИЧУРИ. ИДЕАЛНА ЗА СТЕЙК, БАРБЕКЮ. ДРЕССИНГ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ, РИБА. ИДЕАЛНА ЗА ПОТАПЯНЕ НА КРИОЛА ЕМПАНАДИ.
Испания, Murcia
...Специалитет от зехтин Фоа Гра. Емулсия от патица фоа гра (счукана) със сол и пипер. Готвено в автоклав при 104ºC (стерилизирано). Кремообразна текстура, идеална за намазване, приготвяне на канапета и/или предястия. Тегло: 130g MOQ: 500€...
Испания, Madrid
Птицеферма на адрес в Мадрид. Традиция, качество, отдаденост и изключителност от 1974 г. Искаме да ти улесним живота и да ти позволим да прекараш времето си в това, което наистина има значение. Птицеферма MIGUEL LOPEZ е семейна компания, посветена на продажбата на птичи продукти чрез традиционната търговия. www.lapolleriademiguel.com...
Испания, Alcala De Guadaira
...Исмаел's Кебаб ви предлага този фантастичен нарязан пилешки месо. Традиционно, това нарязано пилешко месо се използва за приготвяне на кебаб, но е подходящо и за много други ястия, като салати с пилешко, пилешки сандвичи, пици, хамбургери и безброй други ястия. Много барове, ресторанти, закусвални, пицарии, хамбургери и др. вече предлагат този продукт в своите заведения. Разполагаме с нарязан...
Испания, Caldes De Montbui
Произвеждаме традиционно натурални свински, агнешки и говежди черва с най-високо качество и произход за приготвяне на сурови, варени и сушени колбаси.
Испания, Cassà De La Selva-Girona
Специалисти по приготвяне на патица. Патешки фоа гра. Деликатесни продукти. Колбаси и приготвени ястия. Месо, рамо и приготвени деликатеси. Птици и пастети. Специалитети от патица. Печено месо.
Испания, Alcala
Sefoods.es е компания от Екстремадура, която е създадена с цел да предложи нова концепция за платформа за разпространение на хранителни продукти, изцяло онлайн, с диференцирано качество, било то с печата на Гарантирана традиционна специалност (E.T.G.), Защитеното наименование за произход (D.O.P.), Защитената географска индикация (I.G.P.), Екологично производство или тези, които са селектирани и каталогизирани като гурме, които гарантират тяхното качество, внимателно приготвяне и свойства.
Испания, Guadalaviar
... дивечово месо. По времето на Римската империя, Botularium е името на мястото, където са се произвеждали колбасите. Затова Botularium е нашата марка, заедно с занаятчия, носещ гърне от глина. Продължихме да се развиваме и започнахме производството на супи, кремове, бульони, сосове… Запазвайки същата философия: висококачествени съставки и традиционни рецепти. В Botularium ние сме… Занаятчии на вкуса.
Испания, Barcelona
La Selva Barcelona е стекхаус, който разполага с най-добрите въглища за приготвяне на всякакъв вид месо и риба. В съчетание с най-добрите национални и международни вина, за да направи престоя уникален.
Испания, Tudela-Navarra
... използва широко в хранителната индустрия от десетилетия. Храни като паста или закуски се произвеждат по тази техника, а в нашия случай можем да я считаме за продължаващ процес на готвене. Резултатът от този амбициозен и иновативен проект е нов продукт, който наричаме Legumeat®, ястие с текстура на месо, подходящо за всеки и със средно съдържание на протеин около 50%. Продуктът се предлага в дехидратирано състояние, а начинът на приготвяне е чрез варене в вода с желания от нас вкус. Накрая продуктът ще бъде готов за използване в всяка рецепта. Подходящ е за целиаци и вегетарианци.
Испания, El Prat De Llobregat-Barcelona
...Продажба на живи охлюви Бовер (Helix Aspersa) и Винял. Национален продукт. Охлюв Консерва: Охлюв в солена вода за добавяне към любимия ви сос, Охлюв в сос, Патé от охлюв, Охлюв по писто, охлюв от Euskal Herria и Наварико, Месо от охлюв без черупка. Кутия/Тава за приготвяне на охлюви на скара. Вина от Риоха Алта в младо и отлежало. Подправки и подправки, събрани и опаковани ръчно. Шафран от Ла...
Испания, Guijuelo
Ние сме испански производител на растения от иберийско сушено месо, нашата специализация е най-висококачественият JAMÓN IBÉRICO. Произведено от 100 % иберийско месо в съответствие с всички традиции за приготвяне на този испански деликатес.
Испания, Valladolid
... заведение за донер кебап: пита хляб, месо за кебап, бяла сос, добавки, машини за приготвяне и резервни части.Комерсиализираме месо за кебап в топка и нарязано, от говеждо и пилешко с халал сертификат, а също така предлагаме халал хамбургери, пилешки хамбургери, кобе говеждо и др.Имаме каталог от 300 продукта, насочени към хотелиерството и ресторантьорството. Всички наши продукти отговарят на най-високите хигиенни и санитарни условия, спазвайки всички европейски мерки и сертификати. Доставки до цяла Испания в рамките на 24-48 часа.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play