Франция, Torcy Le Petit
...Искате ли да подобрите функционалния профил на вашите брашна по критериите за реология на тестото (разтегливост, хидратация, сила, лепкавост) и на готовите продукти (хрупкавост, обем)? Търсите ли коректор за брашно, за да получите достъп до нови пазари? (индустрия, сладкарство) Искате ли да създадете добавена стойност на вашите брашна с нови зърнени нотки?
Франция, Perriers-Sur-Andelle
...Цялостна индустриална линия за сладкарство CANOL - Употребявана Състои се от : 1- Хопер за съхранение на тесто Мод. 'STAR' 2- Конвейер L=500 Мод. 'TRL' 3- Изextruder за тесто Мод. 'RON 1/480' 4- Конвейер L=700 Мод. 'MCI 690' 5- Разпределител за брашно L=700 Мод. 'B/M 700L' 6- Мулти-ролер Мод. 'MUL 700' 7- Конвейер L=700 Мод. 'MCI 690' 8- Изextruder за мазнини Мод. 'EG-7-E' 9- Надложени конвейерни ленти Мод. 'NPP/200' 10- Конвейер L=700 Мод. 'MCI 690' - Година на производство: 2006...
Франция, Fleury Les Aubrais
... рафиниране, можем да получим: Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри. Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително. Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления. Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство. То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
Франция, Saint Ignat
...Функционални брашна на основа пшеница Гамите от функционални брашна произлизат от уникален и иновативен процес: патентованият хидротермичен метод Farigel®. Вече повече от 30 години Limagrain Ingredients разработва функционални брашна за множество приложения: хлебопроизводство, сладкарство, закуски, кулинарни продукти или дори хранене. Цели функционални брашна Целите брашна произлизат от...
Франция, Le Plessis Trevise
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо... Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб. Предимствата на този продукт: - Лесен за почистване - Уред изцяло от неръждаема стомана - Подходящ за професионална употреба...
Франция, Lons
Villamayor Ингредиенти разпространява във Франция висококачествени брашна и семолини за хлебарници, занаятчийски или индустриални производители на паста, хляб, пица, сладкиши, сладкарство... Разполагаме със собствена дистрибуция с нашите камиони и разпространители от мелницата. Строгият подбор на пшеници ни е позволил да предложим брашна с френска традиция. Не се колебайте да се свържете с нас за...
Франция, Realmont
Интегрирана в мелницата Батин, SISO (Южно-западна имотна компания) от почти 20 години се занимава с прехвърляне на търговски обекти за хлебарство - сладкарство (умерени цени). Нейният сектор обхваща департаменти: Алпи Маритим, Ариж, Од, Авейрон, Буш-дю-Рон, Гард, Ота-Гарон, Еро, Лот, Източни Пиренеи, Тарн, Тарн-Ет-Гарон, Вар и Воклюз. Предлагаме ви широк избор от търговски обекти за продажба. Търговският екип също е на разположение, за да ви подкрепи в проекта ви за покупка на хлебарница.
Франция, Sallèles D'aude
...LA TOULOUSAINE DES FARINES е компания, специализирана в производството на брашно за сладкарство/ хлебарство. Тя е основана в Салел д'Од, в самото сърце на Югозападна Франция, в департамента Од, и от 1982 година е на пазара. Toulousaine des Farines е партньор на всички участници в сектора на Хлебарството/ Сладкарството/ Бисквитарството в южна Франция и испанска Каталония.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play