... картофи и топли или студени зеленчуци. Мащерката може да се добави в малки количества в сос с кисело мляко и краставици, за да придаде свежест. Тя също така редовно се използва за ароматизиране на определени ястия, като лазаня, рататуй, пици... Мащерката също служи за приготвяне на заатар, ливанска подправка, направена от печени сусамови семена и сумака, която се използва за подправяне на ястия с месо, риба и зеленчуци. Открийте нашата цветна мащерка. Опаковка: 8 кг...
Франция, Laissac
... истински ръчно изработен салам, на хиляди километри от индустриалните салами. В версия, нарязана на тънко, с тегло 900 г, това е Саламът на Котела. Благодарение на вакуумната си опаковка, Саламът на Котела е идеален за приготвяне на голямо или няколко плато с деликатеси с едно движение! DLC: 90 дни Тегло: 900 г Произход: Лайсак, Аверон...
Франция, Arengosse
...Състав: груба сива сол от остров Ре, къри, лук и шалот Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити. Идеален за приготвяне на вашето птиче месо, но също така и в пюре, а дори и в киш.... Референтен номер: SEL0004...
Франция, Rungis
... агнетата брутарт се открива агнето "пре-сале". То се отглежда в полусвобода в пре-салетата на заливи като залива на Сом, или залива на Мон-Сен-Мишел. Това е единственото месо, което се ползва с A.O.P. То също така се нарича "Оустран". Месото му има особен, йодиран вкус, благодарение на паша, и притежава по-тъмен цвят. Агнешкото месо предлага множество възможности за приготвяне, както традиционни, така и креативни. Извършват се множество разрези в агнето.
Франция, Maubeuge
... се с всички видове гарнитури, кефтата все пак изисква подправка, която да отговаря на нейната репутация. Като производители на подправки, в La Bonne Epice не сме взели тази роля на леко, напротив! Кефтата или "мляно месо" е продукт, който се предлага широко от 100% от традиционните месарници и това от много, много време, затова трябваше да разработим подправка още с началото на нашата дейност в началото на 90-те години, това е една от нашите най-стари рецепти! Референция: ART0020...
Франция, Le Plessis Robinson
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове. Месо от света и традиция на...
Франция, Bréal-Sous-Montfort
... Чист етикет, без добавени аромати, без консерванти, без оцветители, без усилватели на вкус, без добавки, без аромати • Кулинарни екстракти Sign’Nature® • Месни бульони • Бульони от риба и морски дарове • Дюксел и зеленчукови бульони • Натурални ароматни решения • Маринати • Основи за сосове и сосове • Смеси от подправки • Свързващи основи • Аромати и сирене на прах • Функционални смеси за приготвяне на меса...
Франция, Grigny
...Джинджифиловото пюре е перфектно за приготвяне на сосове, които да придружават ястията ви, като меса или зеленчуци. ОПАКОВКА: 1 x 10 кг = 10 кг...
Франция, La Jaille Yvon
...Нашите соеви протеини MCÖ са проектирани, за да ви позволят да се възползвате от нашия опит, но също така и да споделим с вас нашите творения и идеи за рецепти, произтичащи директно от нашата кухня за приготвяне. Съставки: Френски био соя Вода Естествени аромати Начин на приготвяне: Пържене 3 до 4 минути. За незабавна консумация: Препоръчително е да се приготвят чрез пържене (в тенджера с 3...
Франция, Saint-Fraimbault
... месо. А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено! А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене! Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимонов сок на основата на концентрат.
Франция, Renaison
...Дукка е смес от подправки, смлени грубо, за да запази хрупкава текстура и много ароматна, когато се консумира сурова. Може да се използва за приготвяне на месо в коричка от дукка (идеално за агнешко, но също така се съчетава и с други меса). Ние я обожаваме в дипове! (вижте убийствената комбинация!)...
Франция, Valréas
...Произведен от първоначалното готвене на прясната черна трюфел, този леко солен нектар разкрива автентичния и мощен аромат на черната трюфел от Прованс. Съвети за дегустация: Перфектен за приготвяне на сосове, за обогатяване на ризото или за декласиране на месо.
Франция, Saint Germain En Laye
... храносмилателни проблеми, гастроинтестинални разстройства и загуба на апетит. Смлени на прах, корените й помагат за облекчаване на главоболие, а листата й ароматизират ликьори, бири и други бели вина... Етеричното масло от мащерка служи като фиксиращо вещество в парфюмерийната индустрия. В кулинарията, то може да ароматизира салатен дресинг или месо, например, когато предварително е разредено в масло. Етеричното масло е деликатно за употреба и трябва да се избягва при мастопатия, фиброми или канцероза. Съдържание: 10 мл / 0,35 флуидни унции...
Франция, Levallois Perret
... да придружават: пиле, риба, зеленчуци… Често се използва в рецепти с месо, птици, както и морски дарове като скариди, миди или раци. Ползите от индийското къри: Много добро съдържание на антиоксиданти, стимулира храносмилателната система, богато на магнезий, източник на манган. Витамини E и K за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: - Горчица на зърна * - Алкохолен оцет* - Нерафинирана морска сол* - Вода * Продукти от биологично земеделие - Без консерванти Съвети за употреба: Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвяне на дресинг или майонеза. Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе... Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг. Кофите от 30 кг се поръчват.
...охладени витрини, хладилни камери и охладителни шкафове. Не забравяйте и оборудването за подготовка за професионални кухни, като резачки за зеленчуци, приготвяне на тесто, месо, сладкарство и хлебарство. Нашите продукти са идеални за ресторантьори, закусвални, бързо хранене, хлебарници, сладкарници, кафенета, барове, хотели и столови.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play