...Искате ли да подобрите функционалния профил на вашите брашна по критериите за реология на тестото (разтегливост, хидратация, сила, лепкавост) и на готовите продукти (хрупкавост, обем)?
Търсите ли коректор забрашно, за да получите достъп до нови пазари? (индустрия, сладкарство)
Искате ли да създадете добавена стойност на вашите брашна с нови зърнени нотки?
... рафиниране, можем да получим:
Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри.
Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително.
Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления.
Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство.
То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
...Функционални брашна на основа пшеница
Гамите от функционални брашна произлизат от уникален и иновативен процес: патентованият хидротермичен метод Farigel®. Вече повече от 30 години Limagrain Ingredients разработва функционални брашна за множество приложения: хлебопроизводство, сладкарство, закуски, кулинарни продукти или дори хранене.
Цели функционални брашна
Целите брашна произлизат от...
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо...
Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб.
Предимствата на този продукт:
- Лесен за почистване
- Уред изцяло от неръждаема стомана
- Подходящ за професионална употреба...
Villamayor Ингредиенти разпространява във Франция висококачествени брашна и семолини за хлебарници, занаятчийски или индустриални производители на паста, хляб, пица, сладкиши, сладкарство... Разполагаме със собствена дистрибуция с нашите камиони и разпространители от мелницата. Строгият подбор на пшеници ни е позволил да предложим брашна с френска традиция. Не се колебайте да се свържете с нас за...
Интегрирана в мелницата Батин, SISO (Южно-западна имотна компания) от почти 20 години се занимава с прехвърляне на търговски обекти за хлебарство - сладкарство (умерени цени).
Нейният сектор обхваща департаменти: Алпи Маритим, Ариж, Од, Авейрон, Буш-дю-Рон, Гард, Ота-Гарон, Еро, Лот, Източни Пиренеи, Тарн, Тарн-Ет-Гарон, Вар и Воклюз. Предлагаме ви широк избор от търговски обекти за продажба. Търговският екип също е на разположение, за да ви подкрепи в проекта ви за покупка на хлебарница.
...LA TOULOUSAINE DES FARINES е компания, специализирана в производството на брашнозасладкарство/ хлебарство.
Тя е основана в Салел д'Од, в самото сърце на Югозападна Франция, в департамента Од, и от 1982 година е на пазара. Toulousaine des Farines е партньор на всички участници в сектора на Хлебарството/ Сладкарството/ Бисквитарството в южна Франция и испанска Каталония.