...СЪСТАВКИ: шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат), лешници 6%. Съдържа лешници. Може да съдържа мляко и други ядки.
Комплект: Фолклор...
...Оригинални Ferrero Kinder Surprise, Kinder Joy, Kinder Buenos, ШоколадШОКОЛАД
НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО
ЕСТЕСТВЕН
ЗА ЧОВЕШКА УПОТРЕБА
KINDER JOY SURPRISE ШОКОЛАД 20 г. Шоколадс изненада играчка. Можем да предоставим за институционални продажби и търговия Kinder Joy Surprise яйце от компанията Ferrero Rocher. Сега този сезон е наличен в два варианта - един за момче и един за момиче. Също така...
...Шоколадово сърце с ядки и плодове, опаковано в целофанова торбичка с червен клип за панделка
Информация за продукта: Шоколадово сърце с ядки и плодове, опаковано в целофанова торбичка с червен клип за панделка и индивидуална рекламна картичка.; Съдържание: около 80 г шоколадово сърце; Вкусове: млечен шоколад, тъмен шоколад или бял шоколад; Фолио: прозрачно...
...Този млечен шоколад за покритие с произход от Папуа, много кремообразен, разкрива красиви плодови нотки на лешници, подчертано с леко карамелно ухание.
Размер - Ш 16 x Д 8 x В 1,5 см
Количество в кашон: 10
Минимално количество за поръчка: 10
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
Артикулен номер: TO-P
Страна на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да...
...Съдържа един (1) 42-унциев пакет M&M’S Фъстъчено Шоколадово Бонбонче
Направено с печени фъстъци и истински млечен шоколад, Фъстъчено M&M’S Шоколад е любимо парти бонбонче
Тази класическа шоколадова сладост има фъстъчен хрупкав вкус и цветна захарна обвивка
От бисквитки до микс за пътеки, Фъстъчени M&M’S Бонбони са чудесен начин да добавите цветно забавление към десертите
Вземете вкусно забавление на пътя с удобния, повторно запечатващ се пакет за парти с цип.
... удобство, което е изключително при употреба и време, дебелина, форма и т.н. могат лесно да се контролират, тя е широко използвана от магазини до фабрики.
Тъй като 100% зърнената закуска е с отлични хранителни съставки и добри потребителски отзиви, тя е лесна за комерсиализация. Към момента се разработват и продават разнообразие от продукти, като общи закуски (обвити в шоколад, овкусени), зърнени храни за замяна на хранене или диета, закуски за деца и др.
Благодаря ви...
... създадете професионално ниво на крем като плънка за тортата.
Списък с ингредиенти
2 Dump Cake от един ден, изпечени в 2 кръгли форми с диаметър 8 инча
2 пинти сметана за разбиване
1/4 чаша захар за сладкарство
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия...
...Изпитайте неустоимия вкус на Nutella, оригиналният лешников крем с какао. Приготвен с най-добрите съставки, Nutella предлага уникална, кремообразна текстура и вкус, който я е направил любима по целия свят. Независимо дали я намазвате на тост, комбинирате с плодове или я използвате в любимите си рецепти, Nutella добавя нотка на разкош към всяка закуска или ястие.
Ключови характеристики:
• Богата и...
...Този мек сапун с дълбок шоколадов аромат, съдържащ над 15% сурово какаово масло, е формулиран както за малки, така и за големи, и е запазил цялата си глицерин по време на производството.
Сапунът е произведен от 100% натурални съставки и е изработен с 78% съставки от биологично земеделие.
Ръчно изработен от мен в Мозел!
Аромат: шоколад
Тегло: 100 г
Зона на приложение: Лице и тяло
Тип кожа: Нормална до суха
Опаковка: Рециклируема кутия...
...Съдържание на продукта: Бисквити за деца сшоколад (Опаковка от 18)
Код EAN: 5900951251818
Код артикул: 108391
Срок на годност в средно: 144 дни
Държава на произход: ПОЛША
Опаковка на колет: 18 UVC
Опаковка на палета: 1764 UVC (или 98 колета)
Категории: Шоколадови бисквити | Бисквити и сладкиши
Марка: M&M's
Ключови думи: март, м-м-с...
... Хондурас: Балансирано и плътно кафе с сладък аромат на лакрица.
Коста Рика: Отлично кафе с крема в цвят на лешник и аромат на ябълки и фурми. Лека киселинност.
Перу: Нежно структурирано кафе с плодови и какаови нотки на финала. Специфичният печене дава много богато и текстурирано кафе, плътно с упорит финал на цветя и шоколад.
...Пикота Руби. Чист аромат, нотки на червени плодове, шоколад, ядки, минерали, подправки… Лек, вкусен, много свеж, с гладко усещане в устата и леко топъл финал. Вино с характер.
80% Руфете – 20% Тириñuelo
13º – 75cl
6 месеца в резервоар и 6 месеца в бъчва и бутилка.
Състав: 80% Руфете - 20% Тириñuelo
Бутилка: 75cl...
...Шоколадови парчета:
- листа
- капки
- квадрати
- чипсове и парчета
- стърготини
- прах
Различни размери, UTZ, Fair Trade, органични, с малтит, високо съдържание на протеини и др.
Тъмен, млечен, бял шоколад, кафе и др.
...Сел детергент
Избелва и премахва
С активен кислород
Френско производство
Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент.
Активен при контакт с вода от 30°C.
Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат.
Много ефективен срещу вградени и упорити петна.
Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
...Той произлиза от пресоването на какаово масло или паста и е основна съставка в производството на шоколад и сладкарски изделия. Също така се използва в козметичния сектор.
Вижте трите (3) 100% дезодорирани и две (2) натурални масла, налични в зависимост от вашите изисквания.
Представяне:
• Блокове (твърди) 25 кг
• Течност в насипно състояние (резервоари)
За повече информация относно нашите продукти, технически спецификации и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия търговски екип. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...Прахът от бохемска маслина или прахът от синджид е прах, получен от плода на бохемската маслина, произведен по традиционен начин.
Той е натурален и не съдържа консерванти или добавки.
Този прах придава и киселинна нотка на вашите сладкиши.
В Иран и Афганистан този прах често се комбинира сшоколад.
Този прах е много добра алтернатива на пшеничното брашно. Следователно е идеален за безглутенови, веган и вегетариански диети.
...История: Шато Гривиер разполага с 36 хектара лозя на глине в общините Бланян, Пригнак и Ордоннак. Семейство Шарло управлява динамично тази собственост, което се потвърджава от преминаването на лозята към интегрирано земеделие.
Сортове: Мерло, Каберне Совиньон
Дегустация: Червен гранатово виолетов. Нотки на шоколад, карамел и лакрица. Фина, плодова атака. Тялото е леко кремообразно и разполага с добре интегрирани танини. Структурата поддържа плодовете и придава малко свежест. Вино, което вече е много достъпно. То ще донесе удоволствие в младостта си.
...перфектна за пиене в добра компания.
Коледна картичка, изработена от дърво с изрязано текстово послание.
Комплектът е представен в индивидуална кутия от картон с крафт завършек, маркирана Premium Gourmet.
Чаша от керамика 350 мл. Пакетчета чай, 15 броя. Буркан мед 50 г. Плочка шоколад 40 г.
Реф: 2706...
... загрява до температура 72°С.
След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
Компанията GAZIGNAIRE е производител от 1865 г. на концентрирани ароматични екстракти и натурални или биологични аромати, със специализация в производството на екстракти от ванилия, екстракти от какао, екстракти от кафе, екстракти от тонка боб. От повече от век нашите продукти се изнасят по целия свят за нашите клиенти от ароматната индустрия, агро-хранителната промишленост, козметиката или дистри...
...Кафето Rugali е специално кафе от Руанда, по-точно от региона Нямашеке. Този регион е известен с производството на кафе с високо качество, оценявано за сложните си аромати и характерната си сладост.
Кафето Rugali се отглежда на средни до високи надморски височини, което допринася за развитието на уникалните му вкусови характеристики. Често се описва с нотки на червени плодове, карамел, шоколад и понякога дори цветя, с ярка киселинност и балансирана сладост.
Процеси налични: Измит, Мед
Вид: Арабика
Надморска височина: 1550 м до 1800 м
Аромати: Слива, винен, цветен, интензивен
Регион: Нямашеке...
...Хоризонтална високопроизводителна машина за опаковане в торбички за първична опаковка на шоколад. Иновативна и модулна система за опаковане в торбички от серията LoeschPack F с високоефективно устройство за зареждане и основната машина FCB. Новото развитие впечатлява с високи производствени мощности до 1500 продукта в минута (в зависимост от приложението), висока обща ефективност на системата и...
... средата на 17-ти век то станало популярна напитка. Какаовите дървета били въведени в колониите на различни европейски държави в Азия и Западна Африка, тъй като в Европа нараствала търсенето на шоколад. Какаовото зърно е суровината за производството на шоколад. Тези какаови зърна произхождат от тропическите климатични зони на Южна Америка (Еквадор). Какаовото дърво (Theobroma cacao) е свещено за маите и ацтеките. Какаовите зърна се събират на ръка от дървото и след това се почистват в естествена вода.
...PetroPET ® – високо прозрачно PET фолио за прозорци
Ако търсите високо прозрачно, висококачествено PET фолио за прозорци за вашите картонени кутии, PetroPET ® е перфектното решение. Това специално фолио за прозорци се използва особено в хранителния сектор, например за опаковане на паста и шоколад, както и за опаковане на нехранителни стоки в техническия сектор. С удоволствие ще ви консултираме...
...CH-MIX продуктовата гама е предназначена за производители на марки, които искат да добавят към стандартна бира с ниска горчивина (10-12 EBU) уникален елемент, за да получат различни шоколадови бири с различни нотки като млечен шоколад, бял шоколад, тъмен шоколад, какаово прах, ванилия и др. Продуктовата гама CH-MIX е смес от подбрани CO2 екстракти, натурални какаови аромати и екстракти, както и...
... за цялата хранителна индустрия. Затова се фокусирахме върху четири групи суровини, които могат да се използват в почти всички хранителни продукти.
Тъй като CONDETTA поддържа бизнес отношения в много различни страни и е част от групата Storck, разполагаме с голямо ноу-хау в областта на суровините и важни глобални контакти.
При нашите основни съставки използваме достъпа до цялата продуктова гама на големи производители на суровини в областите:
- Какао и шоколад
- Лешници
- Кафе
- Карамел...
...Глюкозният сироп е важен суровина за индустрията на сладкарските изделия и конфитюрите, както и за фината хлебария и кондитерството. 45° глюкозният сироп може да се оформя на топка с голи ръце, тъй като е по-стегнат заради по-високото си съдържание на сухо вещество. Той може да се използва, например, за глазури за торти, бонбони, моделиращ шоколад, сладкиши и сладолед.
...Търговия на едро с шоколадови барчета. Шоколадовото барче или шоколадовият блок е шоколадов сладкиш, който може да съдържа и слоеве или смеси от ядки, плодове, карамел, нуга и вафли. Плоска, леко чуплива шоколадова плочка също се нарича плочка. Предлага се голямо разнообразие от марки шоколадови барчета.