Италия, Marmirolo
...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши. 10КГ...
Италия, Martina Franca
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашно за по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
Италия, Latina
Италия, Casoli Di Atri
Ние сме производители на брашно от мека пшеница от 1800 година. Всички наши зърна са с произход от Италия (Емилия-Романя, Абруцо, Марке) и се подбират внимателно на базата на качество и автентичност. Нашите брашна се използват за хлебопекарство, пицарии и сладкарство. За повече информация можете да посетите нашия сайт.
Италия, Grassobbio
... плодове, желета и шоколадови покрития) и Sucrea (линия аромати и ароматизиращи пасти, кремове, стабилизатори за мус и баварски кремове, сгъстители и други специални смеси за сладкарство и гастрономия); освен това Kessler Gmbh (D) с марката Kessko (производство на бадемови пасти, марципан, шоколадови покрития) и Diabella (полуфабрикати за сладкарство без захароза).
Италия, Paderno D'adda
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт. Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестени изделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
Италия, Aci Sant'antonio
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини с какао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.
Италия, Valeggio sul Mincio
..."Идеи.марки.успехи" - девизът на мултинационалната компания backaldrin, известна като създател на Kornspitz®. Компанията, производител на суровини за хлебопроизводство и сладкарство, е абсолютен и недискутируем лидер в Австрия и успешно работи в повече от 80 държави по света. Основана през 1964 г. и с семейно управление, предлага над 400 собствени продукта, включително подобрители и смеси за...
... Сицилиански борова ядка Борова ядка Finger Lime (лимон кавиар) Екстра върджин зехтин Ядки в черупка, обелени, белени, на гранули, на брашно, чиста паста и полуфабрикати за сладолед и сладкарство, крем и песто от ядки.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play