...Прах от яйчен белтък с висока пяна - перфектната пяна за меренги и пяна целувки. Напълно без добавки, 100% чисто яйце.
Типично за яйцето: висока гелова сила
Бяло до леко жълтеникаво прах: напр. за вегетариански колбаси.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕРВЕНО ВИНО : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
ТЕРОИР : Глинести лимони.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в много добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Розе д'Анжу.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ : Розова, сьомгова окраска. Хармоничен нос на малки червени плодове. Вкусен, нежен вкус с финал, изпълнен с плодове и пикантни, пиперливи нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Аперитив, колбаси, пица, плодови десерти.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : Между 6 и 8°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
NSA HALAL е търговец на едро, който работи в секторите: хранителни стоки, замразени храни, меса, напитки, колбаси, както и в хигиенните продукти. Компанията NSA HALAL е също така активна в секторите и асоциациите на предприятията в индустрията.
Предлагаме широка гама от продукти, с винаги много атрактивни цени и с предимство пред конкуренцията.
NSA HALAL е също така присъстваща като търговец на ...
...Тъмен и твърд, изсушен на слънце, този цветен бутон на карамфил е подправка с пикантен и топъл вкус.
Използвания на карамфила в кухнята:
Карамфилът се използва за ароматизиране на шунка, портокали или лук. Но той може да подправи много ястия. Това е идеалната подправка за вашите колбаси, сирена, зеленчуци и сладкиши. Отлично се съчетава с канела или индийско орехче.
Ползите от карамфила...
Създаден преди повече от 30 години, групата ROTOM Франция е незаменим партньор в областта на логистиката и складирането.
Благодарение на богатия си опит в сферата, ROTOM Франция успя да спечели доверието на своите клиенти, предлагайки им услуги и продукти, отговарящи на техните очаквания.
С цел да улесни дейностите на своите клиенти и да оптимизира техните логистични изисквания, ROTOM Франция пр...
...Добавете щипка характер на ястията си с нашата горчица с левурда. Нейният пикантен и остър вкус перфектно се съчетава с меса, колбаси, сандвичи, бургери, дресинги и много други ястия. Яркият аромат на левурда придава билкова и леко анасонова нотка на вашите кулинарни творения, за да събуди вкусовите ви рецептори и да внесе смела нотка в любимите ви рецепти.
Нашата горчица с левурда е приготвена от съставки с високо качество.
Референтен номер: AR804050
Ean13: 3760306804050...
...В КУХНЯТА: Подправя супи, сосове, ястия на бавен огън, плънки и прекрасно се съчетава с колбаси. Служи и за супа...
ПОЛЗИ:
Известна е с аналгетични, антиинфекциозни, антисептични и антибактериални свойства. Окисляваща, използва се също и като компрес...
...Основните пигменти са водоразтворимият Норбиксин и маслорастворимият Биксин. Важни точки: Аннато се утаява при кисела pH, но са налични устойчиви на киселини версии в гамата на Роха. Аннато може да се смеси с E100 Куркума, за да придаде по-пълноценен жълт нюанс.
Приложения:
Мазнини и масла, Маргарини, Покрития на основата на мазнини и кремообразни пълнежи, Сирене, Закуски, Сладолед и сладоледени конуси, Обвивки за колбаси, Плодови препарати, Кондитерски изделия, Смеси за печене, Сухи смеси...
...Характеристики:
Режим на пушене - 2 опции:
1. пушене на плодове, сирена, яйца и риба;
2. пушене на домашни птици, дивеч, месо, колбаси и бекон.
Контролният блок регулира:
- температурата в камерата и пещта;
- размер и форма на високоволтовия импулс (предпоставка за правилно проникване на продукта в фенол, тъй като такива продукти като месо, колбаси и риба имат различна структура на тъканите и...
Agrifood Toscana е динамична компания, която оперира в агро-хранителния сектор на Тоскана, включително производствата с марка Agriqualità от Амиата и района на Вали ди Паджия, които са резултат от производствена верига, създадена от 2005 г., и започва с разрешение за сертификация от страна на Регион Тоскана. По-специално сертифицираните производства са предназначени за директна търговия в търговск...
Добре дошли в Murat Lamm GmbH, един от най-старите
турски месари и производители на месо в Баден-
Вюртемберг от 1972 г. Халал качество от 38 години. От
февруари 2008 г. се намираме в Хорб ам Некар, където
разширихме производственото си помещение на 11000 м². Ние
като Murat Lamm благодарим на нашите верни клиенти, че
ни оказват голямо доверие през всичките тези години.
Също така се радваме да ви пр...
От 1980 г. JEM EXPORT е компания, специализирана в представителството и търговията с строителни продукти в АФРИКА и в ДОМ ТОМ. JEM EXPORT предлага цялостен асортимент от стъклопакети, материали и крепежни елементи, оборудване за вода и бани, ...
T S M F O O D S - Испания - Създадена през ноември 2010 г. в Севиля като група от земеделски и животновъдни производители за разпространение на европейските пазари. Разполагаме с инсталации в Салтерос, Севиля и в Париж, близо до пазара Рунжис. Всички наши продукти притежават необходимите сертификати за качество и проследимост, отговарящи на най-високите европейски стандарти за етикетиране, необход...
Разположен в сградата на Диоцезанския дом в Дижон на 9 бис булевард Волтер, Бутик "Небе и Земя" отваря врати през март 2021 г., за да предложи религиозни книги, продукти от монашески традиции, както и религиозни предмети на жителите на Дижон и техните съседи. Работим с манастири и абатства от цяла Франция. Днес сътрудничим с почти 40 различни религиозни институции в подкрепа на тяхната работа. Наш...
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия.
Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати.
Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва.
Съхранявайте при + 4 º C...
...Артикулен номер: 174196 Контролна лампа: Включено/Изключено, Номинална мощност: 0,11 кВт, Напрежение: 230 V, Честота: 50 Hz, Включвател: Да, Диаметър на ножа: 195 мм, Максимални обороти: 277 об/мин.
Дебелина на рязане: 1 - 12 мм
Дължина на рязане: 185 мм
Височина на рязане: 130 мм
С нож за заточване: Да
Изпълнение: Наклонен резач / Резач с гравитация
Предназначен за: Колбаси
Дължина на кабела...
...Всички видове месо, прясно месо, зряло месо, колбаси, морски дарове и риба, сушени плодове, зеленчуци (обработени чрез бланширане, сушене или мариноване), готови за консумация ястия, сирене (не всички сирена могат да бъдат вакуумно опаковани), паста, юфка, напълно сушени зърнени храни, царевични зърна, фъстъци и др.
Модел: WEP-430A
Максимална ширина на филма: 400mm
Максимален диаметър на филма...
...· >> напълно автоматична машина за паста с мощен 200 ватов мотор
>> смесва, меси и оформя тесто за паста само за 10 минути
>> 360 г капацитет
>> практичен отвор за допълване
>> включва 4 различни приставки за паста
Спагети
Лингвини
Ригатони
Талиатели
>> също подходяща за производство на колбаси
>> включва приставка за пълнене на колбаси
>> всички части са безопасни за миене в съдомиялна
>> включва 2 мерителни контейнера
>> 230V~, 200 вата...
...МЕСОМЕЛАЧКА - MG03
*220-240V
*50-60HZ
*2000 W МАКС
*AC мотор
*2 бр. Неръждаеми стоманени дискове за смилане
*Оборудване за колбаси и оборудване за кибе
*Функция за обратно движение
*Антихлъзгаща, пластмасова гумена основа
*Тава за храна
*Секция за съхранение на дискове
*Пластмасов бутал
*Специално проектиран неръждаем нож...
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Опаковката, готова за рафт, за 20 продукта свежи колбаси "Метцгерия" осигурява атрактивна презентация на различни разновидности в охладената секция на дискаунт магазините. Използването на материали е оптимизирано в тази асортирана картонена кутия и тя може да бъде поставена бързо и лесно в търговията.
Денят, в който получихме нашия първи клиент и той ни помоли да направим стойка за закачане на шишчета по атрактивен и привлекателен начин, не се поколебахме да го направим. Оттогава минаха повече от 10 години. Tubrocheta.com произвежда стойки за шишчета и артикули за обществено хранене, предназначени за по-добра презентация на ястията и творенията на готвачите. Атрактивната и елегантна презентация...
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
... масата. Могат допълнително да се поливат с зехтин от първото пресоване EXTRA VIRGIN "MANZANO", и тогава можете напълно да оцените техния вкус. Маслините също така представляват вкусно допълнение към ястия. Добавят се към меса, колбаси, риби, паста, ризото, пица, спагети и салати. Маслините са богати на витамини от група B, провитамин A, както и витамини C и E, минерални съединения - предимно фосфор, калий и желязо. В същото време са леко смилаеми.
KingoFood продава италиански продукти с изключително качество и висока стойност. Колбаси като Finocchiona IGP, меса от първо качество, подправени със сол, черен пипер, чесън и див копър. Или овче сирене, зряло в пещера, с интензивен вкус. И вино: Chianti Riserva - Camperchi - Първа селекция - D.O.C.G. Времето и начините на доставка на стоките са много важен фактор. Избрахме специфични системи за д...
... изхвърлено по екологичен начин. Тази форма на опаковъчно фолио може да бъде получена в различни качества на хартията, така че да можете да я изберете напълно индивидуално според вашите изисквания.
С привлекателен индивидуален печат свежестта се предава и навън. Могат да се избират различни качества на хартията и да се печатат с до пет цвята в флексографски печат.
Области на приложение
- Колбаси и месо
- Сирене
- Риба
- Бързо хранене...