...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши.
10КГ...
...Искате ли да подобрите функционалния профил на вашите брашна по критериите за реология на тестото (разтегливост, хидратация, сила, лепкавост) и на готовите продукти (хрупкавост, обем)?
Търсите ли коректор забрашно, за да получите достъп до нови пазари? (индустрия, сладкарство)
Искате ли да създадете добавена стойност на вашите брашна с нови зърнени нотки?
... неръждаема стомана с качество 304.
Повърхност с електростатично боядисване
КАПАЦИТЕТ (БРАШНО): 150 кг
ШИРИНА: 1100 мм
ВИСОЧИНА: 1600 мм
ДЪЛБОЧИНА: 1750 мм
ДИАМЕТЪР НА СЪД: 1000 мм
ДЪЛБОЧИНА НА СЪД: 500 мм
ТЕГЛО: 160 кг
МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛ: 7,5 - 11 KW
НАПРЕЖЕНИЕ: 380V - 50HZ...
...Лешниците на Lord Spices Group са синоним на отлично качество и вкус. С традиция от повече от век в производството на ядки, нашите лешници са внимателно подбрани, за да гарантират тяхното високо качество. Налични на едро, те са перфектни за използване в широк спектър от кулинарни приложения, от сладкарство до смеси от ядки. Нашият фокус върху качеството и персонализираното обслужване гарантира, че всеки клиент получава продукти, които отговарят на най-високите му очаквания.
...2 скорости
Цифров таймер с програмиране (Макс 30 мин)
Куката за разбъркване е отлята от едно парче
Миксерът може да завърши тесто за 15 минути
Специално проектиран за тесто с професионално качество
Идеален за хлебарници, пицарии и хранителни фабрики
Предаване чрез ремъци
Трифазен 400 V
Макс. брашно (кг): 75
Референтен номер: PM120
Марка: Afi Collin-Lucy
Нетно тегло (кг): 670
Размери в мм (ДxШxВ): 1240 x 780 x 1500
Мощност (кW): 3,7/7,5
Вътрешен обем: 120...
... висококачествени лешникови гранули, които добавят приятно хрупкане и ядков вкус на вашите продукти. Нашият екип от професионалисти е посветен на осигуряването на това, че всяка партида гранули отговаря на най-високите стандарти за качество и последователност. Тази услуга е идеална за тези в хранителната индустрия, които искат да включат премиум лешникови гранули в своите рецепти.
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашноза по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
... рафиниране, можем да получим:
Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри.
Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително.
Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления.
Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство.
То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
...– Брашно с високо съдържание на протеин и глутен, което се адаптира перфектно към всички процеси на хлебопекарство и сладкарство, които изискват брашна с висока сила.
– Особено подходящо за хляб, разнообразна сладкарска продукция, кроасани, пици и др.
Granel предлага и разновидност T55 Сила, специално препоръчвана за индустриална употреба.
...
Това е метална кутия, украсена с акварел на Сан Фермин, покровител на световноизвестния фестивал Сан Фермин, който се провежда от 6 до 14 юли в нашия град Памплона. Това е внимателно проектирана кутия, която запазва линиите и обемите на кутиите, използвани от пекарни и сладкари в началото на 20-ти век. Перфектна за подарък.
Налични вкусове: канела, какао и лимон.
Съставки: Пшенично брашно, захар, свинска мас и аромат на канела.
...Нашият Pastryfill е продукт, който полезно комбинира характеристиките на студен глазура и плодов пълнеж.
Продукт на основата на плодово пюре, което позволява да се използва като пълнеж.
Може също да се използва като готов за употреба студен глазура (разпределен върху сладкиши с плоска повърхност), за да се създаде блестящ ефект с естествен цвят и вкус на пресни плодове.
- Да се използва като...
...Като компания за зърнени храни, RNK Impex GmbH е в състояние да предостави перфектните съставки за хлебопроизводството и сладкарството на най-добрите цени. Ние доставяме съставки на производителите с суровини и имаме силни отношения с тях. Това ни позволява да осигурим продуктите в най-добрите възможни условия.
...Добро брашно е необходимо за домашната сладкарство, деликатните торти в сладкарниците и вкусните десерти в ресторантите. Ръжта, пшеницата, ечемикът и просото ще се докажат както в приготвянето на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия търговец на храни ще намерите много видове продукти, които са одни от най-важните съставки в кухнята.
...":" автоматична система за подаване на тесто в екструдер","- options for additional equipment":"- опции за допълнително оборудване:","Equipment set of the line":"Комплект оборудване на линията:","- laminator":"- ламинираща машина","- proofing of product":"- ферментация на продукта в ферментационна камера за подобряване на качеството на продуктите","- dough kneading device":"- устройство за...
...Външен вид и текстура
Бял/бежов цвят;
Мека и прахообразна текстура.
Използване
Идеален засладкарство, сосове, масла, производство на бадемово мляко, рецепти с ниско съдържание на въглехидрати, смутита и шейкове.
...Функционални брашна на основа пшеница
Гамите от функционални брашна произлизат от уникален и иновативен процес: патентованият хидротермичен метод Farigel®. Вече повече от 30 години Limagrain Ingredients разработва функционални брашна за множество приложения: хлебопроизводство, сладкарство, закуски, кулинарни продукти или дори хранене.
Цели функционални брашна
Целите брашна произлизат от...
... се нагрява, и е основна съставка в хранителната и напитковата индустрия).
Хранителният натриев бикарбонат е разтворим във вода и неразтворим в алкохол.
Хранителната сода се използва като агент за втасване на печива, зърнени храни, смеси за палачинки и самовъзходящо брашно.
Натриевият бикарбонат е ценен естествен буфер и неутрализатор в напитките. Използва се като източник на въглероден диоксид в няколко безалкохолни напитки.
Групата ak използва високотехнологично оборудване за производство на премиум хранителна сода.
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо...
Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб.
Предимствата на този продукт:
- Лесен за почистване
- Уред изцяло от неръждаема стомана
- Подходящ за професионална употреба...
... на меласа или мед и брашно. По-късно е започнал да се произвежда с използване на рафинирана захар и нишесте.
Категория: Турски деликатес
Код на продукта: G.141
Баркод: 8692134777792
Нетно тегло: 454 гр
Брутно тегло: 510 гр
Външна опаковка: Сгъваема фолио
Размер на кашона: 41 x 25 x 12 см
Тегло на кашона: 6.120 гр
Продукти в кашон: 12
Кашони на палет: 96 пакета
Срок на годност: 12 месеца
Условия за съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина.
... обучаваме и вдъхновяваме хората да правят истински фин шоколад.
Сега вие решавате колко вкусен да бъде вашият шоколад. Вкусът е под ваш контрол.
Оборудването на KADZAMA е подходящо за:
•Шоколад (от зърна, какаови маси и готов шоколад);
•Орехови пасти;
•Хумус, урбеч и други пастообразни закуски;
•Брашно от твърди съставки — елда, ориз, грах и др.
•Мляко на основата на вода, мак, бадеми, кедър.
Най-важното е, че нашето оборудване е инструмент за вашето въображение. Какво ще кажете за шоколад без захар или без емулгатори? Или шоколад с полезни био добавки? — Вие решавате!
Нашата компания произвежда и продава машини за месене на тесто, използвани в хлебарници. Нашите продукти включват:
- Машини за месене на тесто
- Машини за месене на тесто за дома
- Спирални машини за месене на тесто
- Планетарни миксери
- Машини за пресяване на брашно...
Villamayor Ингредиенти разпространява във Франция висококачествени брашна и семолини за хлебарници, занаятчийски или индустриални производители на паста, хляб, пица, сладкиши, сладкарство... Разполагаме със собствена дистрибуция с нашите камиони и разпространители от мелницата. Строгият подбор на пшеници ни е позволил да предложим брашна с френска традиция. Не се колебайте да се свържете с нас за...
Интегрирана в мелницата Батин, SISO (Южно-западна имотна компания) от почти 20 години се занимава с прехвърляне на търговски обекти за хлебарство - сладкарство (умерени цени).
Нейният сектор обхваща департаменти: Алпи Маритим, Ариж, Од, Авейрон, Буш-дю-Рон, Гард, Ота-Гарон, Еро, Лот, Източни Пиренеи, Тарн, Тарн-Ет-Гарон, Вар и Воклюз. Предлагаме ви широк избор от търговски обекти за продажба. Търговският екип също е на разположение, за да ви подкрепи в проекта ви за покупка на хлебарница.
... разполагаме с голямо разнообразие от продукти, специално проектирани за различните сектори на брашнената индустрия: хлебарство, сладкарство, чурерия, пицарии, ресторантьорство, кетъринг, креперии... От мелницата Ylla искаме да разпространим и предадем опита и знанията, които сме натрупали през годините. За нас е удоволствие да подкрепяме професионалистите и да им предлагаме възможността да получат...
ALMACENES USABIAGA (Artukoluke S.L.) е компания, която се занимава с разпространение и търговия на хранителни суровини (захар, брашно, сол, подсладители и други) за толкова разнообразни сектори, като сладоледарство, сладкарство, хлебопекарство, консерви, напитки, сладкиши и др. Освен човешката храна, търговията и разпространението на зърнени храни, фуражи, сено и торове правят животновъдството...
... възможности, фирмата може да предложи много солиден пакет от услуги, включващ контрол на качествата на пшеницата при входа, контрол на качествата на брашното при изхода, консултации, проследяване и решаване на проблемни ситуации с брашно, до съвети за хлебни изделия и продукти засладкарство. M&G Service произвежда хранителни добавки за мелници и производствени/свързани индустрии (сладкарници, хлебни изделия и др…)...
COPAM произвежда и търгува с амилозни продукти. Суровината е царевицата. Основни произведени продукти: царевично нишесте, глюкозни сиропи, глюкозно-фруктозни сиропи и декстроза. Съпътстващи продукти: царевично глутеново фураж, царевично глутеново брашно и царевичен зародиш. Цялото производство се продава на други индустрии: безалкохолни напитки, антибиотици, бира, хартия, сладкарство, канелени картони, масла, фуражи за животни.
...LA TOULOUSAINE DES FARINES е компания, специализирана в производството на брашнозасладкарство/ хлебарство.
Тя е основана в Салел д'Од, в самото сърце на Югозападна Франция, в департамента Од, и от 1982 година е на пазара. Toulousaine des Farines е партньор на всички участници в сектора на Хлебарството/ Сладкарството/ Бисквитарството в южна Франция и испанска Каталония.