Търговската компания Th. Geyer Ingredients предлага на по-малки и средни предприятия от секторите Храни и Напитки, както и Аромати и Грижа, обширно портфолио от аромати, цветни, активни и функционални съставки на световно успешни марки.
Собствени търговски представители, както и местни дистрибутори, образуват световната дистрибуторска мрежа, осигурявайки компетентно лично обслужване на място, кое...
...Тествайте нашите подправки, устойчиви на печене, специално разработени за хляб и печива. Преди печене, суровите тестени парчета се поръсват с подправката. Те са устойчиви на печене до 200°C.
Предимства в кратце:
- Без декларируеми Е номера
- Без добавени оцветители или консерванти
- Без мононатриев глутамат
- Без екстракт от мая
- Без хидрогенирани мазнини
- Само натурални аромати
- Ефект на хрупкавост...
Със страст към висококачествени хлебни изделия
Тънки кроасани, сладки пълнени изделия и солени закуски са основната компетенция на франконския производител на замразени хлебни изделия с премиум качество. Като част от групата Martin Braun, компанията предлага пълен асортимент от традиционни и иновационни замразени хлебни изделия за предприятия за преработка.
В висококачествените тестени изделия н...
Demmler GmbH е реномирана компания в областта на обработката на фини листове с централа в Берлин. От над 150 години Demmler символизира изключително качество и прецизна обработка на фини листове. Като водещ доставчик в индустрията, компанията комбинира традиционни занаяти с най-съвременни технологии, за да предложи индивидуални решения за разнообразие от индустрии.
Обширният спектър от услуги на ...
...Канелата е подправка, извлечена от вътрешната кора на дървета, принадлежащи към рода Cinnamomum. Тя се използва широко в кулинарията заради своя отличителен сладък и топъл вкус. Канелата е известна със своите ароматни свойства и често се използва в печива, десерти и горещи напитки. Може да се намери в две основни разновидности: цейлонска канела (истинска канела) и касия (обикновена канела...
...Хигиенна везна за хранителната индустрия - по-малко място за бактерии и лесно почистване.
По време на претегляне в химическата индустрия и за лесно развалящи се храни като морски дарове, птиче месо, мляно месо, колбаси и деликатеси, печива, млечни и сирене продукти е от съществено значение да се изключи бактериалното замърсяване. Поради конструктивните си предимства хигиенната везна се замърсява...
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
... съдържание на антиоксиданти (токофероли 2000 ppm) позволява стабилност за използване по различни начини: сосове, дресинг и печива.
Козметика:
Намалява акнето и предотвратява бръчките. То също е богато на витамин А и витамин Е, които са съществени за поддържане на здрава кожа. Освен това има противовъзпалителен ефект при проблеми като зачервяване на кожата и алергии.
Минимално количество поръчка: 18 кг...
...Червеното цвекло на прах е ярък, богат на хранителни вещества прах, произведен от дехидратирано червено цвекло. То предлага естествена сладост и дълбочина на червения цвят, подходящо за смутита, печива и като естествено оцветител за храни.
... покривката осигуряват особено добро сцепление върху гладки повърхности. Стъкло и фурнир предоставят повърхност, която е също толкова подходяща, колкото пластмаса или керамика.
За лесно отстраняване на закуски и печива, капакът се отваря назад.
За почистване на материала препоръчваме топла сапунена вода и мека микрофибърна кърпа.
...Нашите фолиа за хляб и хлебни изделия са налични като торби за машинно и ръчно опаковане, както и като плоска лента за вашия опаковъчен автомат.
Перфектната защита за цял и нарязан хляб, хлебчета, тост, солени закуски, торти, бисквити, печива, както и кроасани.
Доставяме в следните материали:
• OPP обикновен, OPP Coex, CPP (= PPCast)
• LDPE
• Композитни фолиа – също в комбинация с PET или PA за...
...Когато транспортирате храни, хигиената не е единственото важно нещо. Продуктът трябва да достигне до търговската точка, оставайки свеж и привлекателен за купувачите. Независимо дали акцентът ви е върху оптималната опаковка, транспорт, съхранение или представяне на продукта, контейнерите за храни от bekuplast изпълняват всички тези изисквания перфектно.
Особено за хляб и печива, bekuplast...
... бобови култури.
Бобовите култури, включително боб, грах, леща и нахут, не само че са вкусни, но също така са богати на протеини, фибри и различни хранителни вещества. Тези здравословни свойства ги правят незаменима подкрепа за балансирано хранене.
Нашите бобови култури са изключително многофункционални и намират приложение в сърдечни ястия като супи, яхнии и салати. Освен това, те са отлични и за приготвяне на печива, като например бобово брашно.
...Малина – наричана още "кралица на плодовете", омагьосва с фин сладък вкус. Замразеното сушено малиново прахче е многофункционално. Подобри своето мюсли, смути и йогурт или създай вкусно малиново мляко. Също така, в твоите печива не трябва да липсва сушеното малиново прахче. Благодарение на повторно затварящия се пакет, плодовото прахче може да се съхранява оптимално.
Нежно сушени малини, смлени...
...Тръстиковата захар може да се използва като биологичен заместител на захарта от цвекло в различни печива или други храни, в които се обработва. Тръстикова захар на прах БИО: Тръстикова захар на прах БИО от VehGro е биологично сертифициран продукт с най-високо качество. Благодарение на този сертификат знаете, че това, което купувате, е създадено с внимание към човека и природата. VehGro стои зад продукти, които са здравословни и с най-високо качество. Избраните от нас (Био) натурални продукти идват от различни региони на света.
... продуктово портфолио за сектора на печивата обхваща:
• Фини печива
• Средства за стабилизация на сметана
• Студени кремове
• Сладки пълнежи
• Смеси за печене на торти, мъфини и бисквити
• Чийзкейк
• Закуски
• Подправени пълнежи
• Закуски на топки
• Бисквити...
...Ванилинът се използва, наред с другото, като ванилова захар, както и в храни като печива, шоколад и сладолед. Освен това ванилинът е едно от различните ароматни вещества, използвани в производството на парфюми.
Като специалисти в обработката на различни видове специална хартия и опаковъчна хартия, ние ви предлагаме широк спектър от интересни теми, свързани с хартията. Нашата работа е винаги смислена, когато индустрията за хартия не предлага търсени продукти в собствената си производствена дълбочина, например при специални размери, индивидуализирани стоки, по-малки количества, логистика на повикване и т.н...
Компанията Lehrmann GmbH, със седалище в Хамбург, е на пазара вече 13 години. Основните дейности включват продажба на оборудване за пекарни и сладкарници, произведено в Европа, неговите резервни части, произведени от най-известните производители, както и компоненти и форми и тави. Най-новите продукти в нашата линия са тави за печене, форми и колички за фурни и хладилници. Ние предлагаме не само с...
...Използване: Салати, колбаси, сосове, чътни, печива
Сега можете да използвате нашия "Смлян кориандър" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
... здрав кожух защитава пулпата от изсъхване, което му позволява да издържи и на по-дълги транспортни маршрути.
7. Използване и рецепти
Лимоните Lunero са многофункционални. Техният интензивен аромат ги прави идеални за лимонов сок, който се използва в дресинги, сосове и десерти. Кожата, богата на етерични масла, често се използва в ястия като настъргана, за да придаде свежест на печива и паста...
Roy Schulz GmbH е търговска компания за търговци, големи клиенти от индустрията, държавни органи и финансовия сектор, както и за средни предприятия от индустрията, занаятите и търговията.
Roy Schulz GmbH е партньор за сътрудничество на водещите социални организации, както и договорен доставчик на църкви от различни конфесии, църковни институции, регионални църкви и епархии.
Допълнителните акценти ...
Ароматът е наша специалност. Ние разработваме "maßgeschneiderte" решения за вашите продукти.
Нашата стандартна програма обхваща най-важните вкусове и постоянно се допълва. Адаптацията към актуалното законодателство е за нас нещо естествено.
Нашата специалност:
Ние сме компетентен партньор за малката и средната индустрия; при концепцията сме се настроили да можем да произвеждаме и малки количес...
Свързването на традицията и иновацията създава есенции с най-високо качество!
"Естествеността като максима"
Отдавна разработваме есенции с естествени екстракти, дестилати и извлеци. На тази максима сме верни в нашата развойна работа, така че и днес естествени съставки се използват при производството на нашите екстракти от подправки.
Постоянно развиваме нашите продукти, подобряваме и модифицираме...
...Фуд чашата предлага не само безопасно съхранение за сладолед, но и за закуски, печива, плодове или например салати. В зависимост от размера на чашата, тя може да бъде затворена с капак и е отлична за съхранение на закуска за почивка или пикник. Като кръгъл рекламно средство, чрез отпечатването на индивидуални рекламни съобщения с високо качество в офсетен печат, тя става отличен носител на...
...Прахът от мед е идеален, когато течният мед би добавил твърде много влага в продукта. Той е удобен за деклариране и се състои от носещото вещество малтодекстрин, а също така има много приятен меден вкус. Прахът от мед често се използва в продукти от сладкарската индустрия, в подправкови смеси, печива, зърнени храни и също така в хранителни добавки.
...Канелата е подправка, която се получава от вътрешната кора на дървета от рода Cinnamomum. Поради изразения си сладък и топъл вкус, тя често се използва в кулинарни приложения. Канелата е известна със своите ароматни свойства и често се добавя в печива, десерти и горещи напитки. Съществуват две основни разновидности: цейлонска канела (истинска канела) и касия (обикновена канела). Цейлонската...
... около 60-70% масло. Маслото е твърдо при температура под 22°C и затова се нарича и бабасу восък или бабасу мазнина. То има високо съдържание на лауринова киселина и придава меко усещане на кожата. При контакт с кожата се разтапя.
Използване:
Фарма:
* Облекчава кожни проблеми
Храни:
* Съставка в сладки и печива
* Производство на маргарин
Козметика:
* Защита на кожата
* Производство на кремове и...