... технология, която означава 2 пъти по-малко торове и фунгициди. Брашното от ориз ARATAY съдържа 50 пъти повече антиоксиданти в сравнение с белия ориз. Оризовото брашно запазва всички полезни свойства на черния ориз. То превръща всякакви печива в суперхрани.
Произведено от: Черен ориз
Сертификация: HACCP
Макс. Влажност (%): 1%
Финност (%): 100%
Тип обработка: суров
Клас: Хранителен
Срок на годност: 18 месеца
Опаковка: ЧАНТА
Тегло (кг): 25 кг
Тип: Универсално брашно...
...Цялозърнестото оризово брашно се използва в различни кулинарни цели като основа за разнообразие от печива, както и за сгъстяване на сосове и панировка на много ястия. Оризовото брашно е източник на растителен протеин с високо качество на аминокиселинния състав. То съдържа натрий, калий, магнезий, фосфор, витамини B1, B2 и PP. Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка...
...Нова формула! Продуктът практически не се деламинира!
Разклатете добре преди употреба, докато стане гладък. Съхранявайте отворената бурканка в хладилника и консумирайте в рамките на 3 дни.
Идеален за разбиване в блендер или миксер. Получената сметана може да се използва като междинен слой за торти, плодове, сладкиши, печива и йогурти.
Съставки: органична кокосова пулпа, вода
Енергийно съдържание/ Протеини/ Мазнини/ Въглехидрати: 304kcal, P - 2.14g, F - 30g, H - 6.34g
Срок на годност: 24 месеца...
...Царевичните трици са източник на диетични фибри. Те се използват за нежно почистване на тялото, за добавяне към печива, салати и супи. Намаляват апетита.
Тегло: 200 г...
...След миграцията си в Европа от Азия, тази бобова култура има и друго име - шамбала. Тя е неразривна и основна съставка на най-известната кулинарна смес от подправки - хмел-сунели. Сухият сминдух се използва за приготвяне на аджика, добавя се към къри и сосове.
Използва се за
За всички видове печива и десерти, плодове, горещи напитки и пикантни ястия в ориенталската кухня.
Вкус
Сладковат с горчиво-орехов оттенък.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 23
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 58
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 380...
...Универсалните маргини включват маргини с ниско съдържание на мазнини - 60% и 72% - от марките MT Домашен и Слънчев, които се използват в производството на хлебни изделия (хляб, печива, някои видове бисквити). Те съдържат мазнини, необходими за създаването на плътна, пластична, хомогенна консистенция, а емулгаторите са подбрани в количеството, необходимо за създаването на стабилна маргаринова...