... картофи и топли или студени зеленчуци.
Мащерката може да се добави в малки количества в сос с кисело мляко и краставици, за да придаде свежест.
Тя също така редовно се използва за ароматизиране на определени ястия, като лазаня, рататуй, пици...
Мащерката също служи за приготвянена заатар, ливанска подправка, направена от печени сусамови семена и сумака, която се използва за подправяне на ястия с месо, риба и зеленчуци.
Открийте нашата цветна мащерка.
Опаковка: 8 кг...
... истински ръчно изработен салам, на хиляди километри от индустриалните салами. В версия, нарязана на тънко, с тегло 900 г, това е Саламът на Котела. Благодарение на вакуумната си опаковка, Саламът на Котела е идеален за приготвянена голямо или няколко плато с деликатеси с едно движение!
DLC: 90 дни
Тегло: 900 г
Произход: Лайсак, Аверон...
...Състав: груба сива сол от остров Ре, къри, лук и шалот
Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити.
Идеален за приготвянена вашето птиче месо, но също така и в пюре, а дори и в киш....
Референтен номер: SEL0004...
... агнетата брутарт се открива агнето "пре-сале". То се отглежда в полусвобода в пре-салетата на заливи като залива на Сом, или залива на Мон-Сен-Мишел. Това е единственото месо, което се ползва с A.O.P. То също така се нарича "Оустран". Месото му има особен, йодиран вкус, благодарение на паша, и притежава по-тъмен цвят.
Агнешкото месо предлага множество възможности за приготвяне, както традиционни, така и креативни. Извършват се множество разрези в агнето.
... се с всички видове гарнитури, кефтата все пак изисква подправка, която да отговаря на нейната репутация. Като производители на подправки, в La Bonne Epice не сме взели тази роля на леко, напротив! Кефтата или "мляно месо" е продукт, който се предлага широко от 100% от традиционните месарници и това от много, много време, затова трябваше да разработим подправка още с началото на нашата дейност в началото на 90-те години, това е една от нашите най-стари рецепти!
Референция: ART0020...
...Окото и опитната ръка на месарите от Grand Caractère разкриват ароматите и потвърдяват нежността на това американско месо с световна слава. Интензивното му мрамориране го прави много лесно за приготвяне. На скара, в тиган или печено, в зависимост от парчетата. Ще се насладите да го приготвяте на огън за автентично изживяване, което ще подчертае всички негови вкусове.
Месо от света и традиция на...
...
Чист етикет, без добавени аромати, без консерванти, без оцветители, без усилватели на вкус, без добавки, без аромати
• Кулинарни екстракти Sign’Nature®
• Месни бульони
• Бульони от риба и морски дарове
• Дюксел и зеленчукови бульони
• Натурални ароматни решения
• Маринати
• Основи за сосове и сосове
• Смеси от подправки
• Свързващи основи
• Аромати и сирене на прах
• Функционални смеси за приготвянена меса...
...Нашите соеви протеини MCÖ са проектирани, за да ви позволят да се възползвате от нашия опит, но също така и да споделим с вас нашите творения и идеи за рецепти, произтичащи директно от нашата кухня за приготвяне.
Съставки:
Френски био соя
Вода
Естествени аромати
Начин наприготвяне:
Пържене 3 до 4 минути.
За незабавна консумация: Препоръчително е да се приготвят чрез пържене (в тенджера с 3...
... месо.
А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено!
А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене!
Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимонов сок на основата на концентрат.
...Дукка е смес от подправки, смлени грубо, за да запази хрупкава текстура и много ароматна, когато се консумира сурова. Може да се използва за приготвяненамесо в коричка от дукка (идеално за агнешко, но също така се съчетава и с други меса). Ние я обожаваме в дипове! (вижте убийствената комбинация!)...
...Произведен от първоначалното готвене на прясната черна трюфел, този леко солен нектар разкрива автентичния и мощен аромат на черната трюфел от Прованс.
Съвети за дегустация:
Перфектен за приготвянена сосове, за обогатяване на ризото или за декласиране намесо.
... храносмилателни проблеми, гастроинтестинални разстройства и загуба на апетит. Смлени на прах, корените й помагат за облекчаване на главоболие, а листата й ароматизират ликьори, бири и други бели вина...
Етеричното масло от мащерка служи като фиксиращо вещество в парфюмерийната индустрия. В кулинарията, то може да ароматизира салатен дресинг или месо, например, когато предварително е разредено в масло.
Етеричното масло е деликатно за употреба и трябва да се избягва при мастопатия, фиброми или канцероза.
Съдържание: 10 мл / 0,35 флуидни унции...
... да придружават: пиле, риба, зеленчуци…
Често се използва в рецепти с месо, птици, както и морски дарове като скариди, миди или раци.
Ползите от индийското къри:
Много добро съдържание на антиоксиданти, стимулира храносмилателната система, богато на магнезий, източник на манган. Витамини E и K за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
...Съставки:
- Горчица на зърна *
- Алкохолен оцет*
- Нерафинирана морска сол*
- Вода
* Продукти от биологично земеделие
- Без консерванти
Съвети за употреба:
Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвянена дресинг или майонеза.
Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе...
Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг.
Кофите от 30 кг се поръчват.
...охладени витрини, хладилни камери и охладителни шкафове. Не забравяйте и оборудването за подготовка за професионални кухни, като резачки за зеленчуци, приготвянена тесто, месо, сладкарство и хлебарство. Нашите продукти са идеални за ресторантьори, закусвални, бързо хранене, хлебарници, сладкарници, кафенета, барове, хотели и столови.